Hajd postavi listice, ako ti nije mrsko......Braco_vrbanjusa je napisao/la:evo sad iz carsije. Dali mi kratkorocni na 2000 km a ukoliko sam zelio vise trebalo vise papira i nisam mogao da cekam. uzeo sam 2000, podigao sa kartice i otisao prvo na kafu da se kocentrisem. Nakon dugog razmisljanja odigrao sam na razlicitim listicima sljedece:
500 km Inter 1 i Real 1 i Barcelona daje gol (radi uslova)
500 km Inter u hendikepu
500 km Real M u hendikepu
500 km Inter daje gol, Real daje gol, Barcelona 1, Chelsea-Man Utd 1X na golova, dakle i sa 3 gola prolazi
Ostalo mi je jos za meze i pica i to je to...Veceras lagano mezica i pice i gledam kako cu od 2000 napraviti 4000. Lazu kad kazu da nema hljeba bez lopate....
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Sanchez_8 je napisao/la:Inter manje od 2.5
Real manje od 2.5 ili oba ne daju gol
na 500 eura
FORZA MARŠAL !!!
A sta cu drug vidim ovde vecina uzima po 5-6 milja na kladi ulazu se hiljade pa evo i ja da ne zaostajemhodža je napisao/la:Sanchez_8 je napisao/la:Inter manje od 2.5
Real manje od 2.5 ili oba ne daju gol
na 500 eura
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ps. bar postavim listic prije tekme
Jel ja mogu u premier kladi dignut nekoliko maraka kada mi zatreba ili ne mogu ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
ja mislim da možešharry_90 je napisao/la:Jel ja mogu u premier kladi dignut nekoliko maraka kada mi zatreba ili ne mogu ?
pa gdje si ti Hary ,odkad te nema
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Dobro je pa nas ima što postavljamo tikete prije utakmica.
Ja sam se odlučio za ovo (analize samo zbog jaruge,da vidim da li će lajkati
):
Inter-Schalke (F.T.) 1 1.75
Accrington-Southend 1 1.70
Tottenham ne daje gol 2.05
Cowdenbeath-Ross County k.p. 2 1.50
Inter će večeras krenuti furiozno od prve minute,to je definitivno.Da je tu Felix Magath,nikada ne bi odigrao na Inter jer znamo kakav je taktičar Felix.Ovako;kada su otpustili Magatha čelnici Schalkea;sami su sebe izbacili iz ovog takmičenja.Samo je on mogao i opet teško proći jedan Inter koji se zaletio prošavši Bayern na način na koji ga je prošao.Iskreno,ja ovdje očekujem pobjedu Intera u hendikepu i 3+ na golove.Nije mi se dalo odigrati da Schalke ne daje gol jer Interova odbrana je ka(n)tastrofa.
Samo ovo za drugi par (dakle,zadnjih 5 utakmica Accringtona kao domaćina):
Accrington-Stockport 3:0
Accrington-Burton 3:1
Accrington-Port Vale 3:0
Accrington-Hereford 4:0
Accrington-Northampton 3:1
Sasvim dovoljno za keca bez premca.
Svi znamo kako igra Jose;bitno je ne primiti gol,a lopta će sama ući u njihov gol.
Šalu na stranu,Tottenham večeras ne bi trebao dati gol Realu na SB-u.Real još nije primio gol kod kuće u LP,iako je samo Milan (možda) bio od jačih.Tottenham jeste napadački nastrojen,ali mislim da će to Mourinho zatvoriti,da će Real preuzeti incijativu na sredini terena tako da Tottenham neće imati ni puno prilika,a gol samo slučajno mogu dati.Poprilično sigurno,a Bgm za 2.05 ne bi propustio,nema šanse.
U subotu zicer mi je bio Stirling-Ross 2 za 1.80,a sada se ipak nisam usudio igrati čisto na Ross.Stirling je posljednja ekipa sa samo 16 bodova,dok je Cowdebeath ispred njega i ima 27 bodova.Ross County ima 31 bod.Ross County je u gostima počeo igrati jako dobro,zadnje 4 utakmice bez poraza,1 pobjeda i 3 remija.Cowdenbeath kod kuće zadnjih 8 utakmica nema pobjede,ima 3 remija i 5 poraza.Tabela domaćih utakmica govori da je Cowdebeath 9/10,a tabela gostujućih utakmica govori da je Ross 6/10.Nisam se usudio za čistu pobjedu,igrao sam konačan pobjednik,ali mislim da će biti 0:2 za Ross ili slično.
Sretno svima (posebno @Braći Vrbanjuši na veoma hrabrim tiketima):!:
Ja sam se odlučio za ovo (analize samo zbog jaruge,da vidim da li će lajkati
Inter-Schalke (F.T.) 1 1.75
Accrington-Southend 1 1.70
Tottenham ne daje gol 2.05
Cowdenbeath-Ross County k.p. 2 1.50
Inter će večeras krenuti furiozno od prve minute,to je definitivno.Da je tu Felix Magath,nikada ne bi odigrao na Inter jer znamo kakav je taktičar Felix.Ovako;kada su otpustili Magatha čelnici Schalkea;sami su sebe izbacili iz ovog takmičenja.Samo je on mogao i opet teško proći jedan Inter koji se zaletio prošavši Bayern na način na koji ga je prošao.Iskreno,ja ovdje očekujem pobjedu Intera u hendikepu i 3+ na golove.Nije mi se dalo odigrati da Schalke ne daje gol jer Interova odbrana je ka(n)tastrofa.
Samo ovo za drugi par (dakle,zadnjih 5 utakmica Accringtona kao domaćina):
Accrington-Stockport 3:0
Accrington-Burton 3:1
Accrington-Port Vale 3:0
Accrington-Hereford 4:0
Accrington-Northampton 3:1
Sasvim dovoljno za keca bez premca.
Svi znamo kako igra Jose;bitno je ne primiti gol,a lopta će sama ući u njihov gol.
U subotu zicer mi je bio Stirling-Ross 2 za 1.80,a sada se ipak nisam usudio igrati čisto na Ross.Stirling je posljednja ekipa sa samo 16 bodova,dok je Cowdebeath ispred njega i ima 27 bodova.Ross County ima 31 bod.Ross County je u gostima počeo igrati jako dobro,zadnje 4 utakmice bez poraza,1 pobjeda i 3 remija.Cowdenbeath kod kuće zadnjih 8 utakmica nema pobjede,ima 3 remija i 5 poraza.Tabela domaćih utakmica govori da je Cowdebeath 9/10,a tabela gostujućih utakmica govori da je Ross 6/10.Nisam se usudio za čistu pobjedu,igrao sam konačan pobjednik,ali mislim da će biti 0:2 za Ross ili slično.
Sretno svima (posebno @Braći Vrbanjuši na veoma hrabrim tiketima):!:
You'll never walk alone.
Možeš.harry_90 je napisao/la:Jel ja mogu u premier kladi dignut nekoliko maraka kada mi zatreba ili ne mogu ?
Samo ti treba pištolj.
Evo me navratio malo,nije me bilo dugo,jesam ti falio ?legenda reala je napisao/la:ja mislim da možešharry_90 je napisao/la:Jel ja mogu u premier kladi dignut nekoliko maraka kada mi zatreba ili ne mogu ?
pa gdje si ti Hary ,odkad te nema
mandraX je napisao/la:Možeš.harry_90 je napisao/la:Jel ja mogu u premier kladi dignut nekoliko maraka kada mi zatreba ili ne mogu ?
Samo ti treba pištolj.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Liverpolac ,hoće li biti kakvog NBA večeras 
Hary samo da znaš koliko si mi falio ,samo kad bi se pojavio ponekad u ono naše gluho doba da koju bacimo haxa,dok nas Madrac ne nauči igrati kantera
ma možeš samo klikni hoću isplatu ,pusti njega šta on zna
PS :dobar ti tiket imam tri para ista ,samo što je Inter u hendikepu
Hary samo da znaš koliko si mi falio ,samo kad bi se pojavio ponekad u ono naše gluho doba da koju bacimo haxa,dok nas Madrac ne nauči igrati kantera
ma možeš samo klikni hoću isplatu ,pusti njega šta on zna
PS :dobar ti tiket imam tri para ista ,samo što je Inter u hendikepu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Braco_vrbanjusa
- Kontakt:
ljudi neka nam je sretno...Ja cijedim evo vec treci cokanjcic rakije i narezo sam sebi meze i idem sada da gledam ovaj show lige prvaka...Imam litar na raspolaganju i litar u zalihi u slucaju da krene lose pa da se lijecim duplim cokanjcicima...
Zadnja izmjena: Braco_vrbanjusa, dana/u 05 apr 2011, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Naravno,odmah poslije tekmi ću postaviti tiket NBA.legenda reala je napisao/la:Liverpolac ,hoće li biti kakvog NBA večeras
You'll never walk alone.
- sarajlija89
- Kontakt:
Ajd nek neko bude dobar pa napise gdje je bolje depozitno klađenje...premier ili remi...
kako to funkcionise i da uporedi...znam da se u remiju mozes za 10.kf kladit
kakva je vamo situacija i oko podizanja dobitaka, jel po istom principu ko u remiju???
mada,izbjegavam ja ove "hercegovacke" kladionice...da ne upotrijebim tezu rijec....u Lutriji i Remiju igram....
opet cu se navuci na kladionicu izgleda

kako to funkcionise i da uporedi...znam da se u remiju mozes za 10.kf kladit
mada,izbjegavam ja ove "hercegovacke" kladionice...da ne upotrijebim tezu rijec....u Lutriji i Remiju igram....
opet cu se navuci na kladionicu izgleda
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
jasko_juve
- Kontakt:
ja imam u obje kladionice account..sto se tice ponude,premier je bolji,ne pamtim kad je zadnji put npr NBA bio u ponudi remija..onda kad dobijes ne moras ici dignut pare,vec s tim parama se mozes kladit..premier je bolji..sarajlija89 je napisao/la:Ajd nek neko bude dobar pa napise gdje je bolje depozitno klađenje...premier ili remi...
kako to funkcionise i da uporedi...znam da se u remiju mozes za 10.kf kladitkakva je vamo situacija i oko podizanja dobitaka, jel po istom principu ko u remiju???
opet cu se navuci na kladionicu izgleda![]()
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
hvala jasko
Morat cu tu onda
kolka je minimlana uplata samo????
pocinju tekme

Morat cu tu onda
pocinju tekme
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
-
Braco_vrbanjusa
- Kontakt:
iz svlacionice ga zabise.....Hajde sada Real i hajmo jos...
pihhhh ja i hokej pa ovo je cudo,nikad u zivotu nisam pogodio hokej i opet ga stavim na listic,ko da me djavo natjero i naravno nista opet,davos meda ne moze
-
Braco_vrbanjusa
- Kontakt:
Braco_vrbanjusa je napisao/la:iz svlacionice ga zabise.....Hajde sada Real i hajmo jos...
evo i Real !!! Zivila Unikredit banka i brzi kratkorocni kredit....
rakija sama curi niz grlo...
- legenda reala
- Kontakt:
evo i realBraco_vrbanjusa je napisao/la:iz svlacionice ga zabise.....Hajde sada Real i hajmo jos...
idemo Inter još jedan ,a Real nek samo zadrži
- sarajlija89
- Kontakt:

Ovaj sam jucer pogodio...vrati sam se aktivnom klađenju opet
edit: inter 1-1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.