Ljevi bek takodzer svaka cast kod tog gola.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Pa ako je najtelntovaniji ne znači da je Curtois i Casillas u jednom, nije izgradjen golman jos uvijek, 21 godina mu je i logicno je da jos uvijek napreduje i sazrijeva, ne mozes reci da nema potencijala nikako znači. Trebam li i ja sada stavljati video isječke top svjetskih golmana i njihovih gresaka ?Yanichar je napisao/la: ↑05 jan 2020, 11:20Izvini decko ali ja vjerujem svojim ocima! Jednostavno previse gresaka za najskupljeg i najtalentovanijeg igraca lige u samo jednoj polusezoni!ajdohordas je napisao/la: ↑04 jan 2020, 16:27Sve Bosnjo zna, i prepoznati talenta i prepoznati kvalitet i nekvalitet. Takodjer Bosnjo zna da bi uz kaHvu i tastaturu sa vruce stolice uradio mnogo vise stvari.![]()
Sve same fakultetlije nam u drzavi, menadzeri i strucnjaci, a termin 3 puta u životu vidjeli.
15:15
20:15
25:45
47:25
56:15
zatim:
01:00
U tim godinama Guso je zmaj za njegaYanichar je napisao/la: ↑05 jan 2020, 19:07Ja kod njega nisam vidio nista talentiranije i bolje nego kod ostalih PL golmana, cisti prosjek. Nista bolji od Bobica, Kjosevskog, Muminovica, ni za njih se ne moze reci da su bez potencijala. Previse kikseva u kratkom vremenu da bi se ocekivalo kako ce postati dobar golman. I jedno pitanje, kada po tebi treba da sazrije, u kojoj godini?
Sarajevo je dugo trpilo jednog Bandovića ili Pavlovića,koji su imali strašne kikseve.Drape je napisao/la: ↑02 avg 2020, 19:00Istrajnost Sarajeva da forsiraju i istrpe mladog golmana u ekipi kojoj je uvijek imperativ titula jedan je od hrabrijih poteza u našem fudbalu. Vladan kad se proda treba uvijek ostati zahvalan Sarajevu jer je imao kikseva zbog kojih su ga mogli opravdano pretvoriti u rezervnog golmana ili poslati na posudbu u Krupu ili Mladost.
Slobodnjak je izveden prosjecno svaki golman bi trebao znati da mu je ono jedina opcija i da nece ubaciti loptu, ma fujKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑09 avg 2020, 12:54Treba biti realan i reći da je onaj slobodnjak Alića fantastično izveden... Sve u svemu Kovačević je prosječan golman.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.