Kaze rijesili dug sa Suljicem, a samo ga potpisalibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 12:13Zar nije Suljić isplacen kako rece jedan klaun ovdje![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Kaze rijesili dug sa Suljicem, a samo ga potpisalibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 12:13Zar nije Suljić isplacen kako rece jedan klaun ovdje![]()
Balja ti si si dobar covjek i velika postenjacina, kakav bolan onaj, obicna botina.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑26 sep 2024, 12:36Ja sam to napisao cim je potpisan sporazum. Ko god zeli moze pronaci post. @Simon se slatko nasmija i napisa , eto bas je Azmir pomogao da se potpise sporazum. Cekam da sad napise nesto na ovu temu.
Druze kod nas riječ "školovan" ništa ne znači.BatistutA19 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 12:49Tastatura navijači je li se upravo desilo sto smo vam pricali da se moze desit...TUZLA=ZENICA(politika) ,VINKO=OLGUN....OFK SLOBODA =FK PATRIOT ZENICA(posle vracanje starih samo imena ali ugaseni glavni klubovi)..ROBIJAŠI=FUKARE (do vas je sad )..Probudite se dok nije kasno a grada boli qurac isto kao u Zenici a posle ce gradonacelnik rec kao Fudo vi ste ga izabrali sami.
Jedini spas vam je protesti ,novi statut uradit skolovani koji Slobodu vole i kakav vi model zelite (investitor,dionice socios nebitno )dostavit ga skupstini buducoj ili sadasnjoj i da ga mora usvojit i ni milimetra odustat i onda to primjenit.
Da li vi imate snage ,brojnost,ja ne znam,SRETNO VAM I MAJKE MI NIJE PROVOKACIJA ,je li vi vidite koliko se mi patimo i borimo a vi nas nekad zaebavate,ismijavate pravu iskrenu borbu.
Vi sa pravim novim statutom ne morate kao mi u Kanton ali ovako ako budete samo pisali da odu nek vam je dragi bog na pomoci od toga nema nista jer nijedan pravi investitor sa ovim sistemom nece uci osim prevaranata koje vam spremaju i grad ce se samo ogradit kao Fudo vi ste ga birali..
Ako izbrisete moj komentar niste fer ali ce te ga bar procitat i malo vise razmislit sta vam je izlaz.Ovo pisem iz dosade cisto.
Bosanac1997 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 12:22Jednom davno,jedan forumas je rekao " **** ja tu upravu koja ne moze isplacivati mjesecno 5000 maraka za AD Suljic"
Ko bi to mogao biti?
Pitam za druga.
Ma nema potrebe da se brisu postovi od navijaca drugih klubova,ako su normalni.BatistutA19 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 12:49Tastatura navijači je li se upravo desilo sto smo vam pricali da se moze desit...TUZLA=ZENICA(politika) ,VINKO=OLGUN....OFK SLOBODA =FK PATRIOT ZENICA(posle vracanje starih samo imena ali ugaseni glavni klubovi)..ROBIJAŠI=FUKARE (do vas je sad )..Probudite se dok nije kasno a grada boli qurac isto kao u Zenici a posle ce gradonacelnik rec kao Fudo vi ste ga izabrali sami.
Jedini spas vam je protesti ,novi statut uradit skolovani koji Slobodu vole i kakav vi model zelite (investitor,dionice socios nebitno )dostavit ga skupstini buducoj ili sadasnjoj i da ga mora usvojit i ni milimetra odustat i onda to primjenit.
Da li vi imate snage ,brojnost,ja ne znam,SRETNO VAM I MAJKE MI NIJE PROVOKACIJA ,je li vi vidite koliko se mi patimo i borimo a vi nas nekad zaebavate,ismijavate pravu iskrenu borbu.
Vi sa pravim novim statutom ne morate kao mi u Kanton ali ovako ako budete samo pisali da odu nek vam je dragi bog na pomoci od toga nema nista jer nijedan pravi investitor sa ovim sistemom nece uci osim prevaranata koje vam spremaju i grad ce se samo ogradit kao Fudo vi ste ga birali..
Ako izbrisete moj komentar niste fer ali ce te ga bar procitat i malo vise razmislit sta vam je izlaz.Ovo pisem iz dosade cisto.
Previse ti spominjes mu da i izokola upucujes neke prijetnje kao.simonknows je napisao/la: ↑26 sep 2024, 12:58Glupane glupavi, nisam nigdje rekao da je isplaćen, nego da su izborili sporazum koji je samo trebao biti ispoštivan svakog mjeseca. Kako sam ja mogao znati da će kasniti sa ratom? Klaun ti je bio dobar dok si visio u pp za infobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 12:13Zar nije Suljić isplacen kako rece jedan klaun ovdje![]()
![]()
Retardi, pošto na nož dočekate svakog ko ima iole drugačije mišljenje neovisno o tome koliko ste vi a koliko taj neko upućen u dešavanja u klubu, eto vam klub hebo vas on, u pola 7 vam je skupština u Mejdanu m.udonje pa dodjite sutra. Hebem i vas i forum i klub vam. Mrš.
Sad banujte![]()
Ko je bio posrednik za potpisivanje sporazuma, ko je "naredio" Suljicu da prihvati i potpise sporazum ?simonknows je napisao/la: ↑26 sep 2024, 12:58Glupane glupavi, nisam nigdje rekao da je isplaćen, nego da su izborili sporazum koji je samo trebao biti ispoštivan svakog mjeseca. Kako sam ja mogao znati da će kasniti sa ratom? Klaun ti je bio dobar dok si visio u pp za infobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 12:13Zar nije Suljić isplacen kako rece jedan klaun ovdje![]()
![]()
Retardi, pošto na nož dočekate svakog ko ima iole drugačije mišljenje neovisno o tome koliko ste vi a koliko taj neko upućen u dešavanja u klubu, eto vam klub hebo vas on, u pola 7 vam je skupština u Mejdanu m.udonje pa dodjite sutra. Hebem i vas i forum i klub vam. Mrš.
Sad banujte![]()
Tesko,nisu ga ugasili ni veci igraci od vas poput Nijaza, pa nece ni Tuzlanska sirotinja, vjeruj.simonknows je napisao/la: ↑26 sep 2024, 13:05I ja ga hebem sad, daBogda se ugasio sutra u 19:19FKBilder je napisao/la: ↑26 sep 2024, 13:04Previse ti spominjes mu da i izokola upucujes neke prijetnje kao.simonknows je napisao/la: ↑26 sep 2024, 12:58
Glupane glupavi, nisam nigdje rekao da je isplaćen, nego da su izborili sporazum koji je samo trebao biti ispoštivan svakog mjeseca. Kako sam ja mogao znati da će kasniti sa ratom? Klaun ti je bio dobar dok si visio u pp za info![]()
Sad banujte![]()
Vjeruj mi,nemoj to da radis mozes nekog da raspizdis dobro a ima ovdje ljudi koji nisu repa bez repa i ne boje se tebe i debila oko tebe i Ace, kontas.
Smiri se i budi dobar.
Cinjenica je da je klub usran, isto kao sto je cinjenica (trenutno)da bi radije ugasili klub nego dali bilo kome. Ne znam zasto. Ego ili lopovluk, pokazace vrijeme![]()
Odhebi.Beduin je napisao/la: ↑26 sep 2024, 13:08Veci je hajr da se ti ugasis i tako ocistis planetu od 1 g.ovneta manje.simonknows je napisao/la: ↑26 sep 2024, 13:05I ja ga hebem sad, daBogda se ugasio sutra u 19:19FKBilder je napisao/la: ↑26 sep 2024, 13:04
Previse ti spominjes mu da i izokola upucujes neke prijetnje kao.
Vjeruj mi,nemoj to da radis mozes nekog da raspizdis dobro a ima ovdje ljudi koji nisu repa bez repa i ne boje se tebe i debila oko tebe i Ace, kontas.
Smiri se i budi dobar.
Cinjenica je da je klub usran, isto kao sto je cinjenica (trenutno)da bi radije ugasili klub nego dali bilo kome. Ne znam zasto. Ego ili lopovluk, pokazace vrijeme![]()
Ionako si davno izofiran kao ljubitelj Veleza sa jasnom fotkom, samo si pokusao na sprdanciju to potisnuti.
Mrš smradino.simonknows je napisao/la: ↑26 sep 2024, 13:10Odhebi.
Yeben ovaj pilot sa DubravaFKBilder je napisao/la: ↑26 sep 2024, 13:04Previse ti spominjes mu da i izokola upucujes neke prijetnje kao.simonknows je napisao/la: ↑26 sep 2024, 12:58Glupane glupavi, nisam nigdje rekao da je isplaćen, nego da su izborili sporazum koji je samo trebao biti ispoštivan svakog mjeseca. Kako sam ja mogao znati da će kasniti sa ratom? Klaun ti je bio dobar dok si visio u pp za infobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 12:13Zar nije Suljić isplacen kako rece jedan klaun ovdje![]()
![]()
Sad banujte![]()
Smiri se i budi dobar.
Cinjenica je da je klub usran, isto kao sto je cinjenica (trenutno)da bi radije ugasili klub nego dali bilo kome. Ne znam zasto. Ego ili lopovluk, pokazace vrijeme
naš gradonačelnik se već ogradio davno rekavši da grad nema ništa sa FK Slobda jer je to udruženje građana koje funkcionira na osnovu svojih propisai propisa o udruženjima i fondacijama.BatistutA19 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 12:49Tastatura navijači je li se upravo desilo sto smo vam pricali da se moze desit...TUZLA=ZENICA(politika) ,VINKO=OLGUN....OFK SLOBODA =FK PATRIOT ZENICA(posle vracanje starih samo imena ali ugaseni glavni klubovi)..ROBIJAŠI=FUKARE (do vas je sad )..Probudite se dok nije kasno a grada boli qurac isto kao u Zenici a posle ce gradonacelnik rec kao Fudo vi ste ga izabrali sami.
Da li vi imate snage ,brojnost,ja ne znam,SRETNO VAM I MAJKE MI NIJE PROVOKACIJA ,je li vi vidite koliko se mi patimo i borimo a vi nas nekad zaebavate,ismijavate pravu iskrenu borbu ali nismo dali ugasit klub po cjeni Kantona.
J3bem i tebe u to seljacko ime. I licis na njegov brabonjak.
Samo mi nemoj te Zivinice dirati.Skver je napisao/la: ↑26 sep 2024, 13:16Yeben ovaj pilot sa DubravaFKBilder je napisao/la: ↑26 sep 2024, 13:04Previse ti spominjes mu da i izokola upucujes neke prijetnje kao.simonknows je napisao/la: ↑26 sep 2024, 12:58
Glupane glupavi, nisam nigdje rekao da je isplaćen, nego da su izborili sporazum koji je samo trebao biti ispoštivan svakog mjeseca. Kako sam ja mogao znati da će kasniti sa ratom? Klaun ti je bio dobar dok si visio u pp za info![]()
Sad banujte![]()
Smiri se i budi dobar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.