Denver Nuggets

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: Denver Nuggets

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 okt 2012, 19:33

Koliko ja znam Anthony Carter je otpusten ima 7 dana...

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 29 okt 2012, 19:57

NEZALAGANJE je napisao/la:Koliko ja znam Anthony Carter je otpusten ima 7 dana...
i on i uzoh...hvala Bogu :D
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 nov 2012, 16:25

[youtube][/youtube]
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 11 nov 2012, 13:46

Galinari nikako da namjesti ruku :!: :!:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 nov 2012, 14:08

Ja u buducnosti ocekujem, tj. trade deadline kad bude, da Nuggetsi uzmu Andya, strasno bi se uklopio u ekipu, pogotovo jer osim Farrieda i McGeea ostalo je tanko pod kosem. Neki trejd kao npr. Andy + Boobie + Casspi (Waltonov isticuci ugovor) + pick druge runde Orlanda za neki paket kao npr. J. Hamilton (Brewer) + Mozgov + Chandler + pick prve runde.
Chandler malo igra, Andy izmislio kosarku za Mozgova, Boobie ako je zdrav je strasan suter, dok Denveru fali kvalitetnih sutera. Obe ekipe bi bile puno bolje nakon ovog trejda, nadam se da se nesto ovako moze desiti, mada sumnjam da ce Karl dati Brewera, a nama trebaju niska krila jbg. :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 12 nov 2012, 20:28

slika
Igrac sedmice na zapadu :D
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 24 nov 2012, 18:20

3 pobjede za redom,dvije u gostima.
Iggy pokazao da nije bezveze pozvan na olimpijadu,Gallo i Ty se polako vracaju u formu,a Faried radi svoje sto se tice skokova.
Da nam je biti do januara na .500+ pobjeda pa da onda kad nam pocne laksi raspored otmemo to 2o il 3ce mjesto na zapadu :D od 22 tekme mi 17 igramo u gostima...u Denveru se zadrzimo ko i svaka gostujuca ekipa :roll:

WakaFlocka
Kontakt:

Post Postao/la WakaFlocka » 04 dec 2012, 01:57

Nadam se laganoj pobjedi veceras, dosta smo nepredvidivi ove sezone, nesto slicno kao Lakersi.. I stvarno vise boli gledati McGeeja, pitam se hoce li ostati vjecni talenat, i hoce li ikad iskoristiti prevelik potencijal?

Iggy usao u sistem, fantastican je. A Faried podbacio protiv LAL i GSW, nadam se da se i on vraca na kolosijek pocevsi od veceras.

Dig in !

WakaFlocka
Kontakt:

Post Postao/la WakaFlocka » 06 dec 2012, 01:00

Nakon dosta teskog meca sa Torontom, i zasluzene pobjede, za sat igramo sa Atlantom u gostima.

Zadnju tekmu su me i Faried i McGee negirali i odigrali dobru partiju, fantastican je bio Brewer koji je i bio prevaga u 2 i 3 cetvrtini. Veceras ce biti tesko, sjecam se prosle sezone sam gledao 50 utakmica Nuggetsa regularnog dijela kada smo odigrali epsku utakmicu sa Hawksima, Pachulia sa zvukom sirene promasio lagano polaganje i mi pobjedili, nadam se veceras istom ishodu ali niposto istom scenariju jer ce me srce izdati :D

Dig in !

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 06 dec 2012, 01:30

jel može neko konstruktivnije mišljenje o ovom mcgeeju od nekog ko ga prati duže vrijeme (ili barem za ovo vrijeme otkad je u nuggetsima)? može li taj čovjek ostvarit svoj potencijal, iskorijenit debilizam u svojoj igri i ponašanju?

meni izgleda kao super potencijal, okretan centar koji može zabijat na mnogo načina pod košem, ali njegova inteligencija poništava sav taj potencijal, tako da je sad prosječan centar.

WakaFlocka
Kontakt:

Post Postao/la WakaFlocka » 06 dec 2012, 01:39

Pa McGee pored nevjerovatnih atletskih mogucnosti u Denveru ima i dvojicu sjajnih razigravaca u vidu Lawsona i Millera. Miller pogotovo voli davati lopte centrima, najvise zbog toga Faried ima sjajne brojke. Za McGeeja ne znam sta da ti kazem, imam dojam da mu nije stalo da se bori, mozda iz razlog sto se prednost daje Koufosu, koji nema ni pola McGeejevog talenta i mogucnosti, ali borbom uspijeva nadoknaditi to. Sa Torontom je odigrao odlicnu tekmu, upravo kao sto sam ti naveo dobijao alley-oopove od Millera prvenstveno. Sjetimo se kako je igrao sa Lakersima u PO, dakle moze kad hoce i ja se nadam da ce se otrijezniti konacno, za dobrobit Nuggetsa.

WakaFlocka
Kontakt:

Post Postao/la WakaFlocka » 06 dec 2012, 04:38

Jos jedna za srce teska tekma, Lawson odigrao nevjerovatno ali izgubio 2 izuzetno bitne lopte u zadnjoj minuti i uslijedio je poraz. Ko zna, da je Igoudala odigrao kao sto je trebao, mozda bih ja i slavio..

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 06 dec 2012, 12:13

@azTer McGee ima astmu pa ne moze igrati veliki broj minuta a i Karl ga ne gotivi kao ni Hamiltona koji je izmislio kosarku za Brewera ali ide na klupu kao i McGee nakon prve greske,jutros je i Mozgov odigrao vise minuta od McGee-a,a potencijala ima ali nista dok nam je Karl trener,jest on dobar i sve ali brate previse igra neke svoje favorite(Miller i Brewer prvenstveno)

WakaFlocka
Kontakt:

Post Postao/la WakaFlocka » 08 dec 2012, 00:34

@Melo15 Brewer je odigrao zadnje dvije fantasticno, a Hamilton dobija sve vise i vise vremena i solidno odraduje posao. Za Millera fakat nemas sta prigovoriti, ubaci 6-8 poena (jako bitnih) i podijeli nevjerovatne asistencije, ciste suprotnosti su on i Lawson, tako da trebaju obojica igrati.

Za pola sata tesko gostovanje u Indiani, ipak se nadam da mozemo izaci kao pobjednici ukoliko ne bude puno TO, dobijali smo tekme kad se najmanje ocekivalo ove sezone, a s obzirom na ogroman broj gostujucih, ja sam zadovoljan.

Dig in !

WakaFlocka
Kontakt:

Post Postao/la WakaFlocka » 08 dec 2012, 03:26

A u pm ja lude utakmice, pobjeda 92-89, Miller pogodio 8 od zadnjih 10 poena, i za ta dva preostala asistirao McGeeju, koji je uradio odlican posao sa 20 poena i 8 skokova. Lawson podbacio skroz, samo 2 poena..

Sa zvukom sirene Hill imao sansu da odvede utakmicu u produzetke, ali je bio neprecizan na svu srecu. Svaka cast momci, pobjeda na jako teskom gostovanju :)

WakaFlocka
Kontakt:

Post Postao/la WakaFlocka » 10 dec 2012, 01:07

Veceras dosta tezak zadatak, gostovanje u MSG, a Knicksima se vraca Melo.

Sjecam se tekme prosle sezone kada su Al Harrington i Gallo poludili pa smo ih pobjedili, volio bih i veceras nesto onako dobro i neizvjesno gledati. Koliko znam NY ne moze racunati na Amarea sto mi je izuzetno drago jer bi pojeo Farieda u skokovima obzirom na Kennethovu losu formu. Nadam se dobroj partiji Gallinarija, dugo nije ''buknuo'', i nadam se da ce to biti protiv bivseg kluba veceras.

Dig in !

WakaFlocka
Kontakt:

Post Postao/la WakaFlocka » 10 dec 2012, 03:40

Nekoliko pogresaka sudija, ostecena oba tima ali sta je tu je. Nadam se da cemo biti prvi koji su nanijeli boraz Knicksima u MSG ove sezone. Jos malo izdrzite momci :D

WakaFlocka
Kontakt:

Post Postao/la WakaFlocka » 16 dec 2012, 23:31

za pola sata gostovanje u Sacramentu, ne mogu ga nazvati teskim jer su me Kingsi razocarali ove sezone, toliko potencijala a nigdje rezultata.

Fina pobjeda protiv Memphisa zadnje kolo, 2-0 sa njima ove sezone..

Veceras Kingsi bez Thorntona, sto ce im predstavljati veliki problem. Imam neki fin osjecaj da ce Lawson poluditi veceras, a isto se nadam i od Manimala..

Cujemo se kasnije :D

Dig in !

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 18 dec 2012, 18:25

Veceras protiv San Antonia...nadam se pobjedi,imamo kvalitet,imamo dobar match-up,samo nam fali jos dobra rotacija,koja nije bila losa u zadnje dvije tekme,al da karl ne poludi pa pocne grijesiti...
Pa da produzimo ovaj WS na 3 :D :D

WakaFlocka
Kontakt:

Post Postao/la WakaFlocka » 19 dec 2012, 02:20

Veceras konacno pravi mec u Pepsi Centru, SA nas je rastavio na proste faktore u Texasu ranije ove sezone, i vrijeme je za naplatu dugova :D

Zadnja tekma rutinski odradjena, sto je za Nuggetse nesto nepojmljivo, nema situacije koju nismo uspjeli prokockati haha McGee sazrijeva i to dobro izgleda, pocinje koristiti nevjerovatne proporcije.. Lawson Gallo i McGee bi mogli biti vodje do 3. Uzastopne..

Dig in !

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.