FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Koliko vidim Slobodin navijač napisa da su registrovali Delimeđca iz TC što su doveli i da im se oporavio Hrvanović.
Dakle vezni red i napad bi im mogao ovako izgledati: Hadžanović, Delimeđac - Šero, Hrvanović, Cvijanović - Haračić
Eventualno da Said Husejinović uleti umjesto nekog od ove trojice iza Haračića ili da im mali Beganović uleti kao U-21 umjesto Hadžanovića i slične korekcije ali uglavnom to je to. Imaju i onog Talisona na klupi.
Kad pogledamo ovo, kao što rekoh jučer jači smo na svakoj poziciji ali isto tako nisu amateri ovi igrači iz ove njihove postave koju sam napisao, nego igrači sa dosta utakmica u nogama na ovom nivou.
Dakle vezni red i napad bi im mogao ovako izgledati: Hadžanović, Delimeđac - Šero, Hrvanović, Cvijanović - Haračić
Eventualno da Said Husejinović uleti umjesto nekog od ove trojice iza Haračića ili da im mali Beganović uleti kao U-21 umjesto Hadžanovića i slične korekcije ali uglavnom to je to. Imaju i onog Talisona na klupi.
Kad pogledamo ovo, kao što rekoh jučer jači smo na svakoj poziciji ali isto tako nisu amateri ovi igrači iz ove njihove postave koju sam napisao, nego igrači sa dosta utakmica u nogama na ovom nivou.
Pa da je jeftiniji i ne znam basmuharemovicdzelo je napisao/la: ↑21 avg 2024, 11:58Baš je jedini kojeg smo reanimirali i poslali dalje? Santos bolji, ali i skuplji sigurno. Ako potpiše, sretno mu. Bitniji je dobar štoper nego krilo.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Slazem se, uopste to nije naivna ekipa, a imaju i solidnog trenera. Nece nam biti bas tako lako kao sto smo zamislili.braco je napisao/la: ↑21 avg 2024, 13:08Koliko vidim Slobodin navijač napisa da su registrovali Delimeđca iz TC što su doveli i da im se oporavio Hrvanović.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Odbrana bi im trebala biti tanji dio ekipe. Protiv nas im neće biti prvog golmana Azira Muminovića koji se povrijedio u BL prošlo kolo, pa će im na golu biti Elvir Trako koji je posljednje sezone znao periodično braniti za dobojsku Slogu.irfo je napisao/la: ↑21 avg 2024, 13:09Slazem se, uopste to nije naivna ekipa, a imaju i solidnog trenera. Nece nam biti bas tako lako kao sto smo zamislili.braco je napisao/la: ↑21 avg 2024, 13:08Koliko vidim Slobodin navijač napisa da su registrovali Delimeđca iz TC što su doveli i da im se oporavio Hrvanović.
Štoperi su im stara kajla Ignjatović, dva "naša" Dubačkić i Kemo Osmanković koji je mensčini povrijeđen (preskočio je tekmu u BL, ne znam hoćel za nas biti spreman) i momak iz juniora Bratovčić koji je započeo sve tri utakmice u prvih 11.
Bekovi su im mladi igrači; lijevi bekovi su im Jovašević 2003. godište i sad su navodno registrovali Filip Mekića (21 godina) sa već 100 nastupa u 2. HNL. Desno ista dva mlada momka iz njihove škole Hadžibeganović i Jašarević.
Ma ne mislimo ni mi da ce jug biti brzo i da ce se odma zapad poceti,nego pricamo o tome sta nam treba biti krajnji cilj.Orvel je napisao/la: ↑21 avg 2024, 13:00Polako, prvo nek se taj jug napravi pa ce sve ostalo lakse. Ako bi se islo ka tome da se reprezentacija premjesti u glavni grad onda bi imalo smisla da se napravi zapad po svim svjetskim standardima ali za taj poduhvat treba mnoooogo vise novca nego za istok ili jug jer moras urediti prostore unutra, svecane loze, novinarska mjesta, prikljucke za kamere i sta sve ne.
Jos ne znamo ni kako ce jug izgledati ni kad ce poceti ni koliko ce trajati ti radovi a vec se masta o zapadu. Trcite pred rudu i samim tim cete vasim nerealnim ocekivanjima dovesti do unosenja negativne atmosfere ako se radovi za jug oduze (a vrlo je moguce da ce se to desiti jer ie tako i najavljeno, sto zbog tendera sto zbog izvodjaca radova).
Idemo korak po korak naprijed. Pohlepni ste i za Jabera. Ako momak produzi ugovor zelim mu da ga povrede zaobidju i da unaprijedi svoju igru i nama donese puno srece a tek kasnije da se proda onako kako on zeli a uz to da i mi prihodujemo. Razmisljati o necemu vise od 1.5mil e je po mom misljenju nerealno za nasu ligu i ne znam koliko smo mi spremni odbiti takvu ponudu u slucaju da zvanicno stigne u klub. Da vrijedi vise, to sigurno, da se moze prodati za vise, i to je sigurno ALI samo ako nastavi rasti kao igrac. On je potencijal koji je pokazao da moze biti odlican igrac, ako to isprati kroz veci dio sezone, ponude za njega nisu upitne.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Zaslužio si ti lično ugovor, da budeš u Štilićevom timu.braco je napisao/la: ↑21 avg 2024, 08:07Zaslužio sam da me zovnu na potpis ugovoraavalPacidoroP je napisao/la: ↑20 avg 2024, 23:44Al-Jaber dogovorio produženje.
Nadam se da ga ne damo ispod 2.miliona eura apsolutno nikome.
Momak je daleko iznad svih igrača u ligi godinama unazad.
I to najozbiljnije mislim. Makar na neki probni period od 3.mjeseca.
Misliš zaslužio je Štilić kod mene probni period od 3 mjesecaavalPacidoroP je napisao/la: ↑21 avg 2024, 14:22Zaslužio si ti lično ugovor, da budeš u Štilićevom timu.braco je napisao/la: ↑21 avg 2024, 08:07Zaslužio sam da me zovnu na potpis ugovoraavalPacidoroP je napisao/la: ↑20 avg 2024, 23:44Al-Jaber dogovorio produženje.
Nadam se da ga ne damo ispod 2.miliona eura apsolutno nikome.
Momak je daleko iznad svih igrača u ligi godinama unazad.
I to najozbiljnije mislim. Makar na neki probni period od 3.mjeseca.

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ipak, ne zaslužuješ poziciju u klubu.braco je napisao/la: ↑21 avg 2024, 14:28Misliš zaslužio je Štilić kod mene probni period od 3 mjesecaavalPacidoroP je napisao/la: ↑21 avg 2024, 14:22Zaslužio si ti lično ugovor, da budeš u Štilićevom timu.
I to najozbiljnije mislim. Makar na neki probni period od 3.mjeseca.![]()
Bahat si ko Miske

Meni nekako preciznije zvuči, bahat si ko AmaravalPacidoroP je napisao/la: ↑21 avg 2024, 14:56Ipak, ne zaslužuješ poziciju u klubu.braco je napisao/la: ↑21 avg 2024, 14:28Misliš zaslužio je Štilić kod mene probni period od 3 mjesecaavalPacidoroP je napisao/la: ↑21 avg 2024, 14:22
Zaslužio si ti lično ugovor, da budeš u Štilićevom timu.
Bahat si ko Miske![]()
Njega cemo platiti saudijskim hurmama iz fahdoveavalPacidoroP je napisao/la: ↑21 avg 2024, 14:56Ipak, ne zaslužuješ poziciju u klubu.braco je napisao/la: ↑21 avg 2024, 14:28Misliš zaslužio je Štilić kod mene probni period od 3 mjesecaavalPacidoroP je napisao/la: ↑21 avg 2024, 14:22
Zaslužio si ti lično ugovor, da budeš u Štilićevom timu.
Bahat si ko Miske![]()

Neka se siri temom jaberov kult i neka halal i natjecanje u dobru bude nam vodilja

Zadnja izmjena: TefalTava, dana/u 21 avg 2024, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
- MocMahale444
-
- Kontakt:
Ovo miriše da je Jaber pristao na novi ugovor
Ne znam stvarno, nije mi jasno da ste baš ovako nespremni dočekali povratak u PL, posebno se zna da ispadaju četiri ekipe. Ipak pričamo o Tuzli a ne o nekom gradiću ili graničnom prelazu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zapad ne može imati kapacitet kao istok ako se ostane u ovim gabaritima. Na zapadnoj tribini maraju biti prateći objekti, vip lože, prostor za medije i sve će to oduzeti kapacitet u odnosu na istok.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑21 avg 2024, 10:32Iskreno se nadam da ce se raditi i zapad u narednih 5 godina. Volio bi kad bi neko znao objasniti ima li ikakve sanse da Grbavicu prosirimo na nekih 23, 24 hiljade sjedecih mjesta?
Sjever 5377
Zapad 690
Istok 4266
Jug 3068
Ovo je trenutno stanje i ako ovako nastavimo imaćemo stadion od oko 19.000 sjedećih mjesta.
Ne treba nam ništa više od toga. Imali bi pravi kompaktan fudbalski stadion koji grmi. Hram fudbala.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
- MocMahale444
A sta Zeljo proigra, ls-grupna faza, neki gazda uleti s lovom, tad se trazi karta vise i za duplo
Onda bi bilo, e koje smo mi budale, sad smo mogli vise zaraditi
25.000

Onda bi bilo, e koje smo mi budale, sad smo mogli vise zaraditi

25.000
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Završimo sve četiri tribine, skinemo sjedišta i dobijemo stadion od 25.000-30.000 gledalaca a zaje.bemo i UEFA-u jer neće moći preoznati da li se sjedi na prolazima.
Nisam znao da je južna tribina završena, jer vidim da radovi na zapadnoj već uveliko traju.
Nisam znao da je južna tribina završena, jer vidim da radovi na zapadnoj već uveliko traju.
Ne znam sta da kazem, nista ne stima i nista ne ide kako smo mislili da ce ici nakon povratka, bacili su nam samo suplju pricu i mi ga ispusili, pa jedno Posusje je organizovanije od nas , vi ste digli klub tako da mi je drago zbog vas jer ipak i napunite Grbavicu sto mi realno mozemo trenutno sanjati
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Vazda se moze vise zaraditi. Samo se podeblja cijena karata kada je potraznja velika.MocMahale444 je napisao/la: ↑21 avg 2024, 17:59A sta Zeljo proigra, ls-grupna faza, neki gazda uleti s lovom, tad se trazi karta vise i za duplo![]()
Onda bi bilo, e koje smo mi budale, sad smo mogli vise zaraditi![]()
25.000
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Veci kapacitet = mnogo vise para da se to izgradi, a nije sad da bas punimo stadion non stop.MocMahale444 je napisao/la: ↑21 avg 2024, 17:59A sta Zeljo proigra, ls-grupna faza, neki gazda uleti s lovom, tad se trazi karta vise i za duplo![]()
Onda bi bilo, e koje smo mi budale, sad smo mogli vise zaraditi![]()
25.000
Kapacitet od 17-18-19k je mjera, a sto neko napisa malo podignes cijene i nadoknadio si manjak kapaciteta.
Realna je prica da ce se kapacitet Juga povecati za cca 2-2.5 sto bi znacilo da imamo kapacitet od 15.5-16k i kada napravimo Zapad ukupni kapacitet ce biti izmedju 17 i 19k sto je sasvim realna prica.