Shala mala

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Da,ali ga ide dobro..Bile su neke akcije za njega ,a on kao da mu je 20god zabio
to ima i večeras?kraljttbvb je napisao/la: ↑24 nov 2020, 20:11Bas mi se svidja ovo odgadjanje utakmica i u EL i u Eurokupu. Kad se nadoknadjuju, tokom cijele sedmice, svaku noc ima utakmica na TV-u![]()
Sinoc je bila Baskonija - Zenit, večeras je LP u fudbalu, pa nema. Mislim da oni gledaju kad stavljaju utakmice, da im se ne preklapaju sa ovim bitnijim događajima.filip13 je napisao/la: ↑24 nov 2020, 20:52to ima i večeras?kraljttbvb je napisao/la: ↑24 nov 2020, 20:11Bas mi se svidja ovo odgadjanje utakmica i u EL i u Eurokupu. Kad se nadoknadjuju, tokom cijele sedmice, svaku noc ima utakmica na TV-u![]()
kraljttbvb je napisao/la: ↑24 nov 2020, 23:20Sinoc je bila Baskonija - Zenit, večeras je LP u fudbalu, pa nema. Mislim da oni gledaju kad stavljaju utakmice, da im se ne preklapaju sa ovim bitnijim događajima.filip13 je napisao/la: ↑24 nov 2020, 20:52to ima i večeras?kraljttbvb je napisao/la: ↑24 nov 2020, 20:11Bas mi se svidja ovo odgadjanje utakmica i u EL i u Eurokupu. Kad se nadoknadjuju, tokom cijele sedmice, svaku noc ima utakmica na TV-u![]()
Za platu Shveda mogli su sastaviti tri puta bolji roster, najmutaviji tim koji je igrao Euroligu ikad i to godinama je vec igraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.