FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Sloga Simin Han - Tuzla
Eto zasjeli ste na čelo drugoligaške karavane
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Znaci bice opet prepucavanja sa starim rivalima u federalnoj.....
....jel' i ovdje dolaze kakvi crnci 

🔴⚫️
Imate li sad sve omladinske kategorije 

Sve po pravilniku NS FBiHFoSte95 je napisao/la:Imate li sad sve omladinske kategorije

🔴⚫️
Imali smo i prosle godine,ali nebitno.FoSte95 je napisao/la:Imate li sad sve omladinske kategorije
Sada nas nista nece poremetiti (osim zelenog terena

Inace poznato je i sam Azmir je jednom izjavio da je Sloga drugi tim Slobode iako (trenutno)ne nosi ime Sloboda.
Bice bas zanimljivo pratiti situaciju i ako i zvanicno ostvare plasman vidjecemo hoce li ko iz prvog tima na posudbu.
Licno vjerujem da bi u buducnosti oni koji ne izbore mjesto u Slobodi kao i nasi juniori mogli u Slogi na kaljenje i dokazivanje po federalnoj.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Kad se igra revanš ovog razigravanja sa Krajinom
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
u srijedustaragarda je napisao/la:Kad se igra revanš ovog razigravanja sa Krajinom
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
U Cazin su cak i isli sa Slobodinim autobusom.Agamemnon je napisao/la:Imali smo i prosle godine,ali nebitno.FoSte95 je napisao/la:Imate li sad sve omladinske kategorije
Sada nas nista nece poremetiti (osim zelenog terena).
Inace poznato je i sam Azmir je jednom izjavio da je Sloga drugi tim Slobode iako (trenutno)ne nosi ime Sloboda.
Bice bas zanimljivo pratiti situaciju i ako i zvanicno ostvare plasman vidjecemo hoce li ko iz prvog tima na posudbu.
Licno vjerujem da bi u buducnosti oni koji ne izbore mjesto u Slobodi kao i nasi juniori mogli u Slogi na kaljenje i dokazivanje po federalnoj.
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel u 17:30 ova tekma
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
tako piše, samo ima oprečnih informacija da je utakmica danas (utorak) i sutra (srijeda)staragarda je napisao/la:Jel u 17:30 ova tekma
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Dosta raje iz Cazina se sprema sutra na utakmicu. U Krajini je stanje takvo da uprava kluba ne zeli Prvu ligu,dok igraci i strucni stab bi voljeli uci i igrati Prvu ligu. U Cazin ste bili donijeli 5000 KM,sto je odbijeno. Sad kakvo ce sutra stanje biti nemam pojma. Nisam bas upucen da li ce vasi sutra povisiti ponudu. Igra vam je stvarno bila katastrofa. I ja ne vidim na koji nacin mozete dobiti Krajinu 2 ili vise razlike. Ali mozda je ono bio samo los dan. Da li ce biti sutra mutnih radnji to ne znam.
Bice veca ponuda ako Punac donese pare koje duguje Azmiru.
Ovo je 100% provjerena informacija
Ovo je 100% provjerena informacija
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
REVANŠ UTAKMICA DOIGRAVANJA ZA ULAZAK U 1.LIGU F BiH
FK "SLOGA" Simin Han - FK "KRAJINA" Cazin
SRIJEDA 15.06.2016.GODINE 17,30 SATI
STADION U SIMIN HANU ULAZ 3,00 KM
FK "SLOGA" Simin Han - FK "KRAJINA" Cazin
SRIJEDA 15.06.2016.GODINE 17,30 SATI
STADION U SIMIN HANU ULAZ 3,00 KM
2-0 kako bi bilo dobro kad bi usli u federalnu, kakvu bi finu ekipicu sklopili od ovih Slobodinih igraca sto ne zadovoljavaju igranje na najvisem nivou 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
- Kontakt:
4-0Slobodas je napisao/la:2-0 kako bi bilo dobro kad bi usli u federalnu, kakvu bi finu ekipicu sklopili od ovih Slobodinih igraca sto ne zadovoljavaju igranje na najvisem nivou

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Pise da je prekinuta utakmica ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
- Kontakt:
DaSlobodas je napisao/la:Pise da je prekinuta utakmica ?

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Sramota. Ako je tačno ono što je @sekretar pisao, znači da su igrači podlegli pritisku uprave i morali protiv sebe "igrati". Mišljenja sam da je ok nemati ambicije za viši rang, jer su troškovi mnogo veći a igrački kadar ne garantuje uspjeh i u sljedećoj sezoni. Ali, onda se to treba na regularni način provesti, a ne dovoditi igrače i stručni štab u nezgodnu situaciju, da djeca zamrze sport a stručni kadar klub. O bacanju ljage na klub da ne pričam.
Sad čekam objašnjenje iz kluba...
Tuzlacima čestitam.
Sad čekam objašnjenje iz kluba...
Tuzlacima čestitam.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Iskren da budem u kontaktu sam i s nekim igracima Krajine i s pojedinim osobama iz strucnog staba. Nakon prve utakmice su se najvise pribojavali toga da ce ih njihova uprava iznevjeriti i da ih nece zastiti ni kod sudija ni na gostovanju. Vjerovatno se to i desilo,da bi oni na kraju krenuli u osvetu upravu na taj nacin. Da vam ne pricam o uslovima u kojim su otputovali na uzvrat. Imate na fb profilu trenera,covjek licno napisao da se bolje vozi kupus,nego igraci Krajine 

-
- Moderator
- Kontakt:
Dobrodosli u Prvu ligu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.