Jedino bi ovo bilo ispravno.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 23:16Šteta što Llorente nije ovako Viniciusa da mu polomi nogu.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- DinGospo21
- Kontakt:
Promijeni ti dilera svega ti. Kad su pessiu pokljanjali onda je bilo uredu, i onda jos stavlja marokansku izbjeglicu, ajde bolan pokrij se po usima i ni jedne.
Prodisat ce ova ekipa kad on ode.Neznam kakve glave njega drze ,toliko para daju prvo njemu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Drže ga jer ima iznadprosjecne rezultate protiv Reala. Jbg, neki nikako da shvate da su njima te utakmice bitnije od bilo kakvog trofeja.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Ti izgleda znaš kako se mijenjaju dilemi. Za tog pessia nisam čuo. Na osnovu komentara o Yamalu se da zaključiti da si rasista.DinGospo21 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 23:27Promijeni ti dilera svega ti. Kad su pessiu pokljanjali onda je bilo uredu, i onda jos stavlja marokansku izbjeglicu, ajde bolan pokrij se po usima i ni jedne.
Eto moj mukebire kako se prema tebi ophode bubuljičavi masturbatori, još bi i da vaspitne dijele. Oco ih njihovi, kraljevićki.DinGospo21 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 23:27Promijeni ti dilera svega ti. Kad su pessiu pokljanjali onda je bilo uredu, i onda jos stavlja marokansku izbjeglicu, ajde bolan pokrij se po usima i ni jedne.

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
- Kontakt:
Jesi ti ikad napisao normalan post života ti, "Pessiju" se sagni idiot.eDinGospo21 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 23:27Promijeni ti dilera svega ti. Kad su pessiu pokljanjali onda je bilo uredu, i onda jos stavlja marokansku izbjeglicu, ajde bolan pokrij se po usima i ni jedne.
Valjda ce se s godinama promijeniti.armando je napisao/la: ↑29 sep 2024, 23:35Eto moj mukebire kako se prema tebi ophode bubuljičavi masturbatori, još bi i da vaspitne dijele. Oco ih njihovi, kraljevićki.DinGospo21 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 23:27Promijeni ti dilera svega ti. Kad su pessiu pokljanjali onda je bilo uredu, i onda jos stavlja marokansku izbjeglicu, ajde bolan pokrij se po usima i ni jedne.![]()
Realno, dobro mu je i napisao na konstataciju da je Messi zaslužio. Ili Yamal.
Remember, remember the 5th of November.
Ma nisam to ni čitao, jer me ta smijurija od nagrade ne zanima.
Sam pristup je odvratan, ali dijete je to.
Vini je toliko odvratna njuška da izaziva proliv.
Znam da tebi nije. Deniju pogotovo

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- DinGospo21
- Kontakt:
HAHAAHAHAHAHAH, nebo otvori se, HAHhhahhahahahaahahah. Oj Tito medeni i dragi sta frajko napisa. Rasista ako kazem da je frajer marokanac, vazi druze. Nisam znao da su rasisti oni koji govore nacionalnosti igraca.Mukebir je napisao/la: ↑29 sep 2024, 23:34Ti izgleda znaš kako se mijenjaju dilemi. Za tog pessia nisam čuo. Na osnovu komentara o Yamalu se da zaključiti da si rasista.DinGospo21 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 23:27Promijeni ti dilera svega ti. Kad su pessiu pokljanjali onda je bilo uredu, i onda jos stavlja marokansku izbjeglicu, ajde bolan pokrij se po usima i ni jedne.
- DinGospo21
- Kontakt:
Imas na avataru narkomana ljudino.armando je napisao/la: ↑29 sep 2024, 23:35Eto moj mukebire kako se prema tebi ophode bubuljičavi masturbatori, još bi i da vaspitne dijele. Oco ih njihovi, kraljevićki.DinGospo21 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 23:27Promijeni ti dilera svega ti. Kad su pessiu pokljanjali onda je bilo uredu, i onda jos stavlja marokansku izbjeglicu, ajde bolan pokrij se po usima i ni jedne.![]()
Zamisli da ti jedan švabo kaže da igraš lopte kao bosnjacka izbjeglica. Šta bi o njemu mogao zaključiti.DinGospo21 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 23:48HAHAAHAHAHAHAH, nebo otvori se, HAHhhahhahahahaahahah. Oj Tito medeni i dragi sta frajko napisa. Rasista ako kazem da je frajer marokanac, vazi druze. Nisam znao da su rasisti oni koji govore nacionalnosti igraca.Mukebir je napisao/la: ↑29 sep 2024, 23:34Ti izgleda znaš kako se mijenjaju dilemi. Za tog pessia nisam čuo. Na osnovu komentara o Yamalu se da zaključiti da si rasista.DinGospo21 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 23:27
Promijeni ti dilera svega ti. Kad su pessiu pokljanjali onda je bilo uredu, i onda jos stavlja marokansku izbjeglicu, ajde bolan pokrij se po usima i ni jedne.
Laku noć sine.
- DinGospo21
- Kontakt:
Sta je problem? Jel to Negreira FC ima nesto protiv cinjenice?Invincibles14 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 23:35Jesi ti ikad napisao normalan post života ti, "Pessiju" se sagni idiot.eDinGospo21 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 23:27Promijeni ti dilera svega ti. Kad su pessiu pokljanjali onda je bilo uredu, i onda jos stavlja marokansku izbjeglicu, ajde bolan pokrij se po usima i ni jedne.
- DinGospo21
- Kontakt:
Tvoj komentar veze sa mozgom nema, kao i vecina tvojih komentara. Odakle su roditelji Yamala iz Spanije ili Maroka, koje obicaje njeguje spanske ili marokanske?Mukebir je napisao/la: ↑29 sep 2024, 23:51Zamisli da ti jedan švabo kaže da igraš lopte kao bosnjacka izbjeglica. Šta bi o njemu mogao zaključiti.DinGospo21 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 23:48HAHAAHAHAHAHAH, nebo otvori se, HAHhhahhahahahaahahah. Oj Tito medeni i dragi sta frajko napisa. Rasista ako kazem da je frajer marokanac, vazi druze. Nisam znao da su rasisti oni koji govore nacionalnosti igraca.
Laku noć sine.
- DinGospo21
- Kontakt:
Daj razlog sto je odvratna njuska? Palamuditi je najlakse, bez argumenta.
Ovaj brat ne ostaje nikom duzan
ide sam protiv svih 

@kawhi djeluje kao ozbiljan forumaš naspram ovih novokomponovanih. Pa čak i onaj @arbelonso.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.