SportSport.ba Tipster (OSVOJI BONUS 3x100 KM!)
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: SportSport.ba Tipster (OSVOJI BONUS 3x100 KM!)
Zbroj golova i koseva broj 1
- kladionicar03
svaka dobitna opklada je dobro dosla eh hocel to biti 1 1x ili preko koseva itd ne bitno po meni.
koji je fazon da king11 tipuje svaku košarkašku utakmicu u ponudi X i vi to pustate
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Kakav gigant, svaka tekma po njemu ima realne sanse da zavrsi nerijesenoPenaltiky je napisao/la:koji je fazon da king11 tipuje svaku košarkašku utakmicu u ponudi X i vi to pustate

A jos bolje je sto on tako fino ispise obrazlozenje, pa onda zadnja recenica moguce da bude nerijesenoVGS je napisao/la:Kakav gigant, svaka tekma po njemu ima realne sanse da zavrsi nerijesenoPenaltiky je napisao/la:koji je fazon da king11 tipuje svaku košarkašku utakmicu u ponudi X i vi to pustate

Vrlo moguceSemirP je napisao/la:A jos bolje je sto on tako fino ispise obrazlozenje, pa onda zadnja recenica moguce da bude nerijesenoVGS je napisao/la:Kakav gigant, svaka tekma po njemu ima realne sanse da zavrsi nerijesenoPenaltiky je napisao/la:koji je fazon da king11 tipuje svaku košarkašku utakmicu u ponudi X i vi to pustate

Ima brat učinak 1/31
Nasekirace se kad skonta da mora biti pozitivan da bi dobio nagradu za najvecu kvotu. Vidjecete kad ovdje krene kuknjava
King inace igra jako dobro u drugom dijelu mjeseca, mislim da su sanse da u tom susretu izadje sa pozitivnim omjerom vrlo realne. @12.5

194 tipa kv 1.2 i pozitivan jeadmin je napisao/la:Nasekirace se kad skonta da mora biti pozitivan da bi dobio nagradu za najvecu kvotu. Vidjecete kad ovdje krene kuknjava

Pa ako je tako jednostavno, daj da se svi obogatimo
Ako sam dobro pohvatao, minimalno 30 tipova, kvota najmanja 1.50 i 50% prolaznosti da bi se uslo u krug dobitnika?
Krecem od iduceg mjeseca sigurno, iako bi sad trebao tipovati 3 dnevno da ispunim kvotu od 30 tipova do kraja mjeseca
mozda i probam ali nebi htio forsirati.
Krecem od iduceg mjeseca sigurno, iako bi sad trebao tipovati 3 dnevno da ispunim kvotu od 30 tipova do kraja mjeseca

Šefe ja sam od noćas počeo i prognozirao sam 2 para NBA večerasnja prije oko 1 h. Da li će biti odobreni ili je ipak kasno ?admin je napisao/la:Pa ako je tako jednostavno, daj da se svi obogatimo
Minimum 1.50 je za jednu kategoriju gdje se gledaju samo procenti, imas i ovu drugu gdje ulaze sve kvote u obracun i gdje se gleda dobitak. Mislim da nije pravilo 50% pogodjeno vec da si u dobitku pa tu sve zavisi koje kvote igras.. Ako igras kvote 3 ne moras imati 50% da budes u plusu..jopaa7 je napisao/la:Ako sam dobro pohvatao, minimalno 30 tipova, kvota najmanja 1.50 i 50% prolaznosti da bi se uslo u krug dobitnika?
Krecem od iduceg mjeseca sigurno, iako bi sad trebao tipovati 3 dnevno da ispunim kvotu od 30 tipova do kraja mjesecamozda i probam ali nebi htio forsirati.
Obracunali ste mi od juce 4 tipa i to 1/4 pogodjena a pogodio sam dva, PAOK i Metz pa da provjerite to, dovoljno sam u minusu bez da me zakidateadmin je napisao/la:.

Zar nije cilj ovoga bilo da ljudi koriste "nase savjete" i tipove, pa da neko prepise, razumijem ja nekad x odigrati kosarku, haj okej, ali svaki dan 10 parova je previse, jednostavno kvari sliku svega ovoga, udjes na Tipster, tamo sa lijeve strane sve kvote preko 10, i ko bi ovo onda shvatio ozbiljno, nije poenta da li ce on biti u plusu ili ne, ali sto je previse previse je.
pa jeste, ali ko sam ja da odredim da li mu je sistem glup ili nije nakon 3-4 dana.SemirP je napisao/la:Zar nije cilj ovoga bilo da ljudi koriste "nase savjete" i tipove, pa da neko prepise, razumijem ja nekad x odigrati kosarku, haj okej, ali svaki dan 10 parova je previse, jednostavno kvari sliku svega ovoga, udjes na Tipster, tamo sa lijeve strane sve kvote preko 10, i ko bi ovo onda shvatio ozbiljno, nije poenta da li ce on biti u plusu ili ne, ali sto je previse previse je.
Imate li neki prijedlog kako to da eliminišemo, a da pri tome nema moje subjektivne procjene ko ima dobar a ko loš sistem klađenja?
u pravu si, hvala za prijavu.VGS je napisao/la:Obracunali ste mi od juce 4 tipa i to 1/4 pogodjena a pogodio sam dva, PAOK i Metz pa da provjerite to, dovoljno sam u minusu bez da me zakidateadmin je napisao/la:.
Čitate li vi ovo što se piše ili je to više reda radi (s obzirom kakvih komentara ima
)
I može li se ovaj bonus nekome pokloniti

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Daj nam dobitne parove, lako cemo za bonusMokes je napisao/la:Čitate li vi ovo što se piše ili je to više reda radi (s obzirom kakvih komentara ima)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.