19. kolo Premijer lige BiH - očekivanja

jagamu
Kontakt:

Re: 19. kolo Premijer lige BiH - očekivanja

Post Postao/la jagamu » 21 feb 2017, 21:14

Memara je napisao/la:Ma nek se zna da na Koševu niko nije favorit a ja se nadam i želim Čeliku sve najbolje! Samo Zrinjski je ovdje veliki favorit protiv njih i biće im teško ako baš budu raspoloženi. Kakav pakao kakvi bakraci.
Memara druze moras shvatit jednu stvar a to je da niko u ovoj ligi nije favorit na BP bez obzira kako kvalitetnu ekipu ima. To takodje vazi i za vas kada ste prije par godina bili 3x jaci nego sad pa ste se cupali da bod osvojite.

Sto se tice Zrinje imaju kvalitetnu ekipu pa i ako nas dobiju treba sportski cestitat i vidimo se drugi put ali da kazes da su favoriti to su ciste gluposti.
moSa likCe

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 21 feb 2017, 21:27

Celik - Zrinjski X
Mladost DK - Sloboda X
Metalleghe BSI - Široki Brijeg 2
Sarajevo - Vitez 1
Krupa - Željezničar 2
Radnik - Olimpik 1
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 21 feb 2017, 21:32

Celik - Zrinjski 1X2 (moze ovo realno otici u sva tri pravca)
Mladost DK - Sloboda 1X
Sarajevo - Vitez 1
Krupa - Željezničar 1X
Radnik - Olimpik 1
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 22 feb 2017, 11:16

Celik - Zrinjski - X2 (ako Celik dodje do boda treba da budu prezadovoljni)
Mladost - Sloboda - 1 (igramo kuci, pojacali smo se pa cemo vidjeti)
Metaleghe - Siroki - X2 (Siroki puno blizi pobjedi ali dvoznak cisto onako zbog toga sto je prva tekma)
Sarajevo - Vitez - 1 (no coment)
Krupa - Zeljo - X (ne znam nekako mi najvise mirise na nerijeseno)
Radnik - Olimpik - 1 (mislim da ovdje domacin ne bi trebao imati problema)

PS
Da se ne naljute komsije, ne mislim nista lose, ali mislim navijaci Celika da malo pretjeruju u vezi atmosfere i toga da niko nije favorit protiv njih na BP. Jbg ispade da dodje Real ne bi bio favorit. Pa to nema nigdje na svijetu da igraju prvoplasirana i posljednjeplasirana ekipa i da ovi prvi nisu favoriti. Malo realnosti nije na odmet. Svaka cast na ucinjenom i volio bi da Celik ostane ali ovako izjavljivati mislim da je u najmanju ruku neozbiljno. Razumijem ja euforiju i sve ali ne treba se zanositi i visoko letjeti. Odradili su posla ali jos je puno prepreka pred njima a prva je vec u subotu

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 22 feb 2017, 11:30

ziher je napisao/la:Celik - Zrinjski - X2 (ako Celik dodje do boda treba da budu prezadovoljni)
Mladost - Sloboda - 1 (igramo kuci, pojacali smo se pa cemo vidjeti)
Metaleghe - Siroki - X2 (Siroki puno blizi pobjedi ali dvoznak cisto onako zbog toga sto je prva tekma)
Sarajevo - Vitez - 1 (no coment)
Krupa - Zeljo - X (ne znam nekako mi najvise mirise na nerijeseno)
Radnik - Olimpik - 1 (mislim da ovdje domacin ne bi trebao imati problema)

PS
Da se ne naljute komsije, ne mislim nista lose, ali mislim navijaci Celika da malo pretjeruju u vezi atmosfere i toga da niko nije favorit protiv njih na BP. Jbg ispade da dodje Real ne bi bio favorit. Pa to nema nigdje na svijetu da igraju prvoplasirana i posljednjeplasirana ekipa i da ovi prvi nisu favoriti. Malo realnosti nije na odmet. Svaka cast na ucinjenom i volio bi da Celik ostane ali ovako izjavljivati mislim da je u najmanju ruku neozbiljno. Razumijem ja euforiju i sve ali ne treba se zanositi i visoko letjeti. Odradili su posla ali jos je puno prepreka pred njima a prva je vec u subotu
Mi imamo pravo da se nadamo i dobra atmosfera i ugodjaj u posljenje vrijeme koji kruzi Zenicom nam daje za pravo da se nadamo sa dolaze ljepsa vremena. To sto svi lupate da je zrinjski prejak, zavaravate se, u ovoj ligi male su razlike, alo je on tako mocan zasto ni jednog igraca na polusezoni nisu prodali vani za neke pare. De molim te pametuj nekom drugom, i ne komentarisi bolje ti je nista vezano za Zenicu, Celik i atmosferu koja se ovdje stvara. Mi prizeljujemo pobjedu, a i ako nas pobjede ti ce biti nakon teske borbe i tebi i svima drugima treba da bude jasno da Celik na BP vise nece tako lako gubiti tekme. Poredit Svinjski i Real je krajnje neodgovorno i ocito si jos uvijek jako zelen da bi pohvatao neke stvari. Nasa atmosfera, nasa stvar :cool:
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 22 feb 2017, 11:41

@Alban nisam rekao da nemate pravo da se nadate, naprotiv smatram da ekipa nije bitno ko je protivnik treba vjerovati da moze nesto napraviti i samo tako moze doci rezultat, ali opet kazem govoriti da niko nije favorit na BP, a biti zadnji na tabeli je malo neozbiljno. Iskreno ja bi volio da ih pobjedite, sto nije nemoguce, ali kazem nece nimalo biti lako i ako i izgubite ne treba to tragicno shvatiti. A to da ne komentarisem vezano za Zenicu je vise nego smijesno, pa nismo u Sjevernoj Koreji jbt. A nisam zelen druze, vjeruj mi. ;)
Sportski pozdrav i puno srece u nastavku prvenstva jer ce Vam itekako trebati

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 22 feb 2017, 11:50

Celik - Zrinjski -Ovdje bih volio da pobjedi Čelik,da se počupa malo...to mi je poslije Borca uvijek bio najdraži klub u BH
Mladost DK - Sloboda-Ovdje očekujem Vladinih oštro,muški i 0-0! :cool:
Metalleghe BSI - Široki Brijeg-vjerujem da je ovdje dvojka
Sarajevo - Vitez -kec,ali ne ko kuća već nekih 1-0,2-1
Krupa - Željezničar -dvojka...nadam se :lol: :lol: :lol: .....volim bobu starčevića i damira špicu,ali premalo je to da bi moj organizam mogao navijati za njih...čak i protiv željezničara :lol: :lol:
Radnik - Olimpik 1-aj radnik!

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 22 feb 2017, 11:53

ziher je napisao/la:@Alban nisam rekao da nemate pravo da se nadate, naprotiv smatram da ekipa nije bitno ko je protivnik treba vjerovati da moze nesto napraviti i samo tako moze doci rezultat, ali opet kazem govoriti da niko nije favorit na BP, a biti zadnji na tabeli je malo neozbiljno. Iskreno ja bi volio da ih pobjedite, sto nije nemoguce, ali kazem nece nimalo biti lako i ako i izgubite ne treba to tragicno shvatiti. A to da ne komentarisem vezano za Zenicu je vise nego smijesno, pa nismo u Sjevernoj Koreji jbt. A nisam zelen druze, vjeruj mi. ;)
Sportski pozdrav i puno srece u nastavku prvenstva jer ce Vam itekako trebati
Celik iz prvog dijela i ovaj trenutni po imenima igraca su dva totalno razlicita tima, to sto je predposljednji ne oslikava realnost prema trenutnim igracima odnosno rosteru. Celik na proljece ce biti druga ekipa, da je kojim slucajem ovakav tim zapoceo prvenstvo uz ovakav ambijent i atmosferu, vjeruj bili bi u ligi za prvaka 5 ili 6.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 22 feb 2017, 11:55

ZIHER neces ti nikad ni razumijet euforiju ni sta je Celik ni sta su Robijasi ni sta je Bilino polje i ne mozes i ne trebas da razumijes al doce sve na svoje mjesto polajko..Svak ce bit dje treba da bude na tabeli i u kojoj ligi ......Naravno da niko u BH ligi nije favorit u Zenici i nece nikad ni bit....Najgore mi kad se ekipe vjestacke uzdizu koje ce trajat par godina i vratit se tamo dje im je mjesto ...I treba da se vrate i zna se ko su najjaci klubovi i uvjek i bice opet i Borac i Velez i Celik jaki ko nekad a neki ce se vratit odakle su dosli..........
ADMINI i vi trebate sve brisati postove ko ne prognozira rezulatate a ne ovako

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 22 feb 2017, 12:42

BatistutA19 je napisao/la:ZIHER neces ti nikad ni razumijet euforiju ni sta je Celik ni sta su Robijasi ni sta je Bilino polje i ne mozes i ne trebas da razumijes al doce sve na svoje mjesto polajko..Svak ce bit dje treba da bude na tabeli i u kojoj ligi ......Naravno da niko u BH ligi nije favorit u Zenici i nece nikad ni bit....Najgore mi kad se ekipe vjestacke uzdizu koje ce trajat par godina i vratit se tamo dje im je mjesto ...I treba da se vrate i zna se ko su najjaci klubovi i uvjek i bice opet i Borac i Velez i Celik jaki ko nekad a neki ce se vratit odakle su dosli..........
ADMINI i vi trebate sve brisati postove ko ne prognozira rezulatate a ne ovako
Neka dodje ba niko to ne osporava ali nisi ti taj koji treba suditi odredjivati gdje je cije mjesto i ko treba igrati u PL. Ja gotivim Celik ali nije od Boga dato da bilo koji klub u ovoj drazvi ima povlasten polozaj u odnosu na druge i da se drugi koji dolaze iz zdravih sredina nipodastavaju i omalovazavaju, jednostavno nije niti sportski a ni fer

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 22 feb 2017, 14:08

ZIHER tako ti je mora se znat ko je ko ,Nisam ja taj ko odredjiva al zna se uz postovanje Mladosti al ono se ne moze ni u snu poredit sa Celikom il Borcem il Zeljom IL Sarajevom il Slobodom Il Velezom a ovo ce ostalo sve doc gdje treba al t cinicno govoris pa padala je i Zvezda beogradsak nije bila favorit nikad nego im je bod bio ko kuca a da neko bude favorit na Bilinom polju to nece nikad niko moc rec toga su svijesni i iz Zrinjskog ..Niko ne spori klubove tzv manje.al ne moze bolan bit derbi nikad MLADOST-OLIMPIK taman da ste prva dva mjesta ..zna se koji su derbiji a vratice se Celik tamo dje mu je mjesto tj u sami vrh polahko ,najbitniji je povratak navijaca jer mi da smo imali navijace sigurno ne bi imali 9 bodova al sta je tu je sad pokusat opstat i ubjdjen sam u opstanak bez problema jer ova i ona ekipa su nebo i zemlja i plus navijaci i plus liga za opstanak djece mo bit domacini i u Vitezu i Travniku i u Kaknju ..al opet vidjecemo sve sta i kako al favorit niko nije na Bilinom polju nit se ikad bir u BiH ligi a od svakog se moze izgubit sto je normalno

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 22 feb 2017, 14:24

Jos ljudi zive u komunizmu i socijalizmu. :lol:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

macak_
Kontakt:

Post Postao/la macak_ » 22 feb 2017, 14:25

Ima li igdje liste sluzbenih lica za ovo kolo?
Pravda za flash-a!!!

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 22 feb 2017, 14:44

Mancini je napisao/la:Jos ljudi zive u komunizmu i socijalizmu. :lol:
Ti zivis u magli. Da je Tito ziv sve ublehe od klubova poput zrinjskog i ostalih politickih prcija ne bi postojali. Celika je bilo, Celika ce bit i prije, a i dugo poslije nas. Ta istina je bolna za mnoge od vas. A vrlo brzo ce stvari doci na svoje mjesto

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 22 feb 2017, 14:46

Stalo vrijeme. :lol: Jeste. Tito je uzor i primjer. :lol:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 22 feb 2017, 15:16

Mancini je napisao/la:Stalo vrijeme. :lol: Jeste. Tito je uzor i primjer. :lol:
Bar je imao jednu glavu, sad imamo troglavu azdahu i suvisan je svaki komentar

jagamu
Kontakt:

Post Postao/la jagamu » 22 feb 2017, 15:22

Pa dobro zna drug Lancini zasto postoji olimpik. Da se moze nazitigu Zelji i Rajvasu... :guz:
moSa likCe

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 22 feb 2017, 15:56

Celik - Zrinjski 1
Mladost DK - Sloboda 1
Metalleghe BSI - Široki Brijeg 1
Sarajevo - Vitez 1
Krupa - Željezničar 1
Radnik - Olimpik 1

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 22 feb 2017, 16:05

Celik - Zrinjski x
Mladost DK - Sloboda x
Sarajevo - Vitez x
Krupa - Željezničar 2
Radnik - Olimpik x
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

cackalica
Kontakt:

Post Postao/la cackalica » 22 feb 2017, 17:35

Celik Zrinjski 2

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, bhfanatic14, Fudo, Pablo11, VolimBiH96 i 70 gostiju.