dime je napisao/la: ↑19 okt 2024, 23:29
Mehremic je za Okekea klasa pa nije ni čudo što je standardan.
Daj bože da skupimo sta bodova do pauze ali sa ovakvim napadom mi teško da nekog pobijedimo kuci. Što je najgore u polju smo izgledali dobro čak i dok je bilo egal ali nas je njihov crveni presjekao i nije mi bilo drago kad su ga dobili.
Evo prilike da protiv Posusja krene Sikalo a da Milak malo odmori. Mada nisam siguran da su Mujan, Saric i Jeftovic bolji od Milaka.
Od uprave nikakvog glasa, rade li išta?
Ja vidis mislim da bi bilo mnogo bolje da igraju i Sikalo i Milak, ja bih im jos dodao Mehica ,mozda cak i Halilagica ..kad je bal, nek bude i maskenbal.Gore od ovoga ne ide. Treba udaljiti Merzica od strucnog staba.Ovaj Mehremic nas je kostao dosta bodova ove polusezone i ja bih, bez imalo razmisljanja, forsirao ili Jogunovica ili Abazu na ovom mjestu.
Nego, svi pljuju Oreca.Onaj prekrsaj je bio isprovociran, jer mu je Soldo drzao ruku a sudija nije svirao prekrsaj.Jednostavno, pod onolikim nemogucim i nesportskim pritiskom igraca Sarajeva , reagovao je glupo i... takodjer, prva dva gola Sarajeva su bili neregularna. Aktivacija pasivnog ofsajda i prekrsaj u napadu.
Interesantno, napadate Vehabovica(kako god, Velez sa i bez Ede nije isti Velez i on je nas najjaci igrac trenutno), on je bio PREDODREDJEN da dobije crveni protiv Borca,svakako jer kvari koncept igre- Borca, svima je valjda jasno,ali niko da pomene Hrkaca. Evo bas sam pratio i veceras, on kao da nema zelje da igra,ni sjena onog iz prosle godine.
A sto se mene tice,ni Savic(ako je njegova vrijednost 800.000 eura onda svaki od nas ovdje ,vrijedi milione!) ni Jevtovic, ni Mujan, ni Isasegi, ni Bobaj(mada ga nismo ni vidjeli da igra),ni Okeke, ni Bajric, ni Saric NISU igraci za Velez.
Posto nemamo kostur, prije bih sansu dao mladima koji su barem zajedno igrali ranije,bolje i to nego ovaj rastimani orkestar.
Mislim da necemo ispasti, da cemo se izvuci aBd ali nam prijeko trebaju dva-tri prava pojacanja koja ce ODMAH da igraju a ne neki kojima opet treba ozivljavati karijeru. Po meni su Lohan i Sikalo bolji od ovih koji su starteri.
Ovaj prijedlog za sportskog direktora, Marko Topic, jako mi se dopada...