Ajdin Hasić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: Ajdin Hasić
Mislim da se malo pogresno protumacilo gore napisano. Poenta je, da je za nasu repku, a i za samog Ajdina, korisnije da on sjedi makar i na klupi, a da vec ulazi u drustvo tih momaka, nego neki prosjecni igraci, koji svakako nemaju nista novoga donijeti istoj.
Ovako jednim udarcem rijesis mnogo problema. Pokazes malom da se ozbiljno racuna na njega, pokazes njegovom timu da se momak prati, pruzis mu mogucnost da upozna ekipu i "klikne" sa istom. Niko ne kaze da se momku da ekipa u ruke i da bude drugi ili treci igrac od prve utakmice, nakon poziva.
Ovako jednim udarcem rijesis mnogo problema. Pokazes malom da se ozbiljno racuna na njega, pokazes njegovom timu da se momak prati, pruzis mu mogucnost da upozna ekipu i "klikne" sa istom. Niko ne kaze da se momku da ekipa u ruke i da bude drugi ili treci igrac od prve utakmice, nakon poziva.
-
- Kontakt:
Bolje pozvati njega nego standardnw rezerve koje tu samo bezveze dolaze. Mozda jesu malo 2 utakmice ali za novembar bi trebao sto posto
Necu uopste ulaziti u to koliko je kvalitetan jer se na osnovu jedne nepotpune utakmice ne moze reci da je neko dobar igrač. Ako cemo gledati tako onda imamo mnogo messija u bosni i hercegovini.AshburtonG je napisao/la: ↑22 sep 2020, 19:03Mislim da se malo pogresno protumacilo gore napisano. Poenta je, da je za nasu repku, a i za samog Ajdina, korisnije da on sjedi makar i na klupi, a da vec ulazi u drustvo tih momaka, nego neki prosjecni igraci, koji svakako nemaju nista novoga donijeti istoj.
Ali cu reci da ako ce biti iskljucivo klupa, onda je bolje svakako da ide u mladu reprezentaciju.
Ja ne znam zašto je samo bosancima ponizenje igrati u mladoj reprezentaciji?
Mnogi veliki su igrali u mladim reprezentacijama svijeta. Evo lupam Harry Kane mi je prvi pao na pamet.
Samo kod nas ide odmah A reprezentacija ili nista.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- AshburtonG
- Kontakt:
Zato sto je bolji od svih tih igraca, koji mu uzimaju mjesto.
Nije nemoguce bit u obje selekcije, ne bi bilo prvi put. Mnogo bosanskih talenata ne dovede Besiktas/Dinamo, a meni je to dovoljan razlog da vjerujem da je bolji i talentovaniji od igraca koji sa 25-26 godina igraju po nasim oranicama!
Nije nemoguce bit u obje selekcije, ne bi bilo prvi put. Mnogo bosanskih talenata ne dovede Besiktas/Dinamo, a meni je to dovoljan razlog da vjerujem da je bolji i talentovaniji od igraca koji sa 25-26 godina igraju po nasim oranicama!
Koje to igrace mi imamo da sa 18 godina startaju za tim poput Besiktasa? Oko njega se je digla ova furka sa Dinamom.DeeWa je napisao/la: ↑22 sep 2020, 20:34Necu uopste ulaziti u to koliko je kvalitetan jer se na osnovu jedne nepotpune utakmice ne moze reci da je neko dobar igrač. Ako cemo gledati tako onda imamo mnogo messija u bosni i hercegovini.AshburtonG je napisao/la: ↑22 sep 2020, 19:03Mislim da se malo pogresno protumacilo gore napisano. Poenta je, da je za nasu repku, a i za samog Ajdina, korisnije da on sjedi makar i na klupi, a da vec ulazi u drustvo tih momaka, nego neki prosjecni igraci, koji svakako nemaju nista novoga donijeti istoj.
Ali cu reci da ako ce biti iskljucivo klupa, onda je bolje svakako da ide u mladu reprezentaciju.
Ja ne znam zašto je samo bosancima ponizenje igrati u mladoj reprezentaciji?
Mnogi veliki su igrali u mladim reprezentacijama svijeta. Evo lupam Harry Kane mi je prvi pao na pamet.
Samo kod nas ide odmah A reprezentacija ili nista.
Ja sam mislio da ce on mozda biti posudjen u neki lijevi tim u Turskoj, pa polako sa klupe ulaziti, sto i nije tako lose.
Nisu to samo dvije utakmice, valjda ovi iz Besiktasa znaju procjenuti bolje nego mi, to je poenta.
-
- Kontakt:
Nije mogao Pjanic jer je Zeba iz druge Ruske lige zauzeo mjesto ...
Jel ovaj podpiso za Real?
- AshburtonG
- Kontakt:
Nije pod piso za Rejal jos.
Mislim da će upisati prvijenac u naredne dvije utakmice.
24. 09. Bešiktaš - Rio Ave
27. 09. Konyaspor(Šehić, Aničić, Hadžiahmetović, Milošević) - Bešiktaš
24. 09. Bešiktaš - Rio Ave
27. 09. Konyaspor(Šehić, Aničić, Hadžiahmetović, Milošević) - Bešiktaš
Ako mu uzme mjesto onaj penzioner Tore, onda sam stvarno izgubio postovanje za njihovog trenera, a i sak klub.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ja sam jučer pročitao da će početi sa klupe večeras.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ko mu je agent? Preveliki je to postotak

⚜️~⚜️~⚜️
Babo valjda.

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ovaj momak je izmislio fudbal za sva nasa krila ...sramota ako se nepozove....valjda je logicno da se momak sto prije pocne uigravati sa ekipom za sljedece kvalifikacije...sa 18 godina u ovako jakim klubovima od nasih igraca igrao je samo pjanic...
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, TETRAPAK i 52 gosta.