Bosna i Hercegovina-Gibraltar / 25. mart 2017

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Nerminovic
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina-Gibraltar / 25. mart 2017

Post Postao/la Nerminovic » 11 mar 2017, 00:49

sajo10 je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:http://www.bt.dk/fodbold/fra-baenken-i- ... -landshold

jel ovo Dumic fakat pozvan :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Brate ti ili imas nesto protiv njega licno ili si bas ogroman navijac FCK jer uvijek nesto o Dumicu sarkasticno i arogantno pises hahah. :D Ja ne ocekujem od njega nista ali sigurno nije losiji od mnogi drugi koji su dobijali priliku u reprezentaciji. Ako se pokaze kao promasaj, nece vise ni zaigrati i mozes biti miran :D :D

P.S. Da, dobio je poziv za ove meceve s Gibraltarom i Albanijom.
Nemam apsolutno nista protiv njega, ako ista imam veliki respekt prema Dumicu jer je jedan od rijetkih igraca sto obozava svoju publiku.
slika
jest' bilo par icidenata na derbiju ali to cemo ostaviti za drugi put. :mrgreen:

Dakle, ispade da sam sarkastican u vezi Dumica kad je fudbal u pitanju jer navijam za Kopenhagen ali ne znaju da sam ga pratio sve otkako je otisao u Norwich. Barem po mom misljenju Dumic nikada nije bio neki igrac, imao je jednu solidnu sezonu u Brondbiju ali nakon sto je klub doveo dva nova pojacanja totalno se bio raspao i nije uspio da se dokaze u Danskoj ligi. Hoce sad k'o da mi kaze da je Dario Dumic kalibar za reprezentaciju kad ustvari imamo boljih alternativa za stopera, mislim na Cocalica, Frizuru, Sunjica. :hmmmmm:

Nisam arogantan nego vec realist. :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 11 mar 2017, 11:40

Nerminovic je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:http://www.bt.dk/fodbold/fra-baenken-i- ... -landshold

jel ovo Dumic fakat pozvan :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Brate ti ili imas nesto protiv njega licno ili si bas ogroman navijac FCK jer uvijek nesto o Dumicu sarkasticno i arogantno pises hahah. :D Ja ne ocekujem od njega nista ali sigurno nije losiji od mnogi drugi koji su dobijali priliku u reprezentaciji. Ako se pokaze kao promasaj, nece vise ni zaigrati i mozes biti miran :D :D

P.S. Da, dobio je poziv za ove meceve s Gibraltarom i Albanijom.
Nemam apsolutno nista protiv njega, ako ista imam veliki respekt prema Dumicu jer je jedan od rijetkih igraca sto obozava svoju publiku.
slika
jest' bilo par icidenata na derbiju ali to cemo ostaviti za drugi put. :mrgreen:

Dakle, ispade da sam sarkastican u vezi Dumica kad je fudbal u pitanju jer navijam za Kopenhagen ali ne znaju da sam ga pratio sve otkako je otisao u Norwich. Barem po mom misljenju Dumic nikada nije bio neki igrac, imao je jednu solidnu sezonu u Brondbiju ali nakon sto je klub doveo dva nova pojacanja totalno se bio raspao i nije uspio da se dokaze u Danskoj ligi. Hoce sad k'o da mi kaze da je Dario Dumic kalibar za reprezentaciju kad ustvari imamo boljih alternativa za stopera, mislim na Cocalica, Frizuru, Sunjica. :hmmmmm:

Nisam arogantan nego vec realist. :kafa:

Dođi na Balkan Club X-tra momčino. :salut:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 13 mar 2017, 11:08

Neko ko je voljan pomoći u vezi Bilinog Polja...

Isao sam samo jednom, aBd planiram opet sad protiv Gibraltara. Zanima me:
1. Idem na zapad, da li je dovoljno doći 1.5h ranije na stadion da se zauzme neka od centralnih poziicja na tribini, neko iz iskustva da zna?
2. Opet sto se tice zapada, da li imaju neke ograde izmedju sektora, odnosno da li kad budem kupovao kartu da trazim sektor il ulaz onaj na sredini..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: Bosna i Hercegovina-Gibraltar / 25. mart 2017

Post Postao/la Goalgetter » 13 mar 2017, 12:03

JavierBosnia je napisao/la:Neko ko je voljan pomoći u vezi Bilinog Polja...

1. Idem na zapad, da li je dovoljno doći 1.5h ranije na stadion da se zauzme neka od centralnih poziicja na tribini, neko iz iskustva da zna?
2. Opet sto se tice zapada, da li imaju neke ograde izmedju sektora, odnosno da li kad budem kupovao kartu da trazim sektor il ulaz onaj na sredini..
1. Protiv Gibraltara je ja mislim sasvim dosta 1.5h da zauzmes mjesto u sredini, usudio bih se reci i 1h :)
2. Ograda nema, imas mjesto koje ti stoji na karti koje "moras" zauzeti ali toga se niko ne drzi. Bio sam minimum 3-4 puta na BP do sada i uvijek je svako sjedao gdje hoce.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 13 mar 2017, 12:07

Sta mislite da zaigramo u sastavu koji je ljetos osvojio onoj KONAMI kup u Japanu ?

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 13 mar 2017, 20:01

Goalgetter je napisao/la:

1. Protiv Gibraltara je ja mislim sasvim dosta 1.5h da zauzmes mjesto u sredini, usudio bih se reci i 1h :)
2. Ograda nema, imas mjesto koje ti stoji na karti koje "moras" zauzeti ali toga se niko ne drzi. Bio sam minimum 3-4 puta na BP do sada i uvijek je svako sjedao gdje hoce.
Ma ne znam jel ima neko mjesto van stadiona gdje se sa zemlje vidi pogled na zapad da vidim koliko se puni haha

@Flix ma nema sanse, bit ce izmjena dosta, mkzda hodzic nastupi i cocalic

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 mar 2017, 21:16

JavierBosnia je napisao/la: Ma ne znam jel ima neko mjesto van stadiona gdje se sa zemlje vidi pogled na zapad da vidim koliko se puni haha
Ima. :) Zapad vidis sa razlicitih strana, tako da mozes dobro procjeniti kad se puni. Npr. na ulazu za juznu tribinu, imas jedan red zgrada tuda gdje se ide prema onom kruznom toku, odatle vec vidis zapad i koliko se puni.

Ne mogu zamisliti da ce zapad biti toliko brzo pun, mozda zbog cijeni karata koje su nesto jeftinije od onih standardnih 40 KM.

Protiv Walesa recimo usao sam sat vremena prije tekme i na stadionu nije bilo ni 500 ljudi na tribini. :D

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 13 mar 2017, 21:24

JavierBosnia je napisao/la: Ma ne znam jel ima neko mjesto van stadiona gdje se sa zemlje vidi pogled na zapad da vidim koliko se puni haha
Ima. :) Zapad vidis sa razlicitih strana, tako da mozes dobro procjeniti kad se puni. Npr. na ulazu za juznu tribinu, imas jedan red zgrada tuda gdje se ide prema onom kruznom toku, odatle vec vidis zapad i koliko se puni.

Ne mogu zamisliti da ce zapad biti toliko brzo pun, mozda zbog cijeni karata koje su nesto jeftinije od onih standardnih 40 KM.

Protiv Walesa recimo usao sam sat vremena prije tekme i na stadionu nije bilo ni 500 ljudi na tribini. :D
U svakom slucaju mislim da je 90 minuta dovoljno. Da ne ulazim 2h ranije nema potrebe.

Jel na zapadu ima neki vip ondje na sredini? Jer vidim ogrsdjeno je ogradama nekim

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 mar 2017, 21:27

JavierBosnia je napisao/la:
U svakom slucaju mislim da je 90 minuta dovoljno. Da ne ulazim 2h ranije nema potrebe.

Jel na zapadu ima neki vip ondje na sredini? Jer vidim ogrsdjeno je ogradama nekim
To je istok ;) . Na istoku imas odredjeni dio za VIP. Na zapadu toga nema.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 13 mar 2017, 21:30

Ako na spisku ne bude Medunjanina i Spahića, ja sam zadovoljan.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 13 mar 2017, 21:34

To je istok ;) . Na istoku imas odredjeni dio za VIP. Na zapadu toga nema.
slika

Jasno se vide neke ogrsde na centralnom dijelu

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 13 mar 2017, 21:35

JavierBosnia je napisao/la:slika

Moja zelja :bih: :bih: :bih:
Jesi sam uradio ovaj grafički prikaz, ili ima template negdje, da i ja uradim sebi?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 13 mar 2017, 21:49

HankMoody je napisao/la:
JavierBosnia je napisao/la:slika

Moja zelja :bih: :bih: :bih:
Jesi sam uradio ovaj grafički prikaz, ili ima template negdje, da i ja uradim sebi?
Sam brate, dizajner sam i drzim dizajnersku i sportsku fb stranicu. Izmedjuostalog i clan bosnishe-nationalmannschaft portala.. Pa vidim neko je spominjao fanatic shop kao izvor pouzdanih informacija, e pa decki taj isti fanatic shop od mene kopira objave hahah

Javi se u poruku ako hoces linkove

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 13 mar 2017, 23:34

S obzirom da je potvrdio i bazdarevic da je djuric povrijedjen ali da ce doci na okupljanje da se to potvrdi sa nasim doktorima, znaci da njega i dzeke nece biti. Pozive ce onda dobiti ibisevic, bajic, hodzic i 90% kodro. Bazdarevic je bio vjerovatno u velikoj dilemi za kodru ali s obzirom da su ga i novinari pitali dali su mu neki vjetar u ledja, i neka su. Protiv gibraltara moze biti pozvan zasto da ne, ja sam uvijek govorio da na spisku bez obzira na sve treba imati 4 napadaca.
Pored bajica, hodzica i kodre, tu ce biti i novo ime daniel pavlovic koji ruku na srce tesko da ce imati prilike pored kolasinca ali neka ga za back upa, igra u jako solidnoj sampdoriji.
Sto se tice ostalih bice povratak vrsajevica i to bi trebalo biti to, nesto ne vjerujem da ce biti neko novo ime osim sto moze bazdarevic da nas iznenadi sa trecim golmanom ali to je manje vazno.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 14 mar 2017, 11:27

Kodro, Bajić, Hodžić, Gojak, Prcić, Cimirot... Buducnost i ne izgleda toliko loše! Tu su još i Kolašinac, Bičakćić, Pjanić i Hajrović.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 14 mar 2017, 11:59

JackTheStripper je napisao/la:Kodro, Bajić, Hodžić, Gojak, Prcić, Cimirot... Buducnost i ne izgleda toliko loše! Tu su još i Kolašinac, Bičakćić, Pjanić i Hajrović.
Ne zaboravljaj Besica hahha

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 14 mar 2017, 12:14

Na ovoj utakmici, bit ce kao da je prijateljska. Eh sad jedino ne znam ovi brojači kako su ugrađeni, kakav će princip bit,ali mislim da na samoj tribini ces moci sjesti tamo gdje je slobodno mjesto. Osim "vip" dijela.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 14 mar 2017, 13:16

JackTheStripper je napisao/la:Kodro, Bajić, Hodžić, Gojak, Prcić, Cimirot... Buducnost i ne izgleda toliko loše! Tu su još i Kolašinac, Bičakćić, Pjanić i Hajrović.
Ne zaboravljaj Besica hahha

Naravno, I Bešić!

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 14 mar 2017, 15:19

Zna li mozda neko gdje ce bit smjestena reprezentacija BiH do utakmice s gibraltarom ili gdje ce bit okupljanje .
joj hamo vidi mu glave

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 15 mar 2017, 17:05

slika

Pomjerili termin, dobro je ovo valjda, nadam se da će biti kakav bus iz Zenice za Doboj, Tešanj od pola 9 pa nadalje hmmm :D

Zna li neko kada će u prodaju karte ?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.