Premijer liga 2019/2020

gruezi
Kontakt:

Re: Premijer liga 2019/2020

Post Postao/la gruezi » 30 sep 2019, 18:03

Ljudi imal podataka o statistici...koji igraci razvaljuju? Interesuje me ovi koji su mladzi 23 g i mladzi...

Ahmed45
Kontakt:

Post Postao/la Ahmed45 » 30 sep 2019, 18:12

gruezi je napisao/la:Ljudi imal podataka o statistici...koji igraci razvaljuju? Interesuje me ovi koji su mladzi 23 g i mladzi...
Klis,Kadric i Mehmedovic standardno najbolji mislim da je Klis i drugi strijelac lige odmaj poslije Cickusica

GEC
Kontakt:

Post Postao/la GEC » 30 sep 2019, 18:30

Ahmed45 je napisao/la:
gruezi je napisao/la:Ljudi imal podataka o statistici...koji igraci razvaljuju? Interesuje me ovi koji su mladzi 23 g i mladzi...
Klis,Kadric i Mehmedovic standardno najbolji mislim da je Klis i drugi strijelac lige odmaj poslije Cickusica
Drugi strijelac u 2.kolu :thumbup:

Juventud
Kontakt:

Post Postao/la Juventud » 30 sep 2019, 18:51

ISKRA vs BORAC 2 cista. GORAZDE vs DRINA 1 ko kuca SLOGA D vs SLAVIJA ja mislim daje doso red i da SLAVIJA prestane iznenadjivat samu sebe i da im je 4 boda iz prva dva kola top rez i mislim dace sad bit u Doboju nabridjeni 1 lagano. KONJUH vs LEOTAR ja iskreno neznam.staje sa KONJUHOM dali neiskusni trener ili unaprijed upisani bodovi ili sta vec al nesto neide i mislim dace sad LEOTAR stradat u Zivinicama. MAGLAJ vs SLOGA GV top utakmica za gledat i dajem prednost MAGLAJU samo zbog tribina i njihove atmosfere. VOGOSCA vs BOSNA V za Vogoscu mislim sto i za Konjuh razocarenje i vrijeme je da oni pokazu kvalitet i zrelost 1 ovde tipujem. LOKOMOTIVA vs SLOBODA dobra utakmica i vazna za obje ekipe SLOBODA ce ovde pokazat gdje je i staje jedva cekam rez ove utakmice 1×2 sve je moguce. I prvi pravi derbi u pravoj atmosferi GRACANICA vs IZVIDJAC i ja mislim da od svih trenera sudija delegata igraca itd profesijonalnijeg i pozdrvovanijeg iskrenijeg borbenijeg nema od DAMIRA DOBORCA i dajem blagu prednost GRACANICI zbog samog DAMIRA publike i uvijek nabrijanih do max igraca tog kluba. Ako ovde dobiju mogu opet pravit rez ko i prosle god ja to vjerujem MNOGI SE TREBAJU UGLEDAT NA SAM RAD U RK GRACANICA SAMO RAD RED I DISCIPLINA POZZZ SVIMA

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 30 sep 2019, 20:35

Ahmed45 je napisao/la:
kaca je napisao/la:Neotpisuj Goražde prije vremena ako u ove dvije sedmice nađu kvalitetnog golmana i malo se uozbilje sa treninzima neće biti nokome lahko u Goraždu ovi igrači igraju sto godina zajedno sto je njihova prednost.
Ove sezone je previse jakih ekipa da bi trenutna poluamaterska ekipa gorazda mogla razmisljati o ostanku u ligi jedino da do kraja prijelaznog roka dovedu karabatica i remilija
Kad pogledam vecina ekipa je poluamaterska ono sto je bitno da je ekipa Gorazda cisto domacam,necemo dovoditi Karabatica ali ima nade sa iole kvalitetnim golmanom zivi bili pa vidjeli

Ahmed45
Kontakt:

Post Postao/la Ahmed45 » 30 sep 2019, 23:20

kaca je napisao/la:
Ahmed45 je napisao/la:
kaca je napisao/la:Neotpisuj Goražde prije vremena ako u ove dvije sedmice nađu kvalitetnog golmana i malo se uozbilje sa treninzima neće biti nokome lahko u Goraždu ovi igrači igraju sto godina zajedno sto je njihova prednost.
Ove sezone je previse jakih ekipa da bi trenutna poluamaterska ekipa gorazda mogla razmisljati o ostanku u ligi jedino da do kraja prijelaznog roka dovedu karabatica i remilija
Kad pogledam vecina ekipa je poluamaterska ono sto je bitno da je ekipa Gorazda cisto domacam,necemo dovoditi Karabatica ali ima nade sa iole kvalitetnim golmanom zivi bili pa vidjeli
Ma nea od tog nista drina gorazde i vjv iskra ili lokomotiva ispadaju

ZenICx
Kontakt:

Post Postao/la ZenICx » 30 sep 2019, 23:52

3. kolo
Lokomotiva – Sloboda ( po meni pobjeda slobode ali gusto,mada lokosi su kuci jaki,sudije ili neka visa sila,ali sve je moguce)
Iskra B – Borac BL (s obzirom da Iskra igra kuci,necu dat stoposto prednost Borcu,reci Cu 40% iskra i 60% borac,mada iskri za pobjedu treba omanje cudo,uz Klisa bar jos dvojica raspoloženih i los dan ljubisica na golu,ali vidjet cemo)
Vogošća - Bosna V (vogosca najveca prevara od ekipe,ali eto ko zna,neko moje viđenje 45%-55% u korist Bosne,vogosca svakako nikad nema prednost domaceg terena s obzirom na njihovih 21 navijaca,ali ko zna,tipujem na Bosnu)
Konjuh – Leotar (pobjeda konjuh,inace ako bi bilo suprotno mogao bi Konjuh postati legitiman kandidat za ispadanje,a Leotar na strani i nije neki tim)
Sloga D – Slavija (sloga Doboj pobjeda,ali Slavija je cudna ekipa uz nekoliko izvrsnih pojedinaca,prije svih hrbat i mocevic na golu,ali mislim da sloga je favorit,neko moje mišljenje 65%-35% za Doboj)
Maglaj – Sloga GV ( realno Maglaj niko ili rijetko ko dobija kuci tako da,sloga je solidna ekipa,ali evo 65%-35% za Maglaj zbog domaceg terena)
Gračanica – Izviđač (55%-45% za gracanicu,iskreno ne vidim favorita ovdje al zbog domaceg terena nek Bude za gracanicu prednost)
Goražde – Drina ( tekma za Presiz ekipa koje ce ispast vjerovatno,moje skromno misljenje da ce gorazde dobit uz onu ludu sirenu u dvorani iz vremena Sulejmana velicanstvenog haha)

Mislim da ce ovo kolo biti jedno od uzbudljivih i sa dosta iznendenja.pratit Cu vjerovatno utakmicu Iskra borac ili vogosca Bosna.

baltazar7
Kontakt:

Post Postao/la baltazar7 » 02 okt 2019, 17:19

3. kolo:
Gračanica – Izviđač - 1 (bez komentara, navijački)
Sloga D. – Slavija - 1 (ne bi trebalo biti problema za Slogu)
Goražde – Drina - 1 (duel na početku sezone def najslabije ekipe. Prednost domaćinima zbog domaćeg terena)
Maglaj – Sloga GV/U - 1 (jedna od zanimljivijih utakmica. Msm da je Sloga malo kvalitetnija ali i bolje ekipe polažu oružje u Maglaju)
Vogošća – Bosna - ne znam ko mi je mrži pa ne želim ni tipovati...
Konjuh – Leotar - 1 (za komšije naravno. Msm da su kvalitetnija ekipa)
Iskra – Borac - 2 (sve osim pobjede Borca bi me iznenadilo)
Lokomotiva – Sloboda - 1 (iako msm da Sloboda može mnogima poremetiti planove, opet kažem, i bolje su ekipe teško prolazile u Brčkom)

Sretno svima i samo pošteno.

Ahmed45
Kontakt:

Post Postao/la Ahmed45 » 03 okt 2019, 11:53

Gracanica-Izvidac 1 (ni jedni ni drugi nisu jaki kao proslih sezona ali s obzirom na vatreni gracanicki teren 65% im dajem prednost)
Gorazde-Drina 1 (Gorazde ce njih dobit u Gorazdu Drina njih u Zvorniku i to ce im bit jedini bodovi ove sezone)
Maglaj-Sloga 1 (ovdje nema puno price Maglaj koji je godinama daleko najjaca domacinska ekipa upisat ce jos samo jednu rutinsku pobjedu u svojem hramu)
Vogosca-Bosna 2 (dobili su ih prosle sezone u Vogosci kad je Vogosca bila 5 puta jaca tako da ne vidim zasto nebi i sada)
Konjuh-Leotar 1 (bilo bi stvarno mnogo da konjuh uzme 1 ili 0 bodova iz 3 kola)
Iskra-Borac 2 (nema tu puno price Borac najjaca ekipa Iskra jedna od najslabijih i to je to)
Lokomotiva-Sloboda X2 (sve je moguce Slobodi dajem blagu prednost zbog tima kojeg imaju,Lokosi i nemaju neke pretjerano dobre igrace jos je Zikica dao otkaz pa je pitanje ko ce ih i voditi na utakmici ali zbog domaceg terena stavio sam mogucnost i nerjesenog rezultata)

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 03 okt 2019, 16:03

LJudi zasto niko nema povjeremje u Gorazde upamtite da nikeme nece biti lahko u Gorazdu zavaravaju vas ove dvije utakmice i u narednom kolu ce biti isto kad budemo gostovali Izvidjacu a nakon toga forma ce se polahko dizati jer smo kasnili sa pripremama zbog novca ponavljam mi imamo istu ekipu od prosle godine otisao Djana vratio se Delic ako bude problema sa golmanom naci ce se negdje u Sandjaku tu nam je najblize pa i Jela je dosao iz Sandjaka.

Ahmed45
Kontakt:

Post Postao/la Ahmed45 » 03 okt 2019, 21:40

kaca je napisao/la:LJudi zasto niko nema povjeremje u Gorazde upamtite da nikeme nece biti lahko u Gorazdu zavaravaju vas ove dvije utakmice i u narednom kolu ce biti isto kad budemo gostovali Izvidjacu a nakon toga forma ce se polahko dizati jer smo kasnili sa pripremama zbog novca ponavljam mi imamo istu ekipu od prosle godine otisao Djana vratio se Delic ako bude problema sa golmanom naci ce se negdje u Sandjaku tu nam je najblize pa i Jela je dosao iz Sandjaka.
Aha cuo sam da traze golmana za 300 km platu doci ce im sigurno omeyer

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 04 okt 2019, 07:14

Ahmed45 je napisao/la:
kaca je napisao/la:LJudi zasto niko nema povjeremje u Gorazde upamtite da nikeme nece biti lahko u Gorazdu zavaravaju vas ove dvije utakmice i u narednom kolu ce biti isto kad budemo gostovali Izvidjacu a nakon toga forma ce se polahko dizati jer smo kasnili sa pripremama zbog novca ponavljam mi imamo istu ekipu od prosle godine otisao Djana vratio se Delic ako bude problema sa golmanom naci ce se negdje u Sandjaku tu nam je najblize pa i Jela je dosao iz Sandjaka.
Aha cuo sam da traze golmana za 300 km platu doci ce im sigurno omeyer
Već dvije godine gorazde zahvaljujuci muhiću i kajeviću te oronulom savezu ostaje u premier ligi nezasluženo ,izbjegava utakmice kupa i sl .Ove godine poceli su pred sami start prvenstva da treniraju , bili dogovorili iz Slavije čabera na gol i ovaj ih ispalio ode u iskru , igrački kadar je pretanak , kući će na primitivizam sa tribina , onu vojnu sirenu i udaranje rukama od reklame uz aut liniju plašiti sudije i gostujuće igrače i na taj način Pokušat pobjediti ,sve ostalo je za njih viša matematika .Gorazde je jedino mjesto gdje sa razglasa možeš čuti kako se **** cetnicka majka sudiji ,ništa nemam protiv Goražda ali je vrijeme za potpuni rifreš , od politike kluba i ljudi koji se vrte u i oko kluba da se promjenu i daju šansu normalnim umovima koji će predstavljati grad i klub a ne sramotiti ga

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 04 okt 2019, 07:49

Ocito da vam smeta Goražde nacin navijanja i sirene i ljubav prema klubu je nesto sto vecina gradova nema nije mi jasno zasto pominjete neke ljude kad klub ima sasvim novu upravu.Sa ovim komentarom zavrsavam jer bojim se da ce ovo otici predaleko.Sretno svim klubovima.

ZenICx
Kontakt:

Post Postao/la ZenICx » 04 okt 2019, 10:29

Tacno sve za gorazde sto je napisano bukvalno se kroz iglane usi provlace.cuo sam da ljudi dole vise vole radnicki,da je bolja politika u radnickom pa zasto onda grad i ostali ne uloze u taj klub i fino dobiju Premijerligasa a ne da ih godinama neko zajebava u i oko kluba

Ahmed45
Kontakt:

Post Postao/la Ahmed45 » 04 okt 2019, 16:45

kaca je napisao/la:Ocito da vam smeta Goražde nacin navijanja i sirene i ljubav prema klubu je nesto sto vecina gradova nema nije mi jasno zasto pominjete neke ljude kad klub ima sasvim novu upravu.Sa ovim komentarom zavrsavam jer bojim se da ce ovo otici predaleko.Sretno svim klubovima.
Ja bgm nemam nista ako imaju ekipu da osvoje nek osvoje samo kazem da sa trenutnim timom im ne gine ispadanje

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 04 okt 2019, 16:59

kaca je napisao/la:Ocito da vam smeta Goražde nacin navijanja i sirene i ljubav prema klubu je nesto sto vecina gradova nema nije mi jasno zasto pominjete neke ljude kad klub ima sasvim novu upravu.Sa ovim komentarom zavrsavam jer bojim se da ce ovo otici predaleko.Sretno svim klubovima.
Druže nema niko protiv vas ništa , ali hajd demantija ove činjenice , molim te .A bio sam bezbroj puta u Goraždu i doživio sve ovo navedeno .Drugo a najvažnije koje već zaboravljaš nakon sto ste prošle godine ispali i trebali igrati federalku , spasilo vas je to sto vas je spasilo , nebitno .Ove sezone da Vakuf nije dobio lokomotivu u zadnjem kolu a ljudi su odbili 15 000 km (sto nije malo za ove uslove ) od zvjezdane iz Brčkog da izvedu juniore i puste bodove lokomotivi vi bi 100% bili izbačeni bez obzira na propozicije .Stvar je u tome sto se desilo da tri zadnja kluba čine Derventa Slavija i lokomotiva pa sa zato pustili i proširili ligu , da ste vi zavrsili ispod lokomotive letilo bi skupa sa Derventom i Slavijom , s toga je muhic pametno konce povlačio u UO RSBiH te se naklanjao i šahmanu i rađi , helem da neduzimo tu ste gdje jeste imate još 28 kola da se konsolidujete , tri ispadaju ove godine , na vama je da zbijete redove i pošteno se borite nadamo se da neće biti dešavanja sličnih kao suspenzija dvorane i afera visegrad ,sretno

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 04 okt 2019, 21:26

Po meni gorazde i visoko imaju najveci potencijal za rukomet od svih bih gradova.... Prvo rukomet je za mnoge tu primarni sport nemaju neku fudbalsku kulturu jer u fudbalu su osrednji cvajtasi u najboljem slucaju....zaista steta sto ovi malo imucniji ljudi poput azmira ne vide potencijal i upumpaju pare....da dovedu najbolje igrace premijer lige mogli bi do grupne faze ehf kupa a kamoli da dovode nase igrace iz inostranstva....

Kako sarajevskoj bosni i celiku ide u federalki zna li ko ?

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 05 okt 2019, 08:11

Moram samo ovo prokomentarisati nemojte valjati gluposti ko to ima danas para u BiH rukometu da plati za utakmicu 15 000 km smijesno.

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 05 okt 2019, 09:39

kaca je napisao/la:Moram samo ovo prokomentarisati nemojte valjati gluposti ko to ima danas para u BiH rukometu da plati za utakmicu 15 000 km smijesno.
Ima Konjuh ,pogledj buđet klub koji od kantona dobije 140 000 km, a gdje opština i sponzori,ima lokomotiva koja od granta općinskog vijećnika Aksentijević dobije 240 000 KM i to svakog 30.08. u godini odmah dobiju na račun ove pare ,a gdje su ostali sponzori .ima ljubuški koji samo od hdz-a dobije 200 000 KM ,Vogošća kojoj PH daje 300 000 KM za zemlju i katastre koju Fetah završava preko općine i koju je završio do sada bez ostalih sponzora vlade kantona i općine vogošća , ima borac m:tel koji kad mu se čefne napravi medijski pritisak i od vlade RS-a dobije potporu od 100 do 200 000 KM ,bez generalnih,i ostalih sponozra,grada banja luke i slično , sa jako dobrim buđetom u ligi je i Gračanica,Sloboda,Leotar,Bosna Visoko ,Doboj koji za turnir šampiona dobije 250 000 KM ( jel misliš da sve ovo potroši za turnir) ,dalje se mogu redati Maglaj,Slavija ...ostaju ovi sitni Sloga vakuf,Iskra ,Drina,Goražde... i od ove 4 zadnje ekipe po buđetu 3 će sigurno napustiti ligu

Odgovorno tvrdim da Lokomotiva Brčko ima strašan buđet,najbolji,najbrži s obzirom kad pogledaš buđet distrikt brčkog,gdje se 3-4% ukupnog državnog buđeta ubrizgava u Brčko,njihov buđet je 280 miliona ,lokomotiva sigurno ima između 350 000 - 450 000 KM ,kao da bi zvjezdana imala dva stana u Beogradu,cijela uprava svake godine išla po 12 dana u Barcelonu,vodili klince po međunarndim turnirima ,gdje mora negdje prikazati da troši pare a oni to vrlo mudro rade,takođe ekipa koja najviše radi sa sudijama ,jednostavno ne želi dovoditi skupe igrače nego prosječne,gdje zapne parama u sudije i dobije bodove i sa prosječnom ekipom , pa jedinstvo brćko rukometni klub dobije od grada 80 000 km ,ja garantujem životom da goražde trenunto,sloga vakuf ,iskra da je ova cifra 70% - 80% njihovog ukupnog buđeta a u jedinstvu igraju djeca koja ne mogu u lokomotivi da budu brisači parketa ...

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 05 okt 2019, 10:04

Fala na informacijam mi smo onda bjeda sto se tice love ostaje nam da jedino sirenom i pritiskom publik vrsimo pritisak na sudije.Sretno svima u narednom kolu.

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.