gledao sam par predsezonskih utakmica Orlanda i na RG sam čitao da nije baš zadovoljan trenutnom situacijom,vjerovatno zbog dovođenja Byomba i Ibake,tko zna možda i ode iz OrlandaPuma je napisao/la:branimir85 je napisao/la:napokon smo dočekali još jednu Nba sezonu,neka igre počnu ,bit će mnogo ekipa koje su mi zanimljive: od Minnesote na čelu s KAT-om i Tom-om koji će pokušati uvesti ekipu u PO nakon dugo godina što im i želim,pa Portlanda koji nakon sjajne prošle sezone žele se učvrstiti kao jaka sila Zapada
,Phile i njhovog pokušaja da postanu ozbiljna ekipa,naravno ove najbolje ne treba ni spominjati,a evo i pitanja tko će od balkanaca imati najbolju sezonu
nije da ih nema
Kao i par sezona unazad, Vucevic.
NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- branimir85
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2016/2017
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- Donnie Darko
- Kontakt:
A nakon poraza bilo kakve prirodeNeutral je napisao/la:@Nezalaganje nakon "jutarnje" pobjede protiv Warriorsa:

POČINJEEEEEEEEEEEEE
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Yebena predavanja, propustit ću pola utakmica. Lijepa obnova
sve se moglo gledat 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Hocel bit kakav SK link za utakmicu ?
Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk
Pominjao se trade ali ako ostavimo to sa strane on je u Magicu najbolja napadacka opcija, pogotovo jer nema potrosaca lopti Harrisa i Oladipoa a pridodani Biyombo i Ibaka su pretezno defanzivci koji nemaju zajedno 15 poena u rukama. Mogu funkcionisati jer zbog jake odbrane mogu sakrivati Nikolu koji nije neki defanzivac.
Volio bih da ostane pogotovo jer je tu I Hezonja, pa i Gordon koji ce najvjerovatnije biti starter. Imaju i ozbiljnog trenera koji zna izvuci maksimum iz igraca.
Volio bih da ostane pogotovo jer je tu I Hezonja, pa i Gordon koji ce najvjerovatnije biti starter. Imaju i ozbiljnog trenera koji zna izvuci maksimum iz igraca.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Stone Island
- Kontakt:
Neka igre započnu. 

Samo mi nije jasno kad stignu izmisliti i uvježbati ove pozdrave? 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Jel ovo publika izvizdala Lua il ? 

-
- Kontakt:
Steta sto ranim imam volju pogledat GSW-SAS
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Da bas,nevjerovatni susamocelik je napisao/la:Samo mi nije jasno kad stignu izmisliti i uvježbati ove pozdrave?

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Medikament
- Kontakt:
We Dem Boyz 

sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Ma jok koliko sam cuo da su skandirali njegovo ime pa mozda zvuce kao da mu negoduju ono luu lu luMElloo je napisao/la:Jel ovo publika izvizdala Lua il ?

I da i mene ovi njihovi pozdravi fasciniraju haj sto ih treba uvjezbati sa svakim al treba to i izmisliti

- Nerminovic
- Kontakt:
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Let's go Knicks! 

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
To kao kad je Boozer s Lakersima dosao u Chi, pa ga navijaci pocastili s boo-ovima a on mislio skandiraju mu Boozronaldo99 je napisao/la:Ma jok koliko sam cuo da su skandirali njegovo ime pa mozda zvuce kao da mu negoduju ono luu lu luMElloo je napisao/la:Jel ovo publika izvizdala Lua il ?![]()

Lijepi SK, napokon kreće nova sezona

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- akisarajevo92
- Kontakt:
branimir85 je napisao/la:a evo i pitanja tko će od balkanaca imati najbolju sezonu

Don't believe the hype.
Joj cigli na pocetku 

Malo neobavezne kosarke u Ohiou 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.