Odbojkašice
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Odbojkašice
Svaka cast nasim odbojkasicama,verovao sam svo vreme da mozemo doci do pobede,i to nije bilo toliko tesko kako sam ocekivao,no nema veze ova 3.1 pobeda svakako se igra samo na pobedu tako da cemo verovatno igrati zlatni set u nedelju u kome se nadam da cemo uspeti da savladamo Urbino kome je ako se ne varam ovo prvo evropsko ucesce.
U drugom mecu Dabrowa pobedila kuci 3:0 Dinamo Krasnodar,ako mi prodjemo vise bih voleo Poljakinje nego Ruskinje.
p.s. @Admire sutra navece u 01:00 ima snimak na AS1.
U drugom mecu Dabrowa pobedila kuci 3:0 Dinamo Krasnodar,ako mi prodjemo vise bih voleo Poljakinje nego Ruskinje.
p.s. @Admire sutra navece u 01:00 ima snimak na AS1.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
'os mi ti zabraniti?Admir_Sa je napisao/la:To je dobra vijest i gledacu
Odakle ti pravo za taj avatar?![]()
![]()

Ko ti je kriv kad ti hoces samo Lenu na avataru,a ja morao nekako da se oduzim nasim devojkama na ovim igrama i sprdnjom srpskim terenima dva skoro kompletna prvenstva bez poraza,a i u evropi gazimo.
Ja sam ih se prvi sjetio na ovom forumu i polazem autorska prava na njihDevil je napisao/la:'os mi ti zabraniti?Admir_Sa je napisao/la:To je dobra vijest i gledacu
Odakle ti pravo za taj avatar?![]()
![]()
![]()
![]()
Ko ti je kriv kad ti hoces samo Lenu na avataru,a ja morao nekako da se oduzim nasim devojkama na ovim igrama i sprdnjom srpskim terenima dva skoro kompletna prvenstva bez poraza,a i u evropi gazimo.

Idu danas u Italiju, do Rima avionom, a onda busom do tog Urbina
nema potpisa
sranja sutra u 3pm, prenose na areni1 finale lige prvaka, a na 2 zvijezdu

nema potpisa
e ebiga
15-12 zijan u zlatnom setu
prvi set je ja mislim odlucio, imala zvijezda 2-3 set lopte i zijan 29-27, tu je opalo samopouzdanje ja mislim. sljedeca dva oderancija zesca i ebga
zao mi ove mlade i lijepe ekipe
da hoce bar sljedece godine igrati u istom sastavu, al 90% ce otici par igracica

15-12 zijan u zlatnom setu
prvi set je ja mislim odlucio, imala zvijezda 2-3 set lopte i zijan 29-27, tu je opalo samopouzdanje ja mislim. sljedeca dva oderancija zesca i ebga
zao mi ove mlade i lijepe ekipe

nema potpisa
devile jos jedna pobjeda i sampioni, dominacija strahobalna
ja sam vec dogovorio, dolazim na proslavu titule, a ti se potrudi da me ugostis i upoznas sa bojanom, sanjom i anom
eto
ja sam vec dogovorio, dolazim na proslavu titule, a ti se potrudi da me ugostis i upoznas sa bojanom, sanjom i anom
eto

nema potpisa
- legenda reala
- Kontakt:
Hoš mene i malog sarajliju povestiAdmir_Sa je napisao/la:devile jos jedna pobjeda i sampioni, dominacija strahobalna
eto

Ma ništa ti od Stefana što se tiče tog upoznavanja ,ne zna ih ni on

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma mogao bi to on sredit, al ev ne javlja selegenda reala je napisao/la:Hoš mene i malog sarajliju povestiAdmir_Sa je napisao/la:devile jos jedna pobjeda i sampioni, dominacija strahobalna
eto![]()
![]()
Ma ništa ti od Stefana što se tiče tog upoznavanja ,ne zna ih ni on![]()
![]()

nema potpisa
- legenda reala
- Kontakt:
Ma čim mu ja i mali sarajlija spomenemo ove odbojkašice postidi se i nestane ga

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Eno sto su mi se oni navalili na kosti.
Lepo sam vam rekao da ih ja licno ne znam tako dobro,sreo ih samo jednom u kaficu,moj brat je dobar sa nekim odbojkasicama pa zna i nju,ali takodje ne tako dobro.
U prvenstvu se perverzija nastavlja,mislim da je ovo bila 51.pobeda u ligi bez poraza,a priliku da sve to zacinimo imamo u Zemunu u nedelju kada se igra nadam se poslednja utakmica izmedju Vizure i Zvezde.

Lepo sam vam rekao da ih ja licno ne znam tako dobro,sreo ih samo jednom u kaficu,moj brat je dobar sa nekim odbojkasicama pa zna i nju,ali takodje ne tako dobro.

U prvenstvu se perverzija nastavlja,mislim da je ovo bila 51.pobeda u ligi bez poraza,a priliku da sve to zacinimo imamo u Zemunu u nedelju kada se igra nadam se poslednja utakmica izmedju Vizure i Zvezde.
JOS JEDNA POBEDA I TITULA,I OPET TI SI PRVAK POSTALA!!!!!!!!!!!!!!!!!

U Zemunu danas pobeda i u trecem mecu finala play-off.Vizura je ponovo pukla sa 3:0 i tako nije uspela prekinutu dvogodisnju dominaciju bez poraza u ligi.

U Zemunu danas pobeda i u trecem mecu finala play-off.Vizura je ponovo pukla sa 3:0 i tako nije uspela prekinutu dvogodisnju dominaciju bez poraza u ligi.
Dominacija u pravom smislu, svaka im cast
E sada sta ce biti naredne sezone, vjerovatno Sanja, Bojana, Nadja i Jelena idu
Ne znam sta ce biti sa liberom Valcic i rezrenim primacem Tamarom Rakic, one su isto starije, ostaju Ana i Jovana kao predvodnice nove ekipe. Imaju na klupi ove igracice sto su Anina i Jovanina generacija, tehnicar Medarevic, bloker Budrovic i primac Kecman Ljubica. Ako se na njih oslone tesko da ista mogu napraviti u Evropi, a u ligi bi isto bile dosta slabije.
Ne znam kakva je situacija sa parama, al bi sevap bio sacuvati ovu ekipu
Neka se vrati Ivana Nesovic
, svakako slabo igra u Novari
E sada sta ce biti naredne sezone, vjerovatno Sanja, Bojana, Nadja i Jelena idu

Ne znam kakva je situacija sa parama, al bi sevap bio sacuvati ovu ekipu

Neka se vrati Ivana Nesovic

nema potpisa
Jbg bice prodaje,pokazale su se dobro i odmah ce se baciti oko na njih,verujem da ce bar 4 otici.
Ali jbg ima potencijala,mislim da 8-9 igracica dajemo za juniorsku reprezentaciju,nije to mala stvar tako da buducnost imamo.
Ali jbg ima potencijala,mislim da 8-9 igracica dajemo za juniorsku reprezentaciju,nije to mala stvar tako da buducnost imamo.
al ce opet to biti tanko za evropeDevil je napisao/la:Jbg bice prodaje,pokazale su se dobro i odmah ce se baciti oko na njih,verujem da ce bar 4 otici.

Ima ova jedna 94godiste ja mislim, Mina Tomic. Beton cura i totalno otkacena, bice dobra igracica skroz.
Gdje li ce Sanja zavrsiti da mi je znati, kad pocinje prelazni rok

Al Ana je prekucala ovu vasu ligu, al kak sam cuo ostace i sljedece sezone, mlada je jos, tek 19 godina, al igra na vrhunskom nivou vec drugu sezonu. Stvarno je super imati jednu tako sportsku porodicu kao ona, ona jedna od najvecih talenata sto se odbojke tice, brat joj super igra za Ritas (ne znam jel igra za reprezentaciju), sestra joj drama dobro igra negdje u Poljskoj, inace isto kao i brat kosarku igra.
Sad ce isto play off sto se tice talijanske lige, i to cemo ovde ispratiti. Ev moj Bergamo danas zijanio finale kupa od Cortese

nema potpisa
Daj devile malo informacija sa lica mjesta, nemoj da ja nalazim
http://www.ossrb.org/images/stories/Cli ... RT%201.pdf

http://www.ossrb.org/images/stories/Cli ... RT%201.pdf

nema potpisa
Devile pocelo je EP za kadetkinje, dobili ste danas spaniju 3-0. Reprezentaciju izgleda cine djevojcice iz zvijezde i vizure. Jel ova vizura nekad prije postojala ili je tek novoformirani klub
Iz zvijezde igra ona mala Mina Tomic, bice paklena igracica, a uz nju najjaca igracica je neka Bjanka iz Vizure. Sad ce jos malo pa kvalifikacije ili mozda ep za juniorke, tu ste beton armirani sa Bjelicom, Jovanom Stevanovic i Sarom Klisurom iz Vizure

nema potpisa
Znam video sam juce.Vracamo se na mesto gde su prosle sedmice nasi kadeti postali zlatni.Inace kadetkinje brane srebro osvojeno na proslom EP u Rotterdamu.
Izgleda da su odlicno startovali i neka samo tako nastave.
Izgleda da su odlicno startovali i neka samo tako nastave.
Juce pobjeda protiv cehinja, danas sa poljskom
Izgleda da je ovde italija favorit broj 1
Izgleda da je ovde italija favorit broj 1

nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.