Sta mislis ima li kakve veze promjena imena kupa sa ovom situacijom oko Igokee ?kobe24 je napisao/la:
Da se malo javnost umiri nakon svega sto je bilo, a da se oni (Igokea) poslije normalno vrate za ligu 6
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,KK_Bosna
Sta mislis ima li kakve veze promjena imena kupa sa ovom situacijom oko Igokee ?kobe24 je napisao/la:
Ma definitivno ima veze i to, a i ovo sastajanje s Dodikom. Prvim postupkom pokusavaju zamazati oci javnosti jer svi mi nekako posebno volimo i postujemo Delibasica. Ok, to jeste lijep i pohvalan gest, ali oni bez obzira na to jos uvijek nista konkretno nisu uradili za bh kosarku. Sto se tice odlaska u Laktase, za par mjeseci ocekujem pricu da nema smisla kaznjavati klub na cijem celu je covjek koji im je pomogao da stanu na noge kad to niko drugi nije htio.Bassha je napisao/la:Sta mislis ima li kakve veze promjena imena kupa sa ovom situacijom oko Igokee ?kobe24 je napisao/la:
Da se malo javnost umiri nakon svega sto je bilo, a da se oni (Igokea) poslije normalno vrate za ligu 6
Sto Ratko trezveno prica o Bosni i repki ... bas me pozitivno iznenadi ... nekako sam njega i njegovu pojavu totalno drugacije dozivljavao ... fino rece: 'mi smo u Bosni jedan narod samo razlicite vjeroispovjesti' ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.