Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Ja potencijala i kurtza.
Vasilj-Najgori golman koji je ikada branio za BiH
Anel-neka se napuši kurtza
Trabant Tahirović opasniji po naš gol nego po protivnički
Kolašinac-gotov igrač a ionako nikad nije imao mozga
Demirović-Morata za sirotinju.
Vasilj-Najgori golman koji je ikada branio za BiH
Anel-neka se napuši kurtza
Trabant Tahirović opasniji po naš gol nego po protivnički
Kolašinac-gotov igrač a ionako nikad nije imao mozga
Demirović-Morata za sirotinju.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zato imaju reprezentacije sa igračima iz:
Ujpesta, Ferencvarosa, Rapida, Puskas Akademije, Kecskemetija.
ili možda iz:
Slovana, Samsunspora, Žiline, Al-Kholooda ili MTK-a.
ili možda iz:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Problem je u Savezu, klubovima, menadžerima, lopovluku, roditeljima, nedotatku para za ulaganje u mlađe kategorije....nastavite niz. Nije valjda da smo toliko smotana nacija da s vremena na vrijeme na možemo 'proizvesti' kojeg kvalitetnijeg igrača. A vjerujem da nismo smotani, dakle do nečega je drugoga, a nešto sam nabrojao.
To je tacno, ali ima i onog da igraci iz nase lige uopste ne brinu o prehrani, spavanju itd. Cim dobiju malo vece pare to se usqurci kao da je Mbappe. A da ne govorim o nargilama, klubovima svaki vikend itd.dzemil je napisao/la: ↑15 okt 2024, 13:02Problem je u Savezu, klubovima, menadžerima, lopovluku, roditeljima, nedotatku para za ulaganje u mlađe kategorije....nastavite niz. Nije valjda da smo toliko smotana nacija da s vremena na vrijeme na možemo 'proizvesti' kojeg kvalitetnijeg igrača. A vjerujem da nismo smotani, dakle do nečega je drugoga, a nešto sam nabrojao.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Svi ti klubovi su jači od klubova iz Cvajte.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 13:01Zato imaju reprezentacije sa igračima iz:
ili možda iz:
Pa Puškaš akademija je pukom nesrećom ispala od Fiorentine u pretkolu. U odnosu na klubove iz Cvajte, oni su Čelzi.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
I Borac je pukom nesrećom ispao od Ferencvaroša koji tu istu Puškaš Akademiju kanta zadnjih 10g.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Samo Kasimpaša i Cvajta. 
Vrijeme je da se udari rampa na cvajtase, ovi ljudi se ne bi isticali u PLBiH.
Najbolji igraci Sarajeva Borca i Zrinjskog bi vise prilika napravili sinoc.
Najbolji igraci Sarajeva Borca i Zrinjskog bi vise prilika napravili sinoc.
Prva Baustelska liga je smece osim par klubova. Tako da na Cvajtu ne treba ni trositi rijeci. Sarajevo i Borac bi sigurno bili najjaci tamo.
Vasilj
Ahmethodzic Hadzikadunic Kolasinac
Gazibegovic Tahirovic Dedic
Gigovic Huseinbasic
Demirovic Dzeko
Pa da se necemu nadas bar protiv Luksemburga.
Ahmethodzic Hadzikadunic Kolasinac
Gazibegovic Tahirovic Dedic
Gigovic Huseinbasic
Demirovic Dzeko
Pa da se necemu nadas bar protiv Luksemburga.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- RollingPaper
- Kontakt:
Da su igrali igraci iz PL mi ne bi izgubili sinoc. Ovi cvajtasi qrcu nevaljaju.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Odbio u situaciji kada si u četiri utakmice na kontu imao samo 2 boda. Sigurno će nakon što je odigrao 120 minuta egal igre sa Njemačkom poletiti u BiH da čisti sranje koje mu je priredio Sušić.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 11:01Pa 2014. kad smo najbolji bili i kad nam je reprezentacija bila sastavljena upravo od ovih igrača koje si nabrojao, nakon što je Sušić smijenjen Halilhodžić je bio prva želja saveza pa nas je i tad odbio. Nikakve veze to nema. Čovjek je jednostavno ljigavac i serator.
Razumijem da ste ogorčeni što priča, smeta i meni, uopšte ga ne branim ali ne gledate širu sliku.
Na stranu Halilhodžić, gdje su silni kandidati, Magath, Muslin, Koller, Weiss, Kek, Katanec, Skočić, Bilić, Petković, Terim? Od toliko stručnjaka nama dođu Prosinečki, Milošević i Hadžibegić. Što li baš?
Koga ćeš ozbiljnog naći da ti čupa situaciju nakon Hadžibegića? Da čupa nakon Sušića? Ja ću ti reći, NIKO, ozbiljan.
Ovi ljudi i dalje spominju debila Anela? Pišao lik po reprezentaciji i daj ga sad da igra. 
-
Coolpanda24
- Kontakt:
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Najveći problem u cijeloj priči je "kažnjavanje igrača".
Imao si cijelo poluvrijeme da vidiš da ne ide, i onda je cijelom našem trustu mozgova prvi impuls na poluvremenu bio da kazne Gazibegovića zbog greške kod gola Mađarske. Mislim, nije rekao "kazniti", ali dalo se naslutiti to iz izjave nakon utakmice.
Da je zamijenio Gazibegovića stoperom/špicem/veznim/krilom/bilo čime, bilo bi to priznavanje sistemske greške koja je napravila probleme Gazibegoviću.
Ovako kako je on to uradio, ili kako su oni to uradili, kako Barbarez uvijek ponavlja, ispade da je sve funkcionisalo osim tog Gazibegovića. Nagrađeni su neuporedivo lošijom partijom Omerovića, a i ostatak ekipe nije ništa specijalno napravio.
Općenito, treneri koji su reaktivni na individualne, a ne na sistemske greške, su loši treneri. Dugoročno će i ući u sukob sa igračima po dvije osnove. Ili će njima biti puna kapa da neko priča o trudu, a onda ih kažnjava za greške koje nisu rezultat manjka truda, ili će vidjeti da se ne tretiraju na isti način greške Katića recimo, pa će izgubiti povjerenje u Barbarezovu dobronamjernost.
U svakom slučaju, ona izmjena je takva glupost da je žalosno da neko to radi.
Imao si cijelo poluvrijeme da vidiš da ne ide, i onda je cijelom našem trustu mozgova prvi impuls na poluvremenu bio da kazne Gazibegovića zbog greške kod gola Mađarske. Mislim, nije rekao "kazniti", ali dalo se naslutiti to iz izjave nakon utakmice.
Da je zamijenio Gazibegovića stoperom/špicem/veznim/krilom/bilo čime, bilo bi to priznavanje sistemske greške koja je napravila probleme Gazibegoviću.
Ovako kako je on to uradio, ili kako su oni to uradili, kako Barbarez uvijek ponavlja, ispade da je sve funkcionisalo osim tog Gazibegovića. Nagrađeni su neuporedivo lošijom partijom Omerovića, a i ostatak ekipe nije ništa specijalno napravio.
Općenito, treneri koji su reaktivni na individualne, a ne na sistemske greške, su loši treneri. Dugoročno će i ući u sukob sa igračima po dvije osnove. Ili će njima biti puna kapa da neko priča o trudu, a onda ih kažnjava za greške koje nisu rezultat manjka truda, ili će vidjeti da se ne tretiraju na isti način greške Katića recimo, pa će izgubiti povjerenje u Barbarezovu dobronamjernost.
U svakom slučaju, ona izmjena je takva glupost da je žalosno da neko to radi.
Normalno da cu spominjat covjeka koji je najkvalitetniji stoper i licno Van Dijk za sve ove sto Barbarez smatra da ga mogu zamijeniti.
Uostalom, vidjeli smo protiv Engleske i Ukrajine sta se desava kad on izadje s terena
Ali brate, čovjek neće da igra za reprezentaciju 
Walk on
Nije tacno, on da nije htio igrat za reprezentaciju ne bi nikad ni dosao. Onakvu emociju i proslavu kao kad je postigao gol protiv Ukrajine nikad neces vidjet od osoba koje su dosle da ga "pokusaju zamijeniti"
Koliko god da je on budala i pileci mozak toliko su za ovu situaciju krivi Barbarez, Spahic i ekipa jer kako vec neko navede od starta su se zamjerili nekim igracima a necije greske ce konstantno trpit i onda ce to samo izazvat problem.
Ne znam da li je smeće ili ne, ali svi ovi dovedeni igrači su nivoa Zrinjakog, Sarajeva itd. Tabaković, Huseinbašić...to nisu igrači koji mogu napraviti razliku, Nama trebaju mudani, ali takvih nema, osim ovog malog Esmira. Ali opet, nema se bolje.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
tebra vidi svi bi mi voljeli da on igra za nas, ali tip je jedne prilike slagao ove nase u reprezentaciji da mu je klub zabranio da ide na okupljanje na sto se sheffield poslije oglasio i rekao da od njih nije imao nikakvu zabranu a za ovo zadnje sranje svi znamo ne treba ga ponavljati.. mozda se i moglo drugacije od strane barbareza i spahica mozda i nije ali on je sam sebi najveci neprijatelj i ne smije da mi mjerilo bude to kako je proslavio gol protiv ukrajine nego ove druge stvari koje su puno bitnije od proslave gola..fanatik19 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 13:57Nije tacno, on da nije htio igrat za reprezentaciju ne bi nikad ni dosao. Onakvu emociju i proslavu kao kad je postigao gol protiv Ukrajine nikad neces vidjet od osoba koje su dosle da ga "pokusaju zamijeniti"
Koliko god da je on budala i pileci mozak toliko su za ovu situaciju krivi Barbarez, Spahic i ekipa jer kako vec neko navede od starta su se zamjerili nekim igracima a necije greske ce konstantno trpit i onda ce to samo izazvat problem.
barbarezu minus za promjenu formacije i dodao bih i izmjenu gazibegovica, nigdje veze momak ostavljen na vjetrometini ondje losim prijemom gigovica sta je trebao zaletiti se i ispasti odmah na centru, odigrao je korektnu odbranu ondje katic nije stigao ispratiti igraca madjarske i vozdra.. ne vidim neku kardinalnu gresku i da je bio toliko da je za vadjenja nije vala..
Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123, nedimsalih i 18 gostiju.