FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Madal
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Madal » 21 avg 2024, 20:43

simonknows je napisao/la:
21 avg 2024, 20:41
Daj brate ne zahebavaj, pa Borac i Sarajevo u gostima, ja ne znam da smo tamo nekad drugačije utakmice odigrali od ovih zadnjih, izuzev evo jedne u kupu na Koševu kad smo ih razvalili, a i oni su tad bili smeće. Vidiš da ih Nala nije spremio kako treba na pripremama, daj im par kola da se dignu kondiciono, da ih novi trener uigra, da se registruju 3 igrača iz prvih 11, da zaigra Čajić, pa da im sudimo. Prva 3 kola prvo nismo kompletni bili ni blizu.
To je samo sreca rasporeda da smo igrali 2 utakmice koje bi svakako izgubili. Sta cemo s Posusjem kod kuce ili i tu pisemo poraz unaprijed? Pa imal sta da ne pisemo unaprijed poraz, jel ima nesto da i mi kljucnemo od bodova?
Ne radi se uopste o 3 poraza vec o ocajnoj, tj. nepostojecoj igri i fizickoj spremi kao da su se juce krenuli baviti profesionalnim fudbalom. Imamo mi itekako jos sanse, i da ce biti bolje - hoce sigurno jer je realno da gore od ovoga apsolutno ne moze, ali je cinjenica da ovo ne da je lose vec je jadno i ocajno i da ni u ludilu nismo smjeli dozvoliti ovakav pocetak cime sebi drasticno smanjujemo sanse za opstanak koji nam je, i sa nekim okej startom, klimav i upitan.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 21 avg 2024, 20:47

Pisali smo svi već ovdje da sa sportskog segmenta je loše odrađeno. Nalić je trebao biti bivši odmah po okončanju sezone - zašto nije, ne ulazim u to nit me interesuje. Ne možeš ba novog trenera dovest 7 dana pred početak prvenstva, nagomilati nekih igrača koji nikad u životu nisu igrali zajedno, ne registrovati većinu pojačanja i očekivati da postigneš nešto. Pa to svaki fudbalski laik zna. Organizacija ovog svega je jedna velika nula i ogromna kritika za ljude koji vode klub. I zato smo džaba prosuli bodove u drugom kolu. I ako neko kaže da se ne može parirati Posušju, ma bježi ba tamo.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 21 avg 2024, 20:58

Madal je napisao/la:
21 avg 2024, 20:43
21 avg 2024, 20:41
Daj brate ne zahebavaj, pa Borac i Sarajevo u gostima, ja ne znam da smo tamo nekad drugačije utakmice odigrali od ovih zadnjih, izuzev evo jedne u kupu na Koševu kad smo ih razvalili, a i oni su tad bili smeće. Vidiš da ih Nala nije spremio kako treba na pripremama, daj im par kola da se dignu kondiciono, da ih novi trener uigra, da se registruju 3 igrača iz prvih 11, da zaigra Čajić, pa da im sudimo. Prva 3 kola prvo nismo kompletni bili ni blizu.
To je samo sreca rasporeda da smo igrali 2 utakmice koje bi svakako izgubili. Sta cemo s Posusjem kod kuce ili i tu pisemo poraz unaprijed? Pa imal sta da ne pisemo unaprijed poraz, jel ima nesto da i mi kljucnemo od bodova?
Ne radi se uopste o 3 poraza vec o ocajnoj, tj. nepostojecoj igri i fizickoj spremi kao da su se juce krenuli baviti profesionalnim fudbalom. Imamo mi itekako jos sanse, i da ce biti bolje - hoce sigurno jer je realno da gore od ovoga apsolutno ne moze, ali je cinjenica da ovo ne da je lose vec je jadno i ocajno i da ni u ludilu nismo smjeli dozvoliti ovakav pocetak cime sebi drasticno smanjujemo sanse za opstanak koji nam je, i sa nekim okej startom, klimav i upitan.
Pravi i prave njih trojica koliko ih jos ostalo u klubu 100 000 gradjana Tz budalama kao da nisu igrali kuci sa Nk Posusjem i da su dobili Nk Posusje bilo bi malo mirnije u kuci . Problem ove trojice u klubu sto su oni nivoa Fk Proleter , Nk Rudar Bukinje ..... oni nemaju blage veze sta je premijer liga i koji igraci mogu igrati taj nivo . Samo jedno ime su imali koje eto mogli bi Mi platiti a to je Denkovic iz Fk Igmana a sve ostalo nije nivo premijer lige nego 1 ili 2 fed liga

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 21 avg 2024, 21:03

Denković koji u Igmanu ima 5 hiljada. Eura. :D
Doveli bismo ga, al' u qrcu.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 21 avg 2024, 21:04

21 avg 2024, 21:03
hahahahaha koji 5k de ba oladi malo balo nemas pojma ti sta pricas :nene: :nene: :nene: :nene: :nene: :nene: :nene:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 21 avg 2024, 21:08

mirza24 je napisao/la:
21 avg 2024, 21:04
hahahahaha koji 5k de ba oladi malo balo nemas pojma ti sta pricas :nene: :nene: :nene: :nene: :nene: :nene: :nene:
Upravu je za ovo. Dobre plate daju u Igmanu. Tu nema sanse da im pariramo. Sta mislis sto Bozic iz Stupcanice ne dodje kod nas, a zainteresovani smo bili za njega? Upravo zbog plate.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 21 avg 2024, 21:10

DamirT je napisao/la:
21 avg 2024, 21:08
mirza24 je napisao/la:
Upravu je za ovo. Dobre plate daju u Igmanu. Tu nema sanse da im pariramo. Sta mislis sto Bozic iz Stupcanice ne dodje kod nas, a zainteresovani smo bili za njega? Upravo zbog plate.
Ma jok, nije do plate nego mu se živi u metropoli Konjicu :ljepota:

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 21 avg 2024, 21:11

mirza24 je napisao/la:
Plata od 5000 je jos samo kod nas bauk. To je postala prosjecna plata u ovoj ligi. Niko vise ne igra za klikere.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 21 avg 2024, 21:19

21 avg 2024, 21:10
DamirT je napisao/la:
mirza24 je napisao/la:

Ma jok, nije do plate nego mu se živi u metropoli Konjicu :ljepota:
Moguce je i to, zanimljiv gradic :mrgreen: :zviz:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 21 avg 2024, 21:20

DamirT je napisao/la:
mirza24 je napisao/la:
Moze doci do 10k uz odredjene bonuse ali vrlo tesko u klubu kao Igman . Tri kluba imaju - Sarajevo , Borac i Zrinjski plate od 10k i preko i jedan igrac u Velez . Kako znam ovo a znam jer rodjak mi je tom poslu . Ovo sto Mi imamo je max 5 do 6 igraca koji mogu igrati premijer ligu a ostalo bolje ne komentarisati

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 21 avg 2024, 21:26

Bolje ispast glup nego ispast iz aviona :D

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 21 avg 2024, 21:41

21 avg 2024, 21:26
Bolje ispast glup nego ispast iz aviona :D
0 bodova dugovi lafina i prazan stadio to brani :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 21 avg 2024, 21:43

Nemoj mirza covjek top igrac beze ti ova prica, a et pitaj rodjaka koliku Ramic ima platu, a za koliko je igrao kod nas pa nam javi. Koliko Husrefa placaju i tako to...
Sloboda je moja nacija

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 21 avg 2024, 21:54

Sunderland je napisao/la:
21 avg 2024, 21:43
Nemoj mirza covjek top igrac beze ti ova prica, a et pitaj rodjaka koliku Ramic ima platu, a za koliko je igrao kod nas pa nam javi. Koliko Husrefa placaju i tako to...
Dosta stvari se radi kroz bonuse tj isplate na kraju sezone a to kod Nas ne pali jer mi izradimo igrace i za bonuse . Kod drugih klubova stanu odredjene osobe kao garant isplate a ko ce MOLIM TE kod Nas stati kao garant . Prosle godine smo imali gospodina Ninu kome su igraci vjerovali a de molim te reci mo kome sad mozes vjerovati i jos nesto uskoro od Nale dolzi Nam cestitka i to velika . Eto od mene dosta LIJEP POZDRAV SVIMA KOJI VOLE SLOBODU
.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 21 avg 2024, 22:13

Inače je forum jako bitan i nevjerovatno snažan da nekog treba braniti na forumu.

Hajmo realno, ispali iz lige, niko ništa.
Sprdali po medijima, niko ništa.
3x izradili za predsjednika, niko ništa. (Bar vi kažete da ste izrađeni)
Zabrane vam komentare na FB, niko ništa.

I vi još uvijek mislite da nekog treba braniti na forumu, od koga, od čega? :D :D :D

Kakvi crni bonusi u Igmanu, za šta, ljudi se za opstanak bore, i bonus za opstanak je smiješno spomenuti u situaciji kad ispadaš 99%... I igrač kao Denković će ti baš igrati za bonus? Husref za bonus? Ramić za bonus? Daj ba ovo nisu istine hahaha, i koliki je to taj bonus pa dođe do 10 hiljada na mjesečnom nivou :D Ispade bonus kao i plata

Nego de ti nama reci ko je Džahid i sa koliko keša barata?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 avg 2024, 22:37

Neka se desi sta bilo, forum nije bitan, oni mogu uraditi sta god zele, ne mora nam se niko nista pravdati.

Opet to sve ne mijenja cinjenicu da ce svi i kada ih sretnu u gradu za 10 20 30 godina u glavi pomisliti hej vidi onog/onih supcine/a.

Eto toliko su popularni da ljudi kada ih vide imaju nagon za povracanje kao da su naletili na Bewbu.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 21 avg 2024, 22:49

21 avg 2024, 22:13
Inače je forum jako bitan i nevjerovatno snažan da nekog treba braniti na forumu.

Hajmo realno, ispali iz lige, niko ništa.
Sprdali po medijima, niko ništa.
3x izradili za predsjednika, niko ništa. (Bar vi kažete da ste izrađeni)
Zabrane vam komentare na FB, niko ništa.

I vi još uvijek mislite da nekog treba braniti na forumu, od koga, od čega? :D :D :D

Kakvi crni bonusi u Igmanu, za šta, ljudi se za opstanak bore, i bonus za opstanak je smiješno spomenuti u situaciji kad ispadaš 99%... I igrač kao Denković će ti baš igrati za bonus? Husref za bonus? Ramić za bonus? Daj ba ovo nisu istine hahaha, i koliki je to taj bonus pa dođe do 10 hiljada na mjesečnom nivou :D Ispade bonus kao i plata

Nego de ti nama reci ko je Džahid i sa koliko keša barata?
Ja bih da uletim ako smijem, mozda kao Konjicanin mogu malo objasniti situaciju u Igmanu. :D
Istina je da Igman daje dobru lovu igracima i treneru, Denković ima 10ak hiljada KM platu, Ramic i ovaj novi Afrikanac takodjer nisu daleko od te cifre. Tajna dobre finansijske situacije u FK Igman je stanje firme PD Igman koja broji 1000+ zaposlenih(direktno i kroz clanove porodice haman pola Konjica finansira taj Igman :mrgreen: ). P.D Igman je ipak počeo da doživljava neke finansijske gubitke što je dovelo do priče da se ,,FK Igman pušta niz vodu" prošle sezone, ali do toga nije došlo. Džahid Muratbegović je bio predsjednik kluba i direktor firme, ali se sada povukao sa obje funkcije dakle trenutno nije više ništa. Dolaskom novog direktora u preduzeće Igman je ponovo počeo sa rastom, što govori da i klub ima dosta love i da se želi izboriti opstanak i ove sezone(legalno i ilegalno :mrgreen: )
Izvinjavam se na uletu ali eto kad se već priča da prozborim koju.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

IbrahimAga075
Kontakt:

Post Postao/la IbrahimAga075 » 21 avg 2024, 23:46

Madal je napisao/la:
21 avg 2024, 20:31
21 avg 2024, 20:21
Ma nismo mi toliko loši, ozbiljno. Nisam ni ja zadovoljan selekcijom 100%, ali dajte ba, ne može me niko ubijediti da su kanta za nabijanje. Itekako ovo može biti čvrst orah svima.
Da ne vjerujemo svojim ocima, vec tebi? Na sta je tebi ovo licilo nego na kantu za nabijanje?
Imal iko u gradu da vjeruje predsjedniku OZU?Madal nije licilo na kantu za nabijanje nego na kanturinu sa dzubretom :zviz:
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 22 avg 2024, 07:33

Ma šta nismo loši? Jesmo loši, najgori smo. S tim stavom moramo ici dalje da bi postali maksimalno ponizni i pokušali isčupat koji bod.

Uprava je sastavila najgoru ekipu u historiji Slobode, od 1919. godine pa na ovamo. Eto uzmite i poredite, goreg tima nije bilo.

Nemojte ih pokušavate pravdat, džaba vas Beduin išamara argumentima odma.

Hocel bit ijedan novi registrovan do Zelje? Delimedjac, Cajic? Jesul spremni uopšte, makar za 20 minuta?

IbrahimAga075
Kontakt:

Post Postao/la IbrahimAga075 » 22 avg 2024, 08:57

RollingPaper je napisao/la:
22 avg 2024, 07:33
Ma šta nismo loši? Jesmo loši, najgori smo. S tim stavom moramo ici dalje da bi postali maksimalno ponizni i pokušali isčupat koji bod.

Uprava je sastavila najgoru ekipu u historiji Slobode, od 1919. godine pa na ovamo. Eto uzmite i poredite, goreg tima nije bilo.

Nemojte ih pokušavate pravdat, džaba vas Beduin išamara argumentima odma.

Hocel bit ijedan novi registrovan do Zelje? Delimedjac, Cajic? Jesul spremni uopšte, makar za 20 minuta?
Najgora i najeftinija ekipa u PL ,sam predsjednik OZU SIMON je to u svojim medijskim istupima potvrdio.Sto je najgore ni sam Simon ne zna kad ce ih registrovat i kad ce isti biti spremni da igraju a evo sad ce 4 kolo??
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.