Prezentacija klubova
Re: Pjesme
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
@ formance -- jeli ti to fakat ozbiljno da su hz prije rata spadale u veliku cetvorkuformance je napisao/la:čamac je napisao/la:Mojne matereti. Stariji sam navijač iz 80-tih i znam dobro kako je to sve počelo. Kad se sjetim pitarskih članskih na kojima je pisalo mrzim Želju. Hej na članskoj??? Takav u ovom gradu neviđeni kompleks datira od samih početaka ovog udbaškog kluba i projekta uništavanja Želje. Kada se je Željo konačno 53-54. vratio u prvu ligu (a 46. je bio prvak BiH i kao takav jedini iz BiH igrao tadašnu yu ligu od 12 klubova. Čak je i prvi gol u historiji yu lige dao Željin igrać poznat po nadimku Svila) i kada je bilo jasno da je režimsko uništavanje Želje propalo javila se ogromna mržnja i kompleks. Nema šta se Želji kroz tih 50-ak godina nije pokušalo napakovat', oduzimani bodovi, kažnjavani najbolji igraći (kao npr. Osim) da ne mogu igrati godinu dana itd. Međutim, zahvaljujući nezapamćenoj ljubavi i podršci svojih navijača legendarni klub je sve to prebrodio postao najomiljeniji i najpopularniji bh klub pa čak i najuspješniji bh. klub kako ga je UEFA proglasila. imao je navijače od Vardara pa do Triglava. Gdje god je bilo pruge bilo je i nas bez obzira na naciju, vjeru, porijeklo, status u društvu itd.formance je napisao/la:mi ne smisljamo pjesme da vrijedjamo druge navijace,nego da bodrimo svoju ekipu
Nakon svega onda ne čudi da su glavne pitarske pjesme prije rata bile Željo, Željo evo ti ga evo ..., Želju Želju mrzimo itd. koje su redovno pjevale na Koševu i kad pitari ne igraju sa Željom. Zato stipu šuplju, možeš ovdje djeci valjati bombe. Zna se u gradu koje bio klub, a ko nasilna tvorevina podržana od režima i negovih, istina mnogobrojnih, pristalica. Vama je Željo u genima (sedam na silu otetih igraća i odvedenih u Torpedo. Otetih nakon što Željo kao najjači bh. klub razvali Torpedo 6:1 u "prijateljskoj" utakmici) i zato ga mrzite više nego što torpedo volite.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
Cekaj malo.Jesam ja govorio za pjesme prije rata ili za ove sad.Sto se tice prijasnje exyu navijacke scene HZ su bili medju navijacima velike cetvorke to i ti dobro znas.Znas jos i da je SARAJEVO I ZELJO tj njihovi navijaci kopirali pjesme od drugih navijackih skupina i ne samo oni vec navijaci iz cijele BIH i ja kad sam pisao post nisam mislio na prijasnje pjesme, jer znam dobro kakve su se pjesme pjevale,pa mi ne moras nabrajat,a vrati se stranicu dvije pa vidi kakve su sad orginalne pjesme hordi zla.Pa eto vidi imali omalozavanja i psovanja u pjesmama kao sto vi radite **** vam mater... da ne govorim dalje,pozdrav!!!

to bi onda izgledalo ovako: bbb, torcida, delije, hz (bolji vi od grobara:?:)
bbb, torcida, grobari, hz (bolji vi od delija

bbb, grobari, delije, hz (vi bolji od torcide:?:)
torcida, grobari, delije, hz (vi bolji od bbb-a

haj sad nakon ovoga molim te odgovori posteno jeste li vi stvarno spadali u veliku cetvorku prije rata ???
ps. budi covjek bar jednom u votazi

1942 1983 2001
Giancarlo,ono je sve istina !
U velikoj četvorci HZ je zamijenio BBB !
BBB prije rata nije ni na šta ličio,dok je sad druga priča !
U velikoj četvorci HZ je zamijenio BBB !

BBB prije rata nije ni na šta ličio,dok je sad druga priča !

...za svoj klub,za svoj grad ako treba i život dat'...
ok, uredu.bbb nisu licili ni na sta...ali nisu hz bile bolje od nas da ga j...s, ako nista isti smo bili...ne vidim u cemu su oni bili bolji od manijaka 

1942 1983 2001
Ma RA je za vas sve u državi bio pojam,ali eto HZ je imao masu i iz glavnog grada su a i bilo je soldinih izdanja i tako upadoše u tu veliku četvorku !Giancarlo je napisao/la:ok, uredu.bbb nisu licili ni na sta...ali nisu hz bile bolje od nas da ga j...s, ako nista isti smo bili...ne vidim u cemu su oni bili bolji od manijaka
Malo je razlika između HZ-a i TM-a ali eto...
...za svoj klub,za svoj grad ako treba i život dat'...
-
- Kontakt:
Giancarlo ne prosipaj gluposti.HZ su prije rata ubrajane u veliku cetvorku Delije,Grobari,Torcida,HZ i raspitaj se malo oko toga ako ne vjerujes,preporucio bi ti Srpsku tribinu pa vidi sta ljudi kazu ne samo za one stare Horde Zla nego i za sadasnju generaciju.Ako ti je to komplikovano pa pitaj kojeg hoces realnog Manijaka pa ce ti reci svakakve pojedinosti sto su Horde bile miljama daleko ispred Manijaka a i sad su.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
Smiri se malo i ne diži tenzije bezveze.
Zadnja izmjena: High, dana/u 01 maj 2013, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
MoDern je napisao/la:Ja samo ne kontam zasto vi uvijek nas morate porediti.Zar ta ljubomora toliko boli?Giancarlo je napisao/la:ok, uredu.bbb nisu licili ni na sta...ali nisu hz bile bolje od nas da ga j...s, ako nista isti smo bili...ne vidim u cemu su oni bili bolji od manijaka
šta će drugo nego biti LJUBOMORAN
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Jao,pa nemogu da vjerujem oko cega se raspravljate!!!?
Pa svako ce za svoje reci da su najbolji
ovo su sve uzaludne rasprave,daj ba koncentrisite se na temu
Pa svako ce za svoje reci da su najbolji

ovo su sve uzaludne rasprave,daj ba koncentrisite se na temu

VOLIM CELIK, VOLIM CELIK, VOLIM CELIK, OLEEE OLEEE
OOOO OOOO, A I TEBE ZENICOOOOO
OOOO OOOO, A I TEBE ZENICOOOOO
I KADA DOĐU TEŠKI DANI
I KADA TI LOŠE KRENE
DIGNI POGLED KA TRIBINI
UGLEDAT ĆEŠ TAMO MENE
I DOK DRUGI TRAŽE MANE
I SERU SA DRUGE STRANE
S JUGA SE PJESMA ORI
BORI SE ŽELJO BORI
I KADA STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OČI
ZAKUCAT ĆE BAR JOŠ JEDNOM
I S NEBA ĆE ZATE DOĆI
DOŽIVJETI MOŽDA I NEĆU
DA PROĐEŠ U FINALE
I DA VELIKOG REALA
POBJEDIŠ NA PENALE

I KADA TI LOŠE KRENE
DIGNI POGLED KA TRIBINI
UGLEDAT ĆEŠ TAMO MENE
I DOK DRUGI TRAŽE MANE
I SERU SA DRUGE STRANE
S JUGA SE PJESMA ORI
BORI SE ŽELJO BORI
I KADA STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OČI
I S NEBA ĆE ZATE DOĆI
DOŽIVJETI MOŽDA I NEĆU
DA PROĐEŠ U FINALE
I DA VELIKOG REALA
POBJEDIŠ NA PENALE

- Che Guevara
- Kontakt:
aferimdefender je napisao/la:I KADA DOĐU TEŠKI DANI
I KADA TI LOŠE KRENE
DIGNI POGLED KA TRIBINI
UGLEDAT ĆEŠ TAMO MENE
I DOK DRUGI TRAŽE MANE
I SERU SA DRUGE STRANE
S JUGA SE PJESMA ORI
BORI SE ŽELJO BORI
I KADA STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OČI
I S NEBA ĆE ZATE DOĆI
DOŽIVJETI MOŽDA I NEĆU
DA PROĐEŠ U FINALE
I DA VELIKOG REALA
POBJEDIŠ NA PENALE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad mi je pomalo dosta tog presinga,polako momci, ja nemam vrat od mesinga.
O, da l' se iko javio da nije odmah gnjavio i davio?
O, da l' se iko javio da nije odmah gnjavio i davio?
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
ti napravio pjesme haha za robove haha ma brao ides sa nama u sarajevo bgmRz88 je napisao/la:@Valenicia
E moj druze , ja sam napisao neke pjesme sto ih mi ne pjevamo, znas ba nije fora, ja samo kazem da ih ima, a to sto kazes novo kompovane navijce, to je smijesno, mi imamo nase pjesme, nase tekstove, i mi bodrimo svoj klub na tribini a ne sa copa, e tako
over&out
A C A B !
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
- juzni vjetar!
- Kontakt:
eto prilike robijasi da ukradete jos pjesmi od manijaca hhihihih 

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
prvo i prvo i da dolaze na sugavicu ne bi imali od koga uzeti pjesme jer oni bojkotuju.....
kao drugo dolaze na kosevo vjerovatno najboljim navijacima u bih trenutno.....
Ja koliko znam ne bojkotuju vise.roki... je napisao/la:prvo i prvo i da dolaze na sugavicu ne bi imali od koga uzeti pjesme jer oni bojkotuju.....
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.