Mensur Bajramovic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

23 KING JAMES
Kontakt:

Re: Smjena Bajramovića?

Post Postao/la 23 KING JAMES » 17 avg 2009, 22:27

tarikz je napisao/la:OK, 6. razlog sam malo pretjerao ali zaboravio sam dodati jos neke stvari:

Zbog njega smo izgubili MIRZU TELETOVICA, jednog od najboljih KC u Europi i Mirza nece sad da igra lafo umoran a znamo koliko je prilike dobijao.
A ako 7. razlog smatras stereotipom za kojeg se svi precesto hvatamo objasnicu ti da imamo i pravo:

Izgubili smo svaku trecu cetvrtinu u gostujucim utakmicama u grupi sa V. Britanijom, Izraelom i Ceskom. Ti kazes da to i nije neka greska i da svi imaju padove ali da tih nasih padova nije malo previse. Da smo te 3/4 dobili mi bi vec bili na EP umjesto Britanije ili Izraela.

Ne bih ti bas znao navesti takav primjer jer nisam toliko star, 1996. sam godiste. Ne mora voditi CSKA, Real Madrid, TAU ili PAO ali moze se naci solidan klub u Turskoj ili Njemackoj, Francuskoj ligi.
viđu ga moje godište
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 17 avg 2009, 22:32

Ako su mogli smjeniti Nenu onda mensu nakon ovoga trebaju s noge na nogu

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 17 avg 2009, 22:34

ma ovog bi ja šutno u siriju koji god pogrdan naziv za njega izmislim nije mi dovoljno pogrdan :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 17 avg 2009, 22:38

ljudi ima jos nade da nas mensur jos dublje pokopa
a to je da portugal uzme belgiju sto je vrlo realno

a onda slijedi sprovod kakav tito nije imao

menso limitirani covjece koji imas podrsku nihada imamovica - idite u siriju i ne vracajte se
grobari bh kosarke

ubio si nas u pojam svojim stavom, a ovi igraci cijelu sezonu nece doci sebi od tvojih debilnih poteza i logike

Malik
Kontakt:

Post Postao/la Malik » 17 avg 2009, 22:48

Treba ga smijeniti...ovo je katastrofa...nisam trener i ne želim zvučati kao većina u Bosni, ja bih to bolje uradio, ali neke stvari su jednostavno bili promašaji...prvo Teletović zbog njega nije došao jer je znao da će biti rezerva Bajramoviću od kojeg je bolji...onda Opačak...jbg i ja sam iz Zenice, ali Ivan uslovljava dolazak prvom postavu, čak je to jednom i izjavio... Kikanović na klupi, a Jazvin igra, a igra kao balvan, bez trunke mozga da uključi u Zenici je 16 puta pokušao zakucati i niti jednom nije pogodio... a da! da ne zaboravim da radi Bajramovića nema ni Vasiljevića, koji je i iz Bosne otišao radi njega, da nema Kojadinovića, koji sigurno ne bi bio slabiji od Opačka...ovaj ga nije ni zvao...Nema ni Domercanta... kada je najviše trebalo, prošle kvalifikacije Bajramović je pozvao Bremera koji je u prosjeku igrao 5 minuta i davao tako nekako poena...i Domercant više neće, a čovjek je tada igrao Euroligu, a Bremer negdje u Rusiji onaj Eurocup, dakle nije ni ULEB cup nego treće po jačini takmičenje... Onda Milošević na klupi...dobro možda nije neki igračina, ali sigurno bi mogao pomoći...onda taj Popović, nije odigrao ni minute, zašto ga nije isprobao i da ne zaboravim Rizvić...ne znam koji đavo on radi u ekipi ni ne igra... ne znam... imamo dobrih igrača, ali sa ovakvim trenerom nemamo hajra...izvinjavam se na dužem postu i naglašavam, možda nisam u pravu i pretpostavljam da će biti komentara nekih "j... majku što sere i sl.", ali ovo je samo moje mišljenje...uglavnom da na kraju opet kažem, treba ga maket, ako su Nenu mogli maketi za istu stvar ne vidim zašto ne bi mogli i njega...trebaju ispuljati lovu i dovesti nekog kvalitetnog trenera...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 avg 2009, 23:45

Malik je napisao/la:Treba ga smijeniti...ovo je katastrofa...nisam trener i ne želim zvučati kao većina u Bosni, ja bih to bolje uradio, ali neke stvari su jednostavno bili promašaji...prvo Teletović zbog njega nije došao jer je znao da će biti rezerva Bajramoviću od kojeg je bolji...onda Opačak...jbg i ja sam iz Zenice, ali Ivan uslovljava dolazak prvom postavu, čak je to jednom i izjavio... Kikanović na klupi, a Jazvin igra, a igra kao balvan, bez trunke mozga da uključi u Zenici je 16 puta pokušao zakucati i niti jednom nije pogodio... a da! da ne zaboravim da radi Bajramovića nema ni Vasiljevića, koji je i iz Bosne otišao radi njega, da nema Kojadinovića, koji sigurno ne bi bio slabiji od Opačka...ovaj ga nije ni zvao...Nema ni Domercanta... kada je najviše trebalo, prošle kvalifikacije Bajramović je pozvao Bremera koji je u prosjeku igrao 5 minuta i davao tako nekako poena...i Domercant više neće, a čovjek je tada igrao Euroligu, a Bremer negdje u Rusiji onaj Eurocup, dakle nije ni ULEB cup nego treće po jačini takmičenje... Onda Milošević na klupi...dobro možda nije neki igračina, ali sigurno bi mogao pomoći...onda taj Popović, nije odigrao ni minute, zašto ga nije isprobao i da ne zaboravim Rizvić...ne znam koji đavo on radi u ekipi ni ne igra... ne znam... imamo dobrih igrača, ali sa ovakvim trenerom nemamo hajra...izvinjavam se na dužem postu i naglašavam, možda nisam u pravu i pretpostavljam da će biti komentara nekih "j... majku što sere i sl.", ali ovo je samo moje mišljenje...uglavnom da na kraju opet kažem, treba ga maket, ako su Nenu mogli maketi za istu stvar ne vidim zašto ne bi mogli i njega...trebaju ispuljati lovu i dovesti nekog kvalitetnog trenera...
sale nije otisao zbog mense,sale je otisao u vrijeme kada je neno preuzeo kkbosna......
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

slobodaTZ
Kontakt:

Post Postao/la slobodaTZ » 17 avg 2009, 23:48

SMJENIT **** NEGO STA :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 17 avg 2009, 23:56

Malik je napisao/la:Treba ga smijeniti...ovo je katastrofa...nisam trener i ne želim zvučati kao većina u Bosni, ja bih to bolje uradio, ali neke stvari su jednostavno bili promašaji...prvo Teletović zbog njega nije došao jer je znao da će biti rezerva Bajramoviću od kojeg je bolji...onda Opačak...jbg i ja sam iz Zenice, ali Ivan uslovljava dolazak prvom postavu, čak je to jednom i izjavio... Kikanović na klupi, a Jazvin igra, a igra kao balvan, bez trunke mozga da uključi u Zenici je 16 puta pokušao zakucati i niti jednom nije pogodio... a da! da ne zaboravim da radi Bajramovića nema ni Vasiljevića, koji je i iz Bosne otišao radi njega, da nema Kojadinovića, koji sigurno ne bi bio slabiji od Opačka...ovaj ga nije ni zvao...Nema ni Domercanta... kada je najviše trebalo, prošle kvalifikacije Bajramović je pozvao Bremera koji je u prosjeku igrao 5 minuta i davao tako nekako poena...i Domercant više neće, a čovjek je tada igrao Euroligu, a Bremer negdje u Rusiji onaj Eurocup, dakle nije ni ULEB cup nego treće po jačini takmičenje... Onda Milošević na klupi...dobro možda nije neki igračina, ali sigurno bi mogao pomoći...onda taj Popović, nije odigrao ni minute, zašto ga nije isprobao i da ne zaboravim Rizvić...ne znam koji đavo on radi u ekipi ni ne igra... ne znam... imamo dobrih igrača, ali sa ovakvim trenerom nemamo hajra...izvinjavam se na dužem postu i naglašavam, možda nisam u pravu i pretpostavljam da će biti komentara nekih "j... majku što sere i sl.", ali ovo je samo moje mišljenje...uglavnom da na kraju opet kažem, treba ga maket, ako su Nenu mogli maketi za istu stvar ne vidim zašto ne bi mogli i njega...trebaju ispuljati lovu i dovesti nekog kvalitetnog trenera...
Pa jarane da je Bremer lani igrao 5 minuta u prosjeku, mi bi se sad spremali za Euro, covjek je igrao ovako od oka barem 20 - 22, ako ne i 25, samo sto nije bio u formi i naravno bio je los, jer se od njega trazilo da bude jedna vrsta vodje, barem sam ja to ocekivao jer je Amer i nije bezveze pozvan, ali jok, on bio gori od Gordica i to poprilicno. Samo jos da ti kazem da se ULEB Cup od prosle sezone zove Eurocup, i to je drugo po jacini evropsko takmicenje, a ne trece.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 18 avg 2009, 00:10

Dame i gospodo, dosli smo do kraja putujuceg cirkusa kosarkase reprezentacije BiH Mensud Bajramovic,
"Operacija uspjela, pacijent mrtav" u kratkim crtama glasi rezime ovih kvalifikacija.

Tog amoralnog covjeka, besramnika, bezobraznika i drznika stvarno necu da komentarisem, ali ovo sto on radi nasoj repki i bh kosarki uz podrsku kosarkaskih antitalenata, koji za vrijeme tekme govore ofsajd i promjena serve nije se moglo nista drugo ni ocekivati.

Limitiran trener, savez pun neznalica su dozvolili da repka koja je ratne 93 godine bila 8 na EP u poderanim dresovima, sluzi kao kanta za nabijanje jednoj Belgiji, "kosarkaskoj velesili".

Sada ce se sigurno upaliti fun club Mensur B. i obozavatelji lika i djela spomenutog koji ce umazanih ociju mukotrpnih pobjeda nad portugalom i belgijom kao i sjecanjem na EB 2005 u Beogradu i bajnom uspjehu njihovog idola, da ih citiram "za te pare nemamo boljeg" i "sta hocete imamo 3 pobjede sa igracima koji vole BiH", a koliko je vole pokazuje da kapiten ove repke je bukva i parmak takav da je cak i zajebo svog prezimenjaka na klupi, da koristi svu ljubav prema repki da se ispucava i glumi zvijezdu i trudi se da sve omalovazava.

Dalje slijede mezimci sadasnjeg grobara Mr Bean zvani Bavke, hodajuci cirkus, covjek kojem smeta publika gdje god igra i nabija mu raznorazne komplekse, zbog njega bi najbolje bilo da se kosarka igra pred praznom dvoranom i bez prisustva kamere da spomenutom ne stvaraju tremu.

Jos jedan od ljubavnika nase drzave, Ivan Opacak, koji uslovljava dolazak na pripreme mjesto u prvih 5, koji je to cuo iz novina i intervjua od Damira Kana, covjeka koji je hrvat, turcin pa tek onda bosanac i hercegovac i covjeka koji je namjerno htio da gusi najveceg poslijeratnog dijamanta Nihada Djedovica da bi on sa svojih 37 godina u guzici imao mjesta u prvoj petorci.

Svi znamo da ex reprezentativci koji igrom slucaja ne igraju za sveti dres, bi ovaj putujuci cirkus koji u pripremama gubi od madjara 30 razlike, kojeg CG napucava ko Bosna Vogoscu i kojem se smije cijela europa, razvalili ko bugarsku skupstinu.

Sad postoje dvije varijante, bolja za BH kosarku je da spomenuta kornjaca ode iz repke i tako razgali srca mnogih bosanaca i hercegovaca ukljucujuci i momka pod nikom siroki brijeg, koji mi je dao nadu da ova repka moze biti repka svih mojih zemljaka, a druga vjerovatnija da covjek koji je odbio makedonski savez nastavi svoj pohod i otklanja dzenazu ovoj reprezentaciji time sto ce je poslati u drugu diviziju Euro kosarke sa igracima tima Popovic i kompanijom.

Za nadati se da ce neki kosarkas preuzeti savez iz ruku antisportista i time okoncati ovu agoniju BH kosarke koja traje od 2003 godine.

Pomolimo se dragi Bosanci i Hercegovci svako na svoj nacin da otjeramo ovo zlo sto se nadvilo nad nasom kosarkom.

AMIN

P.S: Neno, bezobrazni glumac i ulizivac nekompetentnoj sarajevskoj publici i covjek koji drzi do svoje rijeci je otisao iz KK Bosne iskljucivo radi M.B piva, domaceg a naseg
Cuva Bog Zelju svog!

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 18 avg 2009, 00:47

mirzza je napisao/la:Dame i gospodo, dosli smo do kraja putujuceg cirkusa kosarkase reprezentacije BiH Mensud Bajramovic,
"Operacija uspjela, pacijent mrtav" u kratkim crtama glasi rezime ovih kvalifikacija.

Tog amoralnog covjeka, besramnika, bezobraznika i drznika stvarno necu da komentarisem, ali ovo sto on radi nasoj repki i bh kosarki uz podrsku kosarkaskih antitalenata, koji za vrijeme tekme govore ofsajd i promjena serve nije se moglo nista drugo ni ocekivati.

Limitiran trener, savez pun neznalica su dozvolili da repka koja je ratne 93 godine bila 8 na EP u poderanim dresovima, sluzi kao kanta za nabijanje jednoj Belgiji, "kosarkaskoj velesili".

Sada ce se sigurno upaliti fun club Mensur B. i obozavatelji lika i djela spomenutog koji ce umazanih ociju mukotrpnih pobjeda nad portugalom i belgijom kao i sjecanjem na EB 2005 u Beogradu i bajnom uspjehu njihovog idola, da ih citiram "za te pare nemamo boljeg" i "sta hocete imamo 3 pobjede sa igracima koji vole BiH", a koliko je vole pokazuje da kapiten ove repke je bukva i parmak takav da je cak i zajebo svog prezimenjaka na klupi, da koristi svu ljubav prema repki da se ispucava i glumi zvijezdu i trudi se da sve omalovazava.

Dalje slijede mezimci sadasnjeg grobara Mr Bean zvani Bavke, hodajuci cirkus, covjek kojem smeta publika gdje god igra i nabija mu raznorazne komplekse, zbog njega bi najbolje bilo da se kosarka igra pred praznom dvoranom i bez prisustva kamere da spomenutom ne stvaraju tremu.

Jos jedan od ljubavnika nase drzave, Ivan Opacak, koji uslovljava dolazak na pripreme mjesto u prvih 5, koji je to cuo iz novina i intervjua od Damira Kana, covjeka koji je hrvat, turcin pa tek onda bosanac i hercegovac i covjeka koji je namjerno htio da gusi najveceg poslijeratnog dijamanta Nihada Djedovica da bi on sa svojih 37 godina u guzici imao mjesta u prvoj petorci.

Svi znamo da ex reprezentativci koji igrom slucaja ne igraju za sveti dres, bi ovaj putujuci cirkus koji u pripremama gubi od madjara 30 razlike, kojeg CG napucava ko Bosna Vogoscu i kojem se smije cijela europa, razvalili ko bugarsku skupstinu.

Sad postoje dvije varijante, bolja za BH kosarku je da spomenuta kornjaca ode iz repke i tako razgali srca mnogih bosanaca i hercegovaca ukljucujuci i momka pod nikom siroki brijeg, koji mi je dao nadu da ova repka moze biti repka svih mojih zemljaka, a druga vjerovatnija da covjek koji je odbio makedonski savez nastavi svoj pohod i otklanja dzenazu ovoj reprezentaciji time sto ce je poslati u drugu diviziju Euro kosarke sa igracima tima Popovic i kompanijom.

Za nadati se da ce neki kosarkas preuzeti savez iz ruku antisportista i time okoncati ovu agoniju BH kosarke koja traje od 2003 godine.

Pomolimo se dragi Bosanci i Hercegovci svako na svoj nacin da otjeramo ovo zlo sto se nadvilo nad nasom kosarkom.

AMIN

P.S: Neno, bezobrazni glumac i ulizivac nekompetentnoj sarajevskoj publici i covjek koji drzi do svoje rijeci je otisao iz KK Bosne iskljucivo radi M.B piva, domaceg a naseg
Ma kralju, samo cu ti potpisati ovo i zakljucati stihove :D jer stvarno si napisao vecinu od onoga sto i ja mislim, al za ovo gore boldirano cu da ti platim i pice i veceru, aBd ako se nekad sretnemo.
hahahha. Svaka ti dala
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 18 avg 2009, 01:24

mirzza je napisao/la:Dame i gospodo, dosli smo do kraja putujuceg cirkusa kosarkase reprezentacije BiH Mensud Bajramovic,

AMIN

aferim za ovaj hirurški precizan post...svaka cast.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 18 avg 2009, 01:44

UrediPrijavi postCitiraj (i odgovori)Postao/la cole-ch dana 08 aug 2009, 22:44

Pod hitno, smena Bajramovic Mensura!!!
Lik je toliko antitalenat za kosarkaskog trenera da to nije normalno.
Ovo znanje nije dovoljno ni za Sirijsku ligu(tamo radi), videcete da ce ga pametni ljudi uskoro nogirati.
Mensure, spasi sto se spasiti mo^ze, podnesi ostavku!!!

Lik u 3/4 kaze na time out-u da treba da odigraju da bude "do jaja", pazi ladno da bude do JAJA.
Eeee moj Mensure, nemas ti pojma sta znaci do ja*a, da znas repka bi vec bila u Poljskoj.

Ja se ne razumem u kosarku, ali sam ipak pre 10tak dana isto kao i Vi trazio smenu Mensurovu. Ali, ko pita zabe kada se bara susi? Niko! Mensura sam misljenje niko ne moze smeniti, a i ako ga smene primace platu od saveza, kao covek koji je doprineo razvoju i promociji BH drustva kako u zemlji, tako i inostranstvu. :D

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 18 avg 2009, 04:50

fabio je napisao/la:
nedzad je napisao/la:
drop je napisao/la:jednostavno,Menso je panj koji je vrlo loš trener i pedagog (BHT u par navrata nije smijela prenositi time-out je je on upravo pokazivao sav raskošan seljački rijecnik nešeg selektora i njegove konstantne psovke)...da je šta valjao i vrijedio nebi danas šljakao u yebenoj Siriji, vec bi našao kakav pristojan klub u evropi...iako je skupio finu brojku nastupa kao selektor jedne nacionalne selekcije (na klupi je vec nekoliko godina) niti jedan evropski klub nije pokazao interesovanje za ovog vrlog "strucnjaka",niko nije lud da se toliko zayebe i angažuje trenera koji je ispod svih prosjeka i standarda...zato sad može prodavati muda za bubrege amaterima po Siriji.
Neko ga iz KSBiH opasno gura na ovoj poziciji (Mr."jednom guzicom na 3 stolice" Imamović ,društveni parazit Đelilović i ostali lešinari iz KS)...problem je što neukim novinarima košarka nije na kraj pameti niti se njome bave...sve su snage usmjerili u pracenje NSBiH,a ovaj košarkaški je mafija gora nego fudbalska 10 puta.
Što se tice "strucnjaka" sa klupe,sve je vec receno...zahvalio se Ikoniću,Teletoviću (trenutno naš najbolji igrac ubjedljivo),Hukiću,Vasiljeviću sve kvalitetni igraci,da bi dao i otvorio prostor za razvijanje "super-talenata" poput panjeva Jazvina,Bavčića,Tuljkovića,Miloševića...Kikanovića maximalno zapostavlja i drži ga na klupi konstantno, a momak je klasa igrac za maljeve poput Jazvina i Bavčića...i šta covjek da drugo kaže nego Mensure Bajramoviću **** više i ti i oni koji su te instalirali na tu poziciju.
svaka cast majstore na ovom postu...
e neka ti znas nest o kosarci,,hahahah glupsona ko si ti da tako o njemu...niko
eto ti tvoj menso je*o te on...samo kloc moze ono uradit sto je on veceras...

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 18 avg 2009, 07:40

Treba poslati dopis FIBI i zamolit ih ako je ikako moguče kad igra naša rep. da se ukine treča četvrtina ili kao da se spoji sa drugom jer izgleda da nam je neko (M.B.) bacio pravo sihre na taj period košarke.
Pa mi da vodimo 30 razlike protiv nekoga, kad dođe famozni period igre moramo strepiti kako če ga naši košarkaši odigrati. :shock: :o
SAMO ŽELJO

bafrodo
Kontakt:

Post Postao/la bafrodo » 18 avg 2009, 09:13

Ma frajer je totalni idiot. JA se ne sjecam da je on ikad prelomio utakmicu u našu korist. Iste stvari su se desavale i u SArajevskoj Bosni kad je on bio trener. Jedina stvar koju on zna je forsirat pojedine igrace pa ako ih krene mi i dobijemo utakmicu a ako ne onda spominje kako smo pehovi, kako igraci nisu dali sve od sebe itd.

Sinod kakda su nam Belgijanci derali guzove u 3/4 od 5 do 9 minute cak bi najveci levat tražio time out ako niradi cega drugog onda da malo smiri nase igrace i da prekine niz protivnika, ali me Menso je Menso on zna svoje.

Sto se tice smjene, daj boze da ode, ali cisto sumnjam.

belafonte
Kontakt:

Post Postao/la belafonte » 18 avg 2009, 09:15

AMIN

To je to, ovo silovanje Belgije je prevrsilo svaku mjeru, nek se dovede Vlada iz Bosne, covjek je potpisao dugorocni ugovor sa Bosnom, pristo bi i da vodi repku, mozda ne za ove pare koje je MB im'o, al ako se ne mogu naci sredstva za najuspjesniju timsku ekipu u historiji nase zemlje, onda nek svi ****, nek se savez raspadne, ukinut cemo kosarku kao reprezentativni sport, da bar znamo da se necemo brukat protiv kurceve Belgije, koje ni fudbala ne znaju igrat a kamoli kosarke, ja ne znam za sport timski gdje je Belgija velesila :( i manite se price svi treniraju dva puta dnevno, ova pobjeda Belgije nema veze sa treninzima nego sa psihom igraca, sa pobjednickim mentalitetom i smijesno mi je bilo cak i pomisljati u uvodu pred utakmicu da bi se zadovoljili sa porazom manjim od 5 razlike, svi napreduju samo mi stagniramo, a imamo trenutno kosarkaskog potencijala sto Belgija do sudnjeg dana nece imati.

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 18 avg 2009, 09:32

Ovaj poraz je najveci dobitak za BH-a kosarku pa sta mislite da smo pobjedili koliko bi se to velicalo po medijima kao da smo nadigrali Ameriku a ne Somaliju po snazi u kosarci...
Vrijeme je da se skloni strateg koji igra kosarku iz 50-60 god i koji drzi momka (kikanovic) na klupi dok nas nadskacu ljudi od 1.80 m ,mislim da je Bajramovic dovoljno donio zla da mirne duse moze u Peru da vodi tamo najjaci klub....
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 18 avg 2009, 09:54

gringo1 je napisao/la:Ovaj poraz je najveci dobitak za BH-a kosarku pa sta mislite da smo pobjedili koliko bi se to velicalo po medijima kao da smo nadigrali Ameriku a ne Somaliju po snazi u kosarci...
Vrijeme je da se skloni strateg koji igra kosarku iz 50-60 god i koji drzi momka (kikanovic) na klupi dok nas nadskacu ljudi od 1.80 m ,mislim da je Bajramovic dovoljno donio zla da mirne duse moze u Peru da vodi tamo najjaci klub....
dobitak svakako jeste ako se smejni bajramovic, a limitiranim igracima se zatvore vrata reprezentacije...i volio bih znati kojim je to vezama jovanovic dobio nase drzavljanstvo, a dok se za drzavljanstvo Bojana Skoke u rukometnoj reprezentaciji ceka vise od godinu dana zbog ne postojanja pravilnika o drzavljanstvu :roll:
Volim te Bosno!!!

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 18 avg 2009, 10:09

xavi26 je napisao/la:
gringo1 je napisao/la:Ovaj poraz je najveci dobitak za BH-a kosarku pa sta mislite da smo pobjedili koliko bi se to velicalo po medijima kao da smo nadigrali Ameriku a ne Somaliju po snazi u kosarci...
dobitak svakako jeste ako se smejni bajramovic, a limitiranim igracima se zatvore vrata reprezentacije...i volio bih znati kojim je to vezama jovanovic dobio nase drzavljanstvo, a dok se za drzavljanstvo Bojana Skoke u rukometnoj reprezentaciji ceka vise od godinu dana zbog ne postojanja pravilnika o drzavljanstvu :roll:
Mislim da je nepotrebno vise trositi rijeci na ljude koji rade u BH sportu tj kurvine sinove koji bi dali da im neko hebe majku za koju hiljadu maraka...
Sve je i vise nego jasno kako se dobiva drzavljanstvo i poziv u Repku: Ako nemas kluba das pare nekom od nasih trenera ili direktora reprezentacije i oni ti srede drzavljanstvo,odigras koju utakmicu i onda se prodajes kao reprezentativac neke zemlje sto je puno unosnije nego biti neki "talenat" sa Zelengore...
Nas sport trenutno putuje kroz jedan dugacak i mracan tunel ali kad tad ce se izaci iz njega i nastaviti putovanje po nekom uredzenom i osvjetljenijem putu...
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 avg 2009, 10:17

E sad je stvarno prešao sve granice. Ovo je za nepovjerovat. U trenutcima kada naši igrači gube svaku loptu, a Belgijanci zabijaju svaki napad on stoji pored linije i samo gleda, a neće zvati time-out. Dok na početku te blamaže kaže igračima da odigraju hladne glave treću četvrtinu. Na početku dodatnih kvalifikacija je rekao da ima malo igrača i da će biti teško. Ali, taj isti selektor nije dao šansu svim momcima, pa čak ni u onim trenutcima kad smo bušili Portugal 23 razlike. Sinoć Kikanovića drži na klupi, a igra Jazvin.

Mislim da mu se treba zahvaliti i poslati ga u Tadžikistan da vodi najjači tamošnji klub.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.