Nevjerovatno je koliko se ovaj čovjek uvukao pod kožu svima nama.Veliko poštovanje ima a to treba i zaslužiti.

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Jedan je Dule! Ljudska velicina i kosarkaski maestro!Mister No je napisao/la:Plan je bio da odmah po dolasku u Beograd dođem na VMA, ali nije bilo potrebe da to bude baš tog dana. S druge strane, potrebno je da se sinhronizuju lečenje i tretmani. Takođe, potreban mi je mir i procena je moja, ali i lekara da je bolje da jedan deo vremena provedem ovde. Želim da se što pre izlečim i to idem dobrim putem. Nije tačno da sam na VMA zbog pogoršanog stanja, video sam neke natpise, ali mogu da pišu šta hoće - rekao je Vujošević i dodao:
- Vodiću Bosnu i Hercegovinu makar i s jednom nogom. Neka ne brinu dušmani.
Nisu nasi mediji, a sire tudje dezinformacije. Svi mediji koji objavljuju ova sranja su saucesnici u rusenju lika i djela Duska Vujosevica i u tome se sportsport ne razlikuje od drugih. Prije bih rekao da ae oni informisu prije nego bubnu kakvu glupost.Kajzer10 je napisao/la:Nisu nasi mediji izbacili informaciju nego prenijeli informaciju koju je izbacio neki srbijanski medij. Informisite se.
Što se tiče zdravstvenog stanja, Vujošević će od kuće otići na još nekoliko tretmana.
- Uz veliko angažovanje ljudi sa VMA i onih koji se bave upotrebom hiperbarične komore na Banjici, došli smo do odličnih rezultata. Mnogo mi je značio i uspeh moje selekcije BiH, imali su energiju i za mene. Tako da sve ide ka izlečenju. Zahvalio bih profesoru Đoki Maksiću sa VMA i profesoru Tomu Jovanoviću s Banjice, kao i svima koji su mi dali podršku. Bilo je onih koji navijaju za Partizan, onih koji podržavaju Zvezdu ili pak onih koji ne navijaju ni za koga a prosto me cene.
Hvala za Link druze. Kako je ljepo vidjet da je Dule boljeNemanja86 je napisao/la:
Duletov najnoviji intervju, nakon bolnice, nisam ni ja još poslušao, ali vjerujem da govori i o rep. BiH
EDIT
moja greška, izlgeda da je intervju više sa medicinskom tematikom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.