Sarajevo-Željezničar 5-0 1995 godina, jedna od najvecih

Učini mi se da si napisao navijači Zvezde.fedeltafrotta je napisao/la:
finale kupa bih u banjaluci, zeljo borac... domaci navijace zvizde i sjede na himnu bih a kasnije pjevaju boze pravde
pa i ne čudi me, opće je poznato da je RS stoljećima samostalna pokrajina i ljudi imaju pravo na samostalnost, ali to za Barcu tek sada čujem, oni nemaju tu katalaniju 20 godina a nešto se kofrčeflek1950 je napisao/la:Ne znam što te to čudi. Barcelona i Bilbao kad su igrali finale kupa izvizdali su himnu Španjolske...
čuo sam da je dobro odigrao protiv Želje prijateljsku... malo niži igrač, ćelav... hvalili su gaflek1950 je napisao/la:Ma zaje.i politiku,nego imamo za vas dobrog desnog bočnog iako se preziva Livaja:-!
kad legenda potpisuje za legendarni klub, kakva slika može biti nego legendarna?MosaaRajvosa je napisao/la:@Bitisrcem bez ljutnje ali sta je legendarno na slici Bekića? kako je potpisao? Da je sad u Real Madridu u navali pa staviti sliku kad je igrao kod nas, to ok..al ovako, nema smisla..
Jos puno godina do tog legendarno njemu treba..Bilo kako bilo nije tema i nije u redu prema ostalima...BitiSrcemVezan je napisao/la:kad legenda potpisuje za legendarni klub, kakva slika može biti nego legendarna?MosaaRajvosa je napisao/la:@Bitisrcem bez ljutnje ali sta je legendarno na slici Bekića? kako je potpisao? Da je sad u Real Madridu u navali pa staviti sliku kad je igrao kod nas, to ok..al ovako, nema smisla..
Bolji naziv slike bi bio "OČAJ" nakon čitanja bukvice i na terenu i tribinamaBadrHari je napisao/la:
fleka shvatio gaženje štrumfova preozbiljno
MosaaRajvosa je napisao/la:E i ja svakakoj djeci objašnjavam...Ma stavi ti legendo 10 njegovih slika, i upropasti temu ako ti je to bio cilj...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.