Ni nacrtano se nije primjetilo dok ne kazes

Al sto izbrisa post.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ni nacrtano se nije primjetilo dok ne kazes
Dva motiva više da yebemo lišticu!Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 sep 2024, 12:53ma fola svi protiv nas. Umisljamo![]()
![]()
pored sudijske netrojke sada i bez huka Hordi...
sto me presjece,tamam sam se sabrao i oduzeo koliko imam da trosim do prvog
Kakve veze Ramo ima sa Mup HNK ?
Jašta će, boli ih qracLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 sep 2024, 13:49RAMO VRATI DRES
@turkishairlines nek FUP obezbijedi dolazak i odlazak navijaca. Teritorija je Federacije
Pa znam ja sta pricas, a znamo svi sta je u praksi i kako funkcionise.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 sep 2024, 13:49RAMO VRATI DRES
@turkishairlines nek FUP obezbijedi dolazak i odlazak navijaca. Teritorija je Federacije
Shvatam ja da mozda ne razumijes najbolje sve ovo, ali da bi ti Ramo mogao bilo sta Mup mora traziti ispomoc od FUP-a i tek onda oni mogu doci i obezbjediti navijace.
ako ima volje i politicke zelje da se odradi, moze se to srediti. najvj da nece pa eto da znamo na cemu smo s ovim nasim vlastodrscimaTurkishAirlines je napisao/la: ↑27 sep 2024, 13:58Pa znam ja sta pricas, a znamo svi sta je u praksi i kako funkcionise.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 sep 2024, 13:49RAMO VRATI DRES
To se nece nikad desiti.
pod broj 1 nauci sta je posao jednog ministra unutrasnjih poslova pa komentarisiTurkishAirlines je napisao/la: ↑27 sep 2024, 14:01Shvatam ja da mozda ne razumijes najbolje sve ovo, ali da bi ti Ramo mogao bilo sta Mup mora traziti ispomoc od FUP-a i tek onda oni mogu doci i obezbjediti navijace.
Zasto ne traze ispomoc, nzm. Mozda sto u FUP-u ima "balija" pa ne zele ih u Sirokom, itd itd.. Da ne duljimo
Nije sve u smajliju
Ma to treba Savez da donese odluku da se mora obezbjediti prisustvo gostujucih navijaca jos pri tom da moraju uci prije pocetka tekme, ali to ce tesko da se desi.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 sep 2024, 14:07ako ima volje i politicke zelje da se odradi, moze se to srediti. najvj da nece pa eto da znamo na cemu smo s ovim nasim vlastodrscimaTurkishAirlines je napisao/la: ↑27 sep 2024, 13:58Pa znam ja sta pricas, a znamo svi sta je u praksi i kako funkcionise.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 sep 2024, 13:49RAMO VRATI DRES
To se nece nikad desiti.
nek se na nama ispisavaju i gostujuci dodju na sami pocetak tekme a izadju na kraju. I lesinari, a i listicani su imali full tretman (iako ih nije bilo ih-ha na Kosevu i ko biva ugrozeni bili)..
ne pristati na ovo. Kad fino od kluba sjede u lozi, svakih 7 dana dobiju dres sa svojim imenom na njemu -- evo im nek se pokazu koliko su stvarno jaki i pitaju se (ako se pitaju)