Pa uredno su postavljene, mozes naciDamirT je napisao/la: ↑10 okt 2024, 16:38Kao sto si slao slike i sa EP u Njemackojnumanumaye22 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 16:21Za tebe ce maksuz bit slika iz Velike Jabuke u januaru. Ne valja bit ljubomoran, nije zdravo.kraljttbvb je napisao/la: ↑10 okt 2024, 15:21
Ne znam samo kako vam se da raspravljati sa likom.
Uopste nema svoje misljenje ili iskustvo, sve se svodi sa kopiranje tudjih misljenja sa drugih foruma.
Nikad nije bio u Americi, ali ce ti do ujutro pricati kakav je zivot tamo.
Ja mu ne vjerujem ni da mu je nick numanumaye22, a kamoli sta drugo...![]()
![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- numanumaye22
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Kad smo kod mjesta koja treba posjetiti, idi malo u pizdu materinu.

Tamo je bio jednom, neće po drugi put dok ne obiđe još neka mjesta

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Jel pocela proizvodnja dronova 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- VivaLaStella
- Kontakt:
najveci hotel

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Cekaj, jel ti ides u NYC u januaru i hvalis se kako je jeftino?numanumaye22 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 16:21Za tebe ce maksuz bit slika iz Velike Jabuke u januaru. Ne valja bit ljubomoran, nije zdravo.kraljttbvb je napisao/la: ↑10 okt 2024, 15:21Ne znam samo kako vam se da raspravljati sa likom.alemsa je napisao/la: ↑10 okt 2024, 14:18
I sa New Orleans i VegasomBourbon street u New Orleans-u smrdi k'o hala, samo sto izmet nije po ulici. Vegas kockarnice i javne kuce. Bolji Austin ima nocni zivot od oba grada. Vegas jeste dozivljaj nema sta, ali tu je cuga i kocka. Nadam se @leo da neces u New Orleans kad budes u Usa, razocarat ces se dzaba.
Uopste nema svoje misljenje ili iskustvo, sve se svodi sa kopiranje tudjih misljenja sa drugih foruma.
Nikad nije bio u Americi, ali ce ti do ujutro pricati kakav je zivot tamo.
Ja mu ne vjerujem ni da mu je nick numanumaye22, a kamoli sta drugo...![]()
Pa tad se ne ide tamo, zima, snijeg ubi
Nocni zivot sto se tice Amerike, Miami. Jes da tamo kenja.ju sa onim cekaj u redu. Ulaz skup, pice preskupo. Chicago je mocan. Al i to je za ove mladje.alemsa je napisao/la: ↑10 okt 2024, 14:18I sa New Orleans i VegasomCentre forward je napisao/la: ↑10 okt 2024, 14:11Leo brate, stvarno si me razočarao sa tim prizemnim razmišljanjem. Čuj Beograd istinska metropola.Bourbon street u New Orleans-u smrdi k'o hala, samo sto izmet nije po ulici. Vegas kockarnice i javne kuce. Bolji Austin ima nocni zivot od oba grada. Vegas jeste dozivljaj nema sta, ali tu je cuga i kocka. Nadam se @leo da neces u New Orleans kad budes u Usa, razocarat ces se dzaba.
Meni je New Orleans dobar, ne one pijanke po bourbon street, neg muzika. Samo udjes ovako neki sokak, tona barova, uzivo muzika.
I nashville je jak sto se muzike tice. Meni je Austin dobar, pogotvo kad je festival muzike. Puno raje, dobra hrana, food truck na svakom cosku
Miami i New York, dobar je Orleans ne kazem kao grad ali je tema nocni zivot. Bourbon street je prljav i smrdi bukvalno smrdi, a svako od turista ko namjera izaci na pice ce otic na Bourbon street jer je to najpoznatije.soko je napisao/la: ↑10 okt 2024, 18:43Nocni zivot sto se tice Amerike, Miami. Jes da tamo kenja.ju sa onim cekaj u redu. Ulaz skup, pice preskupo. Chicago je mocan. Al i to je za ove mladje.alemsa je napisao/la: ↑10 okt 2024, 14:18I sa New Orleans i VegasomCentre forward je napisao/la: ↑10 okt 2024, 14:11Leo brate, stvarno si me razočarao sa tim prizemnim razmišljanjem. Čuj Beograd istinska metropola.Bourbon street u New Orleans-u smrdi k'o hala, samo sto izmet nije po ulici. Vegas kockarnice i javne kuce. Bolji Austin ima nocni zivot od oba grada. Vegas jeste dozivljaj nema sta, ali tu je cuga i kocka. Nadam se @leo da neces u New Orleans kad budes u Usa, razocarat ces se dzaba.
Meni je New Orleans dobar, ne one pijanke po bourbon street, neg muzika. Samo udjes ovako neki sokak, tona barova, uzivo muzika.
I nashville je jak sto se muzike tice. Meni je Austin dobar, pogotvo kad je festival muzike. Puno raje, dobra hrana, food truck na svakom cosku
Bio je onaj nas (Sarajlija cini mi se), sto je sviro jazz sta vec, nalozio se i zivio k'o beskucnik na Bourbon street, sviro na ulici pa ko mu ono ubaci koji dollar, godinu-dvije tako zivio.
Nisam bio u Austinu ima 5 godina, ali znam da sad nije samo 6th street, sad je 6th street za studente i mladju raju, ima jos jedna (8a cini mi se) sto gori za malo ozbiljniju raju. Prosirilo se
Kako je kod tebe u Houstonu?alemsa je napisao/la: ↑10 okt 2024, 18:58Miami i New York, dobar je Orleans ne kazem kao grad ali je tema nocni zivot. Bourbon street je prljav i smrdi bukvalno smrdi, a svako od turista ko namjera izaci na pice ce otic na Bourbon street jer je to najpoznatije.soko je napisao/la: ↑10 okt 2024, 18:43Nocni zivot sto se tice Amerike, Miami. Jes da tamo kenja.ju sa onim cekaj u redu. Ulaz skup, pice preskupo. Chicago je mocan. Al i to je za ove mladje.alemsa je napisao/la: ↑10 okt 2024, 14:18
I sa New Orleans i VegasomBourbon street u New Orleans-u smrdi k'o hala, samo sto izmet nije po ulici. Vegas kockarnice i javne kuce. Bolji Austin ima nocni zivot od oba grada. Vegas jeste dozivljaj nema sta, ali tu je cuga i kocka. Nadam se @leo da neces u New Orleans kad budes u Usa, razocarat ces se dzaba.
Bio je onaj nas (Sarajlija cini mi se), sto je sviro jazz sta vec, nalozio se i zivio k'o beskucnik na Bourbon street, sviro na ulici pa ko mu ono ubaci koji dollar, godinu-dvije tako zivio.
Nisam bio u Austinu ima 5 godina, ali znam da sad nije samo 6th street, sad je 6th street za studente i mladju raju, ima jos jedna (8a cini mi se) sto gori za malo ozbiljniju raju. Prosirilo se
Ne znam sad, ja kad sam hodo prije 10 godina i jedno 5 godina aktivnog nocnog zivota je bilo beton. Svaku noc sam znao koji klub i bar je beton, tako da sam negdje do 25e bio 7 dana aktivan. Fajront je u 2 i onda su bila famozna 2-3 kluba do ujutru do 8, toce pice i sve dok ne uleti racija

Znaci Hardenu bila uzivancija bas.alemsa je napisao/la: ↑10 okt 2024, 19:07Ne znam sad, ja kad sam hodo prije 10 godina i jedno 5 godina aktivnog nocnog zivota je bilo beton. Svaku noc sam znao koji klub i bar je beton, tako da sam negdje do 25e bio 7 dana aktivan. Fajront je u 2 i onda su bila famozna 2-3 kluba do ujutru do 8, toce pice i sve dok ne uleti racijaAli Houston sto se tice aftera su javne kuce/strip clubs, toga ima k'o benzinskih pumpi (nakon Vegasa br. 1 u Usa ako sad i nema vise od Vegasa). Do 2 je raja u klubu i onda kome se jos cuga u strip club do 8 ujutru

Pa Alem i Harden znaju sve striptiz klubove po HoustonuMogli je napisao/la: ↑10 okt 2024, 19:11Znaci Hardenu bila uzivancija bas.alemsa je napisao/la: ↑10 okt 2024, 19:07Ne znam sad, ja kad sam hodo prije 10 godina i jedno 5 godina aktivnog nocnog zivota je bilo beton. Svaku noc sam znao koji klub i bar je beton, tako da sam negdje do 25e bio 7 dana aktivan. Fajront je u 2 i onda su bila famozna 2-3 kluba do ujutru do 8, toce pice i sve dok ne uleti racijaAli Houston sto se tice aftera su javne kuce/strip clubs, toga ima k'o benzinskih pumpi (nakon Vegasa br. 1 u Usa ako sad i nema vise od Vegasa). Do 2 je raja u klubu i onda kome se jos cuga u strip club do 8 ujutru
![]()

Tu su negdje i po godinama. Generacija.L-Train je napisao/la: ↑10 okt 2024, 19:13Pa Alem i Harden znaju sve striptiz klubove po HoustonuMogli je napisao/la: ↑10 okt 2024, 19:11Znaci Hardenu bila uzivancija bas.alemsa je napisao/la: ↑10 okt 2024, 19:07
Ne znam sad, ja kad sam hodo prije 10 godina i jedno 5 godina aktivnog nocnog zivota je bilo beton. Svaku noc sam znao koji klub i bar je beton, tako da sam negdje do 25e bio 7 dana aktivan. Fajront je u 2 i onda su bila famozna 2-3 kluba do ujutru do 8, toce pice i sve dok ne uleti racijaAli Houston sto se tice aftera su javne kuce/strip clubs, toga ima k'o benzinskih pumpi (nakon Vegasa br. 1 u Usa ako sad i nema vise od Vegasa). Do 2 je raja u klubu i onda kome se jos cuga u strip club do 8 ujutru
![]()
![]()

Tu je visio, znam u koji je isao gdje su mu dres stavili u mirovinu
Tu su isli reperi i to, znam i onaj gdje je pogino Takeoff iz Migosa, ali tu su ceste bile pucnjave i prije.

Sta je ovo ovako dobro!

Vala ako je voliš komotno odi na ovog novog Jokera, svaki čas pjesma.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.