Farbali su ga već par pitao kao sređivali, ali nikada nesto ozbiljnije, tako da može sigurno, a hoce li, to je već pitanje.AVNOJ je napisao/la: ↑07 sep 2024, 23:15Ma ne može ti niko zabraniti da ih barem ofarbaš i ubaciš unutra neke led lampe ako već nema struje možeš nabavit one na baterije neće svijetliti cijelu noć maks sat i po do dva i bio bi sasvim drugačiji ambijent. Koliko bi to koštalo teško da bi bilo preko 500 KM po kontejneru, vjerujem kad bi Klub pozvao navijače da se organizuje neka akcija da bi se uradilo sve za dan.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- PeppermintSA
- Kontakt:
hebo reprezentaciju
Da znam ali i sad mogu u bojama Kluba ili kao oni dole kontejneri u kampu, dosta ljepše bi izgledalo i meni zaista nije jasno da su onako sredili svečani salon na Stadionu i skršili ogroman novac a taj kontejner pored kojeg se prolazi ostavili u takvom stanju za koji nije trebalo izdvojiti ni 500 KM.skoJaa je napisao/la: ↑08 sep 2024, 02:37Farbali su ga već par pitao kao sređivali, ali nikada nesto ozbiljnije, tako da može sigurno, a hoce li, to je već pitanje.AVNOJ je napisao/la: ↑07 sep 2024, 23:15Ma ne može ti niko zabraniti da ih barem ofarbaš i ubaciš unutra neke led lampe ako već nema struje možeš nabavit one na baterije neće svijetliti cijelu noć maks sat i po do dva i bio bi sasvim drugačiji ambijent. Koliko bi to koštalo teško da bi bilo preko 500 KM po kontejneru, vjerujem kad bi Klub pozvao navijače da se organizuje neka akcija da bi se uradilo sve za dan.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Raja ga je zagotivila zbog penala protiv Aktobea, ali u svakoj dosadašnjoj utakmici je napravio barem po jedan kiks.spezial je napisao/la: ↑07 sep 2024, 17:13Zbog ovogaPeppermintSA je napisao/la: ↑07 sep 2024, 14:57Ne znam zašto prizivate novog golmana. Imamo sasvim solidnog golmana koji je kiksao par puta izlascima, ali to ce se srediti. Svakako previse tovarimo i mijenjamo golmane.
Eventualno dovesti jos štopera ako postoji mogucnost i to je to.
Sergio Rico je bez kluba, pa eto, kad bi se naši zadali

Valjda uhvati formu pa do zime da vidimo stanje.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Kad bi tako tjerali Renana i Gulasha za sve kikseve, sebicnost i promasaje u ovim do sad utakmicama. Golman je za njih mala maca kad bi brojali greske po utakmiciDerdiyok je napisao/la: ↑08 sep 2024, 08:41Raja ga je zagotivila zbog penala protiv Aktobea, ali u svakoj dosadašnjoj utakmici je napravio barem po jedan kiks.spezial je napisao/la: ↑07 sep 2024, 17:13Zbog ovogaPeppermintSA je napisao/la: ↑07 sep 2024, 14:57Ne znam zašto prizivate novog golmana. Imamo sasvim solidnog golmana koji je kiksao par puta izlascima, ali to ce se srediti. Svakako previse tovarimo i mijenjamo golmane.
Eventualno dovesti jos štopera ako postoji mogucnost i to je to.
Sergio Rico je bez kluba, pa eto, kad bi se naši zadali![]()
Valjda uhvati formu pa do zime da vidimo stanje.
Shop u Ferhadiji izgleda extra. Cestitke Upravi!
Ova pauza nam je dobro dosla, da se mozemo u miru pripremiti za nastavak sezone. Liga je stvarno zahtjevna i treba puno raditi da se odrzi kontinuitet dobrih rezultata..
Ova pauza nam je dobro dosla, da se mozemo u miru pripremiti za nastavak sezone. Liga je stvarno zahtjevna i treba puno raditi da se odrzi kontinuitet dobrih rezultata..
E vidis, tu lezi problem.
Mislis da je bolje za karijeru celika da stoji u odbrani koja primi 7-8 komada? Protiv austrije pogledaj utakmicu imas na areni ja mialim mozense vratiti, ne zelim ja nista da kazem, samo nemojte pretjerivati nismo zeljeznicari. Mnogo je rada, truda i odricanja pred Nidalom, nemojte mu vi biti dusmani.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Unušić za prvi, Lija za drugi i treći asistencija a za četvrti nisam upratio ko je dao onu povratnu.johntravolta123 je napisao/la: ↑08 sep 2024, 00:32Kako sam skonto na ovom videu
Asistent za Renana kod prvog gola Unusic pas u prostor
- BordoBBoja
- Kontakt:
Nidalov najveci problem je sto je od strane kluba izabran ispred necijeg igraca
Zato i ovolika pljuvacina
Zato i ovolika pljuvacina
Uklonjeno, davno.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Jedva cekam nastavak prvenstva opra ova reprezentativna pauza
Joj ko će dočekati subotu 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
Super termin tekme sa Posusjem. Valjda ce nas biti vise od 8000 hebemu posjetu vise
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
ima li gdje pogledat pregled sa ove prijateljske
Nidal nije sažvakao ni našu ligu a kamoli ove jače lige i repku.Pantelija je napisao/la: ↑08 sep 2024, 10:19E vidis, tu lezi problem.
Mislis da je bolje za karijeru celika da stoji u odbrani koja primi 7-8 komada? Protiv austrije pogledaj utakmicu imas na areni ja mialim mozense vratiti, ne zelim ja nista da kazem, samo nemojte pretjerivati nismo zeljeznicari. Mnogo je rada, truda i odricanja pred Nidalom, nemojte mu vi biti dusmani.
Kad pročitam ovo da je Nidal bolji od Mujakića, djeluje strašno. Nidal ima kapacitet da bude 3 puta bolji igrač, ali u ovom trenutku nema ni približno iskustva da ga zamijeni, iako je ovaj loše odigrao u reprezentaciji skoro svaku utakmicu, nit bi trebao biti na spisku (što je prvo o čemu bi trebalo razgovarati). Hoće li za 2-3 godine, vrlo vjerovatno će biti odličan štoper, čim nauči da igra sa loptom malo više, stekne iskustva na višem nivou, i taktičku spremu.
Zadnja izmjena: KarlMarx, dana/u 08 sep 2024, 12:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Ma nebitno je to... Lopta tamo vamo, Van dajku se desavaju greske
zasluzio tu gdje jeste, a onda mu se natovare strucnjaci na ledja i pisu da treba u seniorsku reprezentaciju, da treba za 5-7-9 miliona ici i slicno a to je kontraefekat i dusmanin je samo onaj ko govori nidalu da je sve super i da igra perfektno.
U akademiji nemas desnog stopera sem nidala, barem ne po kvaliteti. . Kada najbolje odigra, treba mu ukazati na greske koje pravi, da ih ispravi jer ovdje ima 18 i to mu se nece uzeti za zlo, otici ce negdje kao Niho pa ce mu se gledati svaki pas i svaka odluka... I tu ce onda da svako ko ima imalo mozga reci, vidis, nije mi taj i taj bio dusmanin nego mi je ukazivao na to i to, a ni ovaj prijatelj jer je govorio nisi ti kriv, nije do tebe, ti si najbolji i onda...
Podsjetnika radi akademija jos nije napravila igraca koji je napravio nesto na evropskoj sceni, Kovacevic je golman i tu ne bih pravio komparaciju sa igracima u polju. Negdje problem mora da lezi, a ja garantujem da je sijelom i psihološki, u vidu, najbolji si brudaaa alllaaaaaam, niko jaci do tebe i onda kad upadne u masineriju 22 igraca slicnih ili boljih kvaliteta, kad nema vise oko sebe nerealne podrske ode psiha, ode sve nizbrdo. Djecu treba Celiciti, i ja aam aiguran da kod Zekica ce nidal napredovati, ali utakmica sa austrijom je pokkazala da ima tu jos mnogo rada i truda, ali da je na dobrom putu, jeste.
Sro se tice nase ekipe, Nidal i soldo su tu negdje što je velika stvar za nidala, jer je rame uz dame sa igracem kao Soldo sa 18 godina, sada je na njemu da li ce se sici iznad toga nivoa a nas klub treba da sto prije dovede stopera veceg kvaliteta da bi se nidal razvijao lakse i bez pritiska sa nosi odbranu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Kvalitetna analiza, očekivano, zato sam malo bocnuo sa onom jednom loptom.Pantelija je napisao/la: ↑08 sep 2024, 12:21Ma nebitno je to... Lopta tamo vamo, Van dajku se desavaju greske
zasluzio tu gdje jeste, a onda mu se natovare strucnjaci na ledja i pisu da treba u seniorsku reprezentaciju, da treba za 5-7-9 miliona ici i slicno a to je kontraefekat i dusmanin je samo onaj ko govori nidalu da je sve super i da igra perfektno.
U akademiji nemas desnog stopera sem nidala, barem ne po kvaliteti. . Kada najbolje odigra, treba mu ukazati na greske koje pravi, da ih ispravi jer ovdje ima 18 i to mu se nece uzeti za zlo, otici ce negdje kao Niho pa ce mu se gledati svaki pas i svaka odluka... I tu ce onda da svako ko ima imalo mozga reci, vidis, nije mi taj i taj bio dusmanin nego mi je ukazivao na to i to, a ni ovaj prijatelj jer je govorio nisi ti kriv, nije do tebe, ti si najbolji i onda...
Podsjetnika radi akademija jos nije napravila igraca koji je napravio nesto na evropskoj sceni, Kovacevic je golman i tu ne bih pravio komparaciju sa igracima u polju. Negdje problem mora da lezi, a ja garantujem da je sijelom i psihološki, u vidu, najbolji si brudaaa alllaaaaaam, niko jaci do tebe i onda kad upadne u masineriju 22 igraca slicnih ili boljih kvaliteta, kad nema vise oko sebe nerealne podrske ode psiha, ode sve nizbrdo. Djecu treba Celiciti, i ja aam aiguran da kod Zekica ce nidal napredovati, ali utakmica sa austrijom je pokkazala da ima tu jos mnogo rada i truda, ali da je na dobrom putu, jeste.
Sro se tice nase ekipe, Nidal i soldo su tu negdje što je velika stvar za nidala, jer je rame uz dame sa igracem kao Soldo sa 18 godina, sada je na njemu da li ce se sici iznad toga nivoa a nas klub treba da sto prije dovede stopera veceg kvaliteta da bi se nidal razvijao lakse i bez pritiska sa nosi odbranu.
Trenutno korisnika/ca: Dave, keli, nedimmmm1337, Pena i 47 gostiju.