Igokea
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: Igokea
Bila je jaca i prosle godine, bila je i Bosna stoput, pa sta to vrijedi ako nemas ''ono nesto'' sto osvaja naslove, a u tome je Široki u ovoj drzavi neprikosnoven. Sad, to sto je Igokea apsolutni favorit zbog visestruko veceg budzeta i sire klupe, to je druga stvar.
...Život za Široki...
ajd nemoj da smaras vise sa vecim budzetom..to ne odlucuje ko je veci favorit...partizan se lako nosio sa euroligasima..veceras igramo u mrkonjicu,moramo da nastavimo dobru igru,ne smemo da uprskamo ove prve 2 pobede...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Samo kazem, dzaba pare, dzaba sve, to treba sve dokazati. Sam covjek je rekao da je Igokea jaca od Širokog, na papiru, a zbog cega je jaca ako ne zbog visestruko veceg budzeta i mogucnosti da dovede npr. kvalitetne strance i sl.? Ne vidim sta fulah, cisto kazem, nije to sve, a to ste i vi i Bosna i brojni drugi stoput na svojoj kozi osjetili. A dobar primjer, samo u puno vecem kontekstu, jer i Partizan.
...Život za Široki...
pa evo,kazes kako smo mi favoriti zbog veceg budzeta,a onda kazes dzaba pare..o tome ti govorim...mozemo mi imati i 16 puta veci budzet,ne vrjedi nam ako nemamo igru..
vazna pobjeda protiv borca..iako smo lose igrali i dosta se mucili,bitno da smo ih uzeli..i to bez rakocevica,pantica i harvey koji je igrao povrjedjen odlicno je odigrao..bravo momci!
rezultat?
95-75...
Bravo igosi pokazali ste sampionski karakter.Ovo stvarno nisam mogao vjerovati da cete dobiti siroki u gostima.
Čestitke na zasluženoj pobjedi!!!
šampioni je napisao/la:Čestitke na zasluženoj pobjedi!!!
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- MilosObilic
- Kontakt:
Smijenjen Klipa, Bajić preuzeo ekipu
koji debiliMilosObilic je napisao/la:Smijenjen Klipa, Bajić preuzeo ekipu
Zar nije Klipa sam dao ostavku?
Tako sam bar ja cuo danas,i bas me cudi ta odluka ta se 1 eventualno 2 utakmice pred kraj sezone odluci na takav potez,a on je prakticno ovu ekipu sastavio i tesko ce sada biti nekome drugom da zavrsi pozitivno ovu sezonu.
Tako sam bar ja cuo danas,i bas me cudi ta odluka ta se 1 eventualno 2 utakmice pred kraj sezone odluci na takav potez,a on je prakticno ovu ekipu sastavio i tesko ce sada biti nekome drugom da zavrsi pozitivno ovu sezonu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ima li šanse da Igokea igra Nlb dogodine , znaju li šta ovi iz Laktaša i okruženja ?
Pošto ni jedan klub iz Srbije ne ispunjava uslove za pozivnicu , a isto možda dođe i do širenja ???
Pošto ni jedan klub iz Srbije ne ispunjava uslove za pozivnicu , a isto možda dođe i do širenja ???
Postoji mogucnost ali ukoliko dobije pozivnicu, morace je platiti..
Odakle ti to????jajaja je napisao/la:Ima li šanse da Igokea igra Nlb dogodine , znaju li šta ovi iz Laktaša i okruženja ?
FMP ce da plati pozivnicu, samo je problem sto se opet spominje fuzija sa Zvezdom kao i svake godine..
Jedina sansa je da neko od slovenskih timova odustane...Ostalo, sve pada u vodu....
A tesko ce iko da odustane, jer su iz reda Igosa vec porucili da ce iduce godine igrati sa domacim kadrom i Bajic ce biti trener....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Crveni Barun
- Kontakt:
smiješno od uprave kk igoke koja je zbilja na "čudan" način izašla u medije kako su suci i ksbih "režirali" finale a sami ljudi iz uprave ne vide podatak da je široki oba puta pobijedio igokeu u nlb (gdje sude suci sa "strane") pobijedio ih je u kupu jednom u ligi 6 te 2 puta u gostima u finalu i jednom na svom parketu a izgubio "samo" dvije utakmice jednu u ligi 6 u gostima te poraz kući u finalu i uprava kk igoke se "svezala" tj zadnje utakmice iako je kk igokea dvije utakmice izgubila kući a suđenje u finalu nije bilo nikad bolje mislim da samim time rušite svoj ugled kao ozbiljnog kluba koji po novinama , portalima i svojoj službenoj stranici osporava titulu kk širokog stvarno čudno ali eto očito je iza toga stala "politika" koja je svim i svačim tijela dokopati nlb lige sve u svemu očekivao sam puno više od kk igoke a sad tek vidim da ste obični klub koji će nakon odlaska "političke pomoći" pasti na dno 

Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
Ima li kod Igosa u dvorani zid gdje ide uzivo slika s terena,kao na stadionima po Europi???? 

Imaju 2. velika , ali samo kad je utakmica na tv , kad nije na tv idu reklame
Moze li neko vise reci nesta o ovome eventualnom nastupu Aleksandrovcana u Evropi?
Sta mislite da li ce prihvatiti pozivnicu za Eurocup koja je stigla nakon sto je Siroki istu odbio,da li Igokea ima dovoljno sredstava da se ukljuci u ovaj poduhvat?
Sta mislite da li ce prihvatiti pozivnicu za Eurocup koja je stigla nakon sto je Siroki istu odbio,da li Igokea ima dovoljno sredstava da se ukljuci u ovaj poduhvat?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.