ne zeli covjek iz engleske
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Formula 1
Piastri je bolji vozac od mrtvog Norrisa. Nece uzeti titulu u ocito boljem bolidu. Trebali bi njega staviti da bude prikolica. Piastri jedini moze Maxu stati na crtu. Leclerc bi mogao da ima malo jaci bolid. Mada ga vidim kao osvajaca Singapura ako sve bude ok. Hamilton opet donji, malo bljesnuo i kapak. Nikada najveci. Sje.bao se Ferrari sto ga je doveo za iducu sezonu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Kakav crni Piastri.Celestial je napisao/la: ↑04 sep 2024, 01:11Piastri je bolji vozac od mrtvog Norrisa. Nece uzeti titulu u ocito boljem bolidu. Trebali bi njega staviti da bude prikolica. Piastri jedini moze Maxu stati na crtu. Leclerc bi mogao da ima malo jaci bolid. Mada ga vidim kao osvajaca Singapura ako sve bude ok. Hamilton opet donji, malo bljesnuo i kapak. Nikada najveci. Sje.bao se Ferrari sto ga je doveo za iducu sezonu.
Dečko je u 3 od 4 utrke sporiji od Norrisa a u kvalifikacijama je 13:3 u korist Norrisa.
Čitam komentare kako je Piastri budućnost McLarena i kako će u narednim sezonama bit još bolji.
Momak ima 23g i samo 18 mjeseci je mlađi od Norrisa a onaj ko je super talent već u drugoj sezoni dominira svog timskog kolegu.
Zasto odgovaras trolu? To je Goretzka ili ti Zaniolo i jos 1000 banovanih profila.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovako nažalost misli 80% onih koji prate formulu 1, od Piastrija se prati Hamilton iz 2007.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pucaju cirevi jer je Piastri pocjepao mrtvog Norrisa sad na Monzi. Onako ga zaobici kao gluhu kuju, kapa do poda. Ovaj nije znao sta ga je snaslo. Da stvar bude jos gora, Ferkan uze utrku na kraju, sto bi znacilo da su navijaci Mclarena i Norrisa pretrpili jedan tezak vikend. Saucesce klaunu Evanderu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Moderator
- Kontakt:
Eto Adrian Newey u Aston Martinu zvanično 2025.
Bilo je bolje novac, nego izazov.
Bilo je bolje novac, nego izazov.
Koji izazov? Da mu se naredjuje sta, kako i sa kim da radi?
Otici ce tamo gdje ce biti kralj i onako kako on zeli da bude. Zaposlit ce oko sebe ljude koji su njegov tim.
Zao mi je samo sto u njemu nije sentiment proradio, pa da ode u Williams.
Otici ce tamo gdje ce biti kralj i onako kako on zeli da bude. Zaposlit ce oko sebe ljude koji su njegov tim.
Zao mi je samo sto u njemu nije sentiment proradio, pa da ode u Williams.
Bar nije u mrtvom Mclarenu. Tu bi tek propao.
Bit ce zanimljivo vidjeti na sta ce liciti Aston Martin sljedece sezone.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Slijedece nece biti nista posebno, ali 2026. bi mogli biti zanimljivi.
Nova fabrika, novi zracni tunel, Honda, Adrijan, bit ce sigurno jos pojacani u ljudstvu. Ne bi bilo cudo da i Max tamo bude tad. Lice mi na novi Red Bull u nastajanju.
Mclaren neocekivano los tempo danas, na dva treninga. RB, Ferari i Mercedes djeluju mnogo bolje. Mada, to je samo petak, vidjet cemo.
Piastri i nije tako los bio na drugom treningu, al je Nando bas los na oba, ocekivao sam da ce Ferari i Leclerc biti dobri ovdje, zabi se u zid prvi trening reko evo sranja kad on na drugom najbolji
Nekako vjerujem da ce pole upravo uzeti Leclerc ovdje
Kvale danas u 2, trka sutra u 1. Da se ko ne zafrka i upali TV ili stream, a oni trka završila.
Jednom sam tako baš trku u Azerbejdžanu promašio, uključio se na pola.
Jednom sam tako baš trku u Azerbejdžanu promašio, uključio se na pola.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ferari i Merc djeluju najbolje za sada na stazi, Meclaren je na trecem treningu malo bolje izgledao, Red Bull tesko da ovdje moze i do prvog reda u kvalama
-
- Kontakt:
Gabriele Mini
Zute zastave bi danas mogle bitnu ulogu odigrati. Ne bi me cudilo da neko ispusi radi toga.
Red Bull ce sigurno zrtvovati Pereza u zadnjem pokusaju, da bi dali Maxu zavjetrinu u Q3, ako Perez prodje do tamo.
P.S. Za koga je ova utrka u Azerbejdzanu? Nigdje publike, nigdje ljudi ni po prozorima onih zgrada oko staze. Isto kao da im je zabranjeno da gledaju. Gledajuci ovu utrku, vraca me u period korone kad je sve bez publike bilo.
Red Bull ce sigurno zrtvovati Pereza u zadnjem pokusaju, da bi dali Maxu zavjetrinu u Q3, ako Perez prodje do tamo.
P.S. Za koga je ova utrka u Azerbejdzanu? Nigdje publike, nigdje ljudi ni po prozorima onih zgrada oko staze. Isto kao da im je zabranjeno da gledaju. Gledajuci ovu utrku, vraca me u period korone kad je sve bez publike bilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.