Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Pereira
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la Pereira » 12 okt 2024, 11:14

spolacentra je napisao/la:
12 okt 2024, 05:11
DurmitorskiJablan je napisao/la:
11 okt 2024, 23:48
spolacentra je napisao/la:
11 okt 2024, 20:13

Rece Bosnjo koji sa 60 markica u dzepu misli da je hadzija. Stvarno smo zumra ona najveca, nema gorih ljudi od nas. Ono ismijava posten i castan rad. Vrhunac zivota nargila bar i ljetovanje u Neumu. Ovo je mila majka sta nas tek ceka sa ovakvim intelektualcima. Oni koji su otisli i definitivno su se spasili.
Ja ću dupli cizburger, kolu i tri pomfrita
Mogu i jedne nugetse
Sta ce ti seka ?
Ona ce beli kobasicu sa umakom :yawn:
Stone hands👊

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 12 okt 2024, 13:09

Zestok ground and pound
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 12 okt 2024, 13:17

A sad je kao bitno gdje ga je našla? Pa ovo je neko nosio 9 mjeseci, hranio, oblačio i da se nađe neki majmun kasnije koji će je šutati ko krpenu loptu?!

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 12 okt 2024, 13:21

MaroonBjelave je napisao/la:
12 okt 2024, 13:17
A sad je kao bitno gdje ga je našla? Pa ovo je neko nosio 9 mjeseci, hranio, oblačio i da se nađe neki majmun kasnije koji će je šutati ko krpenu loptu?!
Pa ako nije iz biblioteke , zaslužila je batine ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 12 okt 2024, 13:26

VensanKasel je napisao/la:
12 okt 2024, 13:21
Pa ako nije iz biblioteke , zaslužila je batine ...
Čitam i ne vjerujem. Tačno se čovjek zapita da li je pojedinim na kućnoj listi samo jedna kolona upisana?!
Pa gdje se nađoše bivši direktor UKC Tuzla i njegova hanuma, pa je i on nju ovako mlavio?

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 12 okt 2024, 13:29

Sta te cudi, tuzlaci poznati kao agresivni i zavidni ljudi

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 12 okt 2024, 13:34

A koliko ih ima sto maltretiraju covjeka? Pa liku pukne film nakon x mjeseci i godina pa ovo ucini pa se samo ovo zabiljezi/ostaje. Ne kazem da je to ovdje slucaj, ne zelim da grijesom dusu, ali sam vidio kroz zivot dosta takvih slucajeva, gdje mu zena krv poje godinama, coj'k nece ustrucava se -zensko- i ucini ovo kad tad, i ostane samo sto je on uradio a njeno se ne racuna.

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 12 okt 2024, 13:36

On je bio jako ljubomora. Stalno ju je optuživao za nevjeru. A najviše je bio ljut, kivan i ogorčen na nju jer joj je posao bio u padu. Sve su to razlozi zbog kojih je Adis napravio ovo što je napravio. ” – tvrdi izvor našeg portala.
Kad posao opadne, prvo ženu namlatiš :salut:
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 12 okt 2024, 13:41

alemsa je napisao/la:
12 okt 2024, 13:34
A koliko ih ima sto maltretiraju covjeka? Pa liku pukne film nakon x mjeseci i godina pa ovo ucini pa se samo ovo zabiljezi/ostaje. Ne kazem da je to ovdje slucaj, ne zelim da grijesom dusu, ali sam vidio kroz zivot dosta takvih slucajeva, gdje mu zena krv poje godinama, coj'k nece ustrucava se -zensko- i ucini ovo kad tad, i ostane samo sto je on uradio a njeno se ne racuna.
A što on njoj krv ne pije ? Ili zamisli ostavi je ? De ba Aleme , ne budali ... Neće ustručava se žensko i onda je prebije , vidiš li ti šta pišeš ? :D
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 12 okt 2024, 13:42

Judd je napisao/la:
12 okt 2024, 13:36
On je bio jako ljubomora. Stalno ju je optuživao za nevjeru. A najviše je bio ljut, kivan i ogorčen na nju jer joj je posao bio u padu. Sve su to razlozi zbog kojih je Adis napravio ovo što je napravio. ” – tvrdi izvor našeg portala.
Koji Adis? :yawn:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 12 okt 2024, 13:48

VensanKasel je napisao/la:
12 okt 2024, 13:41

A što on njoj krv ne pije ? Ili zamisli ostavi je ? De ba Aleme , ne budali ... Neće ustručava se žensko i onda je prebije , vidiš li ti šta pišeš ? :D
X slucajeva kralju gdje zensko udari/osamari lika, gadja predmetima, a da ne pricam o jeziku ostrijem od zileta, i nakon x tih dogadjaja lik uzvrati i bum, nasilnik a ona cvjecka.

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 12 okt 2024, 13:51

Mogli je napisao/la:
12 okt 2024, 13:42
Judd je napisao/la:
12 okt 2024, 13:36
Koji Adis? :yawn:
Evo Alem ga brani, garant i njemu opao posao :yawn:
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 12 okt 2024, 13:55

Ne znam zašto se udaju za kabadahije.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 12 okt 2024, 13:58

Pa ima istine u tome da zene misle da im se moze svasta samo jer su slabiji spol. Alem je jos u USA. Kakav su tamo odron zenske vjerujem da je svasta dozivio. :yawn:

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 12 okt 2024, 14:05

alemsa je napisao/la:
12 okt 2024, 13:34
Ne kažem ja da nema raznih slučajeva i žena s poganim jezikom. Ali je li ovo rješenje? Osim toga, taj kabadahija je lično pustio snimak na društvene mreže. Eto, možeš zamisliti idiota?
A još si kao dokaz nasilja od strane žena stavio rijaliti, za koji je zadruga Discovery Channel. A gdje si imao bezbroj svjedočenja kako se sve dogovara. Od sexa, do tuče itd

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 12 okt 2024, 14:17

Mogli je napisao/la:
12 okt 2024, 13:58
Pa ima istine u tome da zene misle da im se moze svasta samo jer su slabiji spol. Alem je jos u USA. Kakav su tamo odron zenske vjerujem da je svasta dozivio. :yawn:
Nisam licno, ja smatram da niko nema pravo da stavlja ruke na nekog na toj nacin ni zensko na musko a posebno ne musko na zensko. Ali jest mi se jaranu dobrom desilo (tad mi je bio jaran sad i nismo u kontaktu, zivot). On 2 metra, ona metar i zilet, nasrtala na coj'ka, razbijala mu stvari, gadjala vamo tamo i jednom je odalamio nakon sto je nasrnula na njeg i x stvari sto je trpio, i normalno ona odma zvala muriju, usla u statistiku da je zrtva nasilja, a njemu stoji i stajat ce dozivotno u dosjeu da je nasilnik.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 12 okt 2024, 14:35

chily-rz je napisao/la:
12 okt 2024, 13:55
Ne znam zašto se udaju za kabadahije.
Pa zato sto ih kabadahije loze :kafa:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 12 okt 2024, 15:07

12 okt 2024, 14:05

Ne kažem ja da nema raznih slučajeva i žena s poganim jezikom. Ali je li ovo rješenje? Osim toga, taj kabadahija je lično pustio snimak na društvene mreže. Eto, možeš zamisliti idiota?
A još si kao dokaz nasilja od strane žena stavio rijaliti, za koji je zadruga Discovery Channel. A gdje si imao bezbroj svjedočenja kako se sve dogovara. Od sexa, do tuče itd
Za ovog Adisa nema apsolutno nikakvog opravdanja, vidis da nije normalan, da ne znam sta da je uradila nema je pravo prebiti. I to nek rijese nadlezni organi, a ovoj zeni ce trebati terapije da se vrati u normalu, ciste traume i Bog zna koliko dugo se to desava. No, opcenito govoreci, nevezano za to (ovaj slucaj), ima i zena koje su agresivne.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 12 okt 2024, 16:07

alemsa je napisao/la:
12 okt 2024, 15:07
12 okt 2024, 14:05

Za ovog Adisa nema apsolutno nikakvog opravdanja, vidis da nije normalan, da ne znam sta da je uradila nema je pravo prebiti. I to nek rijese nadlezni organi, a ovoj zeni ce trebati terapije da se vrati u normalu, ciste traume i Bog zna koliko dugo se to desava. No, opcenito govoreci, nevezano za to (ovaj slucaj), ima i zena koje su agresivne.
Nema se za nikog opravdanja da zenu udaras nogom u glavu dok lezi na podu i onda je ovako vuce po podu.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 12 okt 2024, 16:12

Agreed

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: BaiMai, Bejker i 8 gostiju.