FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
To može bit neko prethodno gostovanje... ali znam šta sam vidio na pregledu, šteta što nisam snimio pa da fino vidite kako lažete!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Бањалучанин
- Kontakt:
Па " " ја & $ " " ? јер % ? & $ & ? на $... ' " " " ? оног првог па " $ је $ $ "...Hawking je napisao/la: Idi na banjalukaforum i uvjeri se da je frajer sam napiso da je sliku odradio u photoshopu... a ja neću vjerovati izvještaju na TV-u nego tebi... koji si ti mentol
А то за % је стварно "... Па - ? " ? " $ ¥....
Let's go, Fighter!
"!
"!
Izvinjavam se ostalima što sam uopšte s njim na ovoj temi o navijačima pričao, ali čisto sam htio klincu pokazati da ne valja lagati i da se laž uvijek otkrije
Slike su s iste tj. današnje utakmice!
Pogledaj ovo "ljuta krajina" i vidit ćeš da na svakoj slici stoji na istom mjestu.
Pogledaj ovo "ljuta krajina" i vidit ćeš da na svakoj slici stoji na istom mjestu.
Zadnja izmjena: PCC, dana/u 04 apr 2011, 02:04, ukupno mijenjano 1 put.
- Бањалучанин
- Kontakt:
Па $ " ? ", јер су " у 40-' " $ су " ?...Hawking je napisao/la:To može bit neko prethodno gostovanje... ali znam šta sam vidio na pregledu, šteta što nisam snimio pa da fino vidite kako lažete!
$ је $ & 50-& $ ?... & не %, па " онај ? $ је " $ су $ " препуна & "... О & ?...
Let's go, Fighter!
"!
"!
Gledaj vako, ovo će moderator kad sutra ustane pobrisat svakako, al ja mislim da smo već dovoljno prznili po temi u off-u... činjenica je da muljate cijelo vrijeme i da ste u stanju da za crno govorite da je bijelo. Ako sam ja reko da je sam lik na vašem forumu reko da je ušminko ovu sliku na PS, a vi i dalje trabunjate gluposti, onda ne znam stvarno šta više da kažem. Meni je jasno da vas je uhvatila prpa i da ste svjesni da ste prošle godine profućkali i veću prednost, ali šta vam ja mogu, možda nekad i vi osvojite titulu koja vam ne treba...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Бањалучанин
- Kontakt:
А ово је & "...irridu je napisao/la:
nije ovo za zadnju godinu dana napisano ja govorim za prijeznas i sam da sad ne mogu nac al nisam to ja izmislio i u ostalom grupa koja se dici SRPSTVOM I ANTIMUSLUMANSTVOM a koja je osnovana od strane muslimana i koja malo malo mijenja ime ....
? " ? у $ са ?...
" & ја ' " $ " ' " јер " су $ са ? The Maniacs...
Let's go, Fighter!
"!
"!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Hajde ba Lešinari šta ste se naložili? Nas je u Lukavici znalo biti u jednoj utakmici kao vas u svim sezonskim gostovanjima...Zato tišu mišu!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Бањалучанин
- Kontakt:
' $ $ се ?, ? " $ ?...Hawking je napisao/la:Gledaj vako, ovo će moderator kad sutra ustane pobrisat svakako, al ja mislim da smo već dovoljno prznili po temi u off-u... činjenica je da muljate cijelo vrijeme i da ste u stanju da za crno govorite da je bijelo. Ako sam ja reko da je sam lik na vašem forumu reko da je ušminko ovu sliku na PS, a vi i dalje trabunjate gluposti, onda ne znam stvarno šta više da kažem. Meni je jasno da vas je uhvatila prpa i da ste svjesni da ste prošle godine profućkali i veću prednost, ali šta vam ja mogu, možda nekad i vi osvojite titulu koja vam ne treba...
% " $ " ово? $ јер ? па & хвата прпа?
" на ? ' & $ је ? & $ је % " " " у / " у ? ? - $ '...
А " $ ' $ ?... Па не ' се ? $, &
" & %, свега "...
Let's go, Fighter!
"!
"!
Nismo mi lešinari a jeboga ti pa znalo je i naših biti u Laktašima. Pa pogledaj na karti gdje je Banjaluka a koliko ste vi udaljeni od IS
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 04 apr 2011, 02:16, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.banjalukaforum.com/viewtopic ... tart=14700? je napisao/la:' $ $ се ?, ? " $ ?...Hawking je napisao/la:Gledaj vako, ovo će moderator kad sutra ustane pobrisat svakako, al ja mislim da smo već dovoljno prznili po temi u off-u... činjenica je da muljate cijelo vrijeme i da ste u stanju da za crno govorite da je bijelo. Ako sam ja reko da je sam lik na vašem forumu reko da je ušminko ovu sliku na PS, a vi i dalje trabunjate gluposti, onda ne znam stvarno šta više da kažem. Meni je jasno da vas je uhvatila prpa i da ste svjesni da ste prošle godine profućkali i veću prednost, ali šta vam ja mogu, možda nekad i vi osvojite titulu koja vam ne treba...
А " $ ' $ ?... Па не ' се ? $, &![]()
" & %, свега "...
Evo ti kad si navro... ne treba piće
Moderator će ovo brisat jer su vaše PS slike off za temu FK Željezničar
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Бањалучанин
- Kontakt:
Па то ' $ & $ терен, " & $ "гостујуете" Сарајеву на %...Bianconeri1988 je napisao/la:Hajde ba Lešinari šta ste se naložili? Nas je u Lukavici znalo biti u jednoj utakmici kao vas u svim sezonskim gostovanjima...Zato tišu mišu!
Let's go, Fighter!
"!
"!
- Бањалучанин
- Kontakt:
ПА ? је ":"Ево ? ""Hawking je napisao/la:http://www.banjalukaforum.com/viewtopic ... tart=14700? je napisao/la:' $ $ се ?, ? " $ ?...Hawking je napisao/la:Gledaj vako, ovo će moderator kad sutra ustane pobrisat svakako, al ja mislim da smo već dovoljno prznili po temi u off-u... činjenica je da muljate cijelo vrijeme i da ste u stanju da za crno govorite da je bijelo. Ako sam ja reko da je sam lik na vašem forumu reko da je ušminko ovu sliku na PS, a vi i dalje trabunjate gluposti, onda ne znam stvarno šta više da kažem. Meni je jasno da vas je uhvatila prpa i da ste svjesni da ste prošle godine profućkali i veću prednost, ali šta vam ja mogu, možda nekad i vi osvojite titulu koja vam ne treba...
А " $ ' $ ?... Па не ' се ? $, &![]()
" & %, свега "...
Evo ti kad si navro... ne treba piće
Moderator će ovo brisat jer su vaše PS slike off za temu FK Željezničar
Па & не %... " се & $ је % &, $... & је у ? &...
А & ?, $ " ' " за ? -
Let's go, Fighter!
"!
"!
Ajd fino priznaj da niste ponijeli ni petardu i ne trabunjaj, zašto bi tražio od moda da ne briše sliku... dobro, možda nije PS, kako je loše urađeno vjerovatno je paint u pitanju... ama ne moraš me častit, šta si se uprpio jadan 
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Važno da je on izlijepio stranicu voljenog mu kluba Lešinarima, sutra kad ustanu pravi navijači jbć mu nanu naninu
Pa vaše provale su oduvijek boravile na ovoj stranici, sjeti se onog BOJACDejan, BL je napisao/la:Važno da je on izlijepio stranicu voljenog mu kluba Lešinarima, sutra kad ustanu pravi navijači jbć mu nanu naninu
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Riječnik dostojan jednog lešinara, ali lešinara u pravom smislu riječiDejan, BL je napisao/la:Važno da je on izlijepio stranicu voljenog mu kluba Lešinarima, sutra kad ustanu pravi navijači jbć mu nanu naninu
Ž '21!
- Бањалучанин
- Kontakt:
Ја " " $ " " " опасан " па $ $ $, - " вјероватно ? " " $ & " " " $ " " & " ?...Hawking je napisao/la:Pa vaše provale su oduvijek boravile na ovoj stranici, sjeti se onog BOJACDejan, BL je napisao/la:Važno da je on izlijepio stranicu voljenog mu kluba Lešinarima, sutra kad ustanu pravi navijači jbć mu nanu naninu
Ја се не $ & " ", јер ' " ?, а то је ? ?...
' ' ' " на ове твоје " јер " & ? / % "...
Ето ? $ ', over and out...
Let's go, Fighter!
"!
"!
Ja nisam Manijak, nikad nisam bio na Jugu, ja sam onaj što na zapadu jede košpe i ponosim se time što ne pravim nered... kao što vidiš nisam ni iz Sarajeva... ja navijam za Želju na svoj način, ali to ne znači da ne mogu prokomentarisati vaše provale... KONTAŠ?? je napisao/la:Ја " " $ " " " опасан " па $ $ $, - " вјероватно ? " " $ & " " " $ " " & " ?...Hawking je napisao/la:Pa vaše provale su oduvijek boravile na ovoj stranici, sjeti se onog BOJACDejan, BL je napisao/la:Važno da je on izlijepio stranicu voljenog mu kluba Lešinarima, sutra kad ustanu pravi navijači jbć mu nanu naninu
Ја се не $ & " ", јер ' " ?, а то је ? ?...
' ' ' " на ове твоје " јер " & ? / % "...
Ето ? $ ', over and out...
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.