Hvala za buduci mi potpisprisonbreak je napisao/la:Kozijebci sto prije shvatite da mi necemo ispasti biti ce vam lakse, a niste jos svjesni koliko ste blizu ispadanja.

Hvala za buduci mi potpisprisonbreak je napisao/la:Kozijebci sto prije shvatite da mi necemo ispasti biti ce vam lakse, a niste jos svjesni koliko ste blizu ispadanja.
Vi ste izgleda bas u krcu , najmanje nekako znam o vama.Oce li vojvoda pustit slobodi u tuzli , ili nemate uopste kvaliteta za opstanak.Imam osjecaj da ste nemocni i ako celik nastavi ovako mogli bi i vas stici.Riziko je napisao/la:Mi ako ove godine opstanemo, dogodine smo u top3 za ispadanje, bez obzira ko bio na terenu i ko sjedi na klupi.
Al objektivno gledajuci, veliko je pitanje da li ce te opstati.. al mozete u Tuzli do boda, bit ce umorni, nemaju kapacitet da igrajj tri utakmice u 7 dana.Riziko je napisao/la:Mi ako ove godine opstanemo, dogodine smo u top3 za ispadanje, bez obzira ko bio na terenu i ko sjedi na klupi.
I ako su im prmeije najjace u ligiAddict je napisao/la:Mušija ponudio po 20 KM igračima Čelika da odustanu od borbe za opstanak. Ovi popadali u nesvijest, nisu vidjeli cvaju godinu.
Addict je napisao/la:Mušija ponudio po 20 KM igračima Čelika da odustanu od borbe za opstanak. Ovi popadali u nesvijest, nisu vidjeli cvaju godinu.
Upravu si , Slobodi je zadnja utakmica revijalna,i posljednja u plbih.Riziko je napisao/la:****, nije baš da ne možemo pobjediti kući Mladost, Slobodu kojoj zadnje kolo neće trebati i Vitez u gostima. Il bar 7 bodova iz ovih utakmica.
Mladost je na gostovanju skroz drugačija ekipa, još će doći bez motiva u BL. Ono, može čelik premirati, ali slaba vajda od tog, kad se ljudi nizašta ne bore, samo da otaljaju.
Ja mislim da ćete opstati..dobiti ćete Vitez, po bod skupljat protiv Tuzlaka i Mladosti i bit će tamanRiziko je napisao/la:Mi ako ove godine opstanemo, dogodine smo u top3 za ispadanje, bez obzira ko bio na terenu i ko sjedi na klupi.
Kakvu brate evropu oni nece dobit licencu ni za ligu kamoli za evropuZenickiLC je napisao/la:Dobro se kozojebci drze, haman ce oni iz cvajte u evropu
Neka im kupaZenickiLC je napisao/la:Dobro se kozojebci drze, haman ce oni iz cvajte u evropu
bolje od vas svakako..ZenickiLC je napisao/la:Dobro se kozojebci drze, haman ce oni iz cvajte u evropu
Trenutno korisnika/ca: Pitaristok i 13 gostiju.