Premijer liga 2024/2025
Re: Premijer liga 2024/2025
Gracanica poprilicno dobro izgleda, a vjerujem da ce biti i sve bolje i bolje. Omeragic je postao glavna opcija Gracanice kako se pretposavljalo. U napadu ubojit, i reseta mreze protivnika i asistira dok u odbrani pomaze Mehicu i drzi cvrstim odbrambeni zid ispred golmana Dzanbegovica. Kad on izadje vec se osjeti pad u igri. Steta zbog povrede Zrnica, da je on igrao ne bi se Konjuh ovako dobro proveo. Iako je dosao na mala vrata ocekujem da kada se vrati ususka sve svoje kriticare. Loncar previse razigrava pivotmena i protivnik i ne ocekuje vise neki njegov sut. Jamakovic na krilu izgleda ozbiljno i podsjeca na Bakira Buljugiju dok je igrao u Gracanici, kao i Kondic na srednjem beku.
Konjuh dobra ekipa ali se vidi da nisu radili sa loptom puno, golman i Halilkovic uz Sakica cine ovu ekipu kandidatom za titulu.
Konjuh dobra ekipa ali se vidi da nisu radili sa loptom puno, golman i Halilkovic uz Sakica cine ovu ekipu kandidatom za titulu.
Manolo22 je napisao/la: ↑23 avg 2024, 13:33Gracanica poprilicno dobro izgleda, a vjerujem da ce biti i sve bolje i bolje. Omeragic je postao glavna opcija Gracanice kako se pretposavljalo. U napadu ubojit, i reseta mreze protivnika i asistira dok u odbrani pomaze Mehicu i drzi cvrstim odbrambeni zid ispred golmana Dzanbegovica. Kad on izadje vec se osjeti pad u igri. Steta zbog povrede Zrnica, da je on igrao ne bi se Konjuh ovako dobro proveo. Iako je dosao na mala vrata ocekujem da kada se vrati ususka sve svoje kriticare. Loncar previse razigrava pivotmena i protivnik i ne ocekuje vise neki njegov sut. Jamakovic na krilu izgleda ozbiljno i podsjeca na Bakira Buljugiju dok je igrao u Gracanici, kao i Kondic na srednjem beku.
Lol. Pola posta o Omeragiću kao da je Hansen u pitanju.
Kako dobro igleda,pise da je konjih sve vrijeme vodio 4 razlike,a na lraju vjerovstno djecu uveli pa ovi stigli,Gračanica ove sezone,sreda ili donji dio,konjih top 5Manolo22 je napisao/la: ↑23 avg 2024, 13:33Gracanica poprilicno dobro izgleda, a vjerujem da ce biti i sve bolje i bolje. Omeragic je postao glavna opcija Gracanice kako se pretposavljalo. U napadu ubojit, i reseta mreze protivnika i asistira dok u odbrani pomaze Mehicu i drzi cvrstim odbrambeni zid ispred golmana Dzanbegovica. Kad on izadje vec se osjeti pad u igri. Steta zbog povrede Zrnica, da je on igrao ne bi se Konjuh ovako dobro proveo. Iako je dosao na mala vrata ocekujem da kada se vrati ususka sve svoje kriticare. Loncar previse razigrava pivotmena i protivnik i ne ocekuje vise neki njegov sut. Jamakovic na krilu izgleda ozbiljno i podsjeca na Bakira Buljugiju dok je igrao u Gracanici, kao i Kondic na srednjem beku.
U finalu turnira Mirsad Huric, Gorazde dobilo Konjuh 34:32
- ASD
- Kontakt:
Izviđač razbijen od Karvine.
Imam osjećaj da od svih timskih liga, rukometna nam trenutno najslabije stoji.
Imam osjećaj da od svih timskih liga, rukometna nam trenutno najslabije stoji.
Izvidjac dominantno uzme ligu i ne moze meda jucer. Kakvi su onda tek ostali...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ASD
- Kontakt:
Nije slučajno to što Hrvati, Makedonci i Slovenci nikada ne dolaze u ovu ligu. Realnost je da su njihove lige puno pobjegle. Srbi su nam isto puno pobjegli. Jedino su Crnogorci nešto slabiji od nas.
Amar Gracić i Ognjen Kalamanda napustili RK Borac.
Citam na SS Duško Ćelica veliko pojačanje ORK Bosna. To se zove uzimanje para levatima.
Kakav Duško i pm, frajer nije potrco dvije godine, ima 30 kg viška. Pa više koristi bi imali od mene koji nisam ušao u teren 15 godina.
Kakav Duško i pm, frajer nije potrco dvije godine, ima 30 kg viška. Pa više koristi bi imali od mene koji nisam ušao u teren 15 godina.
- EastwichTown
- Kontakt:
Zna li se gdje će ovi iz Borca ?
On nije 2 a ti 15, pa vise im on koristi. Ko si to ti?
Gracic se vratio kuci u Maglaj.
Djana iz Gorazda u Zrinjski
Goražde dovelo budalu za trenera. Rastjerao domaće što se rastjerati može. Nisu imali ekipe da odigraju prijateljsku sa Bugojnom
A rekose da Gorazde ganja Evropu
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Leotar izgubio od Koycegiza u Turskoj 37-33.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Takodjer i Sloboda od Kastriotija 30-29...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ASD
- Kontakt:
Malo sam bacio pogled na Maglaj-Izviđač. Jasno se moglo vidjeti zašto će Izviđač lagano da uzme titulu i ove godine. Puno brže igraju od drugih i zabiju puno lakih golova.
Ono sto je Karvina za Izvidjac u onom dvomecu, to je Izvidjac za ostatak lige. Veliko iznenadjenje ce biti ako uzme naslov neko drugi.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Borac-Gorazde 24:25
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.