Prva Liga FBiH 2016/2017
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2016/2017
@7april, iz ove lige ide jedan klub u PL, a u nju ulaze 4, iz PL ispadaju dva "nasa" kluba i to je 5. Jel ti sad malo jasnije?? Savez je vec dinii takvu odluku i to je to. Jedini se moze desiti da ispane neki klub iz PC-a al to je domen sf-a. Druga stvar je da neko od klubova iz drugih liga ne bude imao uslove, pa da se nesto iskomplikuje..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Rano je govoriti o ulascima iz 2. federalnih liga ali stanje je trenutno ovakvo. Na sjeveru je prva Bosna Mionica koja nema uslove za 1. Ligu FBiH. Na zapadu je prva Iskra Bugojno za koju ne znam kakve su ambicije. Na jugu vodi Igman koji bi mogao u 1. federalnu. U centru prvi TOŠK i ne poznajem njihovo trenutno stanje..
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Nisam upoznat da ki Bosna iz Mionice ima omladinske kategorije. Ako ima onda nemaju prepreke da igraju Prvu ligu, jer mogu igrati na zvijezdinom stadionu, a mogu igrati i na stadionu Omladinca iz MioniceIraola je napisao/la:Rano je govoriti o ulascima iz 2. federalnih liga ali stanje je trenutno ovakvo. Na sjeveru je prva Bosna Mionica koja nema uslove za 1. Ligu FBiH. Na zapadu je prva Iskra Bugojno za koju ne znam kakve su ambicije. Na jugu vodi Igman koji bi mogao u 1. federalnu. U centru prvi TOŠK i ne poznajem njihovo trenutno stanje..
Da li su iz Mionice pametni naći negdje 100-200k samo za takmičenje u ovoj ligi, a da znaju da će ispasti odmah 99%
Re: Odg: RE: Re: Prva Liga FBiH 2016/2017
Ako njihov tajkun to htjedne vjeruj da u premier ligu moguIraola je napisao/la:Da li su iz Mionice pametni naći negdje 100-200k samo za takmičenje u ovoj ligi, a da znaju da će ispasti odmah 99%
- theboss_RD07
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Prva Liga FBiH 2016/2017
I to borit se za evropufender13 je napisao/la:Ako njihov tajkun to htjedne vjeruj da u premier ligu moguIraola je napisao/la:Da li su iz Mionice pametni naći negdje 100-200k samo za takmičenje u ovoj ligi, a da znaju da će ispasti odmah 99%
⭐
- 7aprildomemoj
De pročitaj jednom, pa drugi puta pa opet za svaki slučaj još jednom. Čuj Savez donio takvu odluku da ispadaju dva naša kluba. Jel imaš provjerenog insajdera u savezu ili lupaš onako ? Neki dan trener Krupe bez obzira što su na drugom mjestu na tabeli najavljuje grčevitu borbu za opstanak ove sezone. Ima ukupno 32 kola, od toga 22 redovna i 10 u ligi za opstanak, tako da sad tvrditi da ispada ovaj ili onaj je u najmanju ruku neozbiljno da ne kažem smiješno. Šta ako ispadnu oba kluba iz RSesprit24 je napisao/la:@7april, iz ove lige ide jedan klub u PL, a u nju ulaze 4, iz PL ispadaju dva "nasa" kluba i to je 5. Jel ti sad malo jasnije?? Savez je vec dinii takvu odluku i to je to. Jedini se moze desiti da ispane neki klub iz PC-a al to je domen sf-a. Druga stvar je da neko od klubova iz drugih liga ne bude imao uslove, pa da se nesto iskomplikuje..

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Mislio sam da je savez donio odluku da iz drugih liga ulazi 4 ekipe, a ne kao prosle godine, kada se razigravalo. A sto se tice PL-a javi mi se u pp, bacit cemo opkladu da Krupa i Radnik nece ispasti(kad sam napisao savez nisam mislio na to nasta ti aludiras). Ponovo ponavljam, Krupa i Radnik nece ispasti, jer su za dvije klase bolje ekipe.od Celika, Olimpica i Metalegea7aprildomemoj je napisao/la:De pročitaj jednom, pa drugi puta pa opet za svaki slučaj još jednom. Čuj Savez donio takvu odluku da ispadaju dva naša kluba. Jel imaš provjerenog insajdera u savezu ili lupaš onako ? Neki dan trener Krupe bez obzira što su na drugom mjestu na tabeli najavljuje grčevitu borbu za opstanak ove sezone. Ima ukupno 32 kola, od toga 22 redovna i 10 u ligi za opstanak, tako da sad tvrditi da ispada ovaj ili onaj je u najmanju ruku neozbiljno da ne kažem smiješno. Šta ako ispadnu oba kluba iz RSesprit24 je napisao/la:@7april, iz ove lige ide jedan klub u PL, a u nju ulaze 4, iz PL ispadaju dva "nasa" kluba i to je 5. Jel ti sad malo jasnije?? Savez je vec dinii takvu odluku i to je to. Jedini se moze desiti da ispane neki klub iz PC-a al to je domen sf-a. Druga stvar je da neko od klubova iz drugih liga ne bude imao uslove, pa da se nesto iskomplikuje..Onda iz Prve federalne ispadaju 3 kluba jel tako ? Ili ispadne jedan. Kombinacija je puno ali opet ponavljam još ima da se igra 2/3 prvenstva i sve opcije su u igri

-
- Moderator
- Kontakt:
Video 11. kola
Koji odron od pregleda, ovo treba da se zove nepregled, pa stvarno bi neko pomislio da se fudbal igra u ovoj ligi :
Janjci bleju makaze zvekeću

- 7aprildomemoj
Ove sezone haman nikome se ne ulaziSOLINA je napisao/la:Ko se bori za prvaka?

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ah sto je zahladnilo u Kaknju.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
1. Bosna V. 23
2. Orašje 22
3. Bratstvo 22
4. Travnik 21
5. Zvijezda 21
6. GOŠK 20
7. Rudar 19
Što se ovdje zakuhalo
2. Orašje 22
3. Bratstvo 22
4. Travnik 21
5. Zvijezda 21
6. GOŠK 20
7. Rudar 19
Što se ovdje zakuhalo

Otpiši Rudar,Gošk...samo kupe bodove da kasnije budu rahat...kakvi oni i PL...Po meni jedini kandidati za PL su Orašje i Bosna Visoko,ovo ostalo manje više uzimaju bodove da se svako osigura jer će druga polusezona da bude kobna za timove koji nemaju zaštitu nikakvu(znamo svi na koju zaštitu mislim,nije kondom sto posto)GEC je napisao/la:1. Bosna V. 23
2. Orašje 22
3. Bratstvo 22
4. Travnik 21
5. Zvijezda 21
6. GOŠK 20
7. Rudar 19
Što se ovdje zakuhalo
- bavariapivo
- Kontakt:
a travnik i zvijezda?
Travnik i Zvijezda imaju vise staza u premijer ligi nego ovaj godina a on stavlja bosnu i orasje ispred.pa nije mi jasno kako bosna misli igrati premijer ligu na onom stadionu pa svlacionice ko mutvak,idemo malo uloziti u infrastrukturu i onda u premijer ligu.
Travnik i zvijezda su najveci kandidati i oni ce dati novog premijerligasa
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
1. Zvijezda,
2. Travnik,
3. Bosna Visoko.
Moja 3 favorita, po redu.. Naravno da su želje jedno, a stvarnost drugo, ali ovo nije daleko od istine. Drago mi je naravno i Bratstvo, ali oni ne žele u PL..
2. Travnik,
3. Bosna Visoko.
Moja 3 favorita, po redu.. Naravno da su želje jedno, a stvarnost drugo, ali ovo nije daleko od istine. Drago mi je naravno i Bratstvo, ali oni ne žele u PL..
Pošto vidim da si pametan,i da te mnogo uvrijedilo što tvoj klub nisam uzeo u obzir,na tvoju (izgleda) žalost to i jeste tako,jer da je Zvijezda toliki favorit za ulazak u PL ne bi kiksala utakmice na kojima treba minimalno dobiti 3,4 razlikeastra1922 je napisao/la:Travnik i Zvijezda imaju vise staza u premijer ligi nego ovaj godina a on stavlja bosnu i orasje ispred.pa nije mi jasno kako bosna misli igrati premijer ligu na onom stadionu pa svlacionice ko mutvak,idemo malo uloziti u infrastrukturu i onda u premijer ligu.

A što se tiče Bosne Visoko i Orašja,odavno je poznato da Orašje želi da igra PL,ali je uvijek neko preči,to je već bio slučaj sa Mladosti,Metallegheom...Što se tiče Bosna Visoko,zašto da ne ? Pa momci igraju trenutno po meni najljepši fudbal,i ovo govorim iz ugla navijača koji je prošao svako moguće mjesto po BiH,i svaki klub ispratio i njihovu igru,i trenutno Bosna Visoko igra na zavidnom nivou,ako ti vidiš drugačije onda ok,tvoje mišljenje... Bosna Visoko sam čuo i da ima dobro finansijsko stanje,a ako ga trenutno nema,ima ga itekako ko pogurati

- samo_lijevo
- Kontakt:
U taj "mutvak" je ulozeno 25.000 maraka prije pola godine. Jesi nasao kome ces traziti dlaku u jajetu. Eto mi trebamo uloziti u infrastrukturu.astra1922 je napisao/la:Travnik i Zvijezda imaju vise staza u premijer ligi nego ovaj godina a on stavlja bosnu i orasje ispred.pa nije mi jasno kako bosna misli igrati premijer ligu na onom stadionu pa svlacionice ko mutvak,idemo malo uloziti u infrastrukturu i onda u premijer ligu.
Nama treba jos 1500 stolica i PL se moze igrati, a ti pricaj do sutra.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.