RŠD Velež Mostar

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 20 okt 2024, 13:15

Golemo je od sebe auta kupiti ljudima koji su izgubili sve u poplavama. Predsjednik gospodin i pravi patriota :tokralju:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 okt 2024, 13:42

Predsjednik dominira.

Pod hitno novi SD, treba tu covjek koji ce kvalitet dovoditi a ne otpad.

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 20 okt 2024, 14:16

CampobelloDiMazara je napisao/la:
20 okt 2024, 11:56
Iskreno u ovom tromecu protiv ekipa koje se bore za titulu sa ovakvom ekipom nisam ni ocekivao nista osim mozda nule protiv susjeda kuci. Sada slijedi puno laksi raspored osim Borca kuci i Zelje na strani utakmica koje su nam jedino zajebane. 18 bodova minimalno iz ovog niza moramo uzeti to je sest pobjeda

Velez-Posusje
Velez-Borac
Zeljo-Velez
Velez-Siroki
Velez-Radnik
Igman-Velez
Velez-Sloboda
Sloga-Velez
Velez-Gosk

Sljedecih pet utakmica cetri kuci i jedna na strani. Trenutci kada je podrska najbitnija da izguramo do zimske pauze
iz ovog nabrojanog radnik, sloboda i gošk izgledaju realni bodovi, ovo ostalo ako se šta ubode na konju smo

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 20 okt 2024, 15:26

Podrška Adi, ima velike planove sa nama ali šta će čovjek kad ima šta ima do januara. Ekipa da samo skupi što više bodova!
Ti si naša ljubav jedina!

Bordo10
Kontakt:

Post Postao/la Bordo10 » 20 okt 2024, 17:39

Drustvo Sroler iz Goska i Lagumdzija, obratite paznju, recite svojima, bili bi upgrade na vasu trenutnu ekipu, a igraju u Gosku gdje nemaju preko 3000 mjesecno. Sroler igrao u Gorici, Muri odlican igrac.

Dariovfc
Kontakt:

Post Postao/la Dariovfc » 20 okt 2024, 18:24

Ako se dobro sjecam Lagumdzija je bio na probi kod nas prije jedno godinu dana, nije zadovoljio.

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 20 okt 2024, 18:33

Dariovfc je napisao/la:
20 okt 2024, 18:24
Ako se dobro sjecam Lagumdzija je bio na probi kod nas prije jedno godinu dana, nije zadovoljio.
Ma sta ce nam, imamo mi bolje u timu. :beba:

Rauber33
Kontakt:

Post Postao/la Rauber33 » 20 okt 2024, 21:49

Izvinjavam se na upadu, može li mi neko reći šta bi sa Seidom Behramom pa je okončao karijeru po TM, imao je potencijala...

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 20 okt 2024, 21:51

Rauber33 je napisao/la:
20 okt 2024, 21:49
Izvinjavam se na upadu, može li mi neko reći šta bi sa Seidom Behramom pa je okončao karijeru po TM, imao je potencijala...
Igra u Fortuni,druga liga jug.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 20 okt 2024, 21:52

Rauber33 je napisao/la:
Igra za Fortunu, drugu ligu jug. To je sve sto znam
Ti si naša ljubav jedina!

Redred
Kontakt:

Post Postao/la Redred » 20 okt 2024, 22:09

fudbalfudbal je napisao/la:
20 okt 2024, 21:52
Rauber33 je napisao/la:
Igra za Fortunu, drugu ligu jug. To je sve sto znam
i konobarisao je u jednom malom nargila baru

Sambiliong
Kontakt:

Post Postao/la Sambiliong » 21 okt 2024, 12:39

Nama će i dalje nesretni Buz objašnjavati kako to da nemamo pojma, da sami sebe pobijedimo, da radimo dalje, da će čestitati protivniku itd..izgleda mi nemamo upravu, sportskog direktora, neko ko će razgovjetno reći u čemu je problem pa bilježimo ovako katastrofalne rezultate i zašto ekipa koja je prošlu sezonu bila skoro pa kandidat za prvaka tavori sada na dnu tabele..stvarno jadno od najodgovornijih u klubu, ako se uopšte zna ko su oni..

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 21 okt 2024, 12:51

Sambiliong je napisao/la:
21 okt 2024, 12:39
Nama će i dalje nesretni Buz objašnjavati kako to da nemamo pojma, da sami sebe pobijedimo, da radimo dalje, da će čestitati protivniku itd..izgleda mi nemamo upravu, sportskog direktora, neko ko će razgovjetno reći u čemu je problem pa bilježimo ovako katastrofalne rezultate i zašto ekipa koja je prošlu sezonu bila skoro pa kandidat za prvaka tavori sada na dnu tabele..stvarno jadno od najodgovornijih u klubu, ako se uopšte zna ko su oni..
Sve ono na šta sam upozoravao početkom sezone, kada je povučen niz loših poteza, koji su prvo rezultirali brukom u Evropi pa sada brukanjem u prvenstvu kada ispadaju ČETIRI tima.

I dalje gledamo Zvonića kao sportskog direktora, u fazi sezone kada normalan sportski direktor treba da već priprema pojačanja, priča s trenerom, strukom, i da uđe u zimski prelazni rok s jasno iskristalisanim rosterom kako treba da izgleda u skladu s financijskim i mogućnostima koje nudi taj prelazni rok.

Za trenera ne znam, niti smrdi niti miriše... Niti znamo na koliko je potpisao.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 21 okt 2024, 13:42

Ali kako je Kazlagic iskusno kartonirao igrace Veleza. Panja Mehremica i prosjecnog Dinu Halilovica da se ociste protiv Posusja jer smo slabiji sa njima protiv Borca a Milaka Hrkaca Mlinarica koji su isto sa dva nije zelio dirati nego je to ostavio za sljedeceg poslusnika za vikend. Mogli su mu komotno majku psovat na Kosevu sumnjam da bi im dao zuti

Imaju i rezisera u savezu majku im lopovsku

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 okt 2024, 16:34

CampobelloDiMazara je napisao/la:
21 okt 2024, 13:42
Ali kako je Kazlagic iskusno kartonirao igrace Veleza. Panja Mehremica i prosjecnog Dinu Halilovica da se ociste protiv Posusja jer smo slabiji sa njima protiv Borca a Milaka Hrkaca Mlinarica koji su isto sa dva nije zelio dirati nego je to ostavio za sljedeceg poslusnika za vikend. Mogli su mu komotno majku psovat na Kosevu sumnjam da bi im dao zuti

Imaju i rezisera u savezu majku im lopovsku
Trenutni igraci Veleza su neinteligenti ljudi, samo se svadjaju, prigovaraju, nerviraju i tu gube snagu, umjesto da igraju, za sta su placeni od kluba. Da ima psiholog u klubu, da poprica sa igracima, druga bi bila prica. Dosta psihologa ima na biroima, i nije uopste skupo platiti istog, a posto ovi nasi tvrde da imaju pare, onda nek plate, jer je to jeftinije, nego ova bruka od igre i igraca.

Iskljucivi krivac je sam klub koji je dopustio nedisciplinu. Pa nek se oni bave tim ako znaju sto je upitno po trenutnom rezultatima?

salmy

Post Postao/la salmy » 21 okt 2024, 21:50

Koliko je Velež "propao" u svim segmentima organizacije kluba itd., da mi nismo jadnog Igmana mogli pobjediti, a taj isti Igman u prošlom kolu u Konjicu primi 4 gola od Borca i večeras 7 golova od kona...A mi smo sa tim istim Borcem bili u egalu, kao i sa konama i
na kraju izgubili nesretnim golom. Zaista neshvatljivo i rekao bih neintelegentno od svih u upravi. Nema kevelja, pa ko će nam sad biti kriv.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 21 okt 2024, 21:59

salmy je napisao/la:
21 okt 2024, 21:50
Koliko je Velež "propao" u svim segmentima organizacije kluba itd., da mi nismo jadnog Igmana mogli pobjediti, a taj isti Igman u prošlom kolu u Konjicu primi 4 gola od Borca i večeras 7 golova od kona...A mi smo sa tim istim Borcem bili u egalu, kao i sa konama i
na kraju izgubili nesretnim golom. Zaista neshvatljivo i rekao bih neintelegentno od svih u upravi. Nema kevelja, pa ko će nam sad biti kriv.
Dotični kojeg si spomenuo je kriv do kraja sezone jer je trenutni Velež produkt njegove gluposti. To što je on otišao ne znači da su nestali svi problemi koje je ostavio, prije svega mislim na preloš igrački kadar

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 21 okt 2024, 22:00

A kako vrijeme odmice, vidimo i da su price o njemackoj disciplini jedna teska ubleha. Dosad bi se trebao valjda napraviti neki potez kojim bismo znali da idemo prema tome.

Ali nista.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 22 okt 2024, 02:39

Treba bracu Husice Farisa I Saliha u Velež a Mehremica I Keku nogirati I iz Sarajeva dovesti par igraca na posudbu Kupresaka I ovog brazilca napadaca

Sambiliong
Kontakt:

Post Postao/la Sambiliong » 22 okt 2024, 10:53

killafrommanilla je napisao/la:
21 okt 2024, 12:51
Sve ono na šta sam upozoravao početkom sezone, kada je povučen niz loših poteza, koji su prvo rezultirali brukom u Evropi pa sada brukanjem u prvenstvu kada ispadaju ČETIRI tima.

I dalje gledamo Zvonića kao sportskog direktora, u fazi sezone kada normalan sportski direktor treba da već priprema pojačanja, priča s trenerom, strukom, i da uđe u zimski prelazni rok s jasno iskristalisanim rosterom kako treba da izgleda u skladu s financijskim i mogućnostima koje nudi taj prelazni rok.

Za trenera ne znam, niti smrdi niti miriše... Niti znamo na koliko je potpisao.
Očigledno da niko ne smatra da je odgovoran jer su svi "postavljeni" i sada se čeka da se samo od sebe nešto desi, da igrači odjednom proigraju i počnu pobjeđivati..A Zvonić onako elokventan i sklon upravljanju kriznim situacijama sigurno sprema neku strategiju u tišini koja će donijeti naglo ozdravljenje..Ne znam kako ga nije stid prihvatiti se funkcije i posla koji valjda nije u snu mogao sanjati da će nekada dobiti u klubu koji je igrao Europska takmičenja. Ne mogu stvarno zamisliti konverzaciju Zvonića sa Buzom i diskusiju oko potrebe da se ova igra bez igre promijeni i da se nešto ili neko "trzne" iz ovog bunila..Mi izgledamo kao naša reprezentacija kada igra sa ovim Europskim velesilama - niti postavke niti ideje, niti se zna ko igra šta niti čemu težimo..A što kažeš Killa za Buza fakat čovjek ne zna šta bi rekao, ali jedno je očigledno a to je da nije ništa novo donio niti je zbio redove, onakvu odbranu je nedopustivo da igra neki lokalni niželigaš..Još kad skontaš da mu to po funkciji Zvonić treba objasniti onda se zebnja za budućnost pojača..Mogao bi i Rahimić malo pozvati na uzbunu dok nije prekasno, neko mora..

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.