29.05.2016. BiH - Španija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: 29.05.2016. BiH - Španija
Ne znam, iskreno mi se ne dopada da neko stavlja klub ispred reprezentacije, nekako mi to dokaz kao da i ne voli toliko tu reprezentaciju ali hajde dobro...ne moze se covjeku zamjerati.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Pa zamisli sad da Ramos dodje u reprezentaciju Španije da igra protiv nas, a ne ode na finale Lige prvaka.DeeWa je napisao/la:Ne znam, iskreno mi se ne dopada da neko stavlja klub ispred reprezentacije, nekako mi to dokaz kao da i ne voli toliko tu reprezentaciju ali hajde dobro...ne moze se covjeku zamjerati.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
U ovoj situaciji klub nije duzan da ga pusti.DeeWa je napisao/la:Ne znam, iskreno mi se ne dopada da neko stavlja klub ispred reprezentacije, nekako mi to dokaz kao da i ne voli toliko tu reprezentaciju ali hajde dobro...ne moze se covjeku zamjerati.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Pa logicno da ce staviti klub u ovom slucaju ispred reprezentacije. Ovaj termin za prijateljske utakmice cak nije ni sluzbeno FIFA termin za UEFA konfederaciju tako da klupske obaveze imaju prioritet ukoliko prvenstva/kup/evropska takmicenja nisu zavrsena 

U koliko sati igramo?
18:00COYS je napisao/la:U koliko sati igramo?

"We need to suffer. And we need to fight."
Odlicno! HvalaCaptain4 je napisao/la:18:00COYS je napisao/la:U koliko sati igramo?

- Goalgetter
- Kontakt:
Izgleda i igraci Barcelone nece igrati protiv nas.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
E jbg sad, pa kada oduzmes igrace Barce, Atletika i Reala ostane im 10 igraca i 3 golmana , nigdje veze, ovo im je pripremna za EURO koji pocinje za nekoliko sedmica tako da sigurno nece olako shvatiti ovu utakmicu...Goalgetter je napisao/la:Izgleda i igraci Barcelone nece igrati protiv nas.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jedan off: moze li se pretpostaviti kakva ce ekipa ici u Japan? Kakve ce ekipe poslati ostale repke? Glupo bi bilo da mi na teren izvedemo 'zvijezde' PL-a, a da nas Danci raskuju sa najjacom ekipom... A da ne govorim kako bi bilo fino odigrati finale da Vahinim Japanom pred 70 000 ljudi, pa makar bio i yebeni Kirin Kup. 

- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Izuzmemo li 2 golmana, tu je tek 6 igraca iz PL BiH tako da ce pored njih ici jos 15 igraca da kompletira roster od 23 igraca : Sehic, Sunjic, M.Susic, Cocalic, Hadzic, Grahovac, Vrancic, T. Susic , Prcic, Medunjanin, Baggio, Hajrovic, Djuric, Hodzic, Bajic.SlevinKelevra je napisao/la:Jedan off: moze li se pretpostaviti kakva ce ekipa ici u Japan? Kakve ce ekipe poslati ostale repke? Glupo bi bilo da mi na teren izvedemo 'zvijezde' PL-a, a da nas Danci raskuju sa najjacom ekipom... A da ne govorim kako bi bilo fino odigrati finale da Vahinim Japanom pred 70 000 ljudi, pa makar bio i yebeni Kirin Kup.
Po meni nekako najlogicnije da ce ici gore pomenuti igraci, s obzirom da ti koji ce ostati kuci su nase '' zvijezde '' i ovi koji su imali naporan kraj sezone : Begovic, Spahic, Vranjes, Zukanovic, Kolasinac, Besic, Pjanic, Visca, Dzeko...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Hoce li biti prenosa igdje ?
I jesu vala stavili termin jbt, cuj 18h

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trebalo bi biti na FACE.Papastathopoulos je napisao/la:Hoce li biti prenosa igdje ?
Kako god, opet ćemo izgubiti. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jezik pregrizoHigh je napisao/la:Kako god, opet ćemo izgubiti.

A nije bas isto liga prvaka finale i ligaski mec. Finale lige prvaka je ipak najveca utakmica koju jedan igrac moze odigrati po meni, cak veca i od ucesca za reprezentaciju na svjetskom prvenstvu. Jedino sto je vece od tog finala je konkretno finale ali finale svjetskog prvenstva (reprezentacija naravno). Dok je to sve ostalo ligaski susreti. Naravno kazem opet nije sada nesto zbog cega treba covjeka vrijedjati, otjerati ili nesto slicno samo kazem malo bezveze.samocelik je napisao/la:Pa zamisli sad da Ramos dodje u reprezentaciju Španije da igra protiv nas, a ne ode na finale Lige prvaka.DeeWa je napisao/la:Ne znam, iskreno mi se ne dopada da neko stavlja klub ispred reprezentacije, nekako mi to dokaz kao da i ne voli toliko tu reprezentaciju ali hajde dobro...ne moze se covjeku zamjerati.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ali ovo isto nije obicni ligaski mec, vec zlatna utakmica koja odlucuje za prvaka prvenstva. Dacia i Sheriff su zavrsili sa ideticnim skorom na kraju sezone i, za razliku od vecine liga, oni ne gledaju gol razliku i sl. u tom slucaju vec igraju tu zlatnu utakmicu. To je isto kao da Sarajevo i Željeznicar zavrse na prve dvije pozicije sa ideticnim skorom te da se onda odluci da se igra jos jedna utakmica da se odluci prvak. Apsolutna vecina igraca bi odabrala tu utakmicu nego prijateljsku pa makar bila protiv jedne Spanije, pogotovo jer ovo nije sluzbeni FIFA termin i klub ako zaista ima dobar razlog (kao sto je ovdje slucaj) ima dozvolu da ne pusti igraca 

Ne znam kako će sastaviti tim uopšte, u odbrani im ostanu samo San Jose i Azpilicueta, u sredini terena Silva, Fabregas, Pedro, Thiago i Bruno i u napadu Aduriz, Morata i Nolito.DevilsAdvocate je napisao/la:E jbg sad, pa kada oduzmes igrace Barce, Atletika i Reala ostane im 10 igraca i 3 golmana , nigdje veze, ovo im je pripremna za EURO koji pocinje za nekoliko sedmica tako da sigurno nece olako shvatiti ovu utakmicu...Goalgetter je napisao/la:Izgleda i igraci Barcelone nece igrati protiv nas.
Nemoguće da će igrati bez igrača Barcelone, onda bi morao izletiti još neki spisak sa drugim pozvanim igračima za ovaj meč a ja koliko znam ima samo jedan jedini i to ovaj odozgo samo bez igrača Barce, Reala i Atletica.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Goalgetter
- Kontakt:
Tu je i produzeni igracki kadar. Sigurno ce onda ti igraci upasti ukoliko dodje do toga da Del Bosque postedi i igrace Barcelone.

Nekoliko reprezentativaca već stiglo u St. Gallen
Sa stručnim štabom su iz Sarajeva stigli Edin Višća, Ervin Zukanović, Armin Hodžić, Haris Duljević, Samir Memišević, Riad Bajić, Goran Karačić i Kenan Pirić.
Nadam se da ce ih Anel docekati s tortom.
Sa stručnim štabom su iz Sarajeva stigli Edin Višća, Ervin Zukanović, Armin Hodžić, Haris Duljević, Samir Memišević, Riad Bajić, Goran Karačić i Kenan Pirić.
Nadam se da ce ih Anel docekati s tortom.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.