Atletika u BiH
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Atletika u BiH
Ma kažem ja za sebe, i inače za raju. Ono, volimo se dičit' nekim ako ostvari nešto, dotad, dokle taj isti neko radi, i biva marljiv, nigdje nas nema. O tome pričam. A momku svaka čast, to svakako.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Amele
Samo nebo je granica za ovog momka

Samo nebo je granica za ovog momka

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ništa nisi pogriješio. Ali, valjda je to tako normalno kod nas.zizu1991 je napisao/la:Ma kažem ja za sebe, i inače za raju. Ono, volimo se dičit' nekim ako ostvari nešto, dotad, dokle taj isti neko radi, i biva marljiv, nigdje nas nema. O tome pričam. A momku svaka čast, to svakako.

Već sam pisala, mnogo sreće Amelu u budućnosti. Lijepo je čitati strane medije nakon njegove pobjede.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Samo se nadam da je "cist" (iskreno vjerujem u to), jer ovakav napredak je u domenu naucne fantastike. To cini ovu pricu jos sladjom
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Najbrzi evropljanin zadnjih 14 godina samo ne znam zasto se povlaci prica o dopingu momak je i religiozan nevjerujem da bi potegao za takvim stvarima
A jbt ja kontam Amel generacija sa Rahimicem, a on '91 godiste.....akisarajevo92 je napisao/la:
![]()
![]()
Bravo majstore...
Sreca pa je Ojler mlad umro...
- masteRofPoker
- Kontakt:
Tako je.Interista je napisao/la:Najbrzi evropljanin zadnjih 14 godina samo ne znam zasto se povlaci prica o dopingu momak je i religiozan nevjerujem da bi potegao za takvim stvarima
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
_dreamer_ je napisao/la:Samo se nadam da je "cist" (iskreno vjerujem u to), jer ovakav napredak je u domenu naucne fantastike. To cini ovu pricu jos sladjom
Jarane čovjek radi s Talijanskim trenerom i ne vjerujem da su oni budale da to rade. Druga stvar ovaj napredak nije u domenu naučne fantastike jer momak je ovo vrijeme imao već na početku sezone ALI NIJE IMAO PROTIV KOGA TRČATI. Kada si prvi teško je sam sebe natjerati na nešto bolje, aj sam to govorio i kada sam vidio da trči 1:44, 1:43 da momak jednostavno ima zalihu. Večeras je trčao protiv najbolij i sa plejsmejkerom, ja ne znam koliko je on puta u karijeri uopće imao priliku trčati sa plejsmejkerom, a kada uzmeš u obzir da je na prošlom EP bio još u kategoriji mlađih juniora a kao i takav napravio veliki odskok i plasirao se u finale EP a tada je još trenirao "pod našim uvjetima". Kada sam ga gledao kako trči 1:44 ni najmanje me nije iznenadilo da može još brže, jednostavno ovaj momak je mašina i živi i radi za ovo što radi, trči taktički savršeno i svaku utrku završava na isti način, drži se na poziciji 4-6 prvih 600 metara i onda luđački šprint na zadnjih 200 metara, taktički savršeno

1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Svaka ti cast Amele, ponosu naseg Celicnog grada
Inace je sramota da zenicki klubovi i sportisti nisu konstantno medju prva 3 u drzavi u svim sportovima kad se uzme u obzir kakvi se uslovi ovdje za vecinu sportova imaju. Kad bi se samo mogli rijesit svih ovih ultranesposobnih stranackih kadrova bili bi strasni.

Inace je sramota da zenicki klubovi i sportisti nisu konstantno medju prva 3 u drzavi u svim sportovima kad se uzme u obzir kakvi se uslovi ovdje za vecinu sportova imaju. Kad bi se samo mogli rijesit svih ovih ultranesposobnih stranackih kadrova bili bi strasni.
- molotovljev
Bravo Amele kralju...
Revolucionaran rezultat koji kraljicu sportova vraća na velika vrata u BiH.

Revolucionaran rezultat koji kraljicu sportova vraća na velika vrata u BiH.
F.K.SARAJEVO
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Svaka cast Amele!!
Mozemo li ocekivat iskorak Pezera u doglednoj buducnosti??
Mozemo li ocekivat iskorak Pezera u doglednoj buducnosti??
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovom momku da je normala drzava i ljudi koji to prate treba dati sve pare da odradi ovo do kraja..
Da ne bude prica da smo najslabija nacija u regionu kada je po doprinosu to obrnuto..
Da ne bude prica da smo najslabija nacija u regionu kada je po doprinosu to obrnuto..
bistrikboy je napisao/la:Ko Borzakovskipropuh je napisao/la:Kakvi su ovo momenti, nigdje ga nije bilo do zadnjih 200m predzadnji, onda kao da mu je neko turbomotor u dupe ugradio i otvorio turbine![]()
Svaka cast momcino![]()
![]()
upravo tako,kao veliki yuriy
BosnaSTL je napisao/la:Nemogu jos da vjerujem !AMeleeee majstore svaka ti cast !Ponos Zenice,Bosne I Hercegovine.Momak iz Bosne I Hercegovine je istrcao top 10 vrijeme u historiji!
11. vrijeme svih vremena,,i ja sam u prvi mah mislio da je u top 10
-
- Kontakt:
Ali sto se ibreti komentator na eurosportu kad je Amel prebacio u turbo.
GLEDAO SAM 10 PUTA SNIMKU UTRKE, svaki put mi krenu suze....Treci Evropljanin svih vremena , samo su Sebastian Kou i Jurij Borzakovski brzi, Kipketer je Danac kao i j aAmerikanac....Istorija, a tek su mu 24...gdje su granice....samo nebo zna. Marljiv rad se isplati a price o dopingu....bilo je i bit ce....jednostavno covjek radi s najboljim trenerom i koristi vitamine i ostalo sto kosta a nije si u zenici mogao priustiti....11 svih vremena ne mozes postat na grahu i piti i letajuci zenickim livadama .....NAPRIJED VELIKI SPORTISTO I JOŠ VEČI ČOVJEČE
Sa ovim rezultatom Amel bi osvojio zlato na SP 2013.
Samo se nadam da ce odrzatu ovu formu do SP

Samo se nadam da ce odrzatu ovu formu do SP

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne bih da se qrcimo al je Amel iz KAKNJA od kojeg vec godinama ima podrsku!!!!Epidaurus je napisao/la:Svaka ti cast Amele, ponosu naseg Celicnog grada![]()
http://kakanj.gov.ba/novost.php?id=153
4-IN-A-ROW
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.