u nba je ko nesto malo igrao cini mi se hamadou ndiyae,da nisu braca?KK_Bosna je napisao/la:inace, gledam ovaj early entry list za draft i zapade mi vaj lik za oko:
Mamadou Ndiaye, UC-Irvine, 7-6, Junior
znaci frajko je ko yao ming visok, crnac je, znaci to bi trebala neka biti zvijer u najavi?
2016/17 NBA Pre-season
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: 2016/17 NBA Off-season
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Skeptik sam veliki. Cisto sumljam da ce uopste biti izabran na draftu...KK_Bosna je napisao/la:inace, gledam ovaj early entry list za draft i zapade mi vaj lik za oko:
znaci frajko je ko yao ming visok, crnac je, znaci to bi trebala neka biti zvijer u najavi?
[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Joj lika, koliki jeKK_Bosna je napisao/la:inace, gledam ovaj early entry list za draft i zapade mi vaj lik za oko:

‘U City-u imaju velika očekivanja, a s obzirom koliko su novaca potrošili valjda će nešto osvojiti. Ponekad vam život dodijeli bučnog susjeda i morate se priviknuti na to’. SAF
Mala ispravka, Hamady Ndiaye. Također Senegalac, vjerovatno su braća.filip13 je napisao/la:
u nba je ko nesto malo igrao cini mi se hamadou ndiyae,da nisu braca?
‘U City-u imaju velika očekivanja, a s obzirom koliko su novaca potrošili valjda će nešto osvojiti. Ponekad vam život dodijeli bučnog susjeda i morate se priviknuti na to’. SAF
BernardBarnjak je napisao/la:Skeptik sam veliki. Cisto sumljam da ce uopste biti izabran na draftu...KK_Bosna je napisao/la:inace, gledam ovaj early entry list za draft i zapade mi vaj lik za oko:
[youtube][/youtube]
ko je ovaj drugi centar, isto je izgleda 7'5 7'6 tako nesto?

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- IlCapitano
- Kontakt:
David Blatt met with New York president Phil Jackson about Knicks' coaching job on Monday, league **** tell @TheVertical.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
nastavlja se cirkus u NYCIlCapitano je napisao/la:David Blatt met with New York president Phil Jackson about Knicks' coaching job on Monday, league **** tell @TheVertical.

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BoltDevil je napisao/la:Mala ispravka, Hamady Ndiaye. Također Senegalac, vjerovatno su braća.filip13 je napisao/la:
u nba je ko nesto malo igrao cini mi se hamadou ndiyae,da nisu braca?

Koliki bi ovi Senegalci bili da imaju dobro pojest hehe
Kakav li je osjecaj hodati ulicom sa 2.30

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Nemam pojma, ja sam 190cm.Greivis je napisao/la:Kakav li je osjecaj hodati ulicom sa 2.30

Sa tom visinom mozes centra igrati na ulicnom basketu.BernardBarnjak je napisao/la:Nemam pojma, ja sam 190cm.Greivis je napisao/la:Kakav li je osjecaj hodati ulicom sa 2.30

Ima li ovdje neko preko 2m? Bela je 198cm.
Sta je sa Isaiahom zna li se?

Zadnja izmjena: Greivis, dana/u 27 apr 2016, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- BernardBarnjak
- Kontakt:
@gre
Mogu i centra sada hahaha. Ali sut me jos sluzi.
A nemam pojma za IT. Ovaj termin mi odgovara, tako da cu gledati. Nadam se pobjedi.
Mogu i centra sada hahaha. Ali sut me jos sluzi.
A nemam pojma za IT. Ovaj termin mi odgovara, tako da cu gledati. Nadam se pobjedi.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
LUKE WALTON AGREED TO BE LAKERS' COACH
The team and Walton have reached an agreement on a multi-year contract for the 36-year-old to become the next head coach of the team. He'll begin his duties at the end of the Warriors' season.
The team and Walton have reached an agreement on a multi-year contract for the 36-year-old to become the next head coach of the team. He'll begin his duties at the end of the Warriors' season.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- akisarajevo92
- Kontakt:
kakav hype oko lika jer je vodio onakvu ekipu Warriorsa na nekoliko utakmica, a sjecam ga se kao panjine dok je igrao
napravi nesto sa manjom ekipom, onda respect
Don't believe the hype.
Bilo je i "vecih" ''strucnjaka" u Lakersima pa nisu nista napravili. Neka, napraviti zaokret, sad novi vjetrovi pusu, nema ni Kobija vise.
Nekoliko?akisarajevo92 je napisao/la:kakav hype oko lika jer je vodio onakvu ekipu Warriorsa na nekoliko utakmica, a sjecam ga se kao panjine dok je igrao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.