Evo pacijenta jos jednog, veliki si Zeljeznicar.
Premijer liga BiH - aktuelno
- DinGospo21
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nije jednako ali ista/slicna pravila vrijede i tamo i ovdjePendulum je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:52Vaso Miskin Crni vs Sloga = utakmica Lige Šampiona.![]()
"Upadaju" navijači ali da se slikaju sa zvijezdama ili eventualno da dobiju "džabnu" reklamu.
Navedi mi jedan primjer u Ligi Šampiona da su dvojica navijaća uletila da se obračunaju sa gostujućim igračima?
Logika i mitomanija letećih medvjedića je za izučavanja.![]()

FKŽ !
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Frustrirani su jer argumenti nisu na njihovoj strani pa pokusavaju da spinuju. Al kao sto je jedan njihov bivsi igrac rekao, dobiju po petobu, pa ih i boli brigaRatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:49Tu energiju i akrivnost sa foruma i ostalih drustvenih mreza da prenesete na Gradski Stadion bilo bi vas duplo vise![]()
Salim se, znam da ne mozete. Slobodno nastavite![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Očekivan odgovor mitomanske brigade. Sami sebi govore da su veliki i dive se tome. Dobro, ipak je u pitanju samoprozvana gospoda

Da mi kazna nije odgovarajuća - nije, da sam očekivao drugačiju - nisam. Ne znam šta je problem da budete realni. Svakom ljubitelju fudbala bi ovo trebao biti potez za osudu i pozivanje na najrigorozniju moguću kaznu kako se to ne bi ponovilo na bilo kojem stadionu. Ništa više od toga.
Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 17 sep 2024, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Sudijska protekcija od početka sezone, smiješan crveni karton za Gošk, fingirane i izmšljene brojke u izvještajima delegata i kao šlag na tortu ova kazna/nagrada za skandalozan propust i incident. Sve jasno ko dan.
Možeš navesti primjer gdje u Ligi Šampiona uliječu dva navijača da se obračunaju sa gostujućim igračima i da domaća ekipa nije kažnjena što novnačno što zatvaranjem (dijela) tribine?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
O kakvom ti fizickom obracunavanju pricas? O pokusaju mozemo pricati, ali nikakvog kontakta nije doslo sa protivnickim igracem. Pa veci ti je problem ako pogodis protivnickog igraca kamenom/upaljacem sa tribine nego ovaj pokusaj fizickog napadanja, jer do kontakta nije doslo.taurunum je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:52e cuj uslovna![]()
![]()
Umjesto 10 utakmica suspenzije stadiona i 100,000KM novcane kazne, nagrade ti upade u teren i fizicko obracunavanje s gostujucom ekipom, ne jednog nego dvojice navijaca.
Ovo je presedan u svijetu fudbala, nadam se da ce tuzilastvo istraziti ove nelogicne radnje i odluke dva politicka projekta, nsbih i nk zeljescar. Nadam se da ce i sindikat profesionalnih fudbalera odraditi svoj posao i svu dokumentaciju poslati UEFA-i u cilju zastite svojih klijenata i svakog buduceg narusavanja sigurnosti.
Za opstanak u ligi dali ste guzice
mrs u kavez vicine kujice!
FKŽ !
Pogodili ste igrača flašom? *ebo to, nije bila staklena flaša - ne pika se.TeaM87 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:58O kakvom ti fizickom obracunavanju pricas? O pokusaju mozemo pricati, ali nikakvog kontakta nije doslo sa protivnickim igracem. Pa veci ti je problem ako pogodis protivnickog igraca kamenom/upaljacem sa tribine nego ovaj pokusaj fizickog napadanja, jer do kontakta nije doslo.taurunum je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:52e cuj uslovna![]()
![]()
Umjesto 10 utakmica suspenzije stadiona i 100,000KM novcane kazne, nagrade ti upade u teren i fizicko obracunavanje s gostujucom ekipom, ne jednog nego dvojice navijaca.
Ovo je presedan u svijetu fudbala, nadam se da ce tuzilastvo istraziti ove nelogicne radnje i odluke dva politicka projekta, nsbih i nk zeljescar. Nadam se da ce i sindikat profesionalnih fudbalera odraditi svoj posao i svu dokumentaciju poslati UEFA-i u cilju zastite svojih klijenata i svakog buduceg narusavanja sigurnosti.
Da nije bilo Krpića da zaustavi onog međeda, da li bi došlo do fizičkog obračuna?
Koliko ste slijepi i nerealni, tačno za izvučavanja. Ne samo ti - nego svi Leteći medvjedići koji pišu na ovom forumu - apsolutno niko realan nije.

- DinGospo21
- Kontakt:
Gledaj debila glupog, mene tvoj Torpedo ne zanima, ali ti si prvi ovde cim je nesto za Zelju. Zato upravu si nije velik vec je golem.Zutti je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:56Očekivan odgovor mitomanske brigade. Sami sebi govore da su veliki i dive se tome. Dobro, ipak je u pitanju samoprozvana gospoda
Da mi kazna nije odgovarajuća - nije, da sam očekivao drugačiju - nisam. Ne znam šta je problem da budete realni. Svakom ljubitelju fudbala bi ovo trebao biti potez za osudu i pozivanje na najrigorozniju moguću kaznu kako se to ne bi ponovilo na bilo kojem stadionu. Ništa više od toga.
Sta bi bilo kad bi bilo...ja pricam o onome sto se stvarno desiloPendulum je napisao/la: ↑17 sep 2024, 14:01Pogodili ste igrača flašom? *ebo to, nije bila staklena flaša - ne pika se.TeaM87 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:58O kakvom ti fizickom obracunavanju pricas? O pokusaju mozemo pricati, ali nikakvog kontakta nije doslo sa protivnickim igracem. Pa veci ti je problem ako pogodis protivnickog igraca kamenom/upaljacem sa tribine nego ovaj pokusaj fizickog napadanja, jer do kontakta nije doslo.taurunum je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:52e cuj uslovna![]()
![]()
Da nije bilo Krpića da zaustavi onog međeda, da li bi došlo do fizičkog obračuna?
Koliko ste slijepi i nerealni, tačno za izvučavanja. Ne samo ti - nego svi Leteći medvjedići koji pišu na ovom forumu - apsolutno niko realan nije.![]()
FKŽ !
I opet preskaćeš da odgovoriš na flašu - ne pika se jel?
Hoćeš navesti primjer u Ligi Šampiona što sam te pitao na stranici prije?
Hoćeš navesti primjer u Ligi Šampiona što sam te pitao na stranici prije?
Sta te zulja pa mi stalno repliciras?Pendulum je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:25Šta je to Borac (do ove sezone) uspio u Europi? Ko ti drma kavez ba?Suvorov je napisao/la: ↑17 sep 2024, 12:39Sve je to nedostatak sportskih uspjeha kako sarajevskih klubova u Evropi, tako i reprezentacije BiH u svim sportovima. I sportista u pojedinacnim sportovima naravno.
Da ih ima ne bi se zamarali ni posjetom koju upisuje delegat, ni cijenama na transfermarktu. Sad im je glavna zanimacija to i kome Peljto sudi u Evropi.![]()
![]()
Citiras samo prvi dio prve recenice jer ne razumijes ostatak posta ili ne zelis da ga razumijes?
Najljepše je kad ovako krenu lične uvrede. Dokaz nemoćiDinGospo21 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 14:03Gledaj debila glupog, mene tvoj Torpedo ne zanima, ali ti si prvi ovde cim je nesto za Zelju. Zato upravu si nije velik vec je golem.Zutti je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:56Očekivan odgovor mitomanske brigade. Sami sebi govore da su veliki i dive se tome. Dobro, ipak je u pitanju samoprozvana gospoda

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
https://www.nfsbih.ba/savez/komisije/di ... -komisija/Zutti je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:56
Njima se obrati i reci da su ljubitelji fudbala sa SS.ba foruma osudili to i pozivaju "na najrigorozniju mogucu kaznu, kako se to ne bi ponovili na bilo kojem stadion", al nemoj cviliti ovdje

Žulja me koliki si futavac od čovjeka/forumaša.Suvorov je napisao/la: ↑17 sep 2024, 14:05Sta te zulja pa mi stalno repliciras?Pendulum je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:25Šta je to Borac (do ove sezone) uspio u Europi? Ko ti drma kavez ba?Suvorov je napisao/la: ↑17 sep 2024, 12:39
Sve je to nedostatak sportskih uspjeha kako sarajevskih klubova u Evropi, tako i reprezentacije BiH u svim sportovima. I sportista u pojedinacnim sportovima naravno.
Da ih ima ne bi se zamarali ni posjetom koju upisuje delegat, ni cijenama na transfermarktu. Sad im je glavna zanimacija to i kome Peljto sudi u Evropi.![]()
![]()
Citiras samo prvi dio prve recenice jer ne razumijes ostatak posta ili ne zelis da ga razumijes?
Prozivaš nekoga za nešto ovdje a tvoj Klub ništa od gore navedenog iz tvog posta nema/nije ostvario. Jel lažem?
prvo odgovori na pitanja koja ti forumasi iznad postavljaju pa se onda u dalju raspravu ubacuj.TeaM87 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:58O kakvom ti fizickom obracunavanju pricas? O pokusaju mozemo pricati, ali nikakvog kontakta nije doslo sa protivnickim igracem. Pa veci ti je problem ako pogodis protivnickog igraca kamenom/upaljacem sa tribine nego ovaj pokusaj fizickog napadanja, jer do kontakta nije doslo.taurunum je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:52e cuj uslovna![]()
![]()
Pogodili lika flasom, uletili u teren i trce ka protivnickim igracima, ovi bjeze prema svlacionici da bi sacuvali glavu i kaze nije bilo obracuna

Znaci da je rafalao po igracima i nikog ne pogodi, ne bi takodje bilo kazne jer nije nikog ubio, nije bilo kontakta
Koji tumor za oci

Vicine kujice, opet se izvukose !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ne mogu primjer u LŠ jer se trenutno ne mogu sjetiti. Ovako sto mi prvo naumapda je udaranje Grealisha i udaranje Ramsdale, najvisi vrh evropskog fudbala, nijedan slucaj nije zavrsio sa zatvaranjem tribine. Ovo nase je puno laksi prekrsaj od toga i raja se kao cudi sto nije zatvoreno, pa ugledajte se malo na evropu

FKŽ !
- TurkishAirlines
Miljenici saveza.
U dogovoru sa Vicom, isti ih je spasio ispadanja. Sad ih Vico pazi sa kaznama

U dogovoru sa Vicom, isti ih je spasio ispadanja. Sad ih Vico pazi sa kaznama

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Trenutno korisnika/ca: Fudbalmozak2, NazorUso, Orjuna i 12 gostiju.