Sarajevo vs Zeljeznicar

slobodnjak
Kontakt:

Re: Sarajevo vs Zeljeznicar

Post Postao/la slobodnjak » 24 apr 2016, 19:40

Gledam sad snimak,kakva je ovo strašna reakcija Kosorića bila prilikom bombe Duljevica sa male udaljenosti i odbijanje lopte u prečku.
Svi hvale napadače ali po meni ovakve stvari donose bodove...
Bravo momak. :clap:

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 24 apr 2016, 19:42

bez provokacija ,ali ako je ovo nas najveci derby onda hebo nasu ligu

navijaci i jdni i drugi respekt
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 24 apr 2016, 19:50

tareizo je napisao/la:bez provokacija ,ali ako je ovo nas najveci derby onda hebo nasu ligu

Sudija usro tekmu, nije dorasto pritisku, grijesio na stetu oba kluba..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 apr 2016, 20:18

Loša tekma na obje strane, što sam ja lično u neku ruku očekivao zbog važnosti iste, relativno loših vremenskih uslova a i sudije koji na početku nikako nije znao smiriti igru, u prvih 20 se nije aktivno igralo ni 5 sve zbog nesigurnosti Jakupovića.

Što se tiče starta Siniše Stevanovića, ono je bilo na loptu od strane obojice i po meni šta god da je uradio ne bi pogriješio, pa čak i da je dao crveni. Al' vjerovatno je znao da bi to riješilo utakmicu već u ranoj fazi.

Problem kona nije Jakupović ni loše suđenje, vaš problem je što imate manekene i **** na terenu, haman sve redom osim Benke. Opet vas je Edis uzeo na isti fazon kao i na Grbavici.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

High

Post Postao/la High » 24 apr 2016, 20:37

Nije bila loša utakmica. Pobjeda je pobjeda, kakva god bila. Čestitam.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 apr 2016, 20:45

Raonffa je napisao/la:Loša tekma na obje strane, što sam ja lično u neku ruku očekivao zbog važnosti iste, relativno loših vremenskih uslova a i sudije koji na početku nikako nije znao smiriti igru, u prvih 20 se nije aktivno igralo ni 5 sve zbog nesigurnosti Jakupovića.

Što se tiče starta Siniše Stevanovića, ono je bilo na loptu od strane obojice i po meni šta god da je uradio ne bi pogriješio, pa čak i da je dao crveni. Al' vjerovatno je znao da bi to riješilo utakmicu već u ranoj fazi.

Problem kona nije Jakupović ni loše suđenje, vaš problem je što imate manekene i **** na terenu, haman sve redom osim Benke. Opet vas je Edis uzeo na isti fazon kao i na Grbavici.
Gotovo 100% se slažemo. Čestitam.
Samo Saraj'vo.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 apr 2016, 20:48

High je napisao/la:Nije bila loša utakmica. Pobjeda je pobjeda, kakva god bila. Čestitam.
Poklonjenom konju se ne gleda u zube :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 apr 2016, 20:52

PitarBordo je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Loša tekma na obje strane, što sam ja lično u neku ruku očekivao zbog važnosti iste, relativno loših vremenskih uslova a i sudije koji na početku nikako nije znao smiriti igru, u prvih 20 se nije aktivno igralo ni 5 sve zbog nesigurnosti Jakupovića.

Gotovo 100% se slažemo. Čestitam.
Hvala druže :thumbup:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 24 apr 2016, 20:56

Cholo Mulalic

balkanika
Kontakt:

Post Postao/la balkanika » 24 apr 2016, 21:10

tareizo je napisao/la:bez provokacija ,ali ako je ovo nas najveci derby onda hebo nasu ligu

A hajde ovako realno, u kojem derbiju na svijetu gledas dobar fudbal i puno golova? Ne uzimaj u obzir englesku ligu jer oni imaju takav mentalitet da im je svaka utakmica ista, i El Classico obzirom da doticna 22/28 igraca boli **** za taj klub. U Italiji su derbiji uvijek sa malo golova, uzasan fudbal, ne vidis tri sanse, u Francuskoj isto, a da ne pricam o ovim slabijim ligama. E sad, naravno, desi se i poneka fantasticna utakmica (a ja govorim u globalu kada se uzme zadnjih 5-6 godina recimo) sto ovdje nije slucaj ni svakih 10 godina, ali opet ovo je BH liga, nema ovdje kvalitete ni kada igra lider protiv fenjerasa.

GKhan
Kontakt:

Post Postao/la GKhan » 24 apr 2016, 22:16

Predaj se Dino izgubio si boj
Pušiš nam ku.rac
Željo šampion
"Volim te Zeljo"

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 25 apr 2016, 01:12

PiromanBL je napisao/la:Gasi temu
I tvoj klub :kafa:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

High

Post Postao/la High » 25 apr 2016, 01:13

Borac se još koprca - pitanje je samo s koliko će bodova ići u Prvu ligu RS-a.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 25 apr 2016, 02:30

Samo da se zahvalim Jakupovicu i njegovim pomocnicima takodje bi se zahvalio kosevskom ronaldu od 4,5 mil eura sto je osujetio svaki iole ozbiljan napad FKS svojim velemajstorskim potezima kojim je posjetio na dane slavnog Safeta Susica,hvala najboljem strijelcu lige sto fula ono sto je teze promasiti a ne zabiti i takodje za kraj da se zahvalim zloglasnoj grupi huligana hz koji su svojom tisinom mnogo doprinjeli ovom gradskom derbiju.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

KapitenK
Kontakt:

Re: RE: Re: Sarajevo vs Zeljeznicar

Post Postao/la KapitenK » 25 apr 2016, 11:37

Evander je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Mi izgubiti ne smijemo. Moglo bi biti potresa ako ostanemo bez Evrope. Relano, imamo bolji tim ali nas je poljuljala Sloboda. Toga me najvise strah.
Po cemu to imate bolji tim?
Realno, malo ste se precjenili, ali to je vec vas problem.
Ako mislis da Bekric, Zahirovic i Zolotic cine neku raazliku na terenu, onda si bas u zabludi.
Realno, to su istroseni igraci koji niti izbliza ne igraju onako kako su nekad u proslosti igrali.
Sa druge strane, Benko i Duljevic su kvalitetom daleko ispred svih vasih igraca.
:wave: Zolotic mozda ne cini razliku na terenu, a sta kazes za Blagojevica ?
Zaha i Mica istroseni igraci :lolno:

Kakav ti je dulja ?

edit: hvala ti na ovim cestitkama kasnije

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 25 apr 2016, 17:28

balkanika je napisao/la:

A hajde ovako realno, u kojem derbiju na svijetu gledas dobar fudbal i puno golova? Ne uzimaj u obzir englesku ligu jer oni imaju takav mentalitet da im je svaka utakmica ista, i El Classico obzirom da doticna 22/28 igraca boli **** za taj klub. U Italiji su derbiji uvijek sa malo golova, uzasan fudbal, ne vidis tri sanse, u Francuskoj isto, a da ne pricam o ovim slabijim ligama. E sad, naravno, desi se i poneka fantasticna utakmica (a ja govorim u globalu kada se uzme zadnjih 5-6 godina recimo) sto ovdje nije slucaj ni svakih 10 godina, ali opet ovo je BH liga, nema ovdje kvalitete ni kada igra lider protiv fenjerasa.
donekle si u pravu ,ali mi smo miljama jos daleko od pravih derbiya kako u europi tako i u regionu,pogleday samo ko sudi i koliko sudijske nazovi ih tako odluke uticu na rezultate(jucerasnji primjer stevanovic i rustemovic dobiju zuti karton i sekundu nakon toga opet se oni kao nesto gurkaju ,ili svaki zeljin faul nad igracem sarajeva koji uzgred receno bude sviran oko sudije odmah 3-4 igraca sarajeva ko biva nesto prigovaraju) hocu da kazem da nam SUDIJE pojebu svaku derby utakmicu a igraci se jednostavno uklope u to sivilo sto je za svaku osudu

p.s. opet kazem jedina svijetla tacka su bili i ostali navijaci i sarajeva i zelje bez obzira sto su hordasi u 2 pouvremenu malo pali al s obzirom na rezultat nije ni cudo, na kraju kapa dole navijacima a nsbih bi trebao ove utakmice tzv. derbije davat sposobnim a ne nakim uhljupima sudiama kakav je doticni sudija juce dijelio "pravdu" na jedinom pravom derbiju u Bosni i Hercegovini pozzzz
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana

SAMO CELIK

balkanika
Kontakt:

Post Postao/la balkanika » 25 apr 2016, 19:14

tareizo je napisao/la:
balkanika je napisao/la:

donekle si u pravu ,ali mi smo miljama jos daleko od pravih derbiya kako u europi tako i u regionu,pogleday samo ko sudi i koliko sudijske nazovi ih tako odluke uticu na rezultate(jucerasnji primjer stevanovic i rustemovic dobiju zuti karton i sekundu nakon toga opet se oni kao nesto gurkaju ,ili svaki zeljin faul nad igracem sarajeva koji uzgred receno bude sviran oko sudije odmah 3-4 igraca sarajeva ko biva nesto prigovaraju) hocu da kazem da nam SUDIJE pojebu svaku derby utakmicu a igraci se jednostavno uklope u to sivilo sto je za svaku osudu

p.s. opet kazem jedina svijetla tacka su bili i ostali navijaci i sarajeva i zelje bez obzira sto su hordasi u 2 pouvremenu malo pali al s obzirom na rezultat nije ni cudo, na kraju kapa dole navijacima a nsbih bi trebao ove utakmice tzv. derbije davat sposobnim a ne nakim uhljupima sudiama kakav je doticni sudija juce dijelio "pravdu" na jedinom pravom derbiju u Bosni i Hercegovini pozzzz
Potpisujem sve :thumbup:

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 25 apr 2016, 21:50

Ovaj gov*ar Jakupović nama (Radničkom) je sudio one godine kada je Vitez ušao u PL, baš protiv Viteza odlučujuću utakmicu za 1. mjesto i plasman u PL. Utakmica je završena rezultatom 1-1 a naš tim je utakmicu završio utakmicu s 3 igrača manje (3 crvena nam je dao). Dao je i 4. greškom pa se ispravio jer igrač nije imao drugi žuti. Od tog dana kad god ga vidim na tv sjetim mu se najmilijih u najbližih i sinoć kad sam gledao Trabzonspor-Fenerbahce kad sam vidio kako su navijači Trabzona napali sudiju odmah sam se sjetio onog miša i samo mi je žao kako ga niko nije stigao u onoj jurnjavi, jedino da ga suspenduju do kraja života bio bi i nekako zadovoljan..
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 25 apr 2016, 22:22

napredak u ovoj nasoj premiyer ligi se vidi(do prije par sezona ko pobijedi 2 utakmice na strani je ujedno i prvak) ali ukoliko hocemo da se priblizimo regionu pa i europi obavezno se mora pristupiti kako uslovima na terenu(prvenstveno mislim na travnjake) tako i edukaciji sudija koji sude utakmice i delegata koji ocjenjuju iste ,pa kad pocnu ovi drugi ove prve kaznjavat za namjerne greske Koje uzgred receno su nerijetke i mnogo puta utjecu na krajnji rezultat utakmice onda ce i kvalitet kako lige tako i derbiya biti na puno vecem nivou
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana

SAMO CELIK

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: Sarajevo vs Zeljeznicar

Post Postao/la Evander » 25 apr 2016, 22:52

KapitenK je napisao/la:
Evander je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Mi izgubiti ne smijemo. Moglo bi biti potresa ako ostanemo bez Evrope. Relano, imamo bolji tim ali nas je poljuljala Sloboda. Toga me najvise strah.
Po cemu to imate bolji tim?
Realno, malo ste se precjenili, ali to je vec vas problem.
Ako mislis da Bekric, Zahirovic i Zolotic cine neku raazliku na terenu, onda si bas u zabludi.
Realno, to su istroseni igraci koji niti izbliza ne igraju onako kako su nekad u proslosti igrali.
Sa druge strane, Benko i Duljevic su kvalitetom daleko ispred svih vasih igraca.
:wave: Zolotic mozda ne cini razliku na terenu, a sta kazes za Blagojevica ?
Zaha i Mica istroseni igraci :lolno:

Kakav ti je dulja ?

edit: hvala ti na ovim cestitkama kasnije
Nakon onog juce ti fakat kontas da vi imate dobru ekipu?
Dabog da uvijek ovako jaki bili.
Posteno?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Benko123 i 39 gostiju.