Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
- Beduin
- Kontakt:
Re: Teretana
Naravno, do 120uh samo kad se noge rade.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
onda su u pravu ovi sto kazu da si lazni Srbin
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Zadnja izmjena: PikachuSA, dana/u 04 jul 2024, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐×7
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Eldar Ćivić = Harry Maguire's brother from another mother
K : ⭐×7
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Eldar Ćivić = Harry Maguire's brother from another mother
Najgori mi je povratak u gym nakon dugog perioda.
Psihicki me izlomi barem mjesec dana jer moram pristat na manje težine nego one s kojima sam zavrsio
Psihicki me izlomi barem mjesec dana jer moram pristat na manje težine nego one s kojima sam zavrsio
- Beduin
- Kontakt:
Vrijeme je za anabolicki kick
Ako nista makar se poguras Turinabolom i malo test podignes, snage, a i psiha se pokrene.
075 ❤
075 ❤
Novi PR danas postavljen, 150 kg na bencu k'o iz picke
@Licniznanstvenik
Brate dižeš li ti gevihte?
Brate dižeš li ti gevihte?
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
pitanje, rekreativac krenuo sa treningom korigovao ishranu koliko/toliko .. kontam whey neki uzeti koji preporucujete? .. poslije treninga sjednem popijem u kaficu al haj reko jedan da uzmem za kuce .. koliko puta pijete ga prepostavljam poslije treniga je klasika
Whey više manje svejedno koja marka, gledaj da ne bacaš previše para na to. Piješ 1-2 doze dnevno i najbolje je poslije treninga jednu dozu popiti, sa vodom ili sa mlijeko/banana ako ti je cilj dobiti na masibob je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:44pitanje, rekreativac krenuo sa treningom korigovao ishranu koliko/toliko .. kontam whey neki uzeti koji preporucujete? .. poslije treninga sjednem popijem u kaficu al haj reko jedan da uzmem za kuce .. koliko puta pijete ga prepostavljam poslije treniga je klasika
hehej vazi … ma nije vise da me zasiti poslije treningaFoSte95 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 20:16Whey više manje svejedno koja marka, gledaj da ne bacaš previše para na to. Piješ 1-2 doze dnevno i najbolje je poslije treninga jednu dozu popiti, sa vodom ili sa mlijeko/banana ako ti je cilj dobiti na masibob je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:44pitanje, rekreativac krenuo sa treningom korigovao ishranu koliko/toliko .. kontam whey neki uzeti koji preporucujete? .. poslije treninga sjednem popijem u kaficu al haj reko jedan da uzmem za kuce .. koliko puta pijete ga prepostavljam poslije treniga je klasika
Od cega da te zastiti? Whey je samo hrana, nista drugo.
- Beduin
- Kontakt:
Whey pijes onoliko koliko ti je potrebko da ispostujes makrose koje ne pokrijes cvrstom hranom.
Popio ga ili mijesao sa ovsenim, corn flakes, kus kusom, grizom, nebitno je ako brojis nakrose.
Popio ga ili mijesao sa ovsenim, corn flakes, kus kusom, grizom, nebitno je ako brojis nakrose.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.