NK Žepče

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: NK Žepče

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 jun 2012, 14:05

Nisam znao za Lucica da je imao ponudu iz Svice :D Gledao sam ga prosle godine na turniru MZ razvaljuje lik totalno,on bi sigurno bio velika pomoc klubu.
Zar Nidzo nije profa u skoli? :mrgreen: Cini mi se sumarima nesto predaje ? A to Juric ce braniti za MNK Zepce,zar ce se i to osnovati? :mrgreen:
Smajla mi je nekad bio drag igrac,iako je ponekad bio "smotan" i misljenja sam da bi on opet mogao biti neko solidno pojacanje.Jer on jos u Bratstvu iz Gracanice?
Meni Boris nije los igrac,istina brat mu je mnogo bolji,ali misljenja sam da i Boris je dobar.On samo ima taj problem sto ne zeli :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 19 jun 2012, 14:48

Adi_Zepce je napisao/la:Nisam znao za Lucica da je imao ponudu iz Svice :D Gledao sam ga prosle godine na turniru MZ razvaljuje lik totalno,on bi sigurno bio velika pomoc klubu.
Zar Nidzo nije profa u skoli? :mrgreen: Cini mi se sumarima nesto predaje ? A to Juric ce braniti za MNK Zepce,zar ce se i to osnovati? :mrgreen:
Smajla mi je nekad bio drag igrac,iako je ponekad bio "smotan" i misljenja sam da bi on opet mogao biti neko solidno pojacanje.Jer on jos u Bratstvu iz Gracanice?
Meni Boris nije los igrac,istina brat mu je mnogo bolji,ali misljenja sam da i Boris je dobar.On samo ima taj problem sto ne zeli :D
Kad vec spominjes taj turnir MZ. Predprosle godine kad je igrano, doduse tad nije bio MZ, al je bio, Vlado nije igrao iz prostog razloga da se nebi ozljedio i onda bi mu propala i Svica, a prosle godine je igrao jer mu je bilo svejedno, nogomet vec zavrsena prica. Al sumnjam da bi on dosao u klub, koliko sam upucen nisu se rastali u dobrim odnosima.
A ne znam jel Nidzo sta predaje, al znam da radi u Sumariji i brani u Slogi. Vidjao sam ga vise puta kad ide s ovim ostalim iz Sumarije u autu, a i za Slogu sam 100% siguran.
Smajlovic ja mislim ne igra vise nigdje, jer vidjam ga skoro svaki dan. A za Borisa si dobro i rekao, on nije htio, nekako je lijen, pa cisto sumnjam da bi i sad nesto htio.
A i za Jurica se nismo izgleda bas razumili. Ne znam jesil ti mislio na Gorana il Josipa. Ja pisao za ovog drugog, odnosno golmana. A vidjam i prvog svaki dan, on je igrao do ove sezone u Vitezu, mislim da ce i iducu, osim ako nije raskinuo.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 19 jun 2012, 14:55

Jack777Pott je napisao/la:
Bistrik je napisao/la:kad bi krenuli u takmičenje iz koje bi lige krenuli?
Pa iz najnize, odnosno Kantonalne Lige
znam to a jeli zadnja liga prva liga ZDK ili ima i druga liga ZDK? ili kojem več kantonu pripadate.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 19 jun 2012, 15:04

Bistrik je napisao/la:
Bistrik je napisao/la:kad bi krenuli u takmičenje iz koje bi lige krenuli?
Pa iz najnize, odnosno Kantonalne Lige
znam to a jeli zadnja liga prva liga ZDK ili ima i druga liga ZDK? ili kojem več kantonu pripadate.
Pripadamo ZDK, a ima samo jedna Liga, odnosno prva. Proslu sezonu je igralo 12 klubova, sad cemo vidjet kako ce bit.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 jun 2012, 23:03

Adi_Zepce je napisao/la:Nisam znao za Lucica da je imao ponudu iz Svice :D Gledao sam ga prosle godine na turniru MZ razvaljuje lik totalno,on bi sigurno bio velika pomoc klubu.
Kad vec spominjes taj turnir MZ. Predprosle godine kad je igrano, doduse tad nije bio MZ, al je bio, Vlado nije igrao iz prostog razloga da se nebi ozljedio i onda bi mu propala i Svica, a prosle godine je igrao jer mu je bilo svejedno, nogomet vec zavrsena prica. Al sumnjam da bi on dosao u klub, koliko sam upucen nisu se rastali u dobrim odnosima.
A ne znam jel Nidzo sta predaje, al znam da radi u Sumariji i brani u Slogi. Vidjao sam ga vise puta kad ide s ovim ostalim iz Sumarije u autu, a i za Slogu sam 100% siguran.
Smajlovic ja mislim ne igra vise nigdje, jer vidjam ga skoro svaki dan. A za Borisa si dobro i rekao, on nije htio, nekako je lijen, pa cisto sumnjam da bi i sad nesto htio.
A i za Jurica se nismo izgleda bas razumili. Ne znam jesil ti mislio na Gorana il Josipa. Ja pisao za ovog drugog, odnosno golmana. A vidjam i prvog svaki dan, on je igrao do ove sezone u Vitezu, mislim da ce i iducu, osim ako nije raskinuo.
Mislio sam na Gorana,ali nema veze napomenu si me i na Josipa :mrgreen: Zar je Goga jos u Vitez,jer je i on profesor u SMŠ,čak je bio i razredni jednom odjeljenju :lol:
Vidim i ja Smajlu cesto u gradu,ali to ne mora nuzno znaciti da je prestao s nogometom.Ja znam da je bio u Bratstvu,a Gracanica i nije tako daleko.On ipak u Zepce mora doci,inace ce ga zena ubiti :mrgreen:
Sjecas se kada se je Smajla vratio u Zepce kad su ispali nasi u 2.ligu ? :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 19 jun 2012, 23:25

Adi_Zepce je napisao/la: Mislio sam na Gorana,ali nema veze napomenu si me i na Josipa :mrgreen: Zar je Goga jos u Vitez,jer je i on profesor u SMŠ,čak je bio i razredni jednom odjeljenju :lol:
Vidim i ja Smajlu cesto u gradu,ali to ne mora nuzno znaciti da je prestao s nogometom.Ja znam da je bio u Bratstvu,a Gracanica i nije tako daleko.On ipak u Zepce mora doci,inace ce ga zena ubiti :mrgreen:
Sjecas se kada se je Smajla vratio u Zepce kad su ispali nasi u 2.ligu ? :mrgreen:
Joj, vidis, natjerao si me da pogledam tabelu 1. Lige FBiH i tamo ugledam Vitez. Znam da je Juric igrao dok su igrali u 2.Ligi i da su tamo doslovno sviju pregazili, trpali po 5-10 komada kao od sale. Imali su samo jedan poraz i to od gradskog rivala (vjerovatno dogovoreno). Mislio sam da je to ova tek zavrsena sezona, al ocito je prosla (vrijeme leti :o ). Al takodjer znam i da je on isao na pripreme u Vitez i ovu sad sezonu. Moguce da je u toku sezone preuzeo posao profesora i predaje, sigurno mu je bolja tu placa nego u Vitezu, a i kod kuce je. Nebi bilo lose da zbog mao rekreacije igra za Zepce :mrgreen:

A Smajlovic se trebao vratit onu sezonu kad je Zepce ispadalo iz PL, al to je propalo i vratio se sezonu poslije, igrao je u onoj momcadi koja je opstala u 1.LFBiH i nisam bas siguran da je igrao jos sezonu kad su ispali i iz 1LFBiH. Sad mi pade napamet onaj visoki napadac, isti Krstanovic :lol: . Mislim da je nosio broj 9, igrao bas s ovim sto su opstali. Sjecam se kad je Zepce dobilo ovdje nekog 5-0 (tu sezonu ih je bilo vise, pamtim Vitez i Iskru) i on nije zabio, namjeste mu priliku na prazan gol i on promasi. Nije da ga zelim u ekipi, al me zanima jel znas kako se zove?

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 20 jun 2012, 00:30

nedavno sam upoznao lika koji živi u Žepču, Tomić meni se čini. igrao ranije u Žepču, a kasnije se nešto povrijedio pa završio ekonomiju. mogao bi vam i on pomoći za kantonalnu...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 20 jun 2012, 00:36

Pasha je napisao/la:nedavno sam upoznao lika koji živi u Žepču, Tomić meni se čini. igrao ranije u Žepču, a kasnije se nešto povrijedio pa završio ekonomiju. mogao bi vam i on pomoći za kantonalnu...
Jedini Tomic kojeg ja pamtim je onaj podvaljeni, s crvenim kartonom u nekoj Europskoj utakmici, dodje decko u Zepce, Zepcu prvi nastup u Europi i ovaj igra, odigraju 0-0 u gostima i scenario dalje ne treba ni pisat, UEFA i 3-0 za dimacina. Al ti vjerovatno mislis na nekog tko je igrao u mladjim kategorijama

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 20 jun 2012, 00:39

ma uglavnom je završio ekonomiju i sad živi i radi u Žepču. možda i nisam siguran u prezime. navodno i Dinamo zagrebački bio zainteresovan za njega. ja "pošto kupio pod to i prodajem".

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 jun 2012, 07:51

@Jack777Pott Goga ako bi mogao to bi bilo pravo pojacanje.Neka radi u skoli,a vikendom nogomet :D Ja nikad necu zaboraviti onaj njegov pogodak protiv Bosne Visoko za 6:1 :mrgreen: :mrgreen:
Smajla cini mi se tada se je vratio u Zepce iz Kaknja i nije se bas mnogo proslavio,svega dva-tri pogotka je cini mi se postigao.
A,taj visoki napadac s brojem 9 bi mogao biti Aladin Isakovic??
@Pasha
Tomic? Da mu nije ime Zlatko? Taj mi je lik bio simpa,ali nije znao postici gol nikako.

www.valencia-balkan.net

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 20 jun 2012, 10:19

Tocno tako, Isakovic :mrgreen: . On mi je bio totalno simpatican lik bez obzira sto ga gol nije isao, momak je se trudio nenormalno. Njega i Borisa nikad necu zabravit. Tom Borisu se prezimena ne sjecam, znam da je 'srbin', nitko ga nije zvao prezimenom pa ne pamtim, igrao stopera, mislim da Zepce i u sezonama kad su igrali PL nije imalo jaceg stopera od njega, poslije je zavrsio u Rudaru iz Ugljevika ako se ne varam. A sjecam se takodjer sad i jos jednog Tomica, znam da su ga zvali Toma, igrao napadaca ja mislim, on je porijeklom negdje od Tuzle i on je zajedno s Isakovicem, Borisom i ostalim igrao onu sezonu kad su opstali Prvoj Federacije. Al to sigurno nije taj na kojeg pasha misli, ovaj je imao tad oko 30 i zenu i dijete. Ja i dan danas ne shvatam kako onakav tim nije uspio da izbori povratak u PL, znam da se prodavalo, al nije toliko, bili su jaci od sviju, rekao sam vec gore, jedna Iskra je popila 5 komada ovdje.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 20 jun 2012, 10:24

kažem vam opet. lik ima nekih 25. godina. visok 175-180 cm. na "nulu" se šiša. ne mogu se sjetiti gdje tačno radi. al' vidim da se nešto fura na tegove i nabijanje mase, jer je sad onako poprilično nabildan.
a Isaković je ovu godinu igrao u Čeliku. sad je slobodan. brzo reagujte. :mrgreen: mi bismo bili sretni da ga se rješimo.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 20 jun 2012, 10:38

Evo pogledao sam vamo ove slike od nase teretane na fejsu i ne mogu nigdje prepoznat nikakvog Tomica, a i ovim bilderima sam po prijateljima trazio Tomice, al nema. Moze bit da bilda kod kuce, pa se ne druzi s ovim. Ako ima 25 to znaci da je imao 22 kad je Zepce 'propalo', a tu sezonu kad su ispali iz Prve Federacije sigurno nije igrao tako mlad Tomic, nit je igrao sezonu prije kad su opstali. Vrlo moguce je da je taj igrao za mladje kategorije, a ne seniorski sastav.
A sto se tice Isaka, samo kazem da se borio i bio legenda, al to ne znaci da bi ga zelio u ekipi, neka ga kod vas :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 jun 2012, 12:53

Jack777Pott je napisao/la:Tocno tako, Isakovic :mrgreen: . On mi je bio totalno simpatican lik bez obzira sto ga gol nije isao, momak je se trudio nenormalno. Njega i Borisa nikad necu zabravit. Tom Borisu se prezimena ne sjecam, znam da je 'srbin', nitko ga nije zvao prezimenom pa ne pamtim, igrao stopera, mislim da Zepce i u sezonama kad su igrali PL nije imalo jaceg stopera od njega, poslije je zavrsio u Rudaru iz Ugljevika ako se ne varam. A sjecam se takodjer sad i jos jednog Tomica, znam da su ga zvali Toma, igrao napadaca ja mislim, on je porijeklom negdje od Tuzle i on je zajedno s Isakovicem, Borisom i ostalim igrao onu sezonu kad su opstali Prvoj Federacije. Al to sigurno nije taj na kojeg pasha misli, ovaj je imao tad oko 30 i zenu i dijete. Ja i dan danas ne shvatam kako onakav tim nije uspio da izbori povratak u PL, znam da se prodavalo, al nije toliko, bili su jaci od sviju, rekao sam vec gore, jedna Iskra je popila 5 komada ovdje.
Da se Boris nije prezivao Miletic? :| Ja znam da mi je Marko Jevtic bio prejak stoper kada je Zepce igralo u 1.FBiH.Slazem se da je Zepce prvu sezonu kad je ispalo u 1.FBiH imalo prejak tim,spreman odmah za PLBIH,ali sve su to mucke bolan.Ja na tribini sjedio s Tomasom i cacom od Adilovica (Adija i Eldina) i kaze njihov caca ovo je danas X i to 2:2 i tako zavrsi.Rijec je o utakmici Zepce-Olimpic i to je jedan od dokaza da je Olimpic "kupio" ucesce u ligi,kao i mnoge druge ekipe.
Sto se ovak igraca tice najdrazi mi je definitivno bio golman Dragan Maksikmovic,koji je to kralj :D Onda su bilo dobri Krdza,Maske,Brankovic.Oni su onako bas raja bili :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 20 jun 2012, 14:27

Adi_Zepce je napisao/la: Da se Boris nije prezivao Miletic? :| Ja znam da mi je Marko Jevtic bio prejak stoper kada je Zepce igralo u 1.FBiH.Slazem se da je Zepce prvu sezonu kad je ispalo u 1.FBiH imalo prejak tim,spreman odmah za PLBIH,ali sve su to mucke bolan.Ja na tribini sjedio s Tomasom i cacom od Adilovica (Adija i Eldina) i kaze njihov caca ovo je danas X i to 2:2 i tako zavrsi.Rijec je o utakmici Zepce-Olimpic i to je jedan od dokaza da je Olimpic "kupio" ucesce u ligi,kao i mnoge druge ekipe.
Sto se ovak igraca tice najdrazi mi je definitivno bio golman Dragan Maksikmovic,koji je to kralj :D Onda su bilo dobri Krdza,Maske,Brankovic.Oni su onako bas raja bili :mrgreen:
Jest Miletic, bas je on s Jevticem igrao u tandemu, odlicni su bili, ma preodlicni. Igrao je Boris i onu sezonu kad se ispalo iz PL, za Jevtica se ne sjecam, al mislim da je i on. A mucke, sta bi drugo bilo. Sjecam se da je ovdje Bosna dobila 0-1 il 0-2, oni se zagrijavaju, ja se na dijelu tribine tamo gdje su oni, taman povis njihove kabine i nageo se na ogradu i slusam, oni se sprdaju s loptom, mrsko im se zagrijavat i trener im kaze 'lako je momci sad kad ima para da se kupi, vidjet cemo ocetel tako kad nestane para i kad trebadne igrat', ja se okrenuo, sjeo na tribinu i onako snuzden i mrtav hladan odgledao utakmicu, znao sam sta ce bit, nisam se htio dzabe zivcirat. A Maske je bio odlican igrac, po meni najbolji koji je igrao u Zepcu odmah iza Rizvanovica. Bilo je tu jos odlicnih igraca, al Rizvanovic ce za mene ostat najbolji koji je igrao. Sjecam se i Blagojevica, i on je bio vise nego solidan igrac, al kad mu je Kobas skinuo penal u polufinalu Kupa zamrzio sam ga. I danas se sjetim, Petar Duspara je takodjer slobodan igrac, vise nigdje ne igra.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 jun 2012, 20:17

Eh ni je nikad necu ni zaboravit,a bgm ni oprostiti onaj penal Blagojevica :cry: Kako je stadion eksplodirao kad ga je trebao pucati a joojj :(
Mislim da su oba Duspare slobodna i Petar i Josip,eto dva pojacanja :D Ja i ti polako,ali sigurno sastavismo momcad za ZDK lige :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 20 jun 2012, 23:47

Mislim da Josip radi negdje preko Save, tako da od njega nista, al on je bio odlican igrac, dobar za pogurat se :mrgreen: . Sastavili mi, samo sto pola tih nebi pristalo igrat :lol:

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 20 jun 2012, 23:54

pa šta bi? rekoste da bi se danas trebalo znati, da li igrate...

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 20 jun 2012, 23:59

Pasha je napisao/la:pa šta bi? rekoste da bi se danas trebalo znati, da li igrate...
Rekoh ja uhvatit nekog sto trenira u juniorima i kadetima, da je upuceniji i upitat, al umjesto nogometasa ja ganjao zene, pa nisam stigao :mrgreen: . Vidjet cu sutra

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 21 jun 2012, 00:04

ako, ako. znaš ovu. "nek' sam ja u ženskom društvu. tu je zdravije"
[youtube][/youtube]

a za nogomet ćemo lako. neće zemlja propast. ;)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.