Tarik Black ili da kos ili izgubi loptufilip13 je napisao/la:šta uradiše izraelci ,nidje veze
Euroleague 19/20
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Euroleague 19/20
=\_1921_/=
invincible1921 je napisao/la:Al slusat ove na SK kako.placu u fazonj "faul makabija koji nije sviran" NEPROCIJENJIVO
evo sad plavsic govori quincy acy voli da udara protivnike,ja nikad ne cuh da to kaze za npr. lazica
- invincible1921
- Kontakt:
Ma smijesno fkt. Jos ovaj gost govori nemojte gledat snimak nasa lopta i ako nije nemojte gledatfilip13 je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:Al slusat ove na SK kako.placu u fazonj "faul makabija koji nije sviran" NEPROCIJENJIVO
evo sad plavsic govori quincy acy voli da udara protivnike,ja nikad ne cuh da to kaze za npr. lazica
Za faulove , nece da spomenu nikad kad je zvezda domacin sta se pusta ponekad, ko recimo proslu protiv fenra. Znaju prebit protivnkka, al to je tad sve muska igra nisu faulovi.
Da.me se ne sehvati pogresno u svim sportovima volim sve ex yu klubove, ali KOSARKA ZVEZDA to mi je od samog pocetka antipatican projekt. Mada nije da navjjam protiv njij, al toliko odvratna kosarka da nez kako iko moze ih podrzavat mimo navjjaca zvezde.
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 17 okt 2019, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
-
Sanfrancisco
- Kontakt:
invincible1921 je napisao/la:Ma smijesno fkt. Jos ovaj gost govori nemojte gledat snimak nasa lopta i ako nije nemojte gledatfilip13 je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:Al slusat ove na SK kako.placu u fazonj "faul makabija koji nije sviran" NEPROCIJENJIVO
evo sad plavsic govori quincy acy voli da udara protivnike,ja nikad ne cuh da to kaze za npr. lazica![]()
Za faulove , nece da spomenu nikad kad je zvezda domacin sta se pusta ponekad, ko recimo proslu protiv fenra. Znaju prebit protivnkka, al to je tad sve muska igra nisu faulovi.
Da.me se ne sehvati pogresno u svim sportovima volim sve ex yu klubove, ali KOSARKA ZVEZDA to mi je od samog pocetka antipatican projekt. Mada nije da navjjam protiv njij, al toliko odvratna kosarka da nez kako iko moze ih podrzavat mimo navjjaca zvezde.
Kako je samo služio šut CSKA.
-
Sanfrancisco
- Kontakt:
hugoviana je napisao/la:Kako je samo služio šut CSKA.
....a tek Bayern
za 3 poena 83%
prva pobjeda zenita u euroligi u pireju
Šporet da su bacili ušo bi u produžetku.filip13 je napisao/la:prva pobjeda zenita u euroligi u pireju
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Crvena Zveda’s Ognjen Kuzmic expected to return in ten days
- alan_kardec
- Kontakt:
po pisanju španskih medija, Barsa večeras protiv Zvezde osjetno oslabljena. Neće igrati Pangos, Ribas, Claver, Heurtel, Delaney.
Al će da škripi na bekovskim pozicijama.
Al će da škripi na bekovskim pozicijama.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Nail for Real
- Kontakt:
Smece.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Mirotic ljudina
Nadam se da ce veceras dobiti aplauz prije pocetka utakmice.
Nadam se da ce veceras dobiti aplauz prije pocetka utakmice.
real 13 poena za 13 minuta protiv efesa
- LlullSergio
- Kontakt:
Govedo smrdljivo.
Efes igra sjajnu košarku. Jako brza igra, dosta šuta za 3p, nema nekog silovanja lopte u napadu, dvorana ispunjena i odlična hemija u timu. Šteta što nema Moermana koi je vrlo bitan igrač a i ovako ozbiljan su kandidat za F4.
Opet taj Khimki 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.