Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Dvije lose osobe izgubile danas. Hajde i treca.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Ide moj dark horse. Zao mi je ovog Zvereva, od ove next gen mi je najvise obecavao.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Luzer fakat hoće da ostane najbolji ikad bez slema.
Ja sam mu davao šanse čak i da klepi slem i imao bi solidnu šansu da završi godinu kao prvi.. Ali džaba.
Ja sam mu davao šanse čak i da klepi slem i imao bi solidnu šansu da završi godinu kao prvi.. Ali džaba.
Izgleda mu jos samo ti dajes sanse.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
A ništa dečki sutra nam je finale slema iza ponoći.
Sutra je znači finale prije finala, al doslovno finale, nema šanse da neko od one dvojice može zijanit od petorke Fric Griša Tiafoe Demon i Draper
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Vas dvojica ste sigurno mislili i da Zverev moze samo protiv tih "finalista" izgubiti. Polako.
Banovaću se s teme ako neko od gorepomenutih levata uzme slem. Zna se ko uzima slem, a to je rubrika za najbolje. Zato i ova luzerčina Zverev to očigledno nikad neće uzeti.
Slemovi su bili za sampione dok je tu bila velika cetvorka. Od ovih novih svako moze imati razocaravajuci dan.
Ma nema šanse niko mimo Sinnera i Medvedeva, kakav ženski tenis neuporedivo je to, rutinirat će i polufinale i finale ko god sutra dobije četvrtfinalni meč
Ne bih imao ništa protiv da Dimitrov osvoji i tako kruniše karijeru a i nagradi se za ovaj period posljednje dvije godine kada se uozbiljio, sazrio i fakat igra fenomenalno, ali teško...
Ne bih imao ništa protiv da Dimitrov osvoji i tako kruniše karijeru a i nagradi se za ovaj period posljednje dvije godine kada se uozbiljio, sazrio i fakat igra fenomenalno, ali teško...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Medvedev Dimitrov finale. Vjerovatno najlosije ikad poslije onih Novakovih protiv raznorazne buranije. Meda osvaja.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Nakon 18 godina ćemo imati Amerikanca u finalu US opena.
Medvedev uvukao Sinnera u svoju igru u drugom setu, u prvom Sinner dosta više prilike imao da napada. Jako dobar meč.
Moze li Draper zaustaviti dopingasa,ovaj Medo je neozbiljan?
Znaci ove godine ce vjerovatno Sinner i Alcaraz po dva GS uzeti, i tako vjerovatno krece njihova era kada ce drugi samo ponekad uzeti koji GS
Savršenstvo ovo kako je Medu unakazio, ništa mu lik više na tvrdoj podlozi ne može, 6 pobjeda zaredom za 10 mjeseci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.