Svi hvale napadače ali po meni ovakve stvari donose bodove...
Bravo momak.

Sudija usro tekmu, nije dorasto pritisku, grijesio na stetu oba kluba..tareizo je napisao/la:bez provokacija ,ali ako je ovo nas najveci derby onda hebo nasu ligu
navijaci i jdni i drugi respekt
Gotovo 100% se slažemo. Čestitam.Raonffa je napisao/la:Loša tekma na obje strane, što sam ja lično u neku ruku očekivao zbog važnosti iste, relativno loših vremenskih uslova a i sudije koji na početku nikako nije znao smiriti igru, u prvih 20 se nije aktivno igralo ni 5 sve zbog nesigurnosti Jakupovića.
Što se tiče starta Siniše Stevanovića, ono je bilo na loptu od strane obojice i po meni šta god da je uradio ne bi pogriješio, pa čak i da je dao crveni. Al' vjerovatno je znao da bi to riješilo utakmicu već u ranoj fazi.
Problem kona nije Jakupović ni loše suđenje, vaš problem je što imate manekene i **** na terenu, haman sve redom osim Benke. Opet vas je Edis uzeo na isti fazon kao i na Grbavici.
Poklonjenom konju se ne gleda u zubeHigh je napisao/la:Nije bila loša utakmica. Pobjeda je pobjeda, kakva god bila. Čestitam.
Hvala družePitarBordo je napisao/la:Gotovo 100% se slažemo. Čestitam.Raonffa je napisao/la:Loša tekma na obje strane, što sam ja lično u neku ruku očekivao zbog važnosti iste, relativno loših vremenskih uslova a i sudije koji na početku nikako nije znao smiriti igru, u prvih 20 se nije aktivno igralo ni 5 sve zbog nesigurnosti Jakupovića.
Što se tiče starta Siniše Stevanovića, ono je bilo na loptu od strane obojice i po meni šta god da je uradio ne bi pogriješio, pa čak i da je dao crveni. Al' vjerovatno je znao da bi to riješilo utakmicu već u ranoj fazi.
Problem kona nije Jakupović ni loše suđenje, vaš problem je što imate manekene i **** na terenu, haman sve redom osim Benke. Opet vas je Edis uzeo na isti fazon kao i na Grbavici.
A hajde ovako realno, u kojem derbiju na svijetu gledas dobar fudbal i puno golova? Ne uzimaj u obzir englesku ligu jer oni imaju takav mentalitet da im je svaka utakmica ista, i El Classico obzirom da doticna 22/28 igraca boli **** za taj klub. U Italiji su derbiji uvijek sa malo golova, uzasan fudbal, ne vidis tri sanse, u Francuskoj isto, a da ne pricam o ovim slabijim ligama. E sad, naravno, desi se i poneka fantasticna utakmica (a ja govorim u globalu kada se uzme zadnjih 5-6 godina recimo) sto ovdje nije slucaj ni svakih 10 godina, ali opet ovo je BH liga, nema ovdje kvalitete ni kada igra lider protiv fenjerasa.tareizo je napisao/la:bez provokacija ,ali ako je ovo nas najveci derby onda hebo nasu ligu
I tvoj klubPiromanBL je napisao/la:Gasi temu
Evander je napisao/la:Po cemu to imate bolji tim?plavousrcu je napisao/la:Mi izgubiti ne smijemo. Moglo bi biti potresa ako ostanemo bez Evrope. Relano, imamo bolji tim ali nas je poljuljala Sloboda. Toga me najvise strah.
Realno, malo ste se precjenili, ali to je vec vas problem.
Ako mislis da Bekric, Zahirovic i Zolotic cine neku raazliku na terenu, onda si bas u zabludi.
Realno, to su istroseni igraci koji niti izbliza ne igraju onako kako su nekad u proslosti igrali.
Sa druge strane, Benko i Duljevic su kvalitetom daleko ispred svih vasih igraca.
donekle si u pravu ,ali mi smo miljama jos daleko od pravih derbiya kako u europi tako i u regionu,pogleday samo ko sudi i koliko sudijske nazovi ih tako odluke uticu na rezultate(jucerasnji primjer stevanovic i rustemovic dobiju zuti karton i sekundu nakon toga opet se oni kao nesto gurkaju ,ili svaki zeljin faul nad igracem sarajeva koji uzgred receno bude sviran oko sudije odmah 3-4 igraca sarajeva ko biva nesto prigovaraju) hocu da kazem da nam SUDIJE pojebu svaku derby utakmicu a igraci se jednostavno uklope u to sivilo sto je za svaku osudubalkanika je napisao/la:A hajde ovako realno, u kojem derbiju na svijetu gledas dobar fudbal i puno golova? Ne uzimaj u obzir englesku ligu jer oni imaju takav mentalitet da im je svaka utakmica ista, i El Classico obzirom da doticna 22/28 igraca boli **** za taj klub. U Italiji su derbiji uvijek sa malo golova, uzasan fudbal, ne vidis tri sanse, u Francuskoj isto, a da ne pricam o ovim slabijim ligama. E sad, naravno, desi se i poneka fantasticna utakmica (a ja govorim u globalu kada se uzme zadnjih 5-6 godina recimo) sto ovdje nije slucaj ni svakih 10 godina, ali opet ovo je BH liga, nema ovdje kvalitete ni kada igra lider protiv fenjerasa.tareizo je napisao/la:bez provokacija ,ali ako je ovo nas najveci derby onda hebo nasu ligu
Potpisujem svetareizo je napisao/la:donekle si u pravu ,ali mi smo miljama jos daleko od pravih derbiya kako u europi tako i u regionu,pogleday samo ko sudi i koliko sudijske nazovi ih tako odluke uticu na rezultate(jucerasnji primjer stevanovic i rustemovic dobiju zuti karton i sekundu nakon toga opet se oni kao nesto gurkaju ,ili svaki zeljin faul nad igracem sarajeva koji uzgred receno bude sviran oko sudije odmah 3-4 igraca sarajeva ko biva nesto prigovaraju) hocu da kazem da nam SUDIJE pojebu svaku derby utakmicu a igraci se jednostavno uklope u to sivilo sto je za svaku osudubalkanika je napisao/la:A hajde ovako realno, u kojem derbiju na svijetu gledas dobar fudbal i puno golova? Ne uzimaj u obzir englesku ligu jer oni imaju takav mentalitet da im je svaka utakmica ista, i El Classico obzirom da doticna 22/28 igraca boli **** za taj klub. U Italiji su derbiji uvijek sa malo golova, uzasan fudbal, ne vidis tri sanse, u Francuskoj isto, a da ne pricam o ovim slabijim ligama. E sad, naravno, desi se i poneka fantasticna utakmica (a ja govorim u globalu kada se uzme zadnjih 5-6 godina recimo) sto ovdje nije slucaj ni svakih 10 godina, ali opet ovo je BH liga, nema ovdje kvalitete ni kada igra lider protiv fenjerasa.tareizo je napisao/la:bez provokacija ,ali ako je ovo nas najveci derby onda hebo nasu ligu
p.s. opet kazem jedina svijetla tacka su bili i ostali navijaci i sarajeva i zelje bez obzira sto su hordasi u 2 pouvremenu malo pali al s obzirom na rezultat nije ni cudo, na kraju kapa dole navijacima a nsbih bi trebao ove utakmice tzv. derbije davat sposobnim a ne nakim uhljupima sudiama kakav je doticni sudija juce dijelio "pravdu" na jedinom pravom derbiju u Bosni i Hercegovini pozzzz
Nakon onog juce ti fakat kontas da vi imate dobru ekipu?KapitenK je napisao/la:Evander je napisao/la:Po cemu to imate bolji tim?plavousrcu je napisao/la:Mi izgubiti ne smijemo. Moglo bi biti potresa ako ostanemo bez Evrope. Relano, imamo bolji tim ali nas je poljuljala Sloboda. Toga me najvise strah.
Realno, malo ste se precjenili, ali to je vec vas problem.
Ako mislis da Bekric, Zahirovic i Zolotic cine neku raazliku na terenu, onda si bas u zabludi.
Realno, to su istroseni igraci koji niti izbliza ne igraju onako kako su nekad u proslosti igrali.
Sa druge strane, Benko i Duljevic su kvalitetom daleko ispred svih vasih igraca.Zolotic mozda ne cini razliku na terenu, a sta kazes za Blagojevica ?
Zaha i Mica istroseni igraci![]()
Kakav ti je dulja ?
edit: hvala ti na ovim cestitkama kasnije