Rade Krunić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: Rade Krunić

Post Postao/la Papastathopoulos » 09 nov 2015, 16:02

arelinho je napisao/la:Evo vam 100 % tacna informacija u vezi Krunica. Rekao mu Meša trenutno da nema mjesta za njega za ova dva meca i da nije vrijeme da debituje za reprezentaciju i da ce ga ovaj put zvati jedino ako se neko povrijedi od trenutnih igraca. :) :)

Sljedece meceve poslije baraza ce dobiti pozive i debitovati ako Bog da za reprezentaciju. :D
Jedino logicno objasnjenje :)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 09 nov 2015, 16:03

Ja ne znam sta ljudi kontaju? Da sam neko ko tek dobija poziv ulijece i rjesava utakmice? Krunic je dobio poziv, time je poruceno da se racuna na njega i da se prate igre. Dakle, ne moze mu veca motivacija biti od eventualnog poziva za Euro.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 09 nov 2015, 16:03

JohnCleese je napisao/la:
arelinho je napisao/la:Evo vam 100 % tacna informacija u vezi Krunica. Rekao mu Meša trenutno da nema mjesta za njega za ova dva meca i da nije vrijeme da debituje za reprezentaciju i da ce ga ovaj put zvati jedino ako se neko povrijedi od trenutnih igraca. :) :)

Sljedece meceve poslije baraza ce dobiti pozive i debitovati ako Bog da za reprezentaciju. :D
Ma nije ba rezerva Empolija to odbija i zdusno ceka pozive drugih reprezentacija ili Srbije ili Italije, :rol: :rol: Skida Tosica ili Tadica ili Ljajica iz prvih 11 il tamo nekog Talijana, ovdje mu je prevelika konkurencija a repka svakako ne igra velika prvenstva :lol: :lol:
Ne znam odkud nekima ideja da čeka poziv Italije , nešto najgluplje što sam danas čuo.
"We need to suffer. And we need to fight."

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 nov 2015, 16:03

SlevinKelevra je napisao/la:Ja ne znam sta ljudi kontaju? Da sam neko ko tek dobija poziv ulijece i rjesava utakmice? Krunic je dobio poziv, time je poruceno da se racuna na njega i da se prate igre. Dakle, ne moze mu veca motivacija biti od eventualnog poziva za Euro.
Ma pusti ih, naša posla
Nad tobom sunce najljepše sja

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 09 nov 2015, 16:08

Captain4 je napisao/la:

Ma nije ba rezerva Empolija to odbija i zdusno ceka pozive drugih reprezentacija ili Srbije ili Italije, :rol: :rol: Skida Tosica ili Tadica ili Ljajica iz prvih 11 il tamo nekog Talijana, ovdje mu je prevelika konkurencija a repka svakako ne igra velika prvenstva :lol: :lol:
Ne znam odkud nekima ideja da čeka poziv Italije , nešto najgluplje što sam danas čuo.
Ma @bagrcavi se sprd'o, ovi se odma upecali jbt...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 09 nov 2015, 16:11

Captain4 je napisao/la:

Njegova i zelja njegovog oca je da igra za nasu reprezentaciju. Da je htio da igra za Srbiju ne bi igrao nikako ni za u21 reprezentaciju BiH.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 09 nov 2015, 16:11

arelinho je napisao/la: Njegova i zelja njegovog oca je da igra za nasu reprezentaciju. Da je htio da igra za Srbiju ne bi igrao nikako ni za u21 reprezentaciju BiH.
Srbija ga zvala da igra za njih?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 09 nov 2015, 16:13

Greivis je napisao/la:
arelinho je napisao/la: Njegova i zelja njegovog oca je da igra za nasu reprezentaciju. Da je htio da igra za Srbiju ne bi igrao nikako ni za u21 reprezentaciju BiH.
Srbija ga zvala da igra za njih?
Imao je mogucnost da igra za njihovu u21 reprezentaciju,ali nije htio.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 09 nov 2015, 16:17

bhfanatic14 je napisao/la:
EmNer je napisao/la:Rade otpao sa spiska ali mislim da je to njegova odluka. Nema mi logike da ga Mesa zove i otpise sa spiska a cak da ga i ne vidi na pripremama da ga proba. Izgleda da se Rade raduje Srbiji.
Rade mora cekat drug, u ovoj repci se tesko ulazi a jos teze izlazi. Ipak sven i pjevac su dosta kvaltetniji od njeg tako da tek mora se dokazat u ligi petice da bi izbacio amatere iz austrije i hrvatske.
Upravo tako...
Ma nije ni liga toliko bitna ali da su tu dva amatera jesu !!!
JohnCleese je napisao/la:Tako radi sa Anicicem svaki puta, stoperom koji zaustavlja Snidera i drustvo, a neki dan i Torresa i Grizmana. Stoper koji je jako kvalitetan i inteligentan i ako bude imao srece sa skautingom sljedece ljeto vec moze zaigratu ligi petice ko nista. Sad trebamo govorit da to on otkazuje ceka kad ce ga Cacic pozvati
Vrlo moguc scenario, Hrvatska je taraba sto se tice zadnje linije a Srne i ala Srne su vec uveliko penzineri....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 nov 2015, 16:26

Sramota Meša
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 nov 2015, 16:34

Sta je ovdje tacno sramota ?
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 09 nov 2015, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 09 nov 2015, 16:34

Možete vi pričati šta hoćete, ali koja je razlika ako neko debituje i ako je neko tu već drugi ili treći put a nije debitovao ili je odigrao jednu ili dvije tekme. Znači skoro da nema razlike. Ovaj momak ima fizičke predispoicije kao slabo koji veznjak od naših i mogao je biti iznenađenje. Meša Meša prvi put si me razočarao.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 09 nov 2015, 16:37

Sta vi ocekujete da lik debituje u Barazu? Pa ne eksperimentise se u barazu nego protiv banana nacija i na prijateljskim utakmicama
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 nov 2015, 16:39

Kakvi su levati debitovali u ovoj reprezentaciji, ovaj mali je moro biti prva-druga zamjena u baražu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 09 nov 2015, 16:44

Sa Radetom do titule prvaka Evrope!!! PRAVDA ZA RADETA!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 09 nov 2015, 16:49

legenda reala je napisao/la:Kakvi su levati debitovali u ovoj reprezentaciji, ovaj mali je moro biti prva-druga zamjena u baražu
Upravo. Ne vidim u cemu je problem da momak ne moze dobiti 5-10 minuta ako nista. Nama je klupa zalosna svakako. Jos bi i osigurali da ce igrati za nas.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 nov 2015, 16:56

Čekajte, nemojte mi reći da je neko očekivao da će Krunić debitovati protiv Irske? :shock:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 09 nov 2015, 16:59

Zasto ne,prva ili druga utakmica,92 minut,takticka izmjena kradje na vremenu.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 09 nov 2015, 17:00

Možda nije trebao debitovat ali mogao i trebao ostati na spisku. Za svaki slučaj.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 09 nov 2015, 17:02

Kako serete ovdje..nebi svakako igrao baraž. Tu se ne rizikuje mozda samo ako gubis i nemas sta vise izgubti. Doce njegovo vrijeme polako. Vi bi sve odjednom da bude da izbaci bezvezne igrace i uvali nove od jednom. To se sve polako radi.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.