Ova moja i večeras traži. E jbte lude žene.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja bi to ostavio. Nek nadje koga drugog maltretirati.
Ako ti je dosadilo zensko, eno u Cazinu bi imao sanse
Upravo tako evo osim Lidla koji gradi u Lepenici svoju „mahalu“ i koji je otkupio pola bulevara na Stupu dosao i je Porsche,Audi, Skoda, Seat, Cupra, das Welt auto, Monotize Ad, Bingo City Center, Forster Rocher Ilidza radi tekstil diretkno za Gucci, Chanel, L Witton… i milion nekih firmi su otvorili za samo godinu,dvijeMortemHz je napisao/la: ↑14 avg 2024, 16:16Kombinacija svega. Muzur je definitivno napravio bolji sistem, više se računa kuca radi inspekcije, sve više turista a Ilidža je među rijetkim općinama koja bilježi rast broja stanovnika.NoDi80 je napisao/la: ↑14 avg 2024, 15:10Nema to veze s ArapimaMaroon1946 je napisao/la: ↑14 avg 2024, 15:08
Haj neka se neko još jednom požali na braću Arape, svim Arapskim drzavama ukinuti vize.![]()
Ne vode Arapi opcinu Ilidza
I na Bascarsiji imas Arapa ljeti ko na Ilidzi
To je do onog Muzura, bili su Arapi i u doba Memica
Tacnije Memic ih je prvi i navukao koliko ja znam
Samo sto kod Memica nije bilo nista osim lopovluka
Kakav pdv i bakraci
Arapi su samo ljeti tu, a Europljani komsije i sudjedi dolaze i zimi
Tu su Azijci i Ameri njih uvijek imau svako godinue doba
Ilidza ce nas presissti po svemu od ifastrukture, plata, turista…
A vazda smo ih potajno zvali Elidza
Kod nas jos uvijek ispod stola se radi, dok Ilidza napreduje nevjerovatnom brzinom
Otvaraju ti se planetarno popularni brendovi i fast food objekti tako da tek sad očekujem prekucavanje i dominaciju Ilidže, vidjet će se to već od naredne godine.
Zenica brutalno nazaduje, totalno neočekivano.
Al onda nisi FGR. Ipak to ti je vaznije od mnogo čegaNoDi80 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 07:32Upravo tako evo osim Lidla koji gradi u Lepenici svoju „mahalu“ i koji je otkupio pola bulevara na Stupu dosao i je Porsche,Audi, Skoda, Seat, Cupra, das Welt auto, Monotize Ad, Bingo City Center, Forster Rocher Ilidza radi tekstil diretkno za Gucci, Chanel, L Witton… i milion nekih firmi su otvorili za samo godinu,dvijeMortemHz je napisao/la: ↑14 avg 2024, 16:16Kombinacija svega. Muzur je definitivno napravio bolji sistem, više se računa kuca radi inspekcije, sve više turista a Ilidža je među rijetkim općinama koja bilježi rast broja stanovnika.NoDi80 je napisao/la: ↑14 avg 2024, 15:10
Nema to veze s Arapima
Ne vode Arapi opcinu Ilidza
I na Bascarsiji imas Arapa ljeti ko na Ilidzi
To je do onog Muzura, bili su Arapi i u doba Memica
Tacnije Memic ih je prvi i navukao koliko ja znam
Samo sto kod Memica nije bilo nista osim lopovluka
Kakav pdv i bakraci
Arapi su samo ljeti tu, a Europljani komsije i sudjedi dolaze i zimi
Tu su Azijci i Ameri njih uvijek imau svako godinue doba
Ilidza ce nas presissti po svemu od ifastrukture, plata, turista…
A vazda smo ih potajno zvali Elidza
Kod nas jos uvijek ispod stola se radi, dok Ilidza napreduje nevjerovatnom brzinom
Otvaraju ti se planetarno popularni brendovi i fast food objekti tako da tek sad očekujem prekucavanje i dominaciju Ilidže, vidjet će se to već od naredne godine.
Jos veliki je plus njihov sto bukvalno kriminal je smijesan u poredjenju s ostatkom grada
Ja prosle godine bio kod druga i djeca im se vikendom do 23 00 hladno igraju u onom parku na Zeljeznici
Realno u gradu cim padne mrak djeca moraju u kuce jer je rizik
Ne znam mortemp kontam dici krediti i kupiti neki stan na Ilidzi svakako za godinu dvije kad izgrade ove pruge i dvorane cijene ce otici u nebesa
Kuca ce uvijek biti na bistriku brate, a treba ramisljati i o nekom biznisufeniksptica je napisao/la: ↑15 avg 2024, 08:17Al onda nisi FGR. Ipak to ti je vaznije od mnogo čegaNoDi80 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 07:32Upravo tako evo osim Lidla koji gradi u Lepenici svoju „mahalu“ i koji je otkupio pola bulevara na Stupu dosao i je Porsche,Audi, Skoda, Seat, Cupra, das Welt auto, Monotize Ad, Bingo City Center, Forster Rocher Ilidza radi tekstil diretkno za Gucci, Chanel, L Witton… i milion nekih firmi su otvorili za samo godinu,dvijeMortemHz je napisao/la: ↑14 avg 2024, 16:16
Kombinacija svega. Muzur je definitivno napravio bolji sistem, više se računa kuca radi inspekcije, sve više turista a Ilidža je među rijetkim općinama koja bilježi rast broja stanovnika.
Jos veliki je plus njihov sto bukvalno kriminal je smijesan u poredjenju s ostatkom grada
Ja prosle godine bio kod druga i djeca im se vikendom do 23 00 hladno igraju u onom parku na Zeljeznici
Ne znam mortemp kontam dici krediti i kupiti neki stan na Ilidzi svakako za godinu dvije kad izgrade ove pruge i dvorane cijene ce otici u nebesa
Pola posla moze na forumu odradit
Vecina ih to jedva ceka. Vidis da samo kmece kako je vruce ko kavi penzioneri.akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 02:28kad pomislim da smo svakim danom koji prodje blizi onom periodu kad mrak pada u 4 popodne![]()
Ako ti je šta za utjehu od 22.12 dan duža za po minutuakisarajevo92 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 02:28kad pomislim da smo svakim danom koji prodje blizi onom periodu kad mrak pada u 4 popodne![]()
Našao sam ti uljeza u ovoj pričiNoDi80 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 07:32Upravo tako evo osim Lidla koji gradi u Lepenici svoju „mahalu“ i koji je otkupio pola bulevara na Stupu dosao i je Porsche,Audi, Skoda, Seat, Cupra, das Welt auto, Monotize Ad, Bingo City Center, Forster Rocher Ilidza radi tekstil diretkno za Gucci, Chanel, L Witton… i milion nekih firmi su otvorili za samo godinu,dvije
Ministar obrane Ivan Anušić objavio je nove detalje oko uvođenja vojnog roka.
Anušić je za RTL rekao kako će vojni rok početi 1. siječnja te će trajati dva mjeseca.
S obzirom na dosadašnja saznanja, ovakva varijanta od dva mjeseca trebala bi sadržavati temeljnu pješadijsku obuku, pa se ročnici neće kasnije slati na specijalističku obuku u kopnenu vojsku, mornaricu ili zrakoplovstvo, kako se ranije nagađalo. Podsjetimo, dva mjeseca trenutno traje i dobrovoljno vojno osposobljavanje, pa se očekuje da će model preslikati i na obvezno služenje vojske.
Obuka ročnika trebala bi se odvijati u vojarnama u Požegi, Sinju i Kninu. Nakon što bi odslužili vojni rok, ročnici koji su prošli obuku mogli bi birati hoće li se nakon toga vratiti u civilstvo, nastaviti se baviti svojim uobičajenim poslovima i biti dio vojne pričuve ili će ostati u Oružanim snagama i u njima tražiti svoju profesionalnu karijeru.
Svake godine između 17.000 i 18.000 muškaraca postaju punoljetni. I oni će biti obveznici služenja vojnog roka. Ipak, neće svi oni ići na obuku. Jedan manji dio njih neće proći liječnički pregled. Drugi dio, očekuje se puno veći, pozvat će se na priziv savjesti i neće služiti vojni rok, odnosno neće imati vojnu obuku. U Ministarstvu obrane procjenjuju da će u prvoj godini, odnosno u 2025., kroz obveznu obuku proći između 4000 i 4500 ročnika, i to u četiri ili pet poziva, svakih nekoliko mjeseci.
Ma to i nije losa odluka. Manje vise zbog sigurnosti, nego da djecake transformises u muskarce. Dva mjeseca nije ni puno, a naucit ces momke ako nicem drugom disciplini. Trebalo bi i kod nas to uvesti.
Upravo tako.MilanMladenovic je napisao/la: ↑16 avg 2024, 09:22Ma to i nije losa odluka. Manje vise zbog sigurnosti, nego da djecake transformises u muskarce. Dva mjeseca nije ni puno, a naucit ces momke ako nicem drugom disciplini. Trebalo bi i kod nas to uvesti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.