Adi_Zepce je napisao/la:Nisam znao za Lucica da je imao ponudu iz Svice

Gledao sam ga prosle godine na turniru MZ razvaljuje lik totalno,on bi sigurno bio velika pomoc klubu.
Zar Nidzo nije profa u skoli?

Cini mi se sumarima nesto predaje ? A to Juric ce braniti za MNK Zepce,zar ce se i to osnovati?
Smajla mi je nekad bio drag igrac,iako je ponekad bio "smotan" i misljenja sam da bi on opet mogao biti neko solidno pojacanje.Jer on jos u Bratstvu iz Gracanice?
Meni Boris nije los igrac,istina brat mu je mnogo bolji,ali misljenja sam da i Boris je dobar.On samo ima taj problem sto ne zeli

Kad vec spominjes taj turnir MZ. Predprosle godine kad je igrano, doduse tad nije bio MZ, al je bio, Vlado nije igrao iz prostog razloga da se nebi ozljedio i onda bi mu propala i Svica, a prosle godine je igrao jer mu je bilo svejedno, nogomet vec zavrsena prica. Al sumnjam da bi on dosao u klub, koliko sam upucen nisu se rastali u dobrim odnosima.
A ne znam jel Nidzo sta predaje, al znam da radi u Sumariji i brani u Slogi. Vidjao sam ga vise puta kad ide s ovim ostalim iz Sumarije u autu, a i za Slogu sam 100% siguran.
Smajlovic ja mislim ne igra vise nigdje, jer vidjam ga skoro svaki dan. A za Borisa si dobro i rekao, on nije htio, nekako je lijen, pa cisto sumnjam da bi i sad nesto htio.
A i za Jurica se nismo izgleda bas razumili. Ne znam jesil ti mislio na Gorana il Josipa. Ja pisao za ovog drugog, odnosno golmana. A vidjam i prvog svaki dan, on je igrao do ove sezone u Vitezu, mislim da ce i iducu, osim ako nije raskinuo.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!