FINALE SP 2018! (i utakmica za 3. mjesto)

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Novi prvak Svijeta će postati:

Anketa je završila: 14 jul 2018, 23:11.

Francuska
67
50%
Hrvatska
68
50%

Ukupno glasova: 135

Rokoko87
Kontakt:

Re: FINALE SP 2018! (i utakmica za 3. mjesto)

Post Postao/la Rokoko87 » 12 jul 2018, 15:55

Avenija šamara neznalice. :tokralju:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 12 jul 2018, 15:59

Možda ovom članku nije mjesto na ovom pdfu ali ni onom klincu nije mjesto na ulici nego na nekoj psihijatriji jer razuman insan onakve stvari izgovorio ne bi,.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 12 jul 2018, 16:00

chily-rz je napisao/la:Možda ovom članku nije mjesto na ovom pdfu ali ni onom klincu nije mjesto na ulici nego na nekoj psihijatriji jer razuman insan onakve stvari izgovorio ne bi,.
Naravno da nije, bolest i ništa drugo.
Al de više Boga mu, da pričamo o prvenstvu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 12 jul 2018, 16:05

Lillard je napisao/la: Naravno da nije, bolest i ništa drugo.
Ma opušteno,ne znam ni što se ljudi toliko primaju na nebuloze nekog klinca koji ne zna ni jaje ispržit,.

Nego,mislim da ti nikad lakše nije bilo nakon poraza Totenhema :mrgreen:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 12 jul 2018, 16:07

chily-rz je napisao/la:
Lillard je napisao/la: Naravno da nije, bolest i ništa drugo.
Ma opušteno,ne znam ni što se ljudi toliko primaju na nebuloze nekog klinca koji ne zna ni jaje ispržit,.

Nego,mislim da ti nikad lakše nije bilo nakon poraza Totenhema :mrgreen:
Sad znam kako je kad si kontra Delea, cunt at his best :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 jul 2018, 16:08

Najjači su mi ovi naši koji će "navijati" za Francuze zbog naših domaćih Hrvata, kako bi njima bilo krivo jer su izgubili finale i kako bi ih naši mogli podjebavati :D

A ono, baš ima logike ljude zayebavati jer su druga reprezentacija na svijetu, ono u fazonu "šta je pičqke niste mogli osvojit SP jel" :lol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 12 jul 2018, 16:13

Raonffa je napisao/la:Najjači su mi ovi naši koji će "navijati" za Francuze zbog naših domaćih Hrvata, kako bi njima bilo krivo jer su izgubili finale i kako bi ih naši mogli podjebavati :D

A ono, baš ima logike ljude zayebavati jer su druga reprezentacija na svijetu, ono u fazonu "šta je pičqke niste mogli osvojit SP jel" :lol:
Sizologika, jos prica lik pa nitko ne pamti finalista SPa, kao da je normalno da ekipa sa ovog dijela zemlje dolazi do finala SP.

Igraj samo!
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 12 jul 2018, 16:14

Luka Modrić vodi Hrvate na krov svijeta. :wave:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 jul 2018, 16:16

Tritolone je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Najjači su mi ovi naši koji će "navijati" za Francuze zbog naših domaćih Hrvata, kako bi njima bilo krivo jer su izgubili finale i kako bi ih naši mogli podjebavati :D

Sizologika, jos prica lik pa nitko ne pamti finalista SPa, kao da je normalno da ekipa sa ovog dijela zemlje dolazi do finala SP.

Igraj samo!
Upravo to, hajde da mi pričamo o Engleskoj, Njemačkoj, Italiji, Brazilu itd kao levatima koji su izgubili finale, al' brate jedna Hrvatska došla u finale SP-a, pa to će ostati zapisano u fudbalskim analima jbt.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 12 jul 2018, 16:18

anonymousHD je napisao/la:Luka Modrić vodi Hrvate na krov svijeta. :wave:
To neki fudbaler!?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 12 jul 2018, 16:18

Pa umjesto polemike „to su pojedinci“ ili „svi su“, zasto ne pitamo evo ove momke koje pisu na ovaj podforum jer ocigledno ima ich iz Sirokog.
Kad vec sjedimo na „izvoru“ :D

Evo momci iskreno, sto se mene tice – mene bas boli tuki jeste li na slavlju pjevali kontra nas ili ne – cisto me interesuje, da li ste bili prisutni odnosno sta je vase misljenje oko tog “pjevanja”?

since1948 je napisao/la: Ha ya,boli te ****,tebi dobro u svakom slucaju :njanjanja:
spursman je napisao/la: onda si ti u win win situaciji ili ne bi volio da itko pobjedi

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 12 jul 2018, 16:27

Lillard je napisao/la:
Sad znam kako je kad si kontra Delea, cunt at his best :mrgreen:
Uživao sam kad je Rakitić očitao lekciju tom bahatom englezu,još je on mali za velike utakmice,.

Nemoj tako avenija,Zenica za razliku od Širokog ima svog hrvata u ekipi :mrgreen:

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 12 jul 2018, 16:32

Avenija, još danas se priključi na haparat terapiju i ne silazi do ponedjeljka! :lol: :lol:
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 12 jul 2018, 16:36

Gradonacelnik je napisao/la:Avenija, još danas se priključi na haparat terapiju i ne silazi do ponedjeljka! :lol: :lol:
meni je drago zbog ovakvih poruka od hrvatskog naroda prema bosni i bosnjacima da ne bi slucajno neko ne bih zaboravio ko su nam dusmani najveci :D
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 12 jul 2018, 16:38

Amarinho je napisao/la:Pa umjesto polemike „to su pojedinci“ ili „svi su“, zasto ne pitamo evo ove momke koje pisu na ovaj podforum jer ocigledno ima ich iz Sirokog.

Evo momci iskreno, sto se mene tice – mene bas boli tuki jeste li na slavlju pjevali kontra nas ili ne – cisto me interesuje, da li ste bili prisutni odnosno sta je vase misljenje oko tog “pjevanja”?
Nisam bio prisutan, bio mi je brat tu i imamo isto mišljenje, da je to teški primitivizam, brat mi je čak rekao da mu se više ne gledaju utakmice u gradu zbog takvih stvari.

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 12 jul 2018, 16:40

Amarinho je napisao/la:Pa umjesto polemike „to su pojedinci“ ili „svi su“, zasto ne pitamo evo ove momke koje pisu na ovaj podforum jer ocigledno ima ich iz Sirokog.

since1948 je napisao/la: Ha ya,boli te ****,tebi dobro u svakom slucaju :njanjanja:
spursman je napisao/la: onda si ti u win win situaciji ili ne bi volio da itko pobjedi
Za mene je to potpuno nepotrebno i glupo,ali vjeruj mi dobrim dijelom iscenirano od ovih kvazi-medija.
Napili se levati,citavih minutu ipo njih 35 pjeva neke pjesmuljke,a ovi jadni "novinari" odmah od toga prave senzaciju i top vijest. Yebi ga,jadni smo jer ocito nacionalizam donosi najvise pregleda na svim portalima. Nisam uopce zelio te gluposti ni komentirati kao ni vecina nas iz Sirokog na ovom forumu(a vjeruj mi ima nas 20-30),ali eto kad si vec pitao. Za mene potpuno nebitna tema
SAMO ŠIROKI!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 12 jul 2018, 17:01

Finale se igra u 17h :think:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 12 jul 2018, 17:05

Hvala na odgovoru. Uglavnom, moram priznat - kao Sarajlija koji zivi vani, meni recimo bar iz "price" nekih mojih blizih prijatelja i rodbine (koji su doduse svi pakleni navijaci FKS te recimo nisu mi rodjaci propustili domacu utakmicu od 2001 godine, ziva istina) eto dodje kao da su ljudi iz Sirokog recimo neki vanzemaljci, neadertalci, koji zive u pecini i jucer su vatru otkrili... al evo vidim da nije :D Al to je vise ono na relacij Sarajevo - Siroki, ja ne navijam sad za FKS al ako moram bas izabrat nekog iz Sarajevo, to bi bio FK.

A vjerujem da i vi ima te nekog jarana/poznanika muslimana i eto bit ce snjim i malo podjebavanja na osnovu sporta, tipa mi smo SP (ako bog da) a vas **** Kipar...bas tako kako i treba, a taj vam jaran ce vam uzvratit nekad lupam... kad Bosna bajagi dobije Hrvatsku za 10 godina u barazu...

A to da te "ponese" i pocnes pjevat neke budalestine, to se desi eto bas zbog pojedinaca. Ja se sjecam da sam kao klinac od 13-14 godina u onoj sezoni kad je Leotar osvojio bio na Kosevu i FKS ih je dobio meni se cini 3-0, i tu se svasta pjevalo i eto ja kao dijasporac sa svojih 13 godina nasao se tamo i pjevam...

bent
Kontakt:

Post Postao/la bent » 12 jul 2018, 17:36

avenija je napisao/la:Zapamtite, na Svjetskom prvenstvu ljudi pamte samo pobjednike. Nikog nije briga za finaliste", rekao je Deschamps igračima nakon pobjede nad Belgijom.

Tako je legendo, osvojite SP i upisite se u historiju
Ajde onako pošteno odgovori. Hoćeš li danas navijati za NK ŠB?

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 12 jul 2018, 17:39

bent je napisao/la:
avenija je napisao/la:Zapamtite, na Svjetskom prvenstvu ljudi pamte samo pobjednike. Nikog nije briga za finaliste", rekao je Deschamps igračima nakon pobjede nad Belgijom.

Tako je legendo, osvojite SP i upisite se u historiju
Ajde onako pošteno odgovori. Hoćeš li danas navijati za NK ŠB?
Mozda ce te iznenaditi moj odgovor, ali nakon neprikosnovenog Celika jedina dva klupa koja su mi simpaticna su Borac Banjalucki i Siroki te malo Zvijezda Gradacac.

To su neka tri kluba koja simpatisem oduvijek.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Zaključano

Natrag na “Reprezentacije i utakmice”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.