Nemam apsolutno nista protiv njega, ako ista imam veliki respekt prema Dumicu jer je jedan od rijetkih igraca sto obozava svoju publiku.sajo10 je napisao/la:Brate ti ili imas nesto protiv njega licno ili si bas ogroman navijac FCK jer uvijek nesto o Dumicu sarkasticno i arogantno pises hahah.Nerminovic je napisao/la:http://www.bt.dk/fodbold/fra-baenken-i- ... -landshold
jel ovo Dumic fakat pozvan![]()
![]()
![]()
![]()
Ja ne ocekujem od njega nista ali sigurno nije losiji od mnogi drugi koji su dobijali priliku u reprezentaciji. Ako se pokaze kao promasaj, nece vise ni zaigrati i mozes biti miran
![]()
P.S. Da, dobio je poziv za ove meceve s Gibraltarom i Albanijom.

Dakle, ispade da sam sarkastican u vezi Dumica kad je fudbal u pitanju jer navijam za Kopenhagen ali ne znaju da sam ga pratio sve otkako je otisao u Norwich. Barem po mom misljenju Dumic nikada nije bio neki igrac, imao je jednu solidnu sezonu u Brondbiju ali nakon sto je klub doveo dva nova pojacanja totalno se bio raspao i nije uspio da se dokaze u Danskoj ligi. Hoce sad k'o da mi kaze da je Dario Dumic kalibar za reprezentaciju kad ustvari imamo boljih alternativa za stopera, mislim na Cocalica, Frizuru, Sunjica.

Nisam arogantan nego vec realist.