Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ismirspor je sad sve karte bacio na muljaže u savezu, ovoga puta su malo ranije postali svjesni da će se razlika u odnosu na prvoplasiranog samo povećavati, kao tri prethodne godine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Neko zna pravila a "nezna" ni osnove gramatikeLazarov je napisao/la: ↑19 okt 2024, 12:43Pa sta pises kad neznas pravila, ko suza penalNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 okt 2024, 20:13Znaci ako ti mene povuces a ja pruzim korak jos 3m i padnem to je penal?Jer faul je bio ali ja sam pao u 16.Ima ona jedna dobra epizoda ne sjecam se koje serije gdje covjek uci igrace kako da se bace i padnu fino u sesnaestercu

Cuj ne svira se gdje je poceo prekrsaj nego gdje igrac padne

Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 19 okt 2024, 14:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Muljaze tjeranje gamadi koja je pomogla konama dosta puta ove sezone

Izlazite iz rupa polahko
Lik ti citirao pravilo još sinoć, ti i danas opet glup.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 okt 2024, 14:20Cuj ne svira se gdje je poceo prekrsaj nego gdje igrac padneJest mozda tamo kod vas.

If a defender starts holding an attacker outside the penalty area and continues holding inside the penalty area, the referee must award a penalty kick.
Druga liga, druga liga smiju vam se svi....

-
- Kontakt:
Glupko znas li ti citati?To pravilo se ne podudara sa ovom vasom situacijom sta ti je?ik0ik0 je napisao/la: ↑19 okt 2024, 14:34Lik ti citirao pravilo još sinoć, ti i danas opet glup.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 okt 2024, 14:20Cuj ne svira se gdje je poceo prekrsaj nego gdje igrac padneJest mozda tamo kod vas.
![]()
If a defender starts holding an attacker outside the penalty area and continues holding inside the penalty area, the referee must award a penalty kick.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jedini ovdje glupko ispadas tiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 okt 2024, 15:06Glupko znas li ti citati?To pravilo se ne podudara sa ovom vasom situacijom sta ti je?ik0ik0 je napisao/la: ↑19 okt 2024, 14:34Lik ti citirao pravilo još sinoć, ti i danas opet glup.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 okt 2024, 14:20Cuj ne svira se gdje je poceo prekrsaj nego gdje igrac padneJest mozda tamo kod vas.
![]()
Ismijavas se iznad gdje se svira, a sad okreces na situaciju jučerašnju kad te se pobije. Priznaj pogrijesio si i kraj priče. Nevezano za situaciju, sam sebe pobijaš. Druga stvar penal čist. Imas na temi Suđenje/WWin liga BiH. Sliku sam postavio da ga drzi za dres dok je ovaj vec u 16m.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Je li realno da utakmicu premijer lige gleda 47 osoba?
Pa ugasite oba kluba jos veceras
Pa ugasite oba kluba jos veceras
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hahahahah pa druze svaku mogucu vasu utakmicu ti ovdje places za sudjenje a nakon utakmice sa nama sutis kao pic.ka najzadnja.Nisam rekao da nije bio penal za vas,to treba utvrditi dodatnim snimkom(na onom sto sam ja vidio 50-50)ali ne moze me neko ubjedjivati da je penal gdje padne igrac a ne gdje je kontakt tj.prekrsaj desio se,da li ste vi ograniceni ljudi?brig je napisao/la: ↑19 okt 2024, 15:13Jedini ovdje glupko ispadas tiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 okt 2024, 15:06Glupko znas li ti citati?To pravilo se ne podudara sa ovom vasom situacijom sta ti je?ik0ik0 je napisao/la: ↑19 okt 2024, 14:34
Lik ti citirao pravilo još sinoć, ti i danas opet glup.![]()
Ismijavas se iznad gdje se svira, a sad okreces na situaciju jučerašnju kad te se pobije. Priznaj pogrijesio si i kraj priče. Nevezano za situaciju, sam sebe pobijaš. Druga stvar penal čist. Imas na temi Suđenje/WWin liga BiH. Sliku sam postavio da ga drzi za dres dok je ovaj vec u 16m.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 19 okt 2024, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Sramota je za sta je tom cat kupovao zadnjih 10 kola u prvoj ligi, sto sudije sto ostale klubove, 100k u nepovrat i to sponzorskog novca
-
- Kontakt:
Ma kako smo usli, tako i ispadamo.ErosViverosViv je napisao/la: ↑19 okt 2024, 15:29Sramota je za sta je tom cat kupovao zadnjih 10 kola u prvoj ligi, sto sudije sto ostale klubove, 100k u nepovrat i to sponzorskog novca
Sloboda nije zaslužila da udje prosle godine i to je to.
Samo ne znam sta se ovaj glavonja ima javljat.
Volim tebe, više od sebe
- kolezeljovac
- Kontakt:
Znači Sloboda i definitivno 1. putnik u federalnu
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Po vidjenom do sada Sloboda i Gosk definitivno.Radnik,Sloga,Igman trazi se 2.Nije nemoguce da bude baraz onaj ako Radnik i Sloga zauzmu 10.i 9.mjesta.Siroki i Velez nece doci u situaciju da strahuju.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Gosk i Sloga igraju protiv Radnika u ovih 7 dana na rezultatima pise. Tako da to ce nam puno reci kakvo je stanje u dnuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 okt 2024, 16:06Po vidjenom do sada Sloboda i Gosk definitivno.Radnik,Sloga,Igman trazi se 2.Nije nemoguce da bude baraz onaj ako Radnik i Sloga zauzmu 10.i 9.mjesta.Siroki i Velez nece doci u situaciju da strahuju.
Nisam siguran da će Viconi dozvoliti da ispadnu 2 iz pc. Očekujem da jedan ostane, mislim Sloga prije Radnika.
Nikšićspor itekako treba da strahuje, pogotovo ako izgube večeras od Ismirspora.....NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 okt 2024, 16:06Po vidjenom do sada Sloboda i Gosk definitivno.Radnik,Sloga,Igman trazi se 2.Nije nemoguce da bude baraz onaj ako Radnik i Sloga zauzmu 10.i 9.mjesta.Siroki i Velez nece doci u situaciju da strahuju.
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
-
- Kontakt:
Koji ste vi onda podsjeti me?Vama ipak radi narodne tradicije i genetike vise pristaju ta turska imenaPlatonova je napisao/la: ↑19 okt 2024, 16:15Nikšićspor itekako treba da strahuje, pogotovo ako izgube večeras od Ismirspora.....NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 okt 2024, 16:06Po vidjenom do sada Sloboda i Gosk definitivno.Radnik,Sloga,Igman trazi se 2.Nije nemoguce da bude baraz onaj ako Radnik i Sloga zauzmu 10.i 9.mjesta.Siroki i Velez nece doci u situaciju da strahuju.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!