Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nemam snage više se raspravljati sa qrčinama čiji klubovi se sklanjaju Borcu i sa njima igraju prijateljske utakmice.
Nemojte se nevirati necete moci spavati
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Neće budi siguran u to, draži su oni Vici nego široki. Široki ne bi imao pomoć sudija da mi nismo bili u pitanju. Vico im je dao licencu i prošle sezone se zauzeo da ostanu u ligi.bvsic je napisao/la: ↑28 okt 2024, 22:15Mislim da ce vam biti zestoko protiv sirokog
Jel vas stid, kako vas nije sramota, sram da vas bude, stidite sefks74 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 22:14Mene bi bilo stid bilo šta pisati, da sam na vašem mjestu. Jedino ne normalan čovjek može opravdavati ovo što Borac radi sa savezom i sudijama.RedBlue je napisao/la: ↑28 okt 2024, 21:48Mislim na ono kad smo vam kup poklonili, igrali sa rezervistima pa ni to nije bilo dovoljno, pa onda morali uvoditi djecu da promase penale.NoProfit je napisao/la: ↑28 okt 2024, 20:37
Misliš ono valjanje Anđušića kad igrač Borca nije dobio crveni karton ili ono kad se nije svirao čist penal Guliju? Uostalom, jedini "zakonit" način da se boriš protiv pljačke. Da je sve bilo regularno tricu bi vam spucali k'o što smo i znali birvaktile kad niste bili pod protekcijom saveza i sudija i kad ste sezonu igrali u premijer ligi, a sezonu skakutali po šumskoj.
Sad kad su se uključili svi živi da vam namještaju (od vrha politike do ove svinje u savezu) osvajate lažne trofeje. Zato i imate dvije hiljade ljudi na stadionu u historijskoj utakmici.![]()

VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
-
- Kontakt:
Siroki napokon zreo za cvajtu. Borac iz aviona s Kipra i praznjenja dodje i izdominira ih sa pola gasa na njihovom terenu.
Onaj Despotovic trpa dobro od kad je dosao...vidi se da je klasa...
Onaj Despotovic trpa dobro od kad je dosao...vidi se da je klasa...
Ako ti je utjeha da ste nekome nešto pustili, slobodno se tješi. Samo ne znam da li bi se složio s tim onaj igrač Borca što skide loptu s gol crte kad je ulazila.RedBlue je napisao/la: ↑28 okt 2024, 21:48Mislim na ono kad smo vam kup poklonili, igrali sa rezervistima pa ni to nije bilo dovoljno, pa onda morali uvoditi djecu da promase penale.NoProfit je napisao/la: ↑28 okt 2024, 20:37Misliš ono valjanje Anđušića kad igrač Borca nije dobio crveni karton ili ono kad se nije svirao čist penal Guliju? Uostalom, jedini "zakonit" način da se boriš protiv pljačke. Da je sve bilo regularno tricu bi vam spucali k'o što smo i znali birvaktile kad niste bili pod protekcijom saveza i sudija i kad ste sezonu igrali u premijer ligi, a sezonu skakutali po šumskoj.
Sad kad su se uključili svi živi da vam namještaju (od vrha politike do ove svinje u savezu) osvajate lažne trofeje. Zato i imate dvije hiljade ljudi na stadionu u historijskoj utakmici.![]()
Evo večeras ste pobjedili pošteno ako je vjerovati komentarima, biće bar tri hiljade na sljedećoj evropskoj.

Vi da imate imalo stida pobunili bi se kad vam je Tegeltija postao predsjednik kluba.

Aferim desetaru.svrakino1921 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 20:32
1/3
Bravo moj Željo
Sve pošteno
Nisu ti ni aut poklonili
GOLEM SI ŽELJO
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Tišu mišu, prošle godine ste objavili rat savezu, sami protiv svih pa ste kapitulirali do narednog dnevnika

- akisarajevo92
- Kontakt:
i sad ce na kraju sezone ispasti par uradjenih terena a u ligu 10 ce uci dva seoska u Laktasima i Olovu 

Don't believe the hype.
Kakve to veze ima s tim što vi nemate ni obraza ni srama?
Zamisli yebeni Fadil Novalić postane predsjednik jednog od dva sarajevska velikana.

Ali u Banjaluci nije, tamo može sve kad ni časti ni obraza nema. Naprotiv, tamo se takve stvari slave i daje im se podrška, kao što se i davala. Apropo toga, ne čudi sekunde to što je tebi prvom, pa onda i ostatku onih hiljadu i po ljudi u prosjeku super dok im klub pobjeđuje namještene utakmice.

Doduše možda i griješim, velika većina grada i ne ide na Borac te u istom Zvezda i Partizan imaju sve više i više navijača, pa se desi i situacija da svi Lešinari stanu pod zidić na vrhu tribine sa koje navijaju.

Gledaj legendo, iz tvog posta se samo jedna stvar može zaključiti, a to je da ti Banja Luku nisi vidio osim na slici....Nemam namjeru da se raspravljam sa tobom jer vi imate svoju sliku, naravno pogrešnu, i uz dozu kompleksa to je zapeklo kao beton i ne puštaNoProfit je napisao/la: ↑28 okt 2024, 23:57Kakve to veze ima s tim što vi nemate ni obraza ni srama?
Zamisli yebeni Fadil Novalić postane predsjednik jednog od dva sarajevska velikana.Kakav bi to autogol uprave i rukovodstva kluba bio.
Ali u Banjaluci nije, tamo može sve kad ni časti ni obraza nema. Naprotiv, tamo se takve stvari slave i daje im se podrška, kao što se i davala. Apropo toga, ne čudi sekunde to što je tebi prvom, pa onda i ostatku onih hiljadu i po ljudi u prosjeku super dok im klub pobjeđuje namještene utakmice.Kakvi vi i sram.
![]()
Doduše možda i griješim, velika većina grada i ne ide na Borac te u istom Zvezda i Partizan imaju sve više i više navijača, pa se desi i situacija da svi Lešinari stanu pod zidić na vrhu tribine sa koje navijaju.![]()

Što se tiče ove slike koju si postavio, ti bi se u tom trenutku sjeverca i ledene kiše sakrio u mišiju rupu, gdje ti je i mjesto

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Hahahah koja nemoc izbija iz maloumnog tifusara iznad mene
Tvoj post je oličenje moćiErosViverosViv je napisao/la: ↑29 okt 2024, 07:51Hahahah koja nemoc izbija iz maloumnog tifusara iznad mene

- relativizam
- Kontakt:

Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 23 dec 2024, 10:47, ukupno mijenjano 1 put.
Jeste isto kao što smo tražili referendum kada je B komponenta predvođena porodicom O radila šta je htijelarelativizam je napisao/la: ↑29 okt 2024, 08:54skoro trecina prvenstva nemas ni poraza a tek treci na tabeli,ova liga je neregularna ima 2,3 sezone,jos od vakta kad su iz BL birali kad ce igrat u gostima i protiv koga do ove godine kad im je pusteno da na utkamicama zrinje i njih padne odluka o prvaku
vjerujte mi da se ovako navlaci ofirno bilo kojoj komponenti B vec bi citali o referendumima i prikljucenju klubova hr ili srbiji i tamosnjoj ligi.
kao sto dodik izjavi jutros ako bude osudjen zna entitet sta mu je ciniti,odmah ide prica o referendumu i otcjepljenju

- relativizam
- Kontakt:

Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 23 dec 2024, 10:46, ukupno mijenjano 1 put.
Jeste, vi ste pošteni i kad kradeterelativizam je napisao/la: ↑29 okt 2024, 10:07tad je se namijestalo izmedju klubova a ne sa sudijama i kradjamaPlatonova je napisao/la: ↑29 okt 2024, 09:02Jeste isto kao što smo tražili referendum kada je B komponenta predvođena porodicom O radila šta je htijelarelativizam je napisao/la: ↑29 okt 2024, 08:54skoro trecina prvenstva nemas ni poraza a tek treci na tabeli,ova liga je neregularna ima 2,3 sezone,jos od vakta kad su iz BL birali kad ce igrat u gostima i protiv koga do ove godine kad im je pusteno da na utkamicama zrinje i njih padne odluka o prvaku
vjerujte mi da se ovako navlaci ofirno bilo kojoj komponenti B vec bi citali o referendumima i prikljucenju klubova hr ili srbiji i tamosnjoj ligi.
kao sto dodik izjavi jutros ako bude osudjen zna entitet sta mu je ciniti,odmah ide prica o referendumu i otcjepljenjukmečanje must go on !
![]()
sto naravno ne opravdama ni to ali ni blizu ofirno kao sad sto je

- relativizam
- Kontakt:
nemoj kriviti pricu nisam ja to rekaoPlatonova je napisao/la: ↑29 okt 2024, 10:10Jeste, vi ste pošteni i kad kradeterelativizam je napisao/la: ↑29 okt 2024, 10:07tad je se namijestalo izmedju klubova a ne sa sudijama i kradjama
sto naravno ne opravdama ni to ali ni blizu ofirno kao sad sto je![]()
kao da vas je virto sve pravio pa kako vam godi pisete
Vidim stalno neke komplekse potenciraš,pa te pitam zašto bi neko ko je jači,bolji i veći imao komplekse prema svemu suprotnom?Platonova je napisao/la: ↑29 okt 2024, 07:42Gledaj legendo, iz tvog posta se samo jedna stvar može zaključiti, a to je da ti Banja Luku nisi vidio osim na slici....Nemam namjeru da se raspravljam sa tobom jer vi imate svoju sliku, naravno pogrešnu, i uz dozu kompleksa to je zapeklo kao beton i ne puštaNoProfit je napisao/la: ↑28 okt 2024, 23:57Kakve to veze ima s tim što vi nemate ni obraza ni srama?
Zamisli yebeni Fadil Novalić postane predsjednik jednog od dva sarajevska velikana.Kakav bi to autogol uprave i rukovodstva kluba bio.
Ali u Banjaluci nije, tamo može sve kad ni časti ni obraza nema. Naprotiv, tamo se takve stvari slave i daje im se podrška, kao što se i davala. Apropo toga, ne čudi sekunde to što je tebi prvom, pa onda i ostatku onih hiljadu i po ljudi u prosjeku super dok im klub pobjeđuje namještene utakmice.Kakvi vi i sram.
![]()
Doduše možda i griješim, velika većina grada i ne ide na Borac te u istom Zvezda i Partizan imaju sve više i više navijača, pa se desi i situacija da svi Lešinari stanu pod zidić na vrhu tribine sa koje navijaju.![]()
Što se tiče ove slike koju si postavio, ti bi se u tom trenutku sjeverca i ledene kiše sakrio u mišiju rupu, gdje ti je i mjesto![]()
Mislim da upravo ovo što borac radi proizilazi iz nemoći i kompleksa jer ste željni svega pa sve radite kako bi došli do cilja, bez imalo obraza i da pokažete svu moć koju imate.
Tvoj klub druže ni po čemu ne može stati ni blizu sarajevskih klubova,po navijačima, trofejima,historiji.Na svakom polju ste u debelom manjku.
Za tvoj klub ne navija ni cijela Banja Luka, a za Sarajevo i Željezničar imaš ljude koji dolaze na svaku utakmicu iz drugih gradova.
Tako da i ono respekta što ste imali kao klub ste istrošili,kad kako ti kažeš dzojstik više ne bude u BL nek vam je Bog na pomoći!

MNON