J.eban.i ste od strane Goska levatino.
Niste centra presli, sampi se na smrdljivu tuzlu i one ckepi od fukara, što ne dodjose?
Nije sisoja platio put??

Liga drugaaaa
J.eban.i ste od strane Goska levatino.
Poenta je da bude upečatljivo....kolezeljovac je napisao/la: ↑19 okt 2024, 20:49Svaka čast za akciju vezi prevencije raka dojke, ali fkt ne ide na ovu boju dresova roze boje slova i brojeva... Loše izgleda...
Ovo tako dobro izgleda da mi je zao sto je po defaultu bijela boja umjeato ove roze. Nevjerovatno lijepi dresovikolezeljovac je napisao/la: ↑19 okt 2024, 20:49Svaka čast za akciju vezi prevencije raka dojke, ali fkt ne ide na ovu boju dresova roze boje slova i brojeva... Loše izgleda...
De nemoj tipkati telefon na tribini, nisi dzaba kartu kupioErosViverosViv je napisao/la: ↑19 okt 2024, 20:54Ovo tako dobro izgleda da mi je zao sto je po defaultu bijela boja umjeato ove roze. Nevjerovatno lijepi dresovikolezeljovac je napisao/la: ↑19 okt 2024, 20:49Svaka čast za akciju vezi prevencije raka dojke, ali fkt ne ide na ovu boju dresova roze boje slova i brojeva... Loše izgleda...
Nisam veceras na utakmici ali hvala na brizi19vendetta87 je napisao/la: ↑19 okt 2024, 20:56De nemoj tipkati telefon na tribini, nisi dzaba kartu kupioErosViverosViv je napisao/la: ↑19 okt 2024, 20:54Ovo tako dobro izgleda da mi je zao sto je po defaultu bijela boja umjeato ove roze. Nevjerovatno lijepi dresovikolezeljovac je napisao/la: ↑19 okt 2024, 20:49Svaka čast za akciju vezi prevencije raka dojke, ali fkt ne ide na ovu boju dresova roze boje slova i brojeva... Loše izgleda...
Trenutno korisnika/ca: BungaBum, MSOZ101, Proximic, supervizor i 30 gostiju.