RŠD Velež Mostar

user1986
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la user1986 » 19 okt 2024, 23:14

AlemC85 je napisao/la:
19 okt 2024, 23:01
user1986 je napisao/la:
19 okt 2024, 22:50
Sikalo za 15 min bio bolji od pola njih koji su na terenu proveli haman citavu utakmicu. Toliko o merzicu koji nam vodi ekipu.
Ovo je jaranski Velez. Svako svakoga dovodi bez odgovornosti i sankcija. Zvonic doveo mehremica koji u proslosezonskom Zelji koji je bio katastrofalan nije imao mjesta a u Velezu koji zeli vrh tabele, taj se gura od strane coravog merzica. Spona Zvonic - Merzic je upropastila ovu ekipu uz kevelja koji je to sve aminovo.
Ali je fascinantno da novi trener nije preuzeo palicu nego mu i dalje merzic sastavlja ekipu. Pa zasto smo ga doveli, da nam pare uzme onako?!
Imas skoro 8-9 igraca koji su prosle godine igrali i izborili Evropu a ove godine ne mogu meda. Sve zahvaljujuci merzicu.

Dariovfc
Kontakt:

Post Postao/la Dariovfc » 19 okt 2024, 23:19

Pod hitno trebaju dovest sportskog direktora i dat mu otvorene ruke da se rijesi skarta i dovede pristojna pojacanja. Vrsajevic, Marko Topic, Maletic, Ibro Rahimic.

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 19 okt 2024, 23:29

Mehremic je za Okekea klasa pa nije ni čudo što je standardan.
Daj bože da skupimo sta bodova do pauze ali sa ovakvim napadom mi teško da nekog pobijedimo kuci. Što je najgore u polju smo izgledali dobro čak i dok je bilo egal ali nas je njihov crveni presjekao i nije mi bilo drago kad su ga dobili.
Evo prilike da protiv Posusja krene Sikalo a da Milak malo odmori. Mada nisam siguran da su Mujan, Saric i Jeftovic bolji od Milaka.
Od uprave nikakvog glasa, rade li išta?

salmy

Post Postao/la salmy » 19 okt 2024, 23:50

Mostarac1974 je napisao/la:
19 okt 2024, 23:06
Ljudi moji ja neznam šta je trener kriv ovdje osim MEHREMIĆA što mu igra.Nije kriv što Oreč nema mozga,što Edi fali koja kvaka,sto Pšeš ima kurcobolju,i tako dalje.I ja ga krivim samo što Mehremića gura više.Bolje djete kakvo stavit.Čovjek bi najradije u zemlju propo pa to se vidi u komentaru.I neće valjda pred kamerom reći nisam ja dovodio ove panjeve a ima i pun kamion.Okeke,Savić,Mujan.Pola života mi oduzeše!
U taj raštimani orkestar bi dodao šizofrenika Dinu Halilovica koji je večeras vrlo drsko i bezobrazno reagovao kad je izlazio iz igre. Kako smo mali i jadni bili, a nakon što je Mujan ušao u igru, umalo TV nisam razbio. Nema ovo više nikakvog smisla gledat.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

Xenophon
Kontakt:

Post Postao/la Xenophon » 20 okt 2024, 00:40

Zaista žalosti igra našeg tima, pri tome poseban pečat na ravnodušnost na terenu bez ikakve borbe ili makar djelomičnog truda.

Spominao sam među prvima da je ovo opasna sezona za ispadanje a neki su na to gledali sa podsmijehom. Sloboda koja je očajna i koja ima dva remija i sve poraze je upravo odigrala neriješeno u duelu sa Veležom i to je već tada bio znak za uzbunu.

Frapiran sam činjenicom kakve nam je igrače doveo Kevelj. Teško je donijeti odluku koji je gori igrač, odnosno veća podvala, od Mehremića, Okekea, Jevtovića ili Savića.

Nakon 1:0 pišem prijatelju da će ovo bit 4-5 gola razlike i nažalost sam bio u pravu. Novi trener, 5 utakmica, 1 pobjeda, 1 remi i 3 poraza. Nikakav pomak na terenu ne vidim sa njegovim dolaskom, štoviše, djelujemo još slabije, odbrana nam je bila sinonim za čvrstinu a sada smo tim za nabijanje i popravljanje gol razlike.

Ne bi me brinuo poraz da je Sarajevo odigralo maestralno, daleko od toga. I pored toga primiš četiri gola.

Strašno šta se dešava.
Republika Bosna i Hercegovina

XjuznjakX
Kontakt:

Post Postao/la XjuznjakX » 20 okt 2024, 00:47

dime je napisao/la:
19 okt 2024, 23:29
Mehremic je za Okekea klasa pa nije ni čudo što je standardan.
Daj bože da skupimo sta bodova do pauze ali sa ovakvim napadom mi teško da nekog pobijedimo kuci. Što je najgore u polju smo izgledali dobro čak i dok je bilo egal ali nas je njihov crveni presjekao i nije mi bilo drago kad su ga dobili.
Evo prilike da protiv Posusja krene Sikalo a da Milak malo odmori. Mada nisam siguran da su Mujan, Saric i Jeftovic bolji od Milaka.
Od uprave nikakvog glasa, rade li išta?
Ja vidis mislim da bi bilo mnogo bolje da igraju i Sikalo i Milak, ja bih im jos dodao Mehica ,mozda cak i Halilagica ..kad je bal, nek bude i maskenbal.Gore od ovoga ne ide. Treba udaljiti Merzica od strucnog staba.Ovaj Mehremic nas je kostao dosta bodova ove polusezone i ja bih, bez imalo razmisljanja, forsirao ili Jogunovica ili Abazu na ovom mjestu.

Nego, svi pljuju Oreca.Onaj prekrsaj je bio isprovociran, jer mu je Soldo drzao ruku a sudija nije svirao prekrsaj.Jednostavno, pod onolikim nemogucim i nesportskim pritiskom igraca Sarajeva , reagovao je glupo i... takodjer, prva dva gola Sarajeva su bili neregularna. Aktivacija pasivnog ofsajda i prekrsaj u napadu.

Interesantno, napadate Vehabovica(kako god, Velez sa i bez Ede nije isti Velez i on je nas najjaci igrac trenutno), on je bio PREDODREDJEN da dobije crveni protiv Borca,svakako jer kvari koncept igre- Borca, svima je valjda jasno,ali niko da pomene Hrkaca. Evo bas sam pratio i veceras, on kao da nema zelje da igra,ni sjena onog iz prosle godine.

A sto se mene tice,ni Savic(ako je njegova vrijednost 800.000 eura onda svaki od nas ovdje ,vrijedi milione!) ni Jevtovic, ni Mujan, ni Isasegi, ni Bobaj(mada ga nismo ni vidjeli da igra),ni Okeke, ni Bajric, ni Saric NISU igraci za Velez.
Posto nemamo kostur, prije bih sansu dao mladima koji su barem zajedno igrali ranije,bolje i to nego ovaj rastimani orkestar.

Mislim da necemo ispasti, da cemo se izvuci aBd ali nam prijeko trebaju dva-tri prava pojacanja koja ce ODMAH da igraju a ne neki kojima opet treba ozivljavati karijeru. Po meni su Lohan i Sikalo bolji od ovih koji su starteri.

Ovaj prijedlog za sportskog direktora, Marko Topic, jako mi se dopada...

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 20 okt 2024, 05:07

Sta ste ocekivalo igrali smo sa 3 najace ekipe u ligi idemo dalje odigrali smo najbolji utakmicu proslo kolo nazalost nekim jacim silama smo ostali bez boda protiv Sarajeva smo se raspali posle crvenog kartona izgubili disciplinu Sarajevo daleko najbolja ekipa lige to su i pokazali protiv nas i to je to ocekivan poraz e sad nam je ovo utakmica protiv Posusje utakmica sezone kod kuce gdije moramo pobjediti sacemo da vidimo jesmoli za premijer ligu

spolacentra
Kontakt:

Post Postao/la spolacentra » 20 okt 2024, 08:20

Bit ce gutavo do kraja. Prelosi smo.

Esatqfirula
Kontakt:

Post Postao/la Esatqfirula » 20 okt 2024, 08:59

Klafuric - Duka, Mujan, Isasegi, Halilovic.
Canadi - Okeke
SD - Jevtovic, Mehremic

7 igraca koje Bog ni za sta na ovom svijetu nije dao, plus onaj mazlum zuti iz hajduka.

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 20 okt 2024, 09:15

Esatqfirula je napisao/la:
20 okt 2024, 08:59
Canadi - Okeke
SD - Jevtovic, Mehremic

7 igraca koje Bog ni za sta na ovom svijetu nije dao, plus onaj mazlum zuti iz hajduka.
Zaboravio si predsjednikove:
Laus, Savic, Saric, Muselaini a njegov je i Jeftovic.
Strašno je da u prolaznom roku dovedeš 9 igrača i da ni jedan nije za startne postave.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 20 okt 2024, 09:15

Canadi - Okeke
SD - Jevtovic, Mehremic

Cuj Mujan i Isasegi Klafuricu na dusu nije ih covjek vodio nijedan trening :rol: :rol: :rol:

Nista vrli predsjednik nije dovodio, fino si ti to rasporedio, samo ti fali Armando Bobaj i jos njih par :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Esatqfirula
Kontakt:

Post Postao/la Esatqfirula » 20 okt 2024, 09:31

dime je napisao/la:
20 okt 2024, 09:15
Canadi - Okeke
SD - Jevtovic, Mehremic

Zaboravio si predsjednikove:
Laus, Savic, Saric, Muselaini a njegov je i Jeftovic.
Strašno je da u prolaznom roku dovedeš 9 igrača i da ni jedan nije za startne postave.
Pa napisao sam dole zuti mazlum iz hajduka, ko je drugi mogao biti vec Laus?
Za Savica se nebi slozio, mislim da moze dati ruke sa Hrkacem.
A ovu dvojicu zadnjih nismo ni upoznali, valjda to govori sve o kvaliteti :D

Esatqfirula
Kontakt:

Post Postao/la Esatqfirula » 20 okt 2024, 09:39

killafrommanilla je napisao/la:
Canadi - Okeke
SD - Jevtovic, Mehremic

Cuj Mujan i Isasegi Klafuricu na dusu nije ih covjek vodio nijedan trening :rol: :rol: :rol:

Nista vrli predsjednik nije dovodio, fino si ti to rasporedio, samo ti fali Armando Bobaj i jos njih par :mrgreen:
Ko je trazio da dodje Isasegi od kraja decembra 2023 do juna 2024 godine? Kao da je Trent Arnold..
Ovaj drugi dogovorio sve sa Velezom dok Klafuric nije bio psihicki iscrpljen i potpisao na prijedlog tadasnjeg SŠ.

Bobaj, promasen lik i djelo. Sto zbog igrackog znanja, sto zbog svega sto se izdesavalo nakon toga.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 20 okt 2024, 09:58

20 okt 2024, 09:39
killafrommanilla je napisao/la:
Canadi - Okeke
SD - Jevtovic, Mehremic

Ko je trazio da dodje Isasegi od kraja decembra 2023 do juna 2024 godine? Kao da je Trent Arnold..
Ovaj drugi dogovorio sve sa Velezom dok Klafuric nije bio psihicki iscrpljen i potpisao na prijedlog tadasnjeg SŠ.

Bobaj, promasen lik i djelo. Sto zbog igrackog znanja, sto zbog svega sto se izdesavalo nakon toga.
Mozda je trener imao zamisao za Isasegija, milion primjera gdje trener od prosjecnog igraca napravi korisnog i igraca za sistem. Halilovic po meni nije promasaj uopste.

I dalje cemo furati pricu da je Klafuric bio emocionalno prazan umjesto istine da nije htio da mu ovaj dovede i dovodi Bobaja i jos ove ostale nepotrebne likove?

Koliko god pokusavao prikazati drugacije, ovo sto sada gledamo su posljedice uzasnih poteza bivseg predsjednika. Ovakav prelazni rok i ovi potezi se placaju ispadanjem. Ne vjerujem da cemo ispasti, ali je ogromna greska sto nismo ozbiljno shvatili zasto je potpis Bobaja los sa svih aspekata.

Sve u svemu, u zimskom prelaznom cemo morati potrositi vrecu para i na raskide i na nove igrace. A ko zna u kakvom cemo qrcu biti dotad.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Gisada
Kontakt:

Post Postao/la Gisada » 20 okt 2024, 10:05

spolacentra je napisao/la:
20 okt 2024, 08:20
Bit ce gutavo do kraja. Prelosi smo.
Samo se ne treba nicemu nadati. Ispasti necemo, znacajniji rezultat i pomak imati isto tako necemo.

Mostarac1974
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1974 » 20 okt 2024, 10:09

salmy je napisao/la:
19 okt 2024, 23:50
Mostarac1974 je napisao/la:
19 okt 2024, 23:06
Ljudi moji ja neznam šta je trener kriv ovdje osim MEHREMIĆA što mu igra.Nije kriv što Oreč nema mozga,što Edi fali koja kvaka,sto Pšeš ima kurcobolju,i tako dalje.I ja ga krivim samo što Mehremića gura više.Bolje djete kakvo stavit.Čovjek bi najradije u zemlju propo pa to se vidi u komentaru.I neće valjda pred kamerom reći nisam ja dovodio ove panjeve a ima i pun kamion.Okeke,Savić,Mujan.Pola života mi oduzeše!
U taj raštimani orkestar bi dodao šizofrenika Dinu Halilovica koji je večeras vrlo drsko i bezobrazno reagovao kad je izlazio iz igre. Kako smo mali i jadni bili, a nakon što je Mujan ušao u igru, umalo TV nisam razbio. Nema ovo više nikakvog smisla gledat.
Slažem se.Izvini.Zaboravio sam na njega.Do mene je.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 20 okt 2024, 11:56

Iskreno u ovom tromecu protiv ekipa koje se bore za titulu sa ovakvom ekipom nisam ni ocekivao nista osim mozda nule protiv susjeda kuci. Sada slijedi puno laksi raspored osim Borca kuci i Zelje na strani utakmica koje su nam jedino zajebane. 18 bodova minimalno iz ovog niza moramo uzeti to je sest pobjeda

Velez-Posusje
Velez-Borac
Zeljo-Velez
Velez-Siroki
Velez-Radnik
Igman-Velez
Velez-Sloboda
Sloga-Velez
Velez-Gosk

Sljedecih pet utakmica cetri kuci i jedna na strani. Trenutci kada je podrska najbitnija da izguramo do zimske pauze

redarmy88
Kontakt:

Post Postao/la redarmy88 » 20 okt 2024, 12:07

Jeli moguce da nam Suljic nije valjao,a ovi panjevi nam dobri,ako nista barem je mogao nesto napraviti naprijed u odnosu na ove glumce koje boli k.... za klub i za navijace.Sad bi nam dosao ko Maradona, a ovu raspustanu bandu sankcionisati smanjivanjem placa,a Mehremica protjerati sa kontinenta,a Vehabovica kod psihologa poslati lp

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 20 okt 2024, 13:02

Hajriz Brčvak, humanitarac i privrednik iz Sandžaka, udružit će snage zajedno s humanitarcem i privrednikom iz Mostara, inače prvim čovjekom Veleža, Admirom Rahimićem kako bi pomogli onima koji su pogođeni prirodnim katastrofama.

Brčvak i Rahimić će u zajedničkom poduhvatu, kako je otkrio Elvir Karalić, predsjednik Udruženja Pomozi.ba, donirati automobile.

Karalić je za Televiziju Sarajevo istaknuo da će donacija uključivati 32 automobila, ali bi se broj mogao povećati na 40, ovisno o mogućnostima i potrebama.

Svaka čast za njih dvojicu i nadam se da će se ovi ljudi uključiti i u klub.Ovi što su ostali u upravi su zalutali na tu poziciju i jedina svrha im je bila da popune broj a i trenutno je ista situacija.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: MostarReds22 i 6 gostiju.