West Ham FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: West Ham FC
.
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 31 jul 2018, 23:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

i Manchester United ali cu to izbalansirat.
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
@Raul_64 Sto se tice stadiona,bilo je nekakvih glasina oko pravljenja novog i moguceg prebacivanja na olimpijski stadion u Londonu ali sanse su minimalne i za jednu i za drugu opciju,inace stadion je kapaciteta od 80 hiljada

@Martex Haha bas mi je drago sto si se zainteresovao za WHU,ako te sta zanima imas PP
Btw Potpis ti je za deset 

@Martex Haha bas mi je drago sto si se zainteresovao za WHU,ako te sta zanima imas PP

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
eto opet tommy hatcher-a, jos gori ovaj putTorres Da Killa.!. je napisao/la:Ajjjj jebote, bit ce mrtvih stare mi, **** tekmu west ham ce ih razwalit,, nego kako ce se navijaci susrest to je pitanje.. poslije ove tekme vjerowatno ce se snimat nastavak Green Street Huligansa xD btw. west ham prejako odigro.. pojeli su ih, ove sezone bi se mogli borit za evropu sa ovakvom igromhammers je napisao/la:Izvucen Millwal u Carling Cupu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

steve-o je napisao/la:eto opet tommy hatcher-a, jos gori ovaj putTorres Da Killa.!. je napisao/la:Ajjjj jebote, bit ce mrtvih stare mi, **** tekmu west ham ce ih razwalit,, nego kako ce se navijaci susrest to je pitanje.. poslije ove tekme vjerowatno ce se snimat nastavak Green Street Huligansa xD btw. west ham prejako odigro.. pojeli su ih, ove sezone bi se mogli borit za evropu sa ovakvom igromhammers je napisao/la:Izvucen Millwal u Carling Cupu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

hammers je napisao/la:@Raul_64 Sto se tice stadiona,bilo je nekakvih glasina oko pravljenja novog i moguceg prebacivanja na olimpijski stadion u Londonu ali sanse su minimalne i za jednu i za drugu opciju,inace stadion je kapaciteta od 80 hiljada
@Martex Haha bas mi je drago sto si se zainteresovao za WHU,ako te sta zanima imas PPBtw Potpis ti je za deset
Hvala, Bit ce West Ham sampion!
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Dobro i ja sam optimista za ovu sezonu ali i ti ga pretjera sampion 

dobro da ne pretjerujem prvacihammers je napisao/la:Dobro i ja sam optimista za ovu sezonu ali i ti ga pretjera sampion

Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
.
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 31 jul 2018, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
Salim se,mislim nerealno je to ocekivati titulu ali ipak treba iznad 6 mjestaRaul_64 je napisao/la:dobro da ne pretjerujem prvaciMartex je napisao/la:hammers je napisao/la:Dobro i ja sam optimista za ovu sezonu ali i ti ga pretjera sampion[
6.mjesto-max. i netreba više
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- alan_kardec
- Kontakt:
Objektivno više od 6. mjesta i ne može.Kad ih kupi neki šeik pa kad budu trošili pedesetak miliona u jednom prelaznom roku,moći će i do L.Š.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
.
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 31 jul 2018, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Jarane nikad se nezna u engleskoj, sjeti se newcastla a vidi gdje je sad xORaul_64 je napisao/la:Prva četiri mjesta su poznata neče ih niko ugroziti,za preostala dva West Ham borbu če voditi sa Totenhemom,Man City,Everton Aston Vila(iako nisu otvorili sezonu dobro)možda neko iznenadi Blackburn,Fuhlam(nezam kako se piše)
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
Ma aBd slozice to sve Zolinger i bice Evropa ove god 

Igrač West Hama izboden i u bolnici
Branič engleskog nogometnog premierligaša West Ham Uniteda, koji je od ove sezone na posudbi u Sunderlandu, Calum Davenport (26) sinoć je izboden nožem u svom domu u Bedfordu i s teškim ozljedama prevezen u bolnicu
Davenport je u za sada nerazjašnjenim okolnostima dobio nekoliko uboda nožem u nogu i izgubio mnogo krvi. U bolnici je završila i njegova majka koja je također zadobila nekoliko uboda.
Prema informacijama, Davenportovo stanje vrlo je složeno, a njegova majka izvan je životne opasnosti.
Policija za sada nije objavila nikakve druge pojedinosti.
Branič engleskog nogometnog premierligaša West Ham Uniteda, koji je od ove sezone na posudbi u Sunderlandu, Calum Davenport (26) sinoć je izboden nožem u svom domu u Bedfordu i s teškim ozljedama prevezen u bolnicu
Davenport je u za sada nerazjašnjenim okolnostima dobio nekoliko uboda nožem u nogu i izgubio mnogo krvi. U bolnici je završila i njegova majka koja je također zadobila nekoliko uboda.
Prema informacijama, Davenportovo stanje vrlo je složeno, a njegova majka izvan je životne opasnosti.
Policija za sada nije objavila nikakve druge pojedinosti.
Nisam ovo citao,nisam bio tu kuci citav dan kad procita evo nimalo ugodnu vijest,kada procita naslovnu zignu me odma srce,prepado se da nije ko medju glavnim igracima aa...Nadam se da ce biti sve u redu sa Davenportom i da ce se sto prije vratiti na teren 

Stanje ozlijeđenog Davenporta je ozbiljno, ali stabilno. Njegova majka je također stabilno', izjavio je glasnogovornik bolnice.
Iako mu je stanje stabilno, ipak nije bezazleno. Naime, zbog oštećenja glavne arterija u Davenportovoj lijevoj nozi, došlo je do velikog gubitka krvi. Zbog toga je branič londonskog kluba hitno operiran. Liječnici su ga uspjeli spasiti, ali još postoji opasnost da ostane bez noge.
Žalosno.
Iako mu je stanje stabilno, ipak nije bezazleno. Naime, zbog oštećenja glavne arterija u Davenportovoj lijevoj nozi, došlo je do velikog gubitka krvi. Zbog toga je branič londonskog kluba hitno operiran. Liječnici su ga uspjeli spasiti, ali još postoji opasnost da ostane bez noge.
Žalosno.
Dobra igra za sada,par 100% sansi ali nece lopta u gol,napad dosta dobro izgleda sa Cole-om,lijevo Stanislas koji je jednom napravio budalom Corluku,ispade ko iz voza
i desno Jimenezom koji takodje dosta dobro igra aaa,samo ta zavrsnica fali,nadam se da ce sad u drugom pol. procepiti i da ce makar jednom Cudicini izvaditi loptu iz mreze a mi naravno da ne primimo ni jedan :ugeek:

Joj gola 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.